Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σχετικά με τη δυνατότητα του anodos το έχω και αυτό υπόψη.

Σχετικά με την κάρτα δεν χρειάζεται κάτι,απλά εκδίδεις μια κάρτα από πχ το nexo και ρυθμίζεις ποια crypto θέλεις να σου "καταναλώνει" όταν τη χρησιμοποιείς.

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
40 minutes ago, triantaepta said:

Μπορείς δηλαδή να τα μεταφέρεις από crypto.com (εγώ εκεί τα έχω) σ' αυτήν την κάρτα που λες ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Όχι τίποτα άλλο αλλά όταν πάω να κάνω εικονικά ένα sell βλέπω ότι μου κρατάει 9-10% του ποσού, που είναι μεγάλο ποσοστό. Τι να κερδίσεις στο τέλος αν υπάρχουν τέτοιες κρατήσεις;

Τα μεταφέρεις σε δικό σου wallet και από εκεί μετά όταν η υπηρεσία είναι live (ακόμα είναι σε δοκιμαστικό στάδιο) θα μπορείς στην ουσία να πουλήσεις με τη τρέχουσα ισοτιμία και να έχεις αυτή τη κάρτα για αγορές.

• Like 1
Δημοσ.

Αλάνια μου σήμερα λένε θα γίνει ομιλία, επειδή θα είμαι έξω και δεν θα μπορέσω να ενημερωθώ ότι που αν έχετε την καλοσύνη πείτε εδώ μέσα

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Υπάρχει η επιλογή να τα στείλεις ανταλλακτήριο και να τα αλλάξεις σε ευρώ, αλλά εκεί υπάρχει η πιθανότητα ότι το ανταλλακτήριο μπορεί να έχει θέμα και να πέσει η σελίδα, αν υπάρχει τρελό traffic. Ειδικά σε parabolic κινήσεις έχει γίνει στο παρελθόν. Να τα κάνεις stablecoin σε ανταλλακτήριο δεν βλέπω το λόγο.

Τα stable είναι καλή λύση για να πουλήσεις κατευθείαν από wallet. Αλλά εδώ θέλει και λίγη εξοικείωση με τη διαδικασία. Βάζεις limit order στην εφαρμογή DEX Trade στο Xaman Wallet ή από εδώ. Αν προλάβει να βγει το RLUSD είναι καλή επιλογή, αλλά θα θέλει να το στείλεις μετά σε κάποιο ανταλλακτήριο όταν καλμάρει η όλη φάση. Απλά είναι stable σε δολάριο οπότε θέλει μετατροπή σε ευρώ για να κάνεις cash out. 

Aν δεν βγει το RLUSD μέχρι τότε, καλή επιλογή είναι το USD stable που εκδίδει η Bitstamp. Εκδίδει και ευρώ απλά εκεί δεν υπάρχει και πολύ ρευστότητα και το spread στη τιμή στο DEX σε σχέση με το πραγματικό κόστος που θα πουλήσεις σε ένα CEX το κάνει ασύμφορο. Αυτό θέλει προσοχή με το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο. Γενικά το USD της Bitstamp έχει καλό spread για αυτό το προτείνω.

Για να δεις πως χρησιμοποιείς το DEX Trade στο Xaman Wallet υπάρχει αυτό απλά εσύ θα βάλεις Sell προφανώς.

Να σε ρωτήσω...

Εμπιστεύεσαι πορτοφόλια τα οποία είναι apps εγκατεστημένα σε κινητό; Και όχι πχ κάποιο τύπου Nano X Ledger;

Γιατί το λέω... αν εγκαταστήσω το Xaman, θα πρέπει να βάλω τις "λέξεις"... και δεν είμαι σίγουρος αν είναι 100% safe.

Θα ήθελα την άποψή σου. Πάντως βλέπω ότι το Xaman έχει και read only επιλογή, χωρίς να μπορείς να κάνεις συναλλαγές.

Δημοσ.

Θέλω μια βοήθεια οποίος μπορεί. Έχω wallet nexo εκεί αγορασα τα xrp pepe kai doge. Τι διαφορά έχει απο την binance ? Αφού κάνω κανονικά αγορά κρυπτο και κάρτα Έχω βγάλει. Έχω ψηλό χαθεί ας μου εξηγήσει κάποιος μπας και καταλάβω είμαι νέος στον χώρο 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε

Να σε ρωτήσω...

Εμπιστεύεσαι πορτοφόλια τα οποία είναι apps εγκατεστημένα σε κινητό; Και όχι πχ κάποιο τύπου Nano X Ledger;

Γιατί το λέω... αν εγκαταστήσω το Xaman, θα πρέπει να βάλω τις "λέξεις"... και δεν είμαι σίγουρος αν είναι 100% safe.

Θα ήθελα την άποψή σου. Πάντως βλέπω ότι το Xaman έχει και read only επιλογή, χωρίς να μπορείς να κάνεις συναλλαγές.

Το ledger  θεωρείται το πιο ασφαλές γιατί είναι cold wallet (εκτός internet). Το Xaman είναι από τα καλύτερα hot wallets (συνδεμένα στο internet)

• Thanks 1
Δημοσ.
6 hours ago, litecoins said:

Αλάνια μου σήμερα λένε θα γίνει ομιλία, επειδή θα είμαι έξω και δεν θα μπορέσω να ενημερωθώ ότι που αν έχετε την καλοσύνη πείτε εδώ μέσα

Buy the news, sell the rumors...περιμένω πτώση, πάμε για δεύτερο τόπ και μετά διόρθωση για το 1.8κατι. στην καλύτερη περίπτωση. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Buy the news, sell the rumors...περιμένω πτώση, πάμε για δεύτερο τόπ και μετά διόρθωση για το 1.8κατι. στην καλύτερη περίπτωση. 

Οπότε περιμένουμε πτώση και εκεί του δίνουμε να καταλάβει από ποσό κατάλαβα.

Δημοσ.
4 hours ago, Sakis_Spooky said:

Να σε ρωτήσω...

Ναι θεωρητικα υπάρχει κίνδυνος αν βάλεις το private key στο κινητό, γιατί είναι συσκευή συνδεδεμένη στο internet. Το key είναι κρυπτογραφημένο βέβαια και μόνο αν το κινητό έχει προσβληθεί με malware υπάρχει πιθανότητα κάποιος να σου κλέψει τα λεφτά από το wallet.

Αν δεν εγκαθιστάς περίεργα apk ή εφαρμογές που δεν είναι verified από το play store, τότε η πιθανότητες να έχει malware η συσκευή είναι σχεδόν μηδαμινές. Επίσης θέλει συχνά update η συσκευή με ενημερώσεις ασφαλείας.  Το καλύτερο είναι να έχεις ένα δεύτερο wallet για να στέλνεις μικρά ποσά για να δοκιμάζεις διάφορα όπως dapps και άλλα.

4 hours ago, BELL said:

Revolut γτ δεν χρησιμοποιείτε;

Γιατί είσαι φυλακισμένος στη πλατφόρμα τους χωρίς δυνατότητα να μπορείς να στείλεις τα XRP σε κάποιο wallet. Κάποια στιγμή νομίζω υπήρχε η δυνατότητα, αλλά για κάποιο λόγο είχα ξανατσεκάρει πρόσφατα και δεν γινόταν. Έχει δυνατότητα για Bitcoin και κάποια άλλα, όχι όμως για XRP.

• Thanks 1
Δημοσ.

H nexo είναι καλό wallet για μακρυπρόθεσμα επένδυση εγώ δηλ δεν κάνω trade έβαλα κάποια λεφτά και θα τα αφήσω εκεί ίσως τα συμπληρώσω 

Δημοσ.
29 minutes ago, litecoins said:

H nexo είναι καλό wallet για μακρυπρόθεσμα επένδυση εγώ δηλ δεν κάνω trade έβαλα κάποια λεφτά και θα τα αφήσω εκεί ίσως τα συμπληρώσω 

Για μακροπρόθεσμα κανένα ανταλλακτήριο δεν είναι safe, γιατί μπορεί κλείσει οποιαδήποτε στιγμή. Πάνω από 500 ευρώ επένδυση παίρνεις ένα ledger για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Για μακροπρόθεσμα κανένα ανταλλακτήριο δεν είναι safe, γιατί μπορεί κλείσει οποιαδήποτε στιγμή. Πάνω από 500 ευρώ επένδυση παίρνεις ένα ledger για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Το χω διαβάσει αυτό π λες το στικακι σωστά? Αλλά δεν έχω ιδέα είναι εύκολο? Είναι πάνω από 500.. από nexo τα στέλνω έκει? Έχεις κάποιο βίντεο να δω ? 

2 λεπτά πριν, litecoins είπε

Το χω διαβάσει αυτό π λες το στικακι σωστά? Αλλά δεν έχω ιδέα είναι εύκολο? Είναι πάνω από 500.. από nexo τα στέλνω έκει? Έχεις κάποιο βίντεο να δω ? 

Επίσης αν τα ασφαλίσω εκεί συνεχίζει να τρέχει το κρυπτό? Η παγώνει? 

• Δημιουργία νέου...