FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Κάποιος είχε πεί πως το ακατανόμαστο έχει πάρει φωτιά και εμείς(αλτς) ακόμα τίποτα.... Πολύ πιό εύκολα είναι να πάει απο 0.01 στα 0.02 παρά απο τα 66κ στα 132κ...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Aξιζει αραγε να αγορασεις σε αυτην την τιμη που ειναι η να περιμενεις μηπως πεσει και να παρεις τοτε κι αλλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες 29 minutes ago, thomasG4 said: @panosbel Για προβλεψη στο ChatGPT δεν θα βασιζόμουν τόσο πολύ χαχαχα. Πιο πολύ για το τι στρατηγική να ακολουθήσει κάποιος (να πουλάει ποσοστά ανα τακτά χρονικά διαστήματα κτλ). Δεν έχει realtime δεδομένα και αν είχε πάλι θα βασίζονταν σε TA που κατά τη γνώμη μου δεν είναι πάντα και το πιο αξιόπιστο metric για το τοπ. Τα on-chain metrics είναι πιο καλά για να υπολογίζουν αν υπάρχει υπερβολικό λίπος στην αγορά. Στο παρελθόν metrics όπως το NUPL έχουν βγει αρκετά σωστά για το top στο Bitcoin. Για XRP δεν εχω βρει κάποιο free για το NUPL, αλλά υπαρχει κατι παρομοιο που είναι free στο Coinmetrics. Βάζεις τo asset που θες και για metric βάζεις Active Market Cap (1 year) και Realized Market Cap. Αν βαλεις αυτά τα δυο metrics σε ένα γράφημα θα δεις ότι όταν για κάποιο παρατεταμένο διάστημα το Active Market Cap ενος χρόνου (δηλαδή πόσα coins μετακινήθηκαν το τελευταίο χρόνο και τι τιμή είχε το XRP τότε) είναι μεγαλύτερο από το Realized Market Cap (αυτό είναι πάλι το σωστό market cap γιατί υπολογίζει μόνο τα coins που είναι σε κυκλοφορία και όχι coins όπως αυτά που έχουν χαθεί για πάντα λόγω των keys ας πούμε), τότε είμαστε πολύ κοντά στο top. Ακόμα έχουμε δρόμο όπως βλέπεις (με κόκκινο είναι realized cap και με πράσινο το active market cap (1 year): Η ΤΑ λειτουργεί όταν δέν υπάρχει ΦΟΜΟ και μαρκετ σέντιμεντ. Σύμφωνα με την ΤΑ (ώς έχει τώρα την στιγμή αυτή) θα πρέπει να επιστρέψουμε στα 0.60-0.70 για να κάνουμε φιμπ και μιάς και εκεί γύρω έχει τώρα σαπόρτ. Όμως όταν υπάρχει τέτοιο φόμο και μαρκετ σεντιμεντ(που παίρνει τα @@ ο γκένσλερ και που τελειώνουν οι μάχες και βγήκε ο Τράμπ και μπαίνει κρύπτο θετικό πολιτικό προσωπικό στην εξουσία) τότε η ΤΑ κάθετε στον πάγκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sagy Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Μπορεί σε λίγες μέρες το 1 ευρώ να είναι το χαμηλό του οπότε κανείς δεν ξέρει.Εγω αν μπορούσα θα αγόραζα και αλλά σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες (επεξεργασμένο) 3 minutes ago, sagy said: Μπορεί σε λίγες μέρες το 1 ευρώ να είναι το χαμηλό του οπότε κανείς δεν ξέρει.Εγω αν μπορούσα θα αγόραζα και αλλά σημερα Εχω αλλα δυο κρυπτονομισματα και το ενα σκεφτομουν να το κανω XRP τωρα. Αν το κανω αυτο θα εχω μεσο ορο αγορας XRP 0.75. Αλλα δεν ξερω, σκεφτομαι να περιμενω μηπως πεσει. Επεξ/σία πριν από 2 ώρες από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. πριν από 2 ώρες Share Δημοσ. πριν από 2 ώρες Ναι παιδιά αστειεύτηκα προφανώς τώρα η ΤΑ πάει φούντο για αυτό προβληματίζομαι για το πιο θα ήταν ένα ρεαλιστικό τοπ. Και εννοείται δεν βασίζομαι και στα ΑΙ predictions. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whereismydog Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Παιδια δεν εχω ιδεα. Παντα λεω οτι ο τζογος ειναι στο ποτε θα βγεις, οχι στο ποτε θα μπεις. Ε ρε βασανα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Συνολικό συμπέρασμα, ενδεχομένος να έχουμε αλλες 2-3 μέρες πάμπ πρίν την διόρθωση. Καποις στιγμή το φομο και το σεντιμεντ κορέζονται και μπαίνει στο γήπεδο η ΤΑ. @thomasG4 Ξέχασα να σε βάλω στο quote 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zaico Δημοσ. πριν από 1 ώρα Share Δημοσ. πριν από 1 ώρα Καλημέρα στην παρέα. Σας παρακολουθώ ανελλιπώς. Απο το 2019 hodler του xrp .Η όλη φάση μου θυμίζει το 2021 όπου πέρασε το 1 ευρώ μετά 1,40- 1,60 και φτάνει 1.90 και σκεφτόμουν τι να κάνω μήπως και πάει στο πρώτο ath του 2018 στο 3.5 ( αυτό είχε γίνει σε χρόνο dt τότε) και τελικά το μετάνιωσα πικρά στη συνέχεια και τώρα όπως φαίνεται θα έχω τα ίδια διλήμματα άμα πλησιάσει τα 2. Βέβαια το σκηνικό είναι διαφορετικό και βγαίνουν αναλυτές με τιμές στόχους 4,6,10 και 20 ευρώ αλλά χρειάζεται ψυχρό αίμα που λένε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. πριν από 57 λεπτά Μέλος Share Δημοσ. πριν από 57 λεπτά 57 minutes ago, FromMyAshesRRR said: Συνολικό συμπέρασμα, ενδεχομένος να έχουμε αλλες 2-3 μέρες πάμπ πρίν την διόρθωση. Καποις στιγμή το φομο και το σεντιμεντ κορέζονται και μπαίνει στο γήπεδο η ΤΑ. @thomasG4 Ξέχασα να σε βάλω στο quote Το ότι θα έρθει correction είναι το μόνο σίγουρο. Κάθε bull market έχει άπειρα τέτοια. Δεν μιλάω για αυτό, αλλά για το top του κύκλου. Εκεί η TA δεν είναι τόσο καλή (άποψη μου). Το καταλαβαίνει και κάποιος από τα πόσο διαφορετικά νούμερα δίνει ο κάθε analyst και το πόσους κουβάδες είχαμε στα προηγούμενα run από όλους αυτούς. Με τα on-chain metrics το κακό είναι ότι τα δεδομένα είναι κάποιες μέρες πίσω και πρέπει να τα κοιτάς κάθε μέρα για να δεις πότε έχουμε μπει σε danger zone. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. πριν από 55 λεπτά Share Δημοσ. πριν από 55 λεπτά 12 minutes ago, zaico said: Καλημέρα στην παρέα. Σας παρακολουθώ ανελλιπώς. Απο το 2019 hodler του xrp .Η όλη φάση μου θυμίζει το 2021 όπου πέρασε το 1 ευρώ μετά 1,40- 1,60 και φτάνει 1.90 και σκεφτόμουν τι να κάνω μήπως και πάει στο πρώτο ath του 2018 στο 3.5 ( αυτό είχε γίνει σε χρόνο dt τότε) και τελικά το μετάνιωσα πικρά στη συνέχεια και τώρα όπως φαίνεται θα έχω τα ίδια διλήμματα άμα πλησιάσει τα 2. Βέβαια το σκηνικό είναι διαφορετικό και βγαίνουν αναλυτές με τιμές στόχους 4,6,10 και 20 ευρώ αλλά χρειάζεται ψυχρό αίμα που λένε. Προσωπικά μετά απο 4 χρόνια μαζοχισμού, δέν μπουλάω τώρα που παίρνει ο Γκένσλερ τα @@ μας και τώρα που μπήκε pro-Crypto πολιτικό σκηνικό και τώρα που βλέπω το φώς στο τούνελ. Η προηγούμενη φορά που είδα φώς στο τούνελ ήταν στο ατύχιμα που είχα στον στρατό οπου για 5 με 10 λεπτά (σύμφωνα με μαρτυρίες των στρατιωτών που ήταν μαζί μου και ήταν ανύμποροι να βοηθήσουν) είμουν μεταξύ αυτού και του άλλου κόσμου. Τότε ένας τυπάς με άσπρα μούσια μαλλιά και χιτώνα με πήρε και με πήγε στο τέλος του τούνελ μονο και μονο για να με πεί πως με περιμένουν αλλα μόνο όταν τελειώσω τον σκοπό μου στην γή. Ε δέν τελείωσα ρε ! ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ! ! ! χχαχαχαχαχαχ Που θέλω να καταλήξω ; οχι ψυχρό αίμα εχω....το αίμα μου σταμάτησε να κυλά πολλά χρόνια πίσω..... no mercy mfckers no mercy what so ever..... IXΘΥΣ αφήστε τα όλα επάνω του <3 2 minutes ago, thomasG4 said: Το ότι θα έρθει correction είναι το μόνο σίγουρο. Κάθε bull market έχει άπειρα τέτοια. Δεν μιλάω για αυτό, αλλά για το top του κύκλου. Εκεί η TA δεν είναι τόσο καλή (άποψη μου). Το καταλαβαίνει και κάποιος από τα πόσο διαφορετικά νούμερα δίνει ο κάθε analyst και το πόσους κουβάδες είχαμε στα προηγούμενα run από όλους αυτούς. Με τα on-chain metrics το κακό είναι ότι τα δεδομένα είναι κάποιες μέρες πίσω και πρέπει να τα κοιτάς κάθε μέρα για να δεις πότε έχουμε μπει σε danger zone. ετσι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις