Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το XRP κάνει pump στις 10:25 από τα 0,62$ μέχρι τα 0,70$ (ακριβώς στις 11:05 κάνει το top) και στις 11:05 πάλι το Bitcoin κάνει dump και κλασσικά το XRP κάνει dump και αυτό. Τώρα έχασε όλα τα gains από το pump.

Πρώτη φορά ξαναγίνεται...

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Οταν το BTC ηταν στα 60000 το xrp ειχε γυρω στα 2$ . Θα επρεπε ηδη να εχει ξεπερασει το ATH. Η θα κανει ενα αδιανοητο μπαμ η θα σερνεται μεχρι να εξαφανιστει που ειναι και το πιο πιθανο.

• Haha 1

Στις 12/11/2024 στις 12:39 ΠΜ, ardi21 είπε

Το φορολογικό πλαίσιο το δουλεύει η Ευρωπαϊκή Ενωση εδώ και μήνες και νομίζω θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2025 και θα ισχύει για όλες τις χώρες. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο του τι δηλώνεις και που.

Λογικό μου φαίνεται. Είναι κάτι από το οποίο μπορείς να βγάλεις πολλά κέρδη. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι χυμα.

Ας πάει στον Θεό το XRP και ας μας φορολογήσουν 😋

Αυτό δεν έχω καταλάβει, πώς θα γίνει αυτό , θα δηλώνει ο καθένας τί έχει ; Θα το δηλώνει κάνεις για να φορολογείται; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, stefanidisg said:

Αυτό δεν έχω καταλάβει, πώς θα γίνει αυτό , θα δηλώνει ο καθένας τί έχει ; Θα το δηλώνει κάνεις για να φορολογείται; 

Δεν ξερω ακριβως αλλα λογικα θα δηλωνεις τα κερδη σου, οπως στις μετοχες αν δεν κανω λαθος. Δεν θα δηλωνεις τα crypto δηλαδη, παρα μονο οταν τα ρευστοποιεις.

Κοιτα για μικροποσα δεν νομιζω να δηλωνει καποιος κατι αλλα αν βγαλεις μεγαλο κερδος πρεπει να το δηλωσεις. Δηλαδη αν βγαλεις 50-100.000 θα τα κρατησεις αδηλωτα? Και αν θες να κανεις μια αγορα που δεν δικαιολογειται απο το εισοδημα σου τι θα κανεις?

Επεξ/σία από ardi21

Παίδες αυτό ήταν. Μετά από 5 χρόνια πούλησα όλα τα XRP (12.500) με κέρδος 5%. Κοροιδία σκέτη. Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Τσάμπα περιμέναμε τόσο καιρό. Το Bitcoin κοντεύει να φτάσει τα $100.000 και εμείς χαροπαλεύουμε με τα $0.70 εδώ και χρόνια. Για γέλια και για κλάματα. Υπομονή σε όσα άτομα συνεχίσουν να ελπίζουν.

• Like 1

16 minutes ago, costantinos89 said:

Παίδες αυτό ήταν. Μετά από 5 χρόνια πούλησα όλα τα XRP (12.500) με κέρδος 5%. Κοροιδία σκέτη. Δυστυχώς δεν πρόκειται να γίνει κάτι. Τσάμπα περιμέναμε τόσο καιρό. Το Bitcoin κοντεύει να φτάσει τα $100.000 και εμείς χαροπαλεύουμε με τα $0.70 εδώ και χρόνια. Για γέλια και για κλάματα. Υπομονή σε όσα άτομα συνεχίσουν να ελπίζουν.

Μάντεψε που είμαστε.

image.png.1269f6bfe1b8e82b4531dc7eb7f363e0.png

28 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Μάντεψε που είμαστε.

image.png.1269f6bfe1b8e82b4531dc7eb7f363e0.png

Είμαστε στο Euphoria πριν μας πιάσει η εφορία. Αν πιστεύεις ότι είμαστε το Disbelief περίμενε 5-10 χρόνια για να με διαψεύσεις. Καλή συνέχεια.

18 minutes ago, costantinos89 said:

Είμαστε στο Euphoria πριν μας πιάσει η εφορία. Αν πιστεύεις ότι είμαστε το Disbelief περίμενε 5-10 χρόνια για να με διαψεύσεις. Καλή συνέχεια.

Άμα μόλις ξύπνησες από κώμα μετά από 7 χρόνια, καλωσόρισες πρώτα από όλα. Επειδή βαριέμαι να σου κάνω recap το τι πέρασε το XRP για χάρη όλης της crypto κοινότητας (αχάριστοι όπως πάντα) το μισό καιρό που ήσουν σε κώμα, καλή συνέχεια εύχομαι και εγώ.

χαιρομαι εγω που σιγα σιγα αποκτησα 1.500 κομματια.
και εσυ ειχες στην ακρη 12.500 και τα πουλησες τωρα? Τωρα ??!!?!?!?
αληθεια??? για να παρεις τι, οπως ειπες ενα 5% κερδος, ουτε προθεσμιακη. Τωρα πουλησες? Γιατι? Τα ειχεα αναγκη αυτα τα 6000€???
μονο αυτο πες μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, costantinos89 said:

Συγγνώμη φίλε αλλά τα μαζευες 5 χρόνια και τα πούλησες για 5%? Δεν βγάζει κανένα νόημα, τσαμπα ο κόπος σου.

Εκτός και αν χρειαζόσουν τα χρήματα οπότε πάσο.

2 minutes ago, shadowfax-1- said:

Γιατί να μη πουλήσει τωρα verylife?

Γιατί το κέρδος είναι αστείο.

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Thanks 1

1 ώρα πριν, costantinos89 είπε

Επρεπε να τα αφησεις εκει, κακώς πούλησες, δεν ειναι μετοχές ειναι ενα νεο ρίσκο που μπορείς να πεις, μπήκαν κλεφτες και μου τα πήραν αλλά μπορεί και απο το πουθενά να αυξήσης την περιουσία σου.

Και με 10χιλ στην τράπεζα δεν κάνεις τίποτα 

Από ποιο perspective? Και ποιος θα κρίνει το πόσο αξίζει?

Ξέρει ο καθένας το time value of money?

Δε μου αρέσει καθόλου η ειρωνία.

Το ποσοστιαίο κέρδος και το πώς το μετράει ο καθένας μας/σας/τους δε θα έπρεπε να είναι ζήτημα ειρωνείας.

Το τι πέρασε το xrp και το αν για κάποιον που επενδύει(over long term)θα έπρεπε να είναι ζήτημα επίσης είναι individually case by case.

Anyway my 2 cents το αν το νόμισμα έχει αξία και σκοπό αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι 'άμεσα', αποτύπωσιμο δε θα έπρεπε να είναι ζήτημα "κριτικής" από παιδιά του νήματος.

• Like 1

• Δημιουργία νέου...