Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2024 21 ώρες πριν, ritualistic είπε Αν καταλαβαινω καλα απο το παραπανω, αναμενει dip στα $2.13 ? Άλλη μια άποψη... Support Zone: $1.8-1.96 https://x.com/leb_crypto/status/1864978925790618057?t=d7zl6j2B_V4qDW3vlRIiYQ&s=19
litecoins Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στις 6/12/2024 στις 10:43 ΠΜ, thomasG4 είπε Nope https://watcher.guru/news/the-simpsons-predict-bitcoin-and-xrp-should-we-pay-attention Ένα Simpson θα μας σώσει 🤣 αντε να ξεκολλήσει γαμωω από το 2,30 έχω αγχωθεί να κλείσω η να μην κλείσω έχω καλό κέρδος
ritualistic Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, litecoins είπε Ένα Simpson θα μας σώσει 🤣 αντε να ξεκολλήσει γαμωω από το 2,30 έχω αγχωθεί να κλείσω η να μην κλείσω έχω καλό κέρδος Ειναι στο 2.35 τωρα. Παντως εγω θα περιμενα την αυριανη συεντευξη σε ενα απο τα μεγαλυτερα αμερικανικα τηλεοπτικα δικτυα, νομιζω θα βοηθησει.
panosbel Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Ακόμα σε uptrend όπως είχα στείλει κράτησε και άλλες φορές το demand. Ακολουθώντας την τάση και το πρόσφατο μομεντουμ οι πιθανότητες πάντα είναι υπέρ σου, οπότε πιο πιθανό να φύγει πάνω. 1
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 18 minutes ago, litecoins said: Ένα Simpson θα μας σώσει 🤣 αντε να ξεκολλήσει γαμωω από το 2,30 έχω αγχωθεί να κλείσω η να μην κλείσω έχω καλό κέρδος
litecoins Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Τα βλέπω αυτά που λέτε. Και έχουν λογικη. Μα είναι ένα από τα καλά κρυπτό έχει ισχύει έχει κερδίσει δικαστιριο πιστεύω το xrp λαι το ada έχουν πολλές δυνατότητες σαν νέος στον χώρο τώρα τελευταία ξεκίνησα να επενδύω με πολύ διάβασμα βέβαια συνεντεύξεις.. μακάρι πεδες να σταθώ τυχερός και όλοι μας βέβαια πάντως ξεκίνησα να επενδύω με 1,10 ήδη έχω τα διπλά λεφτά και παραπάνω από τι έβαλα. + επενδύσα doge και για χαβαλέ pepe
ardi21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Κατι ασχετο, χρησιμοποιει κανεις απο εσας Revolut για crypto? Πριν αγορασω ειχα διαβασει εδω -> https://www.revolut.com/en-GR/legal/crypto-tiered-pricing/ οτι στο free plan εχει 1.5% fee σε αγορα/πωληση. Πηγα να κανω sell δοκιμαστικα τα 2700 ευρω που εχω στο XRP και μου δινει 2600 ευρω. Αυτο δεν ειναι 1.5% αλλα περιπου 3.5%, αν υπολογιζω σωστα. Δεν εχω καταλαβει κατι? Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από ardi21
NikosKallithea Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, ardi21 είπε Κατι ασχετο, χρησιμοποιει κανεις απο εσας Revolut για crypto? Πριν αγορασω ειχα διαβασει εδω -> https://www.revolut.com/en-GR/legal/crypto-tiered-pricing/ οτι στο free plan εχει 1.5% fee σε αγορα/πωληση. Πηγα να κανω sell δοκιμαστικα τα 2700 ευρω που εχω στο XRP και μου δινει 2600 ευρω. Αυτο δεν ειναι 1.5% αλλα περιπου 3.5%, αν υπολογιζω σωστα. Δεν εχω καταλαβει κατι? Εγω τέτοια προμήθεια που λες δεν βλέπω, βλεπω οτι είναι κλιμακωτή, μεχρι 1000$ ειναι 1,5 μετα δεν ξέρω το όριο αλλά στα 10000$ ειναι ~2,5 Οπότε πούλησε σπαστά 1000 καθε φορά και πες μας Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2024 από NikosKallithea
ardi21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Στο link που εβαλα λεει για 1.5% εως 10.000. Αλλα και παλι εμενα στα 2700 μου τρωει 3.5%, ουτε καν 2.5%. Μαλλον κατι χανω.
opcast Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μια ερώτηση σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν όταν έρθει η ώρα για πώληση. Μετατρέπουμε τα xrp σε ευρώ ή σε κάποιο stable coin? Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά των δύο επιλογών κατά τη γνώμη σας;
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 23 minutes ago, opcast said: Μια ερώτηση σχετικά με τις επιλογές που υπάρχουν όταν έρθει η ώρα για πώληση. Μετατρέπουμε τα xrp σε ευρώ ή σε κάποιο stable coin? Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά των δύο επιλογών κατά τη γνώμη σας; Υπάρχει η επιλογή να τα στείλεις ανταλλακτήριο και να τα αλλάξεις σε ευρώ, αλλά εκεί υπάρχει η πιθανότητα ότι το ανταλλακτήριο μπορεί να έχει θέμα και να πέσει η σελίδα, αν υπάρχει τρελό traffic. Ειδικά σε parabolic κινήσεις έχει γίνει στο παρελθόν. Να τα κάνεις stablecoin σε ανταλλακτήριο δεν βλέπω το λόγο. Τα stable είναι καλή λύση για να πουλήσεις κατευθείαν από wallet. Αλλά εδώ θέλει και λίγη εξοικείωση με τη διαδικασία. Βάζεις limit order στην εφαρμογή DEX Trade στο Xaman Wallet ή από εδώ. Αν προλάβει να βγει το RLUSD είναι καλή επιλογή, αλλά θα θέλει να το στείλεις μετά σε κάποιο ανταλλακτήριο όταν καλμάρει η όλη φάση. Απλά είναι stable σε δολάριο οπότε θέλει μετατροπή σε ευρώ για να κάνεις cash out. Aν δεν βγει το RLUSD μέχρι τότε, καλή επιλογή είναι το USD stable που εκδίδει η Bitstamp. Εκδίδει και ευρώ απλά εκεί δεν υπάρχει και πολύ ρευστότητα και το spread στη τιμή στο DEX σε σχέση με το πραγματικό κόστος που θα πουλήσεις σε ένα CEX το κάνει ασύμφορο. Αυτό θέλει προσοχή με το αποκεντρωμένο ανταλλακτήριο. Γενικά το USD της Bitstamp έχει καλό spread για αυτό το προτείνω. Για να δεις πως χρησιμοποιείς το DEX Trade στο Xaman Wallet υπάρχει αυτό απλά εσύ θα βάλεις Sell προφανώς.
opcast Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Πολύ κατατοπιστικός,ευχαριστω. Εγώ σκεφτομουν μεταφορά σε ανταλλακτηριο πχ nexo και μετατροπή τους σε κάποιο stablecoin για χρήση πχ με την κάρτα του ανταλλακτηριου.Σκεφτομαι stablecoin για πιθανή επανεπένδυση αν υπάρξει ευκαιρία σε κάτι.
eliascm21 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Επίσης κάπου είχα διαβάσει ότι αν κάνεις συχνές αγοραπωλησίες ευρώ-crypto τότε θεωρείσαι κάτι σαν επαγγελματίας trader και θα πρέπει να το δηλώσεις στην εφορία και να φορολογείσαι για κάθε συναλλαγή που σου αποφέρει κέρδος, ενώ τα εναλλάσσετε μεταξύ crypto (ακόμα και stable) δεν ισχύει αυτό.
thomasG4 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 21 minutes ago, opcast said: Πολύ κατατοπιστικός,ευχαριστω. Εγώ σκεφτομουν μεταφορά σε ανταλλακτηριο πχ nexo και μετατροπή τους σε κάποιο stablecoin για χρήση πχ με την κάρτα του ανταλλακτηριου.Σκεφτομαι stablecoin για πιθανή επανεπένδυση αν υπάρξει ευκαιρία σε κάτι. Ναι υπάρχει η επιλογή με τη κάρτα, απλά να βλέπετε και τα fees σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγω προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Όπως έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες η ομάδα του anodos.finance (είναι και Έλληνες τα παιδιά) ετοιμάζουν μια κάρτα (θα είναι σύντομα διαθέσιμη) που θα μπορείς να στέλνεις τα XRP σε μια υπηρεσία και θα μετατρέπει απευθείας τα XRP σε ευρώ, οπότε έτσι θα μπορείς να κάνεις cash out κατευθείαν και χωρίς να χρειάζεται KYC, όπως θα έκανες σε κάποιο ανταλλακτήριο. Μετά φορτώνεις αυτή τη prepaid κάρτα στο Google Wallet και είσαι άρχοντας. H κάρτα είναι Visa, οπότε τη δέχονται παντού. Το fee από ότι είχα δει είναι στο 1%. Έχει επιλογές από 10 ευρώ μέχρι 1000. Αν θες παραπάνω απλά εκδίδεις άλλη κάρτα. Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από thomasG4 1
triantaepta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Ναι υπάρχει η επιλογή με τη κάρτα, απλά να βλέπετε και τα fees σε αυτές τις περιπτώσεις. Εγω προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί. Όπως έγραψα και στις προηγούμενες σελίδες η ομάδα του anodos.finance (είναι και Έλληνες τα παιδιά) ετοιμάζουν μια κάρτα (θα είναι σύντομα διαθέσιμη) που θα μπορείς να στέλνεις τα XRP σε μια υπηρεσία και θα μετατρέπει απευθείας τα XRP σε ευρώ, οπότε έτσι θα μπορείς να κάνεις cash out κατευθείαν και χωρίς να χρειάζεται KYC, όπως θα έκανες σε κάποιο ανταλλακτήριο. Μετά φορτώνεις αυτή τη prepaid κάρτα στο Google Wallet και είσαι άρχοντας. H κάρτα είναι Visa, οπότε τη δέχονται παντού. Το fee από ότι είχα δει είναι στο 1%. Έχει επιλογές από 10 ευρώ μέχρι 1000. Αν θες παραπάνω απλά εκδίδεις άλλη κάρτα. Μπορείς δηλαδή να τα μεταφέρεις από crypto.com (εγώ εκεί τα έχω) σ' αυτήν την κάρτα που λες ή χρειάζεται άλλη διαδικασία; Όχι τίποτα άλλο αλλά όταν πάω να κάνω εικονικά ένα sell βλέπω ότι μου κρατάει 9-10% του ποσού, που είναι μεγάλο ποσοστό. Τι να κερδίσεις στο τέλος αν υπάρχουν τέτοιες κρατήσεις; Επεξ/σία 8 Δεκεμβρίου 2024 από triantaepta
Προτεινόμενες αναρτήσεις