Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά δεν γίναμε σοφότεροι από την χτεσινή συνέντευξη. Αντιθέτως, φάνηκε πως εντέχνως οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να αποσιωπήσουν την απόφαση του δικαστηρίου και άλλες λεπτομέρειες κομβικές για το xrp

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 minutes ago, lefteris_007 said:

Τελικά δεν γίναμε σοφότεροι από την χτεσινή συνέντευξη. Αντιθέτως, φάνηκε πως εντέχνως οι δημοσιογράφοι αποφάσισαν να αποσιωπήσουν την απόφαση του δικαστηρίου και άλλες λεπτομέρειες κομβικές για το xrp

Καλά δεν περιμέναμε και τίποτα καλύτερο από ΜΜΕ. Το παίζουν αντικειμενικοί, αλλά πάντα θα κάνουν τα θελήματα των τραπεζών που τους δίνουν δάνεια. Ω ναι και στην Αμερική γίνεται αυτό.

Εδώ ολόκληρη Citibank έκλεισε το λογαριασμό του Garlinghouse χωρίς λόγο και δεν είπαν τίποτα στο 60 minutes. Που αυτό είχε σχέση με το war on crypto που έκανε όλη η κυβέρνηση Biden, επειδή και άλλοι πολλοί γνωστοί στο χώρο των crypto άρχισαν να λένε ότι έπαθαν ακριβώς το ίδιο.

Επεξ/σία από thomasG4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε

Πόσοι/ες το σκεφτήκατε; 

Πόσοι/ες πήρατε "profits"???

🤑🤑🚀🚀🌕🤣 

δεν εχω τοσα πολλα, ενω θα επρεπε να εχω τουλαχιστον τα διπλα απο οσα κατεχω αυτη τη στιγμη.
Με τον νεο χρονο ελπιζω να μπορω να αγοραζω συνεχως σε μηνιαια βαση αν οχι σε εβδομαδιαια.
Ομως οχι δεν εβγαλα κερδος, αντιθετως κοιταζα τα ευρω να ανεβαινουν και τωρα να πεφτουν 😄
Δεν με νοιαζει ομως, πιστευω οτι θα ερθει η στιγμη που θα πουλαω ενα XRP και θα μπορω να κανω ενα ταξιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Ακολουθεί ξανά το bitcoin στο πολλαπλάσιο πάντως %. Ξέρει κάποιος να διαβάζεις charts? Στα 2.00 θεωρείτε πως σχηματίστηκε μία στήριξη της τιμής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To μεγαλύτερο liquidation στη αγορά από τον Ιούνιο που έχει στοιχεία στο site. Είναι φανερό ότι ήθελαν να κάψουν αυτούς που είχαν longs. Απαραίτητο καμιά φορά στη bull market να γλιτώσουμε από αυτούς που έχουν δανειστεί τρελά ποσά.

Το AI το εξηγεί καλύτερα αυτό το φαινόμενο:

A. Over-Leverage and Volatility:

• Too Much Borrowing: Even in a bull market, prices don't just go straight up. There are always dips and corrections. Traders who borrow too much money (over-leverage) can get caught out by these temporary drops.

• Sudden Dips: A small price dip can wipe out an over-leveraged trader's position, leading to forced selling (liquidation).

• Domino Effect: One trader's liquidation can trigger a cascade. The forced selling pushes the price down further, triggering more liquidations, and so on.

B. Market Health and Sustainability:

• Flushing Out Excess: Long liquidations can help remove excessive speculation and over-leveraging from the market. This "cleansing" can make the market healthier and less prone to even bigger crashes later.

• Preventing Bubbles: By preventing extreme price run-ups fueled by borrowed money, liquidations can help the bull market last longer in a more sustainable way.

• Reality Check: They remind traders that even in a bull market, risks are real, and responsible trading is crucial.

In Simple Analogy:

Imagine a party where everyone is having a great time (bull market). Some people start borrowing money to buy more and more drinks (leverage), thinking the party will never end. Suddenly, the music slows down for a bit (price dip). Those who borrowed too much can't afford their drinks anymore and have to leave the party (liquidation). This might dampen the mood temporarily, but it prevents the party from getting completely out of control and crashing hard later.

In essence, long liquidations, while painful for those involved, can act as a necessary "pressure release valve" in a bull market, helping to maintain some degree of stability and prevent even bigger problems down the line.

image.png.e03c3b0c690e74fb2c8d01709b8023f6.png

https://www.coinglass.com/LiquidationData

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πολυ sell βλεπω τις τελευταιες μερες. Χαθηκαν τουλαχιστον 20B κεφαλαιοποιησης. Ελπιζω μην χασουμε παλι και αυτο το ραλυ. Απο το 2019 και συνεχιζω στο holddddd 🙂

Επεξ/σία από AggTs
Δημοσ.

Καλημέρα,
παρακολουθώ το θεμα αρκετά χρονιά,  εχω και εγω λίγα XRP στο kraken από το 2020.. και γενικα ειμαι ψιλο ασχετος ή αν θελετε δεν ασχολουμαι😎 .
βλέπω οτι κάποιοι τα εχετε στην Nexo και θα ήθελα την συμβουλή σας οταν θα χρειαστεί να πουλησω και να τα μεταφερω σε τραπεζα  ή δεν σε ξερω σε τι αλλο... συμφέρει η Nexo?   η αν υπάρχει κάποιο thread να διαβάσω για το Nexo,..
και γενικα δεν εχω ξεκαθαρη εικονα ποσα παιρνουν για withdraw σε Euro ας πουμε..

Ευχαριστω!

Δημοσ.

εγω παντως καταφερα και μετεφερα χθες στη nexo απο ενα wallet.
Εγινε η μεταφορα ολα καλα και εγω λεφτα δεν εβλεπα.
Παταγα το ενα, πηγαινα στη βοηθεια, εψαχνα απο εκει... τελικα μιλησα με εναν εκπροσωπο και μου ειπε το θεικο, refresh την σελιδα κανατε? Δεν φανταστηκα οτι θα επρεπε να πατησω F5 για να ανανεωθει η σελιδα 😄
Παντως μου φαινεται οτι εχει αποδοσεις σε μεγαλυτερα κεφαλαια οποτε θα δω πως θα παει και θα μεταφερω οτι εχω απο την revolut να τελειωνω και με εκεινους 🤔

Δημοσ.

Παιδιά βλέπω πολλοί να γράφετε για Nexo, αλλά θέλει προσοχή.

Έχουν φαλιρίσει τέτοιου είδους πλατφόρμες που ήταν τεράστιες σε μέγεθος (Celsius, Blockfi). Θα το ξανασκεφτόμουν 2 και 3 φορές για να τα κρατάω μακροπρόθεσμα εκεί μέσα.

Ξέρω είναι γλυκό το επιτόκιο που παίρνεις, αλλά μερικές φορές καλύτερα ειναι απλά hold.

• Like 2
Δημοσ.

Ας καταφερει να ορθοποδησει καποια στιγμη αυτο το νομισμα και τα υπολοιπα βρισκονται. Τοσα χρονια μονο buy και hold ειμαστε (οι περισσοτεροι τουλαχιστον). Δυστυχως βλεπω οτι συνεχιζει και ακολουθει την καμπυλη του Bit. Αν δεν ανεβει και σε αυτο το ραλλυ ειναι η πρωτη φορα που θα σκεφτω πολυ σοβαρα να πουλησω μερικα κομματια. Ειναι και ψυχοφθορο να βλεπεις αλλα νομισματα (χωρις ουσιαστικο λογο υπαρξης) να κανουν αλματα τα τελευταια χρονια και το xrp να ειναι στα πατωματα ελεω sec.

• Δημιουργία νέου...