Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ratatouis97 είπε

Είναι τώρα ώρα για αγορές λέτε παιδια ;

Άργησες νομίζω.

Είναι πολύ λίγα τα νομίσματα που αξίζει να ασχοληθείς. Sol, Xrp, Polkadot, Eth, Avax είναι άξια προσοχής γιατί έχουν από πίσω τους σοβαρά πρότζεκτ φυσικά και το BNB αν και στην πρώτη στραβή θα έχει τεράστια πτώση και νομίζω η τιμή του είναι λίγο τσιμπημενη.

• Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 minutes ago, ratatouis97 said:

Είναι τώρα ώρα για αγορές λέτε παιδια ;

On 16/11/2024 at 14:49, thomasG4 said:

Δεν ενοχλεί το post εννοείτε. Όλοι για τον ίδιο σκοπό επενδύουμε. Για να βγάλουμε λεφτά. Για να αγοράσει κάποιος η καλύτερη στιγμή όπως καταλαβαίνεις ήταν όταν είχαμε bear market να κάνει DCA.

Τώρα για το πότε θα πουλήσει κάποιος κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς το top αυτού του κύκλου.

Αλλά θα γράψω εδώ όταν βρισκόμαστε σε επίπεδα που πιστεύω ότι καλό είναι κάποιος να πάρει κέρδη.

Απλά μετά μην βρίζετε αν κάνουμε κανένα 2x από τότε που θα πω ότι νομίζω ότι το top είναι κοντά. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του.

Άν κάθε φορά που κάποιος πλήρωνε 1 σέντ για την ίδια ερώτηση που έχουμε απαντήσει εκατοντάδες χιλιάδες φορές εδώ στο φόρουμ εδώ και τουλάχιστον 4 χρόνια τώρα...θα είχαμε βγεί στην σύνταξη ήδη......

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ετοιμαζομαστε για κανενα black swan η δεν ειναι στα πλανα μας;

Επεξ/σία από WEE8282
  • Like 1
Δημοσ.

Btw το NUPL (δείχνει μέσες άκρες πόσοι holders είναι σε κέρδη) για το XRP προχθες ήταν στο 44% και με το χθεσινο μικρό correction πήγε στο 40%.

Υπόψιν ότι στο προηγούμενο τοπ του 2021 το NUPL είχε φτάσει στο 65% και στο run του 2017 στο 71%.

Δημοσ.
17 hours ago, thomasG4 said:

Btw το NUPL (δείχνει μέσες άκρες πόσοι holders είναι σε κέρδη) για το XRP προχθες ήταν στο 44% και με το χθεσινο μικρό correction πήγε στο 40%.

Υπόψιν ότι στο προηγούμενο τοπ του 2021 το NUPL είχε φτάσει στο 65% και στο run του 2017 στο 71%.

Μιλας με γριφους γεροντα

Δημοσ.
5 hours ago, gbras said:

Μιλας με γριφους γεροντα

Το ανέφερα και τις προηγούμενες μέρες. Στην ουσία είναι ένας δείκτης που βγαίνει μέσα από στατιστικά από το blockchain βλέπωντας πότε μετακινούνται τα crypto και τι τιμή είχε το token τότε. Έτσι καταλαβαίνει κάποιος στο τέλος μετά από τον υπολογισμό μιας μαθηματικής πράξης το NUPL (Net Unrealized Profit/Loss), δηλαδή αν το σύνολο των holders έχουν κέρδος ή όχι.

Απλά εγώ πήρα αυτό το NUPL και το εφάρμοσα στο XRP.

Δες εδώ για περισσότερα:

Indicator Overview
This indicator is derived from Market Value and Realized Value, which can be defined as:

Market Value: The current price of Bitcoin multiplied by the number of coins in circulation. This is like market cap in traditional markets i.e. share price multiplied by number of shares.

Realized Value: Rather than taking the current price of Bitcoin, Realized Value takes the price of each Bitcoin when it was last moved i.e. the last time it was sent from one wallet to another wallet. It then adds up all those individual prices and takes an average of them. It then multiplies that average price by the total number of coins in circulation.
By subtracting Realized Value from Market Value we calculate Unrealized Profit/Loss.

Unrealized Profit/Loss estimates the total paper profits/losses in Bitcoin held by investors. This is interesting to know but of greater value is identifying how this changes relatively over time.

To do this we can divide Unrealized Profit/Loss by Market Cap. This creates Net Unrealized Profit/Loss, sometimes referred to as NUPL, which is very useful to track investor sentiment over time for Bitcoin.

Relative Unrealised Profit/Loss is another name used for this analysis.

How To View The Chart
The key principle of this tool is in the ratio between market cap and Bitcoin investors taking profit.

When market cap rises much faster than profit taking we see that the market is overheating, one could say due to investor greed (red band). For the strategic investor such times have historically been favourable to take profit.

We can break down different percentages of Bitcoin Relative Unrealized Profit/Loss to determine what stage of the market we are in. This can be advantageous for the long term strategic investor.

https://www.bitcoinmagazinepro.com/charts/relative-unrealized-profit--loss/

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Το BTC θα ξεπεράσει σήμερα τα $100.000. Πιστεύετε ότι θα γίνει κάνει με το XRP ή αυτό ήταν; Έχει κολλήσει στα $1.10 εδώ και μέρες.

Δημοσ.
20 minutes ago, mihalis_ko14 said:

Καλησπέρα,

Το BTC θα ξεπεράσει σήμερα τα $100.000. Πιστεύετε ότι θα γίνει κάνει με το XRP ή αυτό ήταν; Έχει κολλήσει στα $1.10 εδώ και μέρες.

Έκανε τρελό run από τα 0.55 στο 1.26, λογικό είναι σβήσει τις μηχανές για λίγο. Αλλιώς θα είχαμε τα κλασσικά pump and dump όπως τον Ιούλιο του 2023 ή το Νοέμβρη του 2020.

Πολλοί πίστευαν ότι δεν θα αντέξει πάνω από το δολάριο σε αυτό το run, αλλά έχουν διαψευστεί μέχρι σήμερα.

Προσωπικά πιστεύω θα δούμε πάλι το Cardano να τρέχει και μετά έχει σειρά το XRP όπως έγινε και πριν δηλαδή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Give-me-a-hit said:

@thomasG4

σε ποια τιμη θα πουλησεις ολα σου τα xrp? εγω στα 3$ εχω φυγει

Όλα τα XRP δεν θα τα πουλήσω, γιατί πιστεύω long term + δεν μπορείς να ξέρεις ότι θα βρεις το top του κύκλου ακριβώς και μετά θα τραβάς τα βυζιά σου, γιατί πούλησες πολύ νωρίτερα. Ειδικά αν έχεις κάνει DCA σε bear market, είναι ακόμα πιο επώδυνο.

Ένα ποσοστό όμως θα πουλήσω νομίζω σε αυτό το κύκλο. Δεν έχω πουλήσει τίποτα από Δεκέμβρη του 2017 υπόψιν (αν εξαιρέσεις κάποια πολύ μικρά trades για token στο XRPL). Ακόμα δεν έχω καταλήξει στο ποσοστό. Κυμαίνεται από 30% εως 60% 😅

Σίγουρα θα είναι σε διαφορετικά σημεία του κύκλου, όχι όλο το ποσοστό με τη μια. Για το πότε θα πουλήσω τσέκαρε τις προηγούμενες σελίδες.

Επεξ/σία από thomasG4

• Δημιουργία νέου...