Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, Absolute77 said:

Αν στο 1€ έπιασε τον στόχο του πολύ καλά έκανε. 

Το συγκεκριμενο παιδι ειπε οτι πουλησε ολα του τα XRP (12.500) με κερδος 5% πριν ξεκινησουν να ανεβαινουν γιατι δεν αντεξε αλλο να περιμενει. Kαπου στα 0.65 πρεπει να τα εδωσε αν λαβουμε υποψιν την ημερομηνια που εκανε το post. Δεν νομιζω να ηταν ο στοχος του να βγαλει κερδος 5%... Απλα βαρεθηκε. Αν περιμενε λιγο ακομα, αυτην την στιγμη θα τα ειχε 3πλασιασει.

Αν ισχυουν αυτα που μας ειπε, πραγματικα κριμα για τον κοπο και την υπομονη που εκανε τοσο καιρο. Για 5% κερδος δεν πουλας ποτε. Αυτη ειναι η γνωμη μου. Εκτος αν χρειαζεσαι τα χρηματα.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, verylife78 είπε

εκεινος ο φιλος που πουλησε λιγο πριν φτασει το 1€ ειναι ακομα μαζι μας?

Συμφουριτες καταλαβαίνω  το χιουμοριστικό του ποστ αλλά καλό θα είναι να μην σχολιάζουμε κινήσεις άλλων..Γνώμη μ πάντως !!!!

κ για να σχολιάσουμε τα της μέρας🚀🔥🔥

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν έχω και τόσα πολλά χρπ.  Δεν μου εξασφαλίζουν κάτι ακόμα μόνο ένα καλό αμάξι μπορώ να πάρω.λογικα  Πάω για το επόμενο ραν αν πουλήσω με ΜΟ αγοράς 0.40$…!

Επεξ/σία από panosbel
Δημοσ.

Τα οικονομικά μας τα γνωρίζουμε οι ίδιοι. 

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αγοράσει κάποιος στο χαμηλότερο και να πουλήσει στο υψηλότερο. 

Όταν κάνουμε μια συναλλαγή την κάνουμε με τα δεδομένα της στιγμής. 

Μέτα Χριστό προφήτες είναι όλοι. 

Ένας στρατιώτης μου είχε πει να αγοράσω bitcoin το 2008 ή 2009. Τότε είχε λιγότερο απο 0.01.Τότε γελούσα. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 minutes ago, Absolute77 said:

Τα οικονομικά μας τα γνωρίζουμε οι ίδιοι. 

Δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να αγοράσει κάποιος στο χαμηλότερο και να πουλήσει στο υψηλότερο. 

Όταν κάνουμε μια συναλλαγή την κάνουμε με τα δεδομένα της στιγμής. 

Μέτα Χριστό προφήτες είναι όλοι. 

Ένας στρατιώτης μου είχε πει να αγοράσω bitcoin το 2008 ή 2009. Τότε είχε λιγότερο απο 0.01.Τότε γελούσα. 

Ισχύει ότι κανένας δεν ξέρει το top, αλλά στη περίπτωση του φίλου έκανε καραμπαμ ότι έκανε πατάτα. Δεν μπορεί το XRP με μηνυση που είχε φάει να φτάνει στα 1,96 στο προηγούμενο run και τώρα με τόσο καλά νέα (το XRP δεν είναι security, πολλαπλές αιτήσεις για ETF, RLUSD κ.α), με καινούριο bull run που μόλις ξεκίνησε να πουλας στα 0,70...

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Δημοσ.

Καλό μεσημέρι σε όλους. Παρακολουθώ καιρό τη συζήτηση εδώ (για την ακρίβεια χρόνια τώρα) αλλά δεν έχει τύχει να σχολιάσω ποτέ. Να πω ότι είμαι κάτοχος λίγων XRP χρόνια τώρα. 
Θα ήθελα να σταθώ στην ατυχία του φίλου που πούλησε λίγο πριν τριπλασιαστεί το XRP. 

Δυστυχώς σε αυτά μπορεί να είσαι πολύ τυχερός η και εξαιρετικά άτυχος.

Συμμερίζομαι την απογοήτευση που μπορεί να έχει ο φίλος μας.

Και θα ήθελα να μοιραστώ τη δικιά μου για να του δειξω ότι υπάρχουν και χειρότερα. Από το 2018 ήμουν κάτοχος αρκετών BNC. Στις 22 Δεκεμβρίου του 2020, με την τιμή του XRP στα 0.57 περίπου αν θυμάμαι καλά και του BNC στα 27 δολλάρια, αποφάσισα να μετατρέψω όλα μου τα BNC σε XRP. Δεν ήταν ούτε 8 ώρες μετά που ανακοινώθηκε από το SEC ότι θα κινηθεί νομικά εναντίον της Ripple. 

Το BNC έφτασε να είναι στα 650+ δολλάρια ενώ το XRP παρέμενε στάσιμο. Κοινώς αν δεν είχα κάνει αυτή την κίνηση θα είχα 30πλασιασει τα χρήματα μου. Οπότε φίλε μου σε καταλαβαίνω γιατί έχω περάσει χειρότερα...

Πιστεύω όμως στο potential του XRP και πιστεύω ότι μακροχρόνια θα με αποζημιώσει. Κοινώς δεν βιάζομαι και το πιστεύω ότι μπορεί και σύντομα σχετικά η αξία του να περάσει τα 20 δολάρια και να φτάσει κοντά σχετικά στο BTC στο Market cap.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, miklas είπε

Συμφουριτες καταλαβαίνω  το χιουμοριστικό του ποστ αλλά καλό θα είναι να μην σχολιάζουμε κινήσεις άλλων..Γνώμη μ πάντως !!!!

κ για να σχολιάσουμε τα της μέρας🚀🔥🔥

οχι καθολου χιουμοριστικο δεν ηταν...απλα δεν προαλαβα να αλλαξω το υφος λογω εργασιας.
Απλη απορια ηταν, λογω της μεγαλης και γρηγορης ανοδου.

Αλλιως συμφωνω με καποιον αλλο ειναι κριμα να περιμενε τοσο καιρο για ενα 5% οταν σε λιγες μερες εκανε 100%

Επεξ/σία από verylife78
Δημοσ.

Και ένα update για το top του κύκλου. Τα παρακάτω είναι τα χθεσινά δεδομένα:

NUPL: 57% (top 2017 = 71%  , top 2021 =  65%)

FF MVRV: 1,18 ( top 2017 = 2,54  , top 2021 =  1,03 )

Pi Cycle Top Indicator (σημερινά δεδομένα): 1,129 (top 2017 =  1,918 , top 2021 = 1,422) 

Το Pi Cycle Top indicator όσο πιο κοντά είναι στο 2 τόσο κοντά είμαστε και στο ATH.

Όπως βλέπουμε το 2021 ήταν κουτσουρεμένος κύκλος και ξέρουμε γιατί. Για εμένα οι indicators που θα πρέπει να βλέπουμε είναι του 2017, όπως φαίνεται και από το FF MVRV. Το έχουμε ήδη ξεπεράσει και κατά τη γνώμη μου έχει δρόμο το rally. Δεν έχουμε δει ακόμα FOMO σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια μπορεί κάποιος για να είναι σίγουρος να παίρνει κέρδη όταν ξεπεράσουμε το 2021 top και στα άλλα δυο metrics σε διάφορα σημεία μέχρι να φτάσουν στο top του 2017.

• Thanks 3
Δημοσ.

Καλό θα ήταν να μήν μπήγουμε το μαχαίρι πιό βαθειά στο παιδί που πούλησε. 

Τα πέρασα και εγώ τέτοιες μαλακίες. Δέν είναι ωραίο συναίσθημα. 

Φωτιά παίρνουν τα σωθηκά σου και αρχίζεις να ζαλίζεσαι (άν το ποσό είναι μεγάλο)

Το 2009 είχα μιά μετοχή την οποία την παρακολουθούσα για 6 μήνες και είχα κάνει ανάλυση μέχρι τέλος.

Την ειχα αγοράσει 10χιλιάρικα και περίμενα το μπάμ. 

Το μπάμ ήρθε....όμως ήρθε όταν τα πούλησα με 2 χιλιάρικα χασούρα....τα πούλησα στις 11:00 το πρωί στα 0.28 και στις 13:00 είχε φτάσει τα 3,2 δολάρια....100χιλιάρικα θα είχα τότε.....ε για 1 χρόνο δέν ξανα ασχολήθηκα με το μαρκετ....

Οπότε άστε το παιδί και παρακαλώ δείξτε κατανόηση. 

Το έχω ξανα αναφέρει.....τον προηγούμενο κύκλο με έπιασε το φόμο και αγόρασα κοντά 10χιλιάρικα στα 1.96$ χρπ. 

Λέτε να υπόμεινα τόσα χρόνια μαζοχισμού με ΣΕΚ και πολέμου απο τα puppet του διαπλεκόμενου και ακατανόμαστου,  για να τα πουλήσω τώρα ; Που ούτε το προηγούμενο ούτε το πρό προηγούμενο ΤΟΠ δεν έχουμε σπάσει ; 

ΧΡΠ μέχρι να σβήσει ο ήλιος.....

ή θα γίνω εκατομυριούχος τον κύκλο τούτο ή θα βγώ στα ονλιφανς αχχαχαχαχα

δυστυχώς δέν πρόλαβα να αγοράσω ΟΟΟΟΟΛΑ όσα ήθελα απο αλτς για να έχω κάνει το diversification Που ήθελα αλλα τουλάχιστον έχω τα βασικά. 

ΧΡΠ

ΧΛΜ

ΧΔΣ

ΦΛΡ

ΣΓΒ
ΕΞΦΙ

(και άλλα πιό μικρά)

This is the way..... XRP stijgt naar de vijfde plek: Wat drijft de XRP koers omhoog?

48 minutes ago, thomasG4 said:

Και ένα update για το top του κύκλου. Τα παρακάτω είναι τα χθεσινά δεδομένα:

NUPL: 57% (top 2017 = 71%  , top 2021 =  65%)

FF MVRV: 1,18 ( top 2017 = 2,54  , top 2021 =  1,03 )

Pi Cycle Top Indicator (σημερινά δεδομένα): 1,129 (top 2017 =  1,918 , top 2021 = 1,422) 

Το Pi Cycle Top indicator όσο πιο κοντά είναι στο 2 τόσο κοντά είμαστε και στο ATH.

Όπως βλέπουμε το 2021 ήταν κουτσουρεμένος κύκλος και ξέρουμε γιατί. Για εμένα οι indicators που θα πρέπει να βλέπουμε είναι του 2017, όπως φαίνεται και από το FF MVRV. Το έχουμε ήδη ξεπεράσει και κατά τη γνώμη μου έχει δρόμο το rally. Δεν έχουμε δει ακόμα FOMO σε μεγάλο βαθμό.

Βέβαια μπορεί κάποιος για να είναι σίγουρος να παίρνει κέρδη όταν ξεπεράσουμε το 2021 top και στα άλλα δυο metrics σε διάφορα σημεία μέχρι να φτάσουν στο top του 2017.

όντως.....το φόμο δέν το έχουμε δεί ακόμα.....αν δεν δούμε τους μαλάκες με τα diamond hands( ιανουάριο με φεβρουάριο θα τους δούμε) τότε ξέρουμε πως έχουμε ακόμα για το τόπ....

Αυτό εμένα μου λέει επιστροφή στα 68-70 στις επόμενες 4-6 εβδομάδες. 

image.png.d099c1c36c06689e5740659be5594cdc.png

image.png.e7477ec96fe0220c4b9c36cee1793f73.png

Για εμάς, έχει ακόμα, αν και δείχνει προς τα κάτω στο άμεσο μέλον, το MoneyFlow, κάτω απο την γραμμή μηδέν στα κόκκινα, έχει ανοδική πορεία οπότε....έχουμε δρόμο ακόμα. Αν δεν πάει το 2.56 δέν βλέπω να φρενάρουμε πολλύ. 

Εμείς έχουμε επιστροφή στο 1 με 0.80 δολάρια εντώς 6 το πολύ εβδομάδων. Δέν ξέρω αν θα έχουμε καλό μπούλραν τελος του χρόνου αλλα βλέπουμε. 

image.png.213e964f1b62139e7da2b295d329fd27.png

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ έχω αρχίσει να μεταφέρω τα οικονομικά μου στο ΝΕΧΟ γιατί η τράπεζα μου μου έστειλε πως ημερίσιο πλαφόν τα 1000ευρώ. Δέν μπορώ πιό πάνω να μεταφέρω απο τα 1000 ευρώ. Οπότε έχει αρχίσει το liquidity problem που μόνο το ΧΡΠ μπορεί να λύσει. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εγώ έχω αρχίσει να μεταφέρω τα οικονομικά μου στο ΝΕΧΟ γιατί η τράπεζα μου μου έστειλε πως ημερίσιο πλαφόν τα 1000ευρώ. Δέν μπορώ πιό πάνω να μεταφέρω απο τα 1000 ευρώ. Οπότε έχει αρχίσει το liquidity problem που μόνο το ΧΡΠ μπορεί να λύσει. 

We have the keys to the problem😉🚀🔥

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

BYBIT με την κάρτα της

• Like 1

• Δημιουργία νέου...