Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, miklas είπε

Αρχίσαμε πάλι🚀…άυπνοι θα πάμε για δουλειά μου φαίνεται 😜

Ωχ ωχ 2,16 χαχα μπλέξαμε θα πάμε αύριο για δουλειά και θα λέμε the moon 😂😂😂

Δημοσ.

Όταν δηλαδή οι φήμες γίνουν πράξεις ETF, νέος επικεφαλής SEC, ολοκλήρωση της δικής κλπ που θα φτάσει?! Φαίνεται να είναι μόνο η αρχή..

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, lefteris_007 said:

Όταν δηλαδή οι φήμες γίνουν πράξεις ETF, νέος επικεφαλής SEC, ολοκλήρωση της δικής κλπ που θα φτάσει?! Φαίνεται να είναι μόνο η αρχή..

Τότε είναι που θα αρχίσει να πέφτει. Κλασσικά, buy the rumours sell the news.

Μετά λογικά θα μείνει σταθερό για κάποιους μήνες και ίσως δούμε δεύτερο τοπ που θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το πρώτο.

On 30/11/2024 at 17:50, thomasG4 said:

Και ένα update για το top του κύκλου. Τα παρακάτω είναι τα χθεσινά δεδομένα:

NUPL: 57% (top 2017 = 71%  , top 2021 =  65%)

FF MVRV: 1,18 ( top 2017 = 2,54  , top 2021 =  1,03 )

Pi Cycle Top Indicator (σημερινά δεδομένα): 1,129 (top 2017 =  1,918 , top 2021 = 1,422) 

Το Pi Cycle Top indicator όσο πιο κοντά είναι στο 2 τόσο κοντά είμαστε και στο ATH.

Όπως βλέπουμε το 2021 ήταν κουτσουρεμένος κύκλος και ξέρουμε γιατί. Για εμένα οι indicators που θα πρέπει να βλέπουμε είναι του 2017, όπως φαίνεται και από το FF MVRV. Το έχουμε ήδη ξεπεράσει και κατά τη γνώμη μου έχει δρόμο το rally. Δεν έχουμε δει ακόμα FOMO σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια μπορεί κάποιος για να είναι σίγουρος να παίρνει κέρδη όταν ξεπεράσουμε το 2021 top και στα άλλα δυο metrics σε διάφορα σημεία μέχρι να φτάσουν στο top του 2017.

Τα τελευταία δεδομένα:

FF MVRV: 1,356

NUPL: 62%

Pi Cycle Top Indicator: 1,16

• Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Τότε είναι που θα αρχίσει να πέφτει. Κλασσικά, buy the rumours sell the news.

Μετά λογικά θα μείνει σταθερό για κάποιους μήνες και ίσως δούμε δεύτερο τοπ που θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το πρώτο.

Τα τελευταία δεδομένα:

FF MVRV: 1,356

NUPL: 62%

Pi Cycle Top Indicator: 1,16

Καλημέρα. Απέχουμε ακόμη από το top του 2017 από ότι βλέπω. Σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση.

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ έχω μια γενικής φύσης απορία, αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος.

Έχω την εφαρμογή crypto.com και όταν πατάω πάνω στο xrp μου βγάζει πόσα έχω και το ποσό που αντιστοιχεί με βάση την τιμή που είναι τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν πατάω sell, το ποσό που μου δίνει είναι γύρω στο 8% μειωμένο. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό;

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, triantaepta είπε

Εγώ έχω μια γενικής φύσης απορία, αν μπορεί να μου τη λύσει κάποιος.

Έχω την εφαρμογή crypto.com και όταν πατάω πάνω στο xrp μου βγάζει πόσα έχω και το ποσό που αντιστοιχεί με βάση την τιμή που είναι τη συγκεκριμένη στιγμή. Όταν πατάω sell, το ποσό που μου δίνει είναι γύρω στο 8% μειωμένο. Για ποιο λόγο γίνεται αυτό;

Λογικά τα fees του κρυπτο.com έχουν πάει στο θεό!

• Δημιουργία νέου...