FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 37 minutes ago, spyrage said: δεν ανεβαινει το btc, δεν ανεβαινει τιποτα, ανεβαινει λιγο το btc, ακολουθουν τα αλτ, διορθωνει το btc τσακιζονται ολα τα αλτ, βαραει 10ρια το btc πεφτουν ολα τα αλτ... τι περιμενουμε ακριβως οταν λεμε bull run??? Την ολοκληρωτική καταστροφή του ακατανόμαστου που κρατά τα πάντα αλυσοδεμένο και εμποδίζει την αγορά να είναι ελεύθερη και ανεξάρτητη. Viva la libertad, carajo ! 2
Kostas808080 Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Τι έπαθε;;δείχνει σημάδια ζωής Επεξ/σία 2 Μαρτίου από Kostas808080
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Τι έπαθε;;δείχνει σημάδια ζωής Ναι τωρα που ειπα να κανω αγορά δεν το προλαβαίνω 😁
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 4 minutes ago, NikosKallithea said: Ναι τωρα που ειπα να κανω αγορά δεν το προλαβαίνω 😁 Nah relax..... αυτό είναι το ακατανόμαστο. Άν πάμε στο 2018 είχαμε τον πάτο, μετά έκανε ένα προς τα πάνω, μετά επέστρεψε στο Φιμπονάτσι και μετά ξεκκίνησε το μπούλραν. Οπότε, εάν γίνει κάτι τέτοιο και τώρα, τότε θα έχουμε επιστροφή στα 30500 και μετά αρχίζει το μπούλραν. Οπότε....ΑΝ γινει αυτό....θα έχουμε πάλι εκπτώσεις για αγορές
NikosKallithea Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Nah relax..... αυτό είναι το ακατανόμαστο. Άν πάμε στο 2018 είχαμε τον πάτο, μετά έκανε ένα προς τα πάνω, μετά επέστρεψε στο Φιμπονάτσι και μετά ξεκκίνησε το μπούλραν. Οπότε, εάν γίνει κάτι τέτοιο και τώρα, τότε θα έχουμε επιστροφή στα 30500 και μετά αρχίζει το μπούλραν. Οπότε....ΑΝ γινει αυτό....θα έχουμε πάλι εκπτώσεις για αγορές Βασικά δεν με καίνε οι αγορές αλλα ποτέ θα πάρει τα πάνω του να πουλήσω. Απλα κάθε τοσο ρίχνω μερικά που περισσεύουν, γιατι ως γνωστόν η ελπίδα πεθαίνει τελευταία😁 2
thomasG4 Δημοσ. 4 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου Αυτός είναι που είχε δώσει το σήμα για το pump του 2017. Ας ελπίσουμε ότι έχει δίκιο και αυτή τη φορά. 1
Kostas808080 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου Αν πιστεύεις πως θα κάνει μεγαλη κίνηση,μια χαρά είναι η τιμή και εδώ που ειναι
verylife78 Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου εντωμεταξυ απο τα 0,57 εφτασε μια ανασα πριν τα 0,60€ σε μια μερα !!!
spyrage Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 7 ώρες πριν, verylife78 είπε δεν αγορασα στα 0,47€ τωρα στα 0,57€ τι κανουμε??? ρε παιδια για να κανει χ10 τουλαχιστον ειμαστε μεσα, τι σημασια εχουν τα 10 και τα 20 λεπτα??? 1
NikosKallithea Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 6 ώρες πριν, spyrage είπε ρε παιδια για να κανει χ10 τουλαχιστον ειμαστε μεσα, τι σημασια εχουν τα 10 και τα 20 λεπτα??? Σημασία έχουν όταν παει στα πχ 20', αν ηταν έτσι δεν θα υπήρχαν αποτυχίες στις επενδύσεις
Kostas808080 Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου Τώρα που έσπασε το btc το ath του θα δούμε πιστεύεται altseason ή είναι νωρις ακόμα
SabotazNic Δημοσ. 5 Μαρτίου Δημοσ. 5 Μαρτίου 22 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Τώρα που έσπασε το btc το ath του θα δούμε πιστεύεται altseason ή είναι νωρις ακόμα Δεν το έσπασε για ~40 δολάρια 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Μαρτίου Δημοσ. 6 Μαρτίου Those who bought below 0.50c will be seen AS GODS in the future... Ας πιάσουμε το προηγούμενο ATH και βλέπουμε... για θεούς! 1
spyrage Δημοσ. 7 Μαρτίου Δημοσ. 7 Μαρτίου Παιδια μερες βασανιζομαι για το αν πρεπει να κανω αυτο το ποστ, εχω γραψει κι εχω σβησει....η ομαδα ειναι xrp και αυτο δεν ειναι financial advice φυσικα, οι επιλογες και τα ρισκα μας ειναι προσωπικα και καταλαβαινω το hold αλλά..... σιγα σιγα τα εκανα αλλα (κυριως ai που γινεται παρτι λεμε, 4-5 βαρανε 30-40% σημερα μονο πχ) με σκοπο οταν αξιζει να τα ξαναπαρω πισω πολλαπλασια... ειμαι γενικα λιγο ρισκαδορος και δεν αντεχω να βλεπω τα παρτι να τραβανε κι εγω να περιμενω πως και αν και οταν.. ηδη κατι εχει ξεκινησει με xrop xlm, θα τρεξει πιστευω αργοτερα οπως ειπε και ο τομας, αλλα ενα θα πω, μεσα σε 10 15 μερες αν τα κανω τωρα ολα xrp ξανα, θα εχω τα διπλασια κομματια... binance κανεις αλλαγες χωρις φορους που δεν το ξερα και μου εχει λυσει τα χερια... Αυτα για τωρα... 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις