Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για αρχή θέλω... τα +3.4$

Δε με χαλάνε τα 5.89$

Θα ήταν όνειρο τα 58.9$

Και για να εξαφανίσουμε το BTC... τα 589$ 😄

Ας κάθονται στo cold wallet... για το μέλλον!

😄😄🤑🤑🚀🚀🌕🌕

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ουτε να τσακωνομαστε
ουτε να μειωσουμε κανεναν θελουμε
κουβεντες κανουμε
αν ο αλλος θελει να πουλησει δικαιωμα του
αν ο αλλος θελει να κρατησει δικαιωμα του (εγω συμφωνω 😄)
Παντα λεγαμε βαλτε λεφτα που δεν τα χρειαζεστε... ετσι σιγα σιγα θεωρω απο την αρχη που διαβασα για το XRP οτι ειναι το μοναδικο κρυπτο που εχει νοημα υπαρξης.
Δυστυχως πολλοι λογοι που εχουν αναλυθει πολλακις εδω μεσα ΔΕΝ το αφηνουν να προχωρησει.
Αυτη τη στιγμη ειναι μια ευκαιρεια να παρει τα πανω του ειδικα με τον ογκο συνναλλαγων που ειναι πολλες φορες πανω απο τον ογκο που υπηρξε τους προηγουμενους μηνες, μην πω πολλουυυυυυς μηνες....
anyway ο καθενας πραττει οπως θελει.
εχω πιστη και πραγματικα πιστευω οτι θα ανεβει.
Εχασα την ευκαιρεια με το bit, εβαλα λιγα χρηματα με το eth και βγηκα καποια στιγμη γιατι δεν τραβαγε, τελικα εφτασε 4000€ και θα μπορουσα να πουλησω τοτε αντι στα 1000€.
Ε, τωρα...οχι ρε φιλε θα μου κατσε 🤣 🤣

ΥΓ (μετα απο αντιδρασεις) γιατι γελατε??? ευλογη απορια.

Επεξ/σία από verylife78
  • Haha 3
Δημοσ.

Δέν θα κάνω σε κανένα την χαρη να τα πουλήσω πιό κάτω απο μισοτιμής που λέμε. 

Καταλαβαίνω τον εκνευρισμό του παλικαριού, λυπάμαι όμως που τόσο πολύ πιέστηκε για να τα πουλήσει. 

Μου θυμίζει το πόσο μετάνιωσα που αγόρασα στα 1.96$ αντί να πουλήσω ...οπότε τα δικά μου δέν φεύγουν αν δεν πιάσουμε

τουλάχιστον τα 10$, αυτό για τα4 χρόνια καραγκιοζιλίκι με τον τσάτσο γκένσλερ. 

Ο δικός μου ο στόχος (όταν βάζω) όχι μόνο τον κατακτώ, ταντέλα τον εκάνω. 

Είχα βάλει στόχο να χάσω κιλά. Έχασα 12 κιλά σε 6 μήνες. Απο 86.6 τον φεβρουάριο, στα 74.7 τον αύγουστο. 

Ο επόμενος στόχος είναι να προσθέσω άλλο ένα ψηφίο στο κομπόδεμά μου. Το οποίο το έχω κατακτήσει εδώ και καιρό πρίν το μπούλραν....οπότε επόμενος στόχος είναι στο τέλος του μπούλραν να μπεί άλλο ένα ψηφίο.

Και επειδή δεν θέλω άλλο ταμ-τούμ και μαιμούδες, αλλά Καν-Κούν και λατίνες δεσποινίδες , όλα μουτσάτσος ε μουτσάτσας <3 

• Haha 1
Δημοσ.

Εγώ τα κρατάω παίδες έχω παρατηρήσει 4 χρόνια καλύτερα να τα έχεις έτσι σε cold wallet παρά στην τράπεζα όπως και άλλα κρυπτος που έχω. Κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσω αυτό ξέρω και όπως φαίνεται η αγορά των κρυπτο ήρθε για να μείνει. 

Δημοσ.

Γίνεται να μεταφέρεις από revolut σε cold wallet και το αντίστροφο; Βέβαια η revolut είναι πολύ βολική.

Δημοσ.
2 minutes ago, Kostas808080 said:

Ένα δάκρυ κύλισε στα μάτια μου…

Γι αυτό γουργουρίζει σιγά σιγά το XRP λες;

Απο πριν είχε πάρει φόρα και έσπασε το resistance που ηταν στα 0.74-0.75 (έτσι έλεγαν αυτοί που ασχολούνται με τα charts, εγώ δεν έχω ιδέα), απλά μετά την είδηση με τον Gensler πήγε πιο δυνατα για να σπάσει και τα 0.80 

Τώρα φαίνεται να έχει μια αντίσταση εκεί, αλλά νομίζω υπάρχει καλό momentum, που θα κρατήσει γιατί υπάρχει και σήμερα καλό volume.

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως απο χθες εχω ενα 10% στο ενα πορτοφολι μου μονο και μονο απο το XRP...
Αν ξεπερασουμε και το 1 ευρω που ειχα αγορασει πριν χρονια καποια, εχω βγαλει τα λεφτα μου επι δυο φορες.

• Like 3

• Δημιουργία νέου...