gbras Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 https://tenor.com/view/johndaw890-aliki-vougiouklaki-to-pio-lambro-asteri-1967-gif-19902584 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 5 hours ago, WEE8282 said: Καποιος απο σας πουλησε παιδια…γι αυτο ανεβαινουμε. 😂😂😂 άσε και θυμάμαι τα δικά μου στις αρχές.....μήν μπίγεις το μαχαίρι πιό βαθειά.... 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2024 5 ώρες πριν, WEE8282 είπε Καποιος απο σας πουλησε παιδια…γι αυτο ανεβαινουμε. 😂😂😂 Μα τον ξέρουμε το είπε και μονος του @constantinos89 😂
Sakis_Spooky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Στις 12/11/2024 στις 11:50 ΜΜ, Sakis_Spooky είπε XRP κάνε μας τη χάρη... 1$ πριν τα 100K$ του BTC! 😄 🤑🚀🌕 Μην ξεχνιέσαι καλό μου... πρώτα εσύ το 1$ 🚀🚀🌕🌕🤑🤑 1
kouskous13 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα και από εμένα. Έχω καιρό να γράψω αλλά διαβάζω ανελλιπώς το νήμα. Μακάρι να ήρθε η ώρα της αναφοράς και να κρατήσει για πολύ!!!! Καλημέρα φίλε FromMyAshesRRR εκεί στην ξενιτιά Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από kouskous13 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Ήρθε η ώρα μας. Το μεγάλο στοίχημα είναι να περάσει τα 2$ (το ATH του προηγούμενου bullrun). Πάντως με τους όγκους συναλλαγών που βλέπω από κορεάτικα ανταλλακτήρια, μυρίζει 2017 το όλο run. Το έχω γράψει μερικές φορές, αλλά για κάποιους που είναι καινούριοι ας διαβάσουν ιστορία το πόσο ρόλο έπαιξε η Κορέα στο run του 2017, με το συνεχόμενο kimchi premium. Επίσης πάντα η Ν.Κορέα ήταν από τις πρώτες χώρες παγκοσμίως σε google search για το XRP. Δείτε το ratio που έχει το XRP αν το βάλεις απέναντι στο Bitcoin, σε σχέση με άλλες χώρες. Japan + S. Korea for the win! https://trends.google.com/trends/explore?date=today 5-y&q=Ripple %2B XRP,Bitcoin%2BBTC Και τα volumes. Δείτε το ποσοστό επι του συνολικού volume (!). Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από thomasG4 3
whereismydog Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Καλημερα, Τωρα θ αρχισουν τα ωραια διλήμματα σιγα σιγα. Στρατηγικες εξοδου κ δεν συμμαζεύεται:) καλο μπουλ ραν να χουμε! 3
Sakis_Spooky Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Μην ξεχνιέσαι καλό μου... πρώτα εσύ το 1$ 🚀🚀🌕🌕🤑🤑 Έλα καλό μου... λίγο ακόμα! Μπάμ... Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από Sakis_Spooky 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 On 12/11/2024 at 22:50, Sakis_Spooky said: XRP κάνε μας τη χάρη... 1$ πριν τα 100K$ του BTC! 😄 🤑🚀🌕 Σου έκανε την χάρη μάλον....σε όλους μας την έκανε την χάρη xD MOOOOOOONNNN 1 1
panosbel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πω ρε έχω 3πλασιασει+ τα λεφτά μου αλλα δεν μου κάνει ούτε το 1$ ούτε το 3$ ούτε το 5$… πρέπει να δούμε ρεαλιστικά exit points και να μην ακούμε τα υπερβολικά hypes… Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από panosbel 1
thomasG4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 44 minutes ago, whereismydog said: Καλημερα, Τωρα θ αρχισουν τα ωραια διλήμματα σιγα σιγα. Στρατηγικες εξοδου κ δεν συμμαζεύεται:) καλο μπουλ ραν να χουμε! To ChatGPT έχει πάρει φωτιά από τη μαζική εισροή των XRP holders το τελευταίο 24ωρο πιστεύω 😂 3
panosbel Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, thomasG4 είπε To ChatGPT έχει πάρει φωτιά από τη μαζική εισροή των XRP holders το τελευταίο 24ωρο πιστεύω 😂 Το έκανα μου λέει για αυτό το bullrun τα 10 είναι εφικτά αλλά όχι τα 20$ 🤣🤣🤣 2
thetiesthatbind Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω να γράψω καιρό στο τοπικ και στο γκρουπ. Μετά από χρόνια σαδισμού (για εμάς) και χλευασμού (από τους άλλους), και οι πιο άπιστοι θα πιστέψουν. Και αυτοί που κοροϊδευαν και το έπαιζαν ξύπνιοι θα σιωπάσουν θα δούνε το τρένο να φεύγει. Ούτε εμείς δεν είμαστε έτοιμοι για αυτό που έρχεται τους επόμενους μήνες. Το 1$ είναι η αρχή. Πρoτελευταίος κύκλος για το XRP. Η XRP σεζόν ξεκίνησε και η επιστροφή στη 2η θέση θα τους ξεράνει όλους. Απολαύστε το show. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2024 από thetiesthatbind 4
thomasG4 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2024 @panosbel Για προβλεψη στο ChatGPT δεν θα βασιζόμουν τόσο πολύ χαχαχα. Πιο πολύ για το τι στρατηγική να ακολουθήσει κάποιος (να πουλάει ποσοστά ανα τακτά χρονικά διαστήματα κτλ). Δεν έχει realtime δεδομένα και αν είχε πάλι θα βασίζονταν σε TA που κατά τη γνώμη μου δεν είναι πάντα και το πιο αξιόπιστο metric για το τοπ. Τα on-chain metrics είναι πιο καλά για να υπολογίζουν αν υπάρχει υπερβολικό λίπος στην αγορά. Στο παρελθόν metrics όπως το NUPL έχουν βγει αρκετά σωστά για το top στο Bitcoin. Για XRP δεν εχω βρει κάποιο free για το NUPL, αλλά υπαρχει κατι παρομοιο που είναι free στο Coinmetrics. Βάζεις τo asset που θες και για metric βάζεις Active Market Cap (1 year) και Realized Market Cap. Αν βαλεις αυτά τα δυο metrics σε ένα γράφημα θα δεις ότι όταν για κάποιο παρατεταμένο διάστημα το Active Market Cap ενος χρόνου (δηλαδή πόσα coins μετακινήθηκαν το τελευταίο χρόνο και τι τιμή είχε το XRP τότε) είναι μεγαλύτερο από το Realized Market Cap (αυτό είναι πάλι το σωστό market cap γιατί υπολογίζει μόνο τα coins που είναι σε κυκλοφορία και όχι coins όπως αυτά που έχουν χαθεί για πάντα λόγω των keys ας πούμε), τότε είμαστε πολύ κοντά στο top. Ακόμα έχουμε δρόμο όπως βλέπεις (με κόκκινο είναι realized cap και με πράσινο το active market cap (1 year): 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις