Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 hours ago, thomasG4 said:

Καλημέρα στην ομάδα!

Τα τελευταία δεδομένα:

FF MVRV: 1,507

NUPL: 66%

Pi Cycle Top Indicator: 1,18

Καλημέρα!

FF MVRV: 1,365

NUPL: 62,6%

Pi Cycle Top Indicator: 1,199

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Καλημέρα!

FF MVRV: 1,365

NUPL: 62,6%

Pi Cycle Top Indicator: 1,199

Gambling mode enabled για εμένα. long 20X 😁

liquidation στα 1,75 και στόχο τα 2,75 usdt

Βέβαια προς στιγμήν είναι λες και αγόρασα χρυσό, ακούνητο.

Επεξ/σία από zipo
Δημοσ.
19 ώρες πριν, akispara2 είπε

Φοβερό !! που το ξέθαψες αυτό το διαμάντι ?

Παιδιά μια ερώτηση περί wallet ύστερα από απο μια έρευνα αποφάσισα να μπω στην nexo τι άποψη έχετε?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, litecoins είπε

Παιδιά μια ερώτηση περί wallet ύστερα από απο μια έρευνα αποφάσισα να μπω στην nexo τι άποψη έχετε?

Εξαρτάται.

Αν θέλεις ένα πορτοφόλι στο οποίο θα κάνεις συχνά συναλλαγές και σε βολευει σαν πορτοφόλι τότε είναι μια καλή επιλογή.

Αντίθετα, αν θες να ένα πορτοφόλι στο οποίο θα κάνεις συναλλαγές, 1-2 τον χρόνο και οι επενδύσεις που θα κάνεις είναι μακροχρόνιες. Θα πρότεινα να κοιτάξεις για hardware wallet (ειδικότερα αν έχεις και υψηλά ποσά).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, litecoins είπε

Ledger κ έχεις το κεφάλι σ ήσυχο!

• Like 1
Δημοσ.

θα μας κανει καρδιακους, τελικα.
Πριν κλεισει ο χρονος, εχω ολα πηγαιναν καλα και τα περισσοτερα crypto εχουν αυξητικες τασεις το δικο μας πεφτει σημερα με ταχυτητα πανω απο 5%?
Γιατι ρε ΧΡΠ μου? Γιατι? Να αγορασω? θα πεσεις και αλλο? θα ανεβεις? θα μεινεις εχει στα 2+ για καιρο παλι? τι θα κανεις?

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο νεότερο με το λανσάρισμα του Ripple Usd; Ήταν να γίνει σήμερα απ' ότι διάβαζα αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω από κάποια πηγή 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 λεπτά πριν, lefteris_007 είπε

Υπάρχει κάποιο νεότερο με το λανσάρισμα του Ripple Usd; Ήταν να γίνει σήμερα απ' ότι διάβαζα αλλά δεν μπορώ να το επιβεβαιώσω από κάποια πηγή 

https://x.com/Ripple/status/1864396884800098354

Λέει ότι παρά τη φημολογία ότι θα λανσαριστεί σήμερα, αυτό δεν ισχύει και ότι θα γίνει στο άμεσο μέλλον.

Επεξ/σία από zipo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, verylife78 είπε

θα μας κανει καρδιακους, τελικα.
Πριν κλεισει ο χρονος, εχω ολα πηγαιναν καλα και τα περισσοτερα crypto εχουν αυξητικες τασεις το δικο μας πεφτει σημερα με ταχυτητα πανω απο 5%?
Γιατι ρε ΧΡΠ μου? Γιατι? Να αγορασω? θα πεσεις και αλλο? θα ανεβεις? θα μεινεις εχει στα 2+ για καιρο παλι? τι θα κανεις?

Πολλές οι απόψεις εκεί έξω... Κανένας δεν ξέρει! Αλλά λογικά... χρειάζεται μια διόρθωση! 

Μια άποψη... πχ 

image.png.20f610675866db311dcdcfa29c96839f.png

https://x.com/DefendDark/status/1864419927353938102

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
  • Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε

Πολλές οι απόψεις εκεί έξω... Κανένας δεν ξέρει! Αλλά λογικά... χρειάζεται μια διόρθωση! 

Μια άποψη... πχ 

image.png.20f610675866db311dcdcfa29c96839f.png

https://x.com/DefendDark/status/1864419927353938102

Αν καταλαβαινω καλα απο το παραπανω, αναμενει dip στα $2.13 ?

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύουμε στις θεωρίες συνωμοσίας με τους Simpsons, αλλά σε ένα επισοδειο είχαν πει ότι το xrp θα πάει 589+ μέσα στο 2025

• Haha 3
Δημοσ.
16 minutes ago, thod518 said:

Δεν ξέρω κατά πόσο πιστεύουμε στις θεωρίες συνωμοσίας με τους Simpsons, αλλά σε ένα επισοδειο είχαν πει ότι το xrp θα πάει 589+ μέσα στο 2025

Nope

Viral content claimed The Simpsons predicted XRP would hit $589. However, these images were debunked as photoshopped, never actually airing on the show. This incident underscores the prevalence of misinformation in the crypto space.

https://watcher.guru/news/the-simpsons-predict-bitcoin-and-xrp-should-we-pay-attention

• Like 1

• Δημιουργία νέου...