Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άρχισαν τα μαρσαρίσματα ..

xrp 2,62$.

Ενώ τα υπόλοιπα πλην ada,xlm βρίσκονται σε φάση διόρθωσης!!

Επίσης όταν πέρασε το 2,4 ανοίξανε πολλοί sort θέσεις για να πιάσουν την διόρθωση αλλά δεν τους έκατσε όπως το περίμεναν και έχουμε απότομο γκάζι. Το ότι ακούγεται και γράφεται από τα εκατοντάδες site για αναλύσεις crypto τιμές 3 $ και 5$ μέχρι Ιανουάριο '25 αλλά και 10$ εντός του 25 συμβάλει στο FOMO και δεν αφήνει να διορθώσει σημαντικά το αξιολάτρευτο xrp.

• Like 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Και να ρωτήσω τώρα εγώ. Έχω κρατήσει όπως κ πολλοί εδώ κάποια xrp εδώ κ 3χρονια με μέσο όρο αγοράς στο 1€. Αξίζει να τα δώσουμε τώρα; Αξίζει να τα δώσουμε κ να ξανά αγοράσουμε περισσότερα με τα κέρδη; Αξίζει να τα κρατήσουμε καμιά 5ετια ακόμα; Άντε πάμε λίγοοο  🚀 

Δημοσ.
7 minutes ago, ratatouis97 said:

Και να ρωτήσω τώρα εγώ. Έχω κρατήσει όπως κ πολλοί εδώ κάποια xrp εδώ κ 3χρονια με μέσο όρο αγοράς στο 1€. Αξίζει να τα δώσουμε τώρα; Αξίζει να τα δώσουμε κ να ξανά αγοράσουμε περισσότερα με τα κέρδη; Αξίζει να τα κρατήσουμε καμιά 5ετια ακόμα; Άντε πάμε λίγοοο  🚀 

Αν ήξερε κάποιος αυτές τις απαντήσεις θα ήταν σε ένα σαλέ στην Ελβετία με τζάκι και σίγουρα δεν θα έμπαινε insomnia 😋

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ardi21 είπε

Αν ήξερε κάποιος αυτές τις απαντήσεις θα ήταν σε ένα σαλέ στην Ελβετία με τζάκι και σίγουρα δεν θα έμπαινε insomnia 😋

Ακριβώς. Στο 1.9 δολλάριο χτες έλεγα που θα πάει θα κάνει correction κοντά στο 1 usd για να ξαναμπώ..αυτή τη στιγμή είναι 2.7. Γενικά η φάση είναι κάνε με προφήτη να σε κάνω βασιλιά. Καλύτερα hold μέχρι να είσαι πλήρως ικανοποιημένος και να πεις δεν το μετάνιωσα που δεν πούλησα στην τάδε τιμή κατά τη γνώμη μου..

• Like 1
Δημοσ.

θυμίζει το σκηνικό του 2017 όπου 20 Δεκεμβρίου είχε 0,77 και στις 7 Ιανουαρίου 2018 έφτασε 3,48 υψηλό !

Πάντως σε 24ωρο volume ( 47 δις )  περάσαμε το ETH (42δις)

Δημοσ.

Έτσι όπως πάει μπορεί να ακουμπήσει και το 3 σήμερα. Η ταχύτητα είναι μεγάλη και σε ψιλοαγχώνει για τις αποφάσεις ( αν θα πουλήσεις ή θα περιμένεις , στο πόσο  κλπ) δεν προλαβαίνεις να το επεξεργαστείς. Αυτα για όσους είναι hodlers για τους tradeαδες κανονικά πριν αγοράσεις θα έχεις ορίσει και τιμή take profit.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, zaico είπε

Έτσι όπως πάει μπορεί να ακουμπήσει και το 3 σήμερα. Η ταχύτητα είναι μεγάλη και σε ψιλοαγχώνει για τις αποφάσεις ( αν θα πουλήσεις ή θα περιμένεις , στο πόσο  κλπ) δεν προλαβαίνεις να το επεξεργαστείς. Αυτα για όσους είναι hodlers για τους tradeαδες κανονικά πριν αγοράσεις θα έχεις ορίσει και τιμή take profit.

1000 κερδος απο χθες σημερα τι ακριβως να αποφασισω ??? εχω τρελαθει? Κραταμε? πουλαμε? θα παει και αλλο? Πιστεψαμε και πιστευουμε οσο τιποτα αλλο σε αυτο το κρυπτο.
Εγω προσωπικα περιμενω να φτασει τουλαχιστον τα 10€ για να δωσω καποια.

Δημοσ.

Να φανταστείτε εγω που είναι νέος στον χώρο που αγόρασα με 1,10 και ήδη βλέπω την διαφορά έχω πάλαυωσει.  Όσο μάλλον εσείς π λογικά τα έχετε καιρό. Αντεε να δούμε κ άλλη άνοδο μακάρι 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτές τις τιμές, χωρίς να είμαι holder, αλλά εδώ και αρκετά χρόνια αγοράζοντας θέσεις με leverage μέτριου προς υψηλού ρίσκου, πλέον σε αυτές τις τιμές μου φαίνεται πως θέλει δυνατό στομάχι για να αγοράσει κανείς long ή short με leverage πάνω από 4Χ για το XRP.

Παρ' όλα αυτά δε μου φαίνεται καθόλου δύσκολο το να κρατήσει σε αυτή τη φάση κάποιος το ίδιο το νόμισμα, ακόμη και με αγορές πάνω από το 2,5 USDT. Υπάρχουν πολλά να περιμένει: η συνέντευξη του Garlinghouse στο 60 minutes, η παραίτηση του Gary λίγο αργότερα, το τέλος της δίκης και κάποια ακόμη σημαντικά νέα. Οπότε ακόμη και σε προγενέστερη διόρθωση θεωρώ πως έχει περιθώριο προς τα πάνω η τιμή αν κάποιος δε βιάζεται.

Πάντως, δε θα σόρταρα με τίποτα σε αυτή τη φάση. Πρέπει να είσαι τρελός για να σορτάρεις ένα νόμισμα που ξυπνάει μετά από χρόνια πρακτικά κάνοντας χαρτογράφηση της τιμής προς τα πάνω, χωρίς να υπάρχουν αντιστάσεις και ενώ είναι hot topic.

Ξέρω πως όταν ακούτε short σε ένα νήμα στο οποίο πιστεύουμε πράγματι στην αξία του ίδιου του αντικειμένου ίσως είναι παράταιρο, απλώς προσπαθώ να δώσω και την οπτική γωνία κάποιου που δεν είναι long term holder ή που απλά δεν αγόρασε κάτω από 0,80 USDT και θέλει να εκμεταλλευτεί το συγκεκριμένο bull run.

Επεξ/σία από zipo
  • Like 4

• Δημιουργία νέου...