Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Gouthas είπε

Το ίδιο, για αυτό είμαστε εδω, γιατί πιστεύουμε σε αυτό και σταυρώνουμε τα χεράκια μας μια μέρα να μας δικαιώσει η επιλογή μας.

Αλήθεια τώρα, αυτό το Cardano (ADA) τι φάση?? το βλέπω ψηλά και αντέχει στην κατρακύλα μαζί με μερικά λίγα, αλλά το αναθεματισμένο έχω διαβάσει ότι αξίζει για long term, ξέρει κανείς κάτι, αν έχει την καλοσύνη???

δες το για να παρεις μια ιδέα 

πιστεύω ότι θα έχει εξέλιξη .

ούτε εγώ καταλαβαίνω όλα όσα λέει αλλά πιστεύω θα έχει χρησιμότητα και για αυτό θα χρησιμοποιείται. 

• Like 2
  • Απαντ. 9,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, P_M είπε

δες το για να παρεις μια ιδέα 

πιστεύω ότι θα έχει εξέλιξη .

ούτε εγώ καταλαβαίνω όλα όσα λέει αλλά πιστεύω θα έχει χρησιμότητα και για αυτό θα χρησιμοποιείται. 

Έχω διαβάσει και εγώ ότι είναι σταθερό και αξίζει να επενδύσεις!!! Σε ευχαριστώ!!!

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Gouthas είπε

Αλήθεια τώρα, αυτό το Cardano (ADA) τι φάση?? το βλέπω ψηλά και αντέχει στην κατρακύλα μαζί με μερικά λίγα, αλλά το αναθεματισμένο έχω διαβάσει ότι αξίζει για long term, ξέρει κανείς κάτι, αν έχει την καλοσύνη???

1835277349_melikey.jpg.824e27f0c70d89e62eabb2badd79134a.jpg

Από τα αγαπημένα μου.

Προσωπικά όμως, αν και το πιστεύω πάρα πολύ, δεν ανεβάζω θέσεις σε τέτοια ATH.

Πρέπει να μαθαίνουμε από εγκλωβισμένα (και στο ADA υπήρχαν εγκλωβισμένοι από 2017/2018) ή νεκρά projects. Μη βλέπουμε μόνο ιστορίες τύπου BTC πήρε στα 0,001 τα ξέχασε και πήρε ομάδα Premier League.

• Like 2
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε

1835277349_melikey.jpg.824e27f0c70d89e62eabb2badd79134a.jpg

Από τα αγαπημένα μου.

Προσωπικά όμως, αν και το πιστεύω πάρα πολύ, δεν ανεβάζω θέσεις σε τέτοια ATH.

Πρέπει να μαθαίνουμε από εγκλωβισμένα (και στο ADA υπήρχαν εγκλωβισμένοι από 2017/2018) ή νεκρά projects. Μη βλέπουμε μόνο ιστορίες τύπου BTC πήρε στα 0,001 τα ξέχασε και πήρε ομάδα Premier League.

δεν διαφωνώ σε αυτά που λες. 

λιγο πολύ όλοι έχουμε εγκλωβιστεί σε κάποια νομίσματα.

για εναν που έγινε πλούσιος από το 0,001 υπάρχουν κάποιοι χιλιάδες που τα έχασαν όλα.

• Like 4
Δημοσ.

Δεν  ειναι τυχαιο...crypto... 

Ειναι δυνατο.. Προερχεται απο ETH, με πολυ καλυτερο κωδικα. 

και τραβα την ανηφόρα 

image.png.11522e55956da78ccf059e06aeb99bea.png

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά έχω μια απορία.. Ξέρω ότι ανέβαινε το Δεκέμβρη και ξαφνικά έπεσε λόγω της μήνυσης του SEC. όταν ανέβηκε το χρπ στα 2.82$ πιο παλιά γιατί  έπεσε τότε ;; Μιλάω για το 2017 αν είδα καλά.

Επεξ/σία από panosbel
  • Confused 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, panosbel είπε

Παιδιά έχω μια απορία.. Ξέρω ότι ανέβαινε το Δεκέμβρη και ξαφνικά έπεσε λόγω της μήνυσης του SEC. όταν ανέβηκε το χρπ στα 2.82$ πιο παλιά γιατί  έπεσε τότε ;; Μιλάω για το 2017 αν είδα καλά.

Ειναι νόμισμα για μουρλούς! Μόνο αυτοί μπορούν να το αντέξουν! Προσπαθώ να απεξαρτηθω από την εμμονή μου να κοιτώ το κινητό κάθε μία ωρα στον ύπνο μου για το ντιπ λες και περιμένω απάντηση απο το νέο σούπερ γκομενάκι. Αλλά απ' την άλλη δεν φταίω εγώ. Το seXRP φταίει που είναι όντως σαν ελκυστική γκόμενα. Εκεί που σου δίνει προοπτική και σε χει στα μέλια... Έρχεται ο "πρώην" της μίστερ Μπίτ Κόιν και την πιάνει απ' τον κωλο και χάνονται μαζί. Και εσύ για ακόμα μια φορά λες τι μλκια έκανα που εμπιστεύτηκα την μπ0υτ@να. 😔

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ψευδώνυμo είπε

Ειναι νόμισμα για μουρλούς! Μόνο αυτοί μπορούν να το αντέξουν! Προσπαθώ να απεξαρτηθω από την εμμονή μου να κοιτώ το κινητό κάθε μία ωρα στον ύπνο μου για το ντιπ λες και περιμένω απάντηση απο το νέο σούπερ γκομενάκι. Αλλά απ' την άλλη δεν φταίω εγώ. Το seXRP φταίει που είναι όντως σαν ελκυστική γκόμενα. Εκεί που σου δίνει προοπτική και σε χει στα μέλια... Έρχεται ο "πρώην" της μίστερ Μπίτ Κόιν και την πιάνει απ' τον κωλο και χάνονται μαζί. Και εσύ για ακόμα μια φορά λες τι μλκια έκανα που εμπιστεύτηκα την μπ0υτ@να. 😔

Είσαι ερωτευμένος τελικά ! Καψούρα μεγάλη

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Είμαι σα το γραμματόσημο.. ότι με φτύνει κολλάω!! 😐

Πρόσεχε τον COVID τώρα 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα και απο μένα και υπομονή σε όλους! Εγώ στις 22 φεβ δεν κοιμήθηκα για να μην χάσω την  απότομη αύξηση 😉 και καλά..απογοητευμένος λέω να αποχωρήσω απο τα xrp

Επεξ/σία από tolis1985gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tolis1985gr είπε

Καλησπέρα και απο μένα και υπομονή σε όλους! Εγώ στις 22 φεβ δεν κοιμήθηκα για να μην χάσω την  απότομη αύξηση 😉 και καλά..απογοητευμένος λέω να αποχωρήσω απο τα xrp

Αν είναι Βγες όταν ξεπεράσει φτάσει το btc τα 50κ usd γιατί δεν ξέρω αν θα παραμείνει αυτή την φορά στα 50κ ίσως πέσει πάλι και θα πέσει και το xrp. Κι αν θες μπαίνεις άμα το xrp πιάσει πάτο γιατί δύσκολα θα έμενε πχ στα 020. Μάλλον έτσι θα έκανα και το σκέφτομαι και για εμένα που υποτίθεται το έβλεπα για Λονγκ τερμ

Επεξ/σία από Ψευδώνυμo
Δημοσ.
2 ώρες πριν, tolis1985gr είπε

Οποιος κανει traiding βασιζομενος στην ψυχολογια του ειναι χαμενος απο χερι.Αυτο που θα γινει ειναι να αγοραζει ψηλα λογω ευοριας του ολου κλιματος και μετα να πεφτει και να χανει...οπως και να πουλαει χαμηλα λογο κακης ψιχολογιας οπως τωρα θελεις εσυ.Αν υποθετικα αυριο παει στα 0.58 θα τρεξεις σαν τρελος να αγορασεις και ξερεις τι θα γινει?οταν αγορασεις θα παει στα 0.30

1 λεπτό πριν, popai32 είπε

Οποιος κανει traiding βασιζομενος στην ψυχολογια του ειναι χαμενος απο χερι.Αυτο που θα γινει ειναι να αγοραζει ψηλα λογω ευοριας του ολου κλιματος και μετα να πεφτει και να χανει...οπως και να πουλαει χαμηλα λογο κακης ψιχολογιας οπως τωρα θελεις εσυ.Αν υποθετικα αυριο παει στα 0.58 θα τρεξεις σαν τρελος να αγορασεις και ξερεις τι θα γινει?οταν αγορασεις θα παει στα 0.30

και θα λες ειμαι γκαντεμης.

• Like 1
  • Thanks 1

• Δημιουργία νέου...