FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πολλά ζητάς εσύ και θα μας κάψεις στο τέλος..... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από FromMyAshesRRR 3
thomasG4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Ακόμα δεν ποστάραμε αυτό ρε; Τι κάνετε; 4
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 μετά το Pump it up......ας ακούσουμε και Γκάνταλφ....... 2
panosbel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Πουά θα σταματήσει ρε σήμερα άγγιξε 1,30 πριν λίγο θέλω πιο αργά να ανεβαίνει 😅😅😅
miklas Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 3 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ρεεε τι γίνεται 🤑 Μετά από τόσα χρόνια ηρθε η σειρά μας 💪
kouskous13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Δεν ενοχλεί το post εννοείτε. Όλοι για τον ίδιο σκοπό επενδύουμε. Για να βγάλουμε λεφτά. Για να αγοράσει κάποιος η καλύτερη στιγμή όπως καταλαβαίνεις ήταν όταν είχαμε bear market να κάνει DCA. Τώρα για το πότε θα πουλήσει κάποιος κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ακριβώς το top αυτού του κύκλου. Αλλά θα γράψω εδώ όταν βρισκόμαστε σε επίπεδα που πιστεύω ότι καλό είναι κάποιος να πάρει κέρδη. Απλά μετά μην βρίζετε αν κάνουμε κανένα 2x από τότε που θα πω ότι νομίζω ότι το top είναι κοντά. Ο καθένας κάνει τα κουμάντα του. Εγώ προσωπικά το μόνο που θα πω είναι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ 1 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, FromMyAshesRRR said: Πολλά ζητάς εσύ και θα μας κάψεις στο τέλος..... @Sakis_Spooky Μας εκαψες γρουσούζι ! ! ! μπορλώτο ! ! ! χααχαχααχχαχααχ 2
thomasG4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Ένα πολύ ωραίο thread για κάποιον που μόλις ξεκινάει με το XRPL. Η διαφορά με το 2017 και 2021 είναι χαώδης.
kouskous13 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει και μπορεί ας απαντήσει... Στο bifrost wallet έχω Canary Oracleswap Experimental Με αυτά μπορώ να κάνω κάτι;;;; Έχετε κάνει κάτι εσείς;;; Ευχαριστώ
thomasG4 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, kouskous13 said: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει και μπορεί ας απαντήσει... Στο bifrost wallet έχω Canary Oracleswap Experimental Με αυτά μπορώ να κάνω κάτι;;;; Έχετε κάνει κάτι εσείς;;; Ευχαριστώ Είναι κλασσικά airdrop που έστελναν σε όλους του XRP holders. Τα έχω και εγώ. Και εγώ τα έχω ξεχάσει στο wallet, γιατί δεν πίστευα ότι έχουν κάποια αξία. Κοίταξα τώρα σε αυτό το DEX κάποια από αυτά που μου έχουν airdrop. Είναι αξιόπιστο DEX, γιατί το έχει ανεβάσει και το Bifrost στη σελίδα τους στο X. Μπαίνεις από το browser του Bifrost στο παρακάτω link και μετά κάνεις connect το wallet. https://amagiswap.com/ Παίζει όλα αν τα κάνω swap σε FLR, να βγαίνουν συνολικά 1-2 FLR. Βέβαια τα συγκεκριμένα που πόσταρες δεν τα έχει σε αυτό το DEX. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 1 hour ago, kouskous13 said: Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και όποιος ξέρει και μπορεί ας απαντήσει... Στο bifrost wallet έχω Canary Oracleswap Experimental Με αυτά μπορώ να κάνω κάτι;;;; Έχετε κάνει κάτι εσείς;;; Ευχαριστώ Αυτό που είπε ο Τόμας. Προσωπικά τα ποσά είναι μηδαμινά οπότε δέν αξίζει να κάνεις ανταλαγή, δεν έχω δεί το κόστος της ανταλλαγής πάντως πιστεύω πως δεν αξίζει. 1
ratatouis97 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2024 Είναι τώρα ώρα για αγορές λέτε παιδια ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις