triantaepta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, litecoins είπε Το χω διαβάσει αυτό π λες το στικακι σωστά? Αλλά δεν έχω ιδέα είναι εύκολο? Είναι πάνω από 500.. από nexo τα στέλνω έκει? Έχεις κάποιο βίντεο να δω ? Επίσης αν τα ασφαλίσω εκεί συνεχίζει να τρέχει το κρυπτό? Η παγώνει? Αυτές ακριβώς τις απορίες έχω κι εγώ. Συν ακόμη μία: εγώ που τα έχω στο crypto.com και δείχνει ότι σε περίπτωση που κάνω πώληση μου κρατάει γύρω στο 10%, αν τα μεταφέρω σ' αυτό το ledger θα υπάρχουν οι ίδιες κρατήσεις; Edit: Τώρα που το σκέφτομαι, κι άλλη μία: αν τα βάλω σ' αυτό το ledger, και θελήσω να αγοράσω κι άλλα, μπορώ να αγοράσω από μια πλατφόρμα και ύστερα να τα μεταφέρω ξανά στο ίδιο ledger; Ή αν, από την άλλη, θέλω να βγάλω από το ledger τα μισά ας πούμε γιατί τα χρειάζομαι στην τσέπη μου (ή στην κάρτα μου τέλος πάντων), γίνεται; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από triantaepta
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, litecoins said: Το χω διαβάσει αυτό π λες το στικακι σωστά? Αλλά δεν έχω ιδέα είναι εύκολο? Είναι πάνω από 500.. από nexo τα στέλνω έκει? Έχεις κάποιο βίντεο να δω ? Επίσης αν τα ασφαλίσω εκεί συνεχίζει να τρέχει το κρυπτό? Η παγώνει? Έχει εδώ βιντεάκια πως να μεταφέρεις τα crypto σου από το ανταλλακτήριο στο ledger: https://www.ledger.com/academy/library/topic/tutorials/page/2 Τι εννοείς με το παγώνει; Τα crypto συνεχίζουν να βρίσκονται στο blockchain, δεν χάνονται στο χωροχρόνο με το που τα μεταφέρεις σε ένα wallet που δημιουργείται από το ledger. Το ledger είναι απλά ένας πιο ασφαλής τρόπος να φυλάσεις ένα wallet (24 τυχαίες λέξεις στην ουσία), έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος απομακρυσμένα να σου κλέψει τα crypto. 3 minutes ago, triantaepta said: Αυτές ακριβώς τις απορίες έχω κι εγώ. Συν ακόμη μία: εγώ που τα έχω στο crypto.com και δείχνει ότι σε περίπτωση που κάνω πώληση μου κρατάει γύρω στο 10%, αν τα μεταφέρω σ' αυτό το ledger θα υπάρχουν οι ίδιες κρατήσεις; Εκεί τα φυλάσεις μακροπρόθεσμα. Αν θες να τα πουλήσεις σε αυτό το run καλύτερα να τα στείλεις σε άλλο ανταλλακτήριο που έχει λογικά fees, όπως η Binance πχ. Στα XRP προσοχή στο destination tag. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσεις το destination tag όταν στέλνεις σε wallet ανταλλακτηρίου. 1
miklas Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, thomasG4 είπε Ναι θεωρητικα υπάρχει κίνδυνος αν βάλεις το private key στο κινητό, γιατί είναι συσκευή συνδεδεμένη στο internet. Το key είναι κρυπτογραφημένο βέβαια και μόνο αν το κινητό έχει προσβληθεί με malware υπάρχει πιθανότητα κάποιος να σου κλέψει τα λεφτά από το wallet. Αν δεν εγκαθιστάς περίεργα apk ή εφαρμογές που δεν είναι verified από το play store, τότε η πιθανότητες να έχει malware η συσκευή είναι σχεδόν μηδαμινές. Επίσης θέλει συχνά update η συσκευή με ενημερώσεις ασφαλείας. Το καλύτερο είναι να έχεις ένα δεύτερο wallet για να στέλνεις μικρά ποσά για να δοκιμάζεις διάφορα όπως dapps και άλλα. Γιατί είσαι φυλακισμένος στη πλατφόρμα τους χωρίς δυνατότητα να μπορείς να στείλεις τα XRP σε κάποιο wallet. Κάποια στιγμή νομίζω υπήρχε η δυνατότητα, αλλά για κάποιο λόγο είχα ξανατσεκάρει πρόσφατα και δεν γινόταν. Έχει δυνατότητα για Bitcoin και κάποια άλλα, όχι όμως για XRP. Απο revolut μπορείς να στείλεις ,το έχω κάνει στο Xaman ακόμα δεν δέχεται Xrp πχ xlm δέχεται!!
triantaepta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Έχει εδώ βιντεάκια πως να μεταφέρεις τα crypto σου από το ανταλλακτήριο στο ledger: https://www.ledger.com/academy/library/topic/tutorials/page/2 Τι εννοείς με το παγώνει; Τα crypto συνεχίζουν να βρίσκονται στο blockchain, δεν χάνονται στο χωροχρόνο με το που τα μεταφέρεις σε ένα wallet που δημιουργείται από το ledger. Το ledger είναι απλά ένας πιο ασφαλής τρόπος να φυλάσεις ένα wallet (24 τυχαίες λέξεις στην ουσία), έτσι ώστε να μην μπορεί κάποιος απομακρυσμένα να σου κλέψει τα crypto. Εκεί τα φυλάσεις μακροπρόθεσμα. Αν θες να τα πουλήσεις σε αυτό το run καλύτερα να τα στείλεις σε άλλο ανταλλακτήριο που έχει λογικά fees, όπως η Binance πχ. Στα XRP προσοχή στο destination tag. Πρέπει οπωσδήποτε να συμπληρώσεις το destination tag όταν στέλνεις σε wallet ανταλλακτηρίου. Ωραία, σ' ευχαριστώ. Κι αν θέλω να τα φυλάξω για να τα πουλήσω αργότερα, μπορώ να τα βάλω από το crypto.com στο ledger χωρίς κάποια κράτηση; Και όταν θέλω πάλι να τα εξαργυρώσω να τα βάλω κάπου αλλού που δεν θα έχει 10% κρατήσεις όπως το crypto.com;
litecoins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, triantaepta είπε Ωραία, σ' ευχαριστώ. Κι αν θέλω να τα φυλάξω για να τα πουλήσω αργότερα, μπορώ να τα βάλω από το crypto.com στο ledger χωρίς κάποια κράτηση; Και όταν θέλω πάλι να τα εξαργυρώσω να τα βάλω κάπου αλλού που δεν θα έχει 10% κρατήσεις όπως το crypto.com; 2 λεπτά πριν, triantaepta είπε Ωραία, σ' ευχαριστώ. Κι αν θέλω να τα φυλάξω για να τα πουλήσω αργότερα, μπορώ να τα βάλω από το crypto.com στο ledger χωρίς κάποια κράτηση; Και όταν θέλω πάλι να τα εξαργυρώσω να τα βάλω κάπου αλλού που δεν θα έχει 10% κρατήσεις όπως το crypto.com; Φίλε ήσουν πολύ κατατοπιστικός ευχαριστώ για τς συμβουλές.. σαν αρχάριος τα κατάλαβα πολύ καλά.
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 4 minutes ago, triantaepta said: Ωραία, σ' ευχαριστώ. Κι αν θέλω να τα φυλάξω για να τα πουλήσω αργότερα, μπορώ να τα βάλω από το crypto.com στο ledger χωρίς κάποια κράτηση; Και όταν θέλω πάλι να τα εξαργυρώσω να τα βάλω κάπου αλλού που δεν θα έχει 10% κρατήσεις όπως το crypto.com; Όλα τα ανταλλακτήρια κρατάνε ένα μικρό fee για να καλύψουν τα έξοδα μεταφοράς στο δίκτυο και αυτό είναι ανάλογα το crypto. Επειδή στο XRP είναι φθηνή η μεταφορά συνήθως είναι πολύ μικρή χρέωση. Στο crypto.com είναι 0.5 XRP από ότι βλέπω. Είναι μεγαλούτσικο αν σκεφτεί κανείς ότι τόσο περίπου πρέπει να ήταν και όταν η τιμή ήταν στα $0.5. Τουλάχιστον τόσο θυμάμαι να ήταν περίπου στο bitstamp πιο παλιά. Το screenshot από crypto.com https://crypto.com/exchange/document/fees-limits 1
litecoins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, triantaepta είπε Ωραία, σ' ευχαριστώ. Κι αν θέλω να τα φυλάξω για να τα πουλήσω αργότερα, μπορώ να τα βάλω από το crypto.com στο ledger χωρίς κάποια κράτηση; Και όταν θέλω πάλι να τα εξαργυρώσω να τα βάλω κάπου αλλού που δεν θα έχει 10% κρατήσεις όπως το crypto.com; Επίσης για να τα στείλω binance πρέπει να τα μετατρέψω σε usdt στην nexo και να τα στείλω στην binance?
ardi21 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, thomasG4 said: Γιατί είσαι φυλακισμένος στη πλατφόρμα τους χωρίς δυνατότητα να μπορείς να στείλεις τα XRP σε κάποιο wallet. Κάποια στιγμή νομίζω υπήρχε η δυνατότητα, αλλά για κάποιο λόγο είχα ξανατσεκάρει πρόσφατα και δεν γινόταν. Έχει δυνατότητα για Bitcoin και κάποια άλλα, όχι όμως για XRP. Αυτη δεν ειναι η επιλογη για να στελνεις σε wallet? Απ'οτι βλεπω μπορεις. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από ardi21
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Οχι μπορείς να κάνεις withdraw από nexo στη Binance τα XRP κατευθείαν. Θέλει προσοχή όμως στη Binance όταν πατήσεις deposit για να σου βγάλει τη διεύθυνση που θα καταθέσεις τα XRP, να διαλέξεις το XRP network και όχι Binance Smart Chain ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων. Επίσης όπως είπα και πριν προσοχή με το destination tag. Όταν στέλνουμε σε wallet ανταλλακτηρίου πάντα μα πάντα βάζουμε destination tag. Ας συνεχίσουμε ontopic από εδώ και πέρα. 5 minutes ago, ardi21 said: Αυτη δεν ειναι η επιλογη για να στελνεις σε wallet? Απ'οτι βλεπω μπορεις. Α οκ. Τότε λάθος. Πριν κάποιες μέρες από περιέργεια είχα δοκιμάσει, γιατί έχω κάτι ξεχασμένα XRP εκεί χρόνια (από το pocket) και ήθελα να δω αν μπορείς να τα στείλεις και στο send μου έβγαζε πολλά crypto, αλλά όχι το XRP. Τώρα που το δοκίμασα μου ζητούσε κάτι ερωτήσεις και για την ώρα είναι μπλοκαρισμένη η μεταφορά, αλλά φαντάζομαι αυτό το κάνουν για λόγους ασφαλείας, για να είναι safe σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ξαναστείλει και του έχουν χακάρει το λογαριασμό. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από thomasG4
litecoins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Οπότε μια ανακεφαλαίωση για να μην κάνουμε μλκια. Τα μεταφέρω από nexo από xrp σε xrp binance. Αν θέλω Ν πουλήσω τα ξανα στέλνω nexo τα μετατρεπω σε eurw και ανάληψη. Γτ απόσο ξέρω η binance ψηλό τρώει φρίκες στην ανάληψη. Τα είπα σωστά η κάνω κάπου λάθος?
thomasG4 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 6 minutes ago, litecoins said: Οπότε μια ανακεφαλαίωση για να μην κάνουμε μλκια. Τα μεταφέρω από nexo από xrp σε xrp binance. Αν θέλω Ν πουλήσω τα ξανα στέλνω nexo τα μετατρεπω σε eurw και ανάληψη. Γτ απόσο ξέρω η binance ψηλό τρώει φρίκες στην ανάληψη. Τα είπα σωστά η κάνω κάπου λάθος? Γιατί να τα ξαναστείλεις στη nexo; Απλά πούλα στη Binance. Η nexo νομίζω είναι πιο ακριβή στα fees. Δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα στη Binance στην ανάληψη. Παιδιά δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά από τη στιγμή που ασχολείστε με crypto, πρέπει να ρίξετε λίγο διάβασμα για τα βασικά. Δεν γίνεται να μείνεις μακροπρόθεσμα στο χώρο χωρίς να μάθεις κάποια πράγματα και να περιμένεις έτοιμη πληροφορία. 2
litecoins Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, thomasG4 είπε Γιατί να τα ξαναστείλεις στη nexo; Απλά πούλα στη Binance. Η nexo νομίζω είναι πιο ακριβή στα fees. Δεν έχω ακούσει για κάποιο πρόβλημα στη Binance στην ανάληψη. Παιδιά δεν θέλω να φανώ αγενής, αλλά από τη στιγμή που ασχολείστε με crypto, πρέπει να ρίξετε λίγο διάβασμα για τα βασικά. Δεν γίνεται να μείνεις μακροπρόθεσμα στο χώρο χωρίς να μάθεις κάποια πράγματα και να περιμένεις έτοιμη πληροφορία. Καθόλου αγενής φίλε μου. νέος είμαι και διαβάζω και ρωτάω σε φορουμ. Ευχαριστώ και πάλι για τς πληροφορίες.. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Εγώ απο τότε που βρήκα την ΝΕΧΟ τα έχω βάλει (τα περισσότερα εκεί) και παίρνω 14$ κάθε μέρα τόκο. Μακάρι να προσθέσουν ΧΔΣ που μάλιασε η γλώσσα μου να το λέω....όταν η ΝΕΧΟ βάλει περισσότερα κρύπτο για flexible staking τότε θα ξεφύγει τελείως σάν εταιρία και θα αρχίσει να απειλεί την Binance 2
ratatouis97 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Εγώ απο τότε που βρήκα την ΝΕΧΟ τα έχω βάλει (τα περισσότερα εκεί) και παίρνω 14$ κάθε μέρα τόκο. Μακάρι να προσθέσουν ΧΔΣ που μάλιασε η γλώσσα μου να το λέω....όταν η ΝΕΧΟ βάλει περισσότερα κρύπτο για flexible staking τότε θα ξεφύγει τελείως σάν εταιρία και θα αρχίσει να απειλεί την Binance Καλησπέρα και συγνώμη αν βγαίνω εκτός τοπικ, εγώ είχα ξεκινήσει κάποια στιγμή κ αγοραζα από revolut, δεν είχα ιδέα τότε. Τώρα τι μπορώ να κάνω; Να τα αφήσω εκεί ; Να τα μεταφέρω στο Nexo; Κερδίζω κάτι;
gbras Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Και εγω στην Nexo τα μετεφερα και παιρνω και τοκο. Δεν νομιζω οτι υπαρχει καλυτερη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις