verylife78 Δημοσ. 27 Αυγούστου Share Δημοσ. 27 Αυγούστου αμα δεν το δω το ρημαδι να περναει παλι το 1€ και μετα να φυγει στα 10€ μολις φτασει στα 0,7€ θα τα ξεφορτωσω ολα και θα περιμενω την πτωση... Δεν την παλευω αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 17 hours ago, verylife78 said: αμα δεν το δω το ρημαδι να περναει παλι το 1€ και μετα να φυγει στα 10€ μολις φτασει στα 0,7€ θα τα ξεφορτωσω ολα και θα περιμενω την πτωση... Δεν την παλευω αλλο... Να μας ξεφορτωθούν θέλουν. Δεν τους κάνω την χάρη. Στα 25$ φεύγουν τα δικά μου. Αλλά γιαυτό φόρτωσα xdc flr sgb και θα φορτώσω και άλλα. λιγοι μηνες μεινανε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, FromMyAshesRRR said: Να μας ξεφορτωθούν θέλουν. Δεν τους κάνω την χάρη. Στα 25$ φεύγουν τα δικά μου. Αλλά γιαυτό φόρτωσα xdc flr sgb και θα φορτώσω και άλλα. Πιστευεις ρεαλιστικα οτι μπορει να φτασει στα 25$? Εννοω σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα, οχι μετα απο 15 χρονια. Επεξ/σία 28 Αυγούστου από ardi21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου 1 hour ago, ardi21 said: Πιστευεις ρεαλιστικα οτι μπορει να φτασει στα 25$? Εννοω σε ενα ευλογο χρονικο διαστημα, οχι μετα απο 15 χρονια. Χάσαμε το προηγούμενο μπουλραν, τώρα έχουμε νομικό οκ, τώρα ξέρουν όλοι την υπόθεση μας, αλλά κρύπτο έχουν λεφτά για να βγάλουν περισσότερα οπότε έχουνε περισσότερα $ να επενδύσουν πιστεύω πως κυκλικά θα ξεφεύγουμε πάνω από 20$ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
verylife78 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Ολες οι προβλεψεις, μαλλον τα στοιχεια, συνηγορουν οτι μπορει να ανεβει. Βασικα, εγω θεωρω, οτι ειναι απο τα λιγα κρυπτο που πραγματικα εχει εφαρμογες στην πραγματικη ζωη και δεν ειναι ενα απλο ακομα καπριτσιο. Επισης διακινει πολυ μεγαλη ποσοτητα χρηματων καθε μερα. Απο την αλλη γιατι δε λεει να ανεβει το ατιμο?? περιμενα οτι μεχρι τωρα σχεδον 10 χρονια απο την κυκλοφορια και μετα απο 2 φορες που τα πουλησα ολα οτι θα ειχε περασει το 1€ που ηταν η τιμη που αγορασα καμια 200 τμχ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ardi21 Δημοσ. 28 Αυγούστου Share Δημοσ. 28 Αυγούστου Οι περισσοτεροι που ειναι αισιοδοξοι οτι θα ανεβει λενε αυτο που λεει και ο FromMyAshes. Οτι θελουν να διωξουν οσο περισσοτερο κοσμο μπορουν και μετα να ανεβασουν τιμη. Το εχω δει και σε διαφορα video στο yt. Τωρα αν ισχυει αυτο η στο τελος θα αποδειχθει οτι το XRP ηταν κακη επιλογη, κανεις δεν ξερει με σιγουρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Τι γινετε μαγκες.Εγω παιδια τα εχω θαψει τα εχω ξεχασει και τα εχω ξεπερασει.Ουτε που το κοιταω.Αν δεν παει σε τιμες 200-400 δεν τα ακουμπαω.Δεν παει και στο μηδεν καρφι δεν μου καιγετε.Ειτε που το νομισμα θα πετυχει και θα κανει τετοιες τιμες ειτε που θα αποτυχει.Ως το 2030 θα εχει φανει.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Τι κάνετε ρε μάγκες;τελικά το πλήρωσε η ripple το πρόστιμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Weekly και daily. Έτσι το βλέπω εγώ τώρα και έχει πολυυυυ αντίσταση αποτι βλέπετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, Kostas808080 said: Τι κάνετε ρε μάγκες;τελικά το πλήρωσε η ripple το πρόστιμο; Καλά μωρέ, έχουμε βαρεθεί από τις sideways κινήσεις της αγοράς. Το πρόστιμο από ότι ξέρω το πληρώνει ανεξαρτήτως της έφεσης. Απλά άπο ότι θυμάμαι συμφώνησε η Ripple σε κάτι διαδικαστικά (σε ποιον λογαριασμό θα μπουν κτλ) με τη SEC. Απαξ και γίνει έφεση (έχει μέχρι τις 7 Οκτωβρίου διορία η SEC να αποφασίσει), τότε απλά τα λεφτά μένουν στο λογαριασμό και αν υπάρξει μείωση του προστίμου, τότε επιστρέφει η SEC τη διαφορά στη Ripple. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από thomasG4 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Εδώ σας έχω… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomasG4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Μην του δίνετε views τζάμπα ρε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Μην του δίνετε views τζάμπα ρε... Εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει όσον αφορά το price action Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akispara2 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Kostas808080 είπε Εδώ που τα λέμε ένα δίκιο το έχει όσον αφορά το price action Και γιατί να μην κάνουμε ανάλυση για τα τελευταία 8 χρόνια να δούμε το price action; Αναλύσεις του κ@λου .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Δεν έχω δει βίντεο. Τα πιο κόμον στον ινβεστμεντ γουορλντ(price action timeframe)είναι 3-6 μήνες και ετήσια. Ακόμα και σε long term (holders/fundamental investors) σχεδόν ποτέ δε πάμε πίσω από τα 5 χρόνια. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου από shadowfax-1- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις