Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, verylife78 είπε

οχι δεν νομιζω οτι τελος το παραμυθι.
Αν υοθετησει απο τους brics για το δικο τους τραπεζικο συστημα και νομισμα, ναι θα παρει την αξια που πρεπει να εχει. Και φυσικα αυτη η αξια δεν πρεπει να ειναι κατω απο 500€ οπως εχουν πει πολλοι.
κατι που θεωρω πολυ εφικτο αν δεις την ιστορια αλλων νομισματων.
Οποτε εγω διατηρω την πιστη μου και βασικα θα παρω οσα περισσοτερα μπορω με τα λεφτα που μενουν.

Ο χειρότερος σύμβουλος στα χρηματοοικονομικά είναι να βαδίζεις με ότι σου χαϊδεύει τα αυτιά, αυτό ξέρω εγώ τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 hours ago, NikosKallithea said:

Ο χειρότερος σύμβουλος στα χρηματοοικονομικά είναι να βαδίζεις με ότι σου χαϊδεύει τα αυτιά, αυτό ξέρω εγώ τόσα χρόνια στο κουρμπέτι.

Σωστός. Πρέπει πάντα να βλέπουμε κριτικά τα πράγματα. Αν απλά βασίζουμε την επένδυση μας σε μελλοντικά ουτοπικά σενάρια, τότε είμαστε χαμένοι από χέρι.

Εγώ βλέπω ότι όλο το οικοσύστημα του XRPL όλο και μεγαλώνει και τα fundamentals είναι πιο θετικά από ότι το 2017. Τώρα γιατί αυτό δεν μεταφράζεται στη τιμή είναι ένα ερώτημα. Μάλλον ο περισσότερος κόσμος δεν βλέπει αυτά που βλέπουμε, γιατί είναι αποπροσανατολισμένος από τα pump σε shitcoins. Επίσης αυτοί που είναι τώρα στην αγορά είναι ανακυκλωμένο χρήμα από αυτούς που είναι ήδη στην αγορά και απλά υποτιμούν το XRP, όπως πάντα.

Εμείς θέλουμε να μπει καινούριο χρήμα από ανθρώπους που είναι λιγότερο επηρεασμένοι από τα αρνητικό image που έχουν στήσει για το XRP με τα χρόνια όλοι αυτοί που δεν έχουν ιδέα τι γίνεται. Το βλέπω ότι κάπως έτσι ήταν και πριν ανέβει τρελά η τιμή το 2017. Κάποια στιγμή θα αρχίσουν οι περισσότεροι να αντιλαμβάνονται αυτή τη διαφορά στις επιδόσεις που έχει σήμερα σε σχέση με τις εξελίξεις που υπάρχουν στο οικοσύστημα.

• Like 1
  • Haha 1

Κοίτα να δεις. 

Αν έμπαινα με χιλιαδες ευρώ, να σου πω ναι έχεις δίκαιο δεν θα ακούς ότι σου χαϊδεύει τα αυτιά όπως είπες, αλλά θα κοίτας σκληρα τους δείκτες. 

Θετω λοιπόν αυτό σαν βάση, βάζω κάποια λεφτά που μου περισσεύουν και απλά πιστεύω πραγματικά σε αυτό το νόμισμα από όταν το πρωτοείδα. 

Τώρα αν ο κόσμος όπως είπε και ο άλλος φίλος είναι αποπροσανατολισμενος δεν ξέρω αν φταίει αυτό ή το γεγονός ότι μεγάλες ποσότητες κρατάνε οι λεγομενες φάλαινες και δεν το αφηνουν να φτάσει εκεί που πρέπει. Απλά αν διαβάσεις την χρησιμότητα του xrp θα καταλάβεις ότι αυτό έπρεπε να άξιζε 70.000€ και όχι το bitcoin 😉

Τώρα γιατί όχι ή γιατί δεν γίνεται... Μεγάλη κουβέντα που τα έχουμε πει και άλλες φορές εδώ μέσα 😁

• Like 1

τραμπ ρεεεε!!! τι ησυχια ειναι αυτη? καμμια κουβεντα για τις αλλαγες που συμβαινουν/ερχονται? δεν το βλεπω το ηθικο ακμαίο κι ανησυχω!!!!! 😅

• Thanks 1

33 λεπτά πριν, spyrage είπε

τραμπ ρεεεε!!! τι ησυχια ειναι αυτη? καμμια κουβεντα για τις αλλαγες που συμβαινουν/ερχονται? δεν το βλεπω το ηθικο ακμαίο κι ανησυχω!!!!! 😅

Screenshot_2024-11-09-16-36-43-26_28ffbb5c8c15c3539d2a92178e9733df.jpg

7 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Γιά φαντάσου μέσα στον μήνα να απολύσουν τον Γκένσλερ τι έχει να γίνει....

Πρεπει να πηρε μεγάλη χαρα ο τύπος με την εκλογή του νεου προέδρου😂

• Haha 3

15 hours ago, NikosKallithea said:

Πρεπει να πηρε μεγάλη χαρα ο τύπος με την εκλογή του νεου προέδρου😂

Make All Countries Great Again <3 οποιος αγαπά την ελευθερία, την ειρήνη, την προστατία των παιδιών ναί....άλλα 4 χρόνια ειρήνης επιτέλους και να φάει παπάρα όλο το αντι κρυπτο λομπυ των demoncrats. 

• Like 3

Εντωμεταξύ ξύπνησαν και οι δικοί μας αφού μυρίστηκαν χρήμα και ανακοίνωσαν ξανά φορολογικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα. Α ρε Ντόναλτ .. δώσε πόνο ..

• Like 1
  • Haha 1

2 ώρες πριν, akispara2 είπε

Εντωμεταξύ ξύπνησαν και οι δικοί μας αφού μυρίστηκαν χρήμα και ανακοίνωσαν ξανά φορολογικό πλαίσιο για τα κρυπτονομίσματα. Α ρε Ντόναλτ .. δώσε πόνο ..

Και πως θα γίνει το φορολογικό πλαίσιο , ρε μας δουλεύουν ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το φορολογικό πλαίσιο το δουλεύει η Ευρωπαϊκή Ενωση εδώ και μήνες και νομίζω θα τεθεί σε εφαρμογή μέσα στο 2025 και θα ισχύει για όλες τις χώρες. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει σαφές πλαίσιο του τι δηλώνεις και που.

Λογικό μου φαίνεται. Είναι κάτι από το οποίο μπορείς να βγάλεις πολλά κέρδη. Δεν μπορούσαν να το αφήσουν έτσι χυμα.

Ας πάει στον Θεό το XRP και ας μας φορολογήσουν 😋

Επεξ/σία από ardi21
  • Like 1
  • Haha 1

14 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

😎

70 σεντς μάλιστα. Μου φαίνεται μέχρι να φτάσει το ΑΤΗ πολυυυυυς δρόμος ακόμα. Πάντως ναι οι συνθήκες είναι πιο ευνοϊκές από ποτέ…

• Like 1

• Δημιουργία νέου...