FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) LOL what the hell.... δέν περίμενα να πάει για τα 0,60 2 ώρες μετά το τελευταίο πόστ αντί για τις 19-21 ιανουαρίου xD Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2024 από FromMyAshesRRR
verylife78 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2024 Σκεψου τι γινεται σημερα που χτυπαει κερδη 6% σε μια μερα Υποθετικο σεναριο... ειχες αγορασει χθες (ηθελα και εγω να παρω, δεν εχει σημασια ποσο εκανε) 100.000€ και σημερα με ενα 6% ακοπα εβγαλες 6.000€. Σκεψου κατι τυπαδες που κινουν εκατομμυρια!!! Σε μια μερα, σε μια μερα μπορουν να κανουν κερδη 6%!!!! Εμεις δεν τα καναμε, εγω δηλαδη δεν εκανα, γιατι δεν αγορασα τιποτα τελικα μιας και περιμενα να πεσει στα 0,50€ για να χτυπησω, τωρα απλα περιμενω λιγο ακομα. Σκεψεις, ιδεες??? 1
danis44 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2024 Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω με αυτό το πράμα. Τελικά είναι εντελώς άχρηστο ή επίτηδες το κρατάνε εκεί; Όταν στα περισσότερα τοπ 20 νομίσματα κάνουν πάρτι, σε αυτό δεν κουνιέται τίποτα. Πραγματικά κοιμισμένος δεινόσαυρος. Έχω ήδη πουλήσει το 50% για να βάλω σε άλλα σοβαρά project που ήδη έχουν 2-3χ επάνω. Σκέφτομαι πλέον να πουλήσω και το υπόλοιπο, εκτός και αν αλλάξει κάτι ριζικά. Δεν μπορώ να καταλάβω με τόσες σοβαρές συνεργασίες η Ripple και το XRP απλά να μην κουνιέται. Ολόκληρη δικαστική νίκη εναντίων της sec, όλοι έβλεπαν άνετα τα 2-3 ευρώ να χτυπάει και μετά βίας κρατιέται στα 0.60. Δεν έχω καμία προσδοκία στο bull run για αυτό το project. Μακάρι όμως να βγω λάθος και κάτι να αλλάξει επιτέλους. Πάρα πολύ κόσμος περιμένει.... 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 9 hours ago, danis44 said: Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω με αυτό το πράμα. Τελικά είναι εντελώς άχρηστο ή επίτηδες το κρατάνε εκεί; Όταν στα περισσότερα τοπ 20 νομίσματα κάνουν πάρτι, σε αυτό δεν κουνιέται τίποτα. Πραγματικά κοιμισμένος δεινόσαυρος. Έχω ήδη πουλήσει το 50% για να βάλω σε άλλα σοβαρά project που ήδη έχουν 2-3χ επάνω. Σκέφτομαι πλέον να πουλήσω και το υπόλοιπο, εκτός και αν αλλάξει κάτι ριζικά. Δεν μπορώ να καταλάβω με τόσες σοβαρές συνεργασίες η Ripple και το XRP απλά να μην κουνιέται. Ολόκληρη δικαστική νίκη εναντίων της sec, όλοι έβλεπαν άνετα τα 2-3 ευρώ να χτυπάει και μετά βίας κρατιέται στα 0.60. Δεν έχω καμία προσδοκία στο bull run για αυτό το project. Μακάρι όμως να βγω λάθος και κάτι να αλλάξει επιτέλους. Πάρα πολύ κόσμος περιμένει.... Το SBF το επέτρεψε το ΣΕΚ , κλέψαν τα λεφτά του κόσμου, πήγε φαλιμέντο και τον αθωώσαν.... Το ΧΡΠ μας κόψαν το προηγούμενο μπούλραν, μας επιτεθηκε το ΣΕΚ και ακόμα μας κρατάνε κάτω απο το νερό. Άν όλοι σπρώχνουν τον κόσμο στις απάτες και κάνουν επίθεση σε εμάς.....ε αυτό εμένα με δίνει περισσότερο πίσμα. μιά ζωή γαϊδούρι με ανεβωκατεβάζουν....σε όποιο μέρος της γής και να πάω....έχω υπομονή πίσμα και γαϊδουριά 2
spyrage Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Βασικα οπως λεει και ο jungle inc, μπορει ενα μεγαλο μερος της ακινησιας της τιμης να οφειλεται στο οτι η ripple ριχνει με τα τσουβαλια τα xrp στην αγορα, και εχει αποθεμα για να το κανει αυτο για καιρο, και δεν φαινεται να καιγεται και για την τιμη ιδιαιτερα... οτι βλεπεις στα βιντεο των νεων περι xrp ειναι το 90% για τα πανηγυρια, λες και θα κανουν τωρα xrp etf, λες και αυτο θα ταν καλο, που ειναι απο μονη της μια αλλη συζητηση, λες και ο gary θα το ενεκρινε.... ολο π@π@ριες... για να δουμε τελικα αν θα γινουν εστω τα αυτονοητα σε αυτο το επικειμενο bullrun, αν τρεξει και αυτο, γιατι οτι φαινεται σιγουρο τελικα δεν ειναι - στα κρυπτο-. Παντως κατι ψιλα που περασαν τελευταια τα πηρα sol, να υπαρχει και μαι εναλλακτικη εστω και μικρη..θα θελα να τα παρω xrp να αυξησω λιγο τον στολο (λεμε τωρα 😂) αλλα δεν εμπνεομαι καθολου η αληθεια ειναι τελυταια, παροτι φυσικα δεν αγγιζω τα υπαρχοντα...
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Εδώ ολόκληρη SEC που έκανε φύλλο και φτερό τη Ripple δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία ότι οι πωλήσεις των XRP που έκαναν επηρέαζαν τη τιμή, θα μας πει ο Jungle Inc... Γιατί αν είχαν αποδείξεις για κάτι τέτοιο θα είχαν κατηγορηθεί για απάτη και χειραγώγηση.
SabotazNic Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δεν εχω ασχοληθει χρονια με το xrp, και εχω και καιρο να μπω εδω μεσα να δω τι παιζει. Βλεπω κατι προβλεψεις και γραφηματα εχουν παραμεινει, και συνηθως πεφτουν και εξω (ενδεικτικα: οτι μετα τις 11 Νοεμβριου θα "σπασει" τα 0.75, τελη Νοε 0.82-0.75, κατι προσπαθειες για Δεκ 0.65+ κτλ). Οταν αλλα εχουν κανει στο 6μηνο +20-30%, αυτο εχει μεινει στασιμο (αν παρω τιμη προ δικαστηριου), παρολο που το δικαστηριο boostαρε λιγο την τιμη του τον Ιουλιο. Ισως παιχτει τπτ μετα το halving, αλλα για την ωρα τα κριπτο ειναι χρηματιστηριο ακομα και επηρεαζονται αρκετα απο τα αρνητικα νεα/δικαστηρια κτλ. Για την ωρα θεωρω οτι υπαρχουν πιο safe νομισματα. Ακομα και σε κατι μικρα που εκανα random, εχουν ανεβει αρκετα. Οποτε, "bet" safely
ardi21 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 10 hours ago, SabotazNic said: Για την ωρα θεωρω οτι υπαρχουν πιο safe νομισματα. Ακομα και σε κατι μικρα που εκανα random, εχουν ανεβει αρκετα. Οποτε, "bet" safely Εγω ειχα διαβασει για το arbitrum και ελεγαν οτι εχει αρκετες πιθανοτητες να παει 10x. Εβαλα ενα πολυ μικρο ποσο στα 0.90 πριν 2-3 μηνες και τωρα εχει παει 1.97 και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν εβαλα πολυ περισσοτερα😎
verylife78 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 50 λεπτά πριν, ardi21 είπε Εγω ειχα διαβασει για το arbitrum και ελεγαν οτι εχει αρκετες πιθανοτητες να παει 10x. Εβαλα ενα πολυ μικρο ποσο στα 0.90 πριν 2-3 μηνες και τωρα εχει παει 1.97 και χτυπαω το κεφαλι μου στον τοιχο που δεν εβαλα πολυ περισσοτερα😎 στερνη μου να σε ειχα πρωτη... αν παμε ετσι... τοτε στο μακρινο 2009 διαβαζα για τα κρυπτο και τον βασιλια τωρα μετα στο 2011 αν δεν ειχα τσιγκουνευτει αυτα τα 100€ που εβαλε φιλος, τωρα δεν θα μιλαγαμε εδω μεσα, αλλα εγω θα ημουν σε μια παραλια που να σκαει ο ηλιος στα π@π@ρι@ μου και να πινω μοχιτο. το πιασες? 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) On 13/01/2024 at 23:35, SabotazNic said: Δεν εχω ασχοληθει χρονια με το xrp, και εχω και καιρο να μπω εδω μεσα να δω τι παιζει. Βλεπω κατι προβλεψεις και γραφηματα εχουν παραμεινει, και συνηθως πεφτουν και εξω (ενδεικτικα: οτι μετα τις 11 Νοεμβριου θα "σπασει" τα 0.75, τελη Νοε 0.82-0.75, κατι προσπαθειες για Δεκ 0.65+ κτλ). Οταν αλλα εχουν κανει στο 6μηνο +20-30%, αυτο εχει μεινει στασιμο (αν παρω τιμη προ δικαστηριου), παρολο που το δικαστηριο boostαρε λιγο την τιμη του τον Ιουλιο. Ισως παιχτει τπτ μετα το halving, αλλα για την ωρα τα κριπτο ειναι χρηματιστηριο ακομα και επηρεαζονται αρκετα απο τα αρνητικα νεα/δικαστηρια κτλ. Για την ωρα θεωρω οτι υπαρχουν πιο safe νομισματα. Ακομα και σε κατι μικρα που εκανα random, εχουν ανεβει αρκετα. Οποτε, "bet" safely Αν εννοείς το πόστ της 1ης νοέμβρη On 01/11/2023 at 18:33, FromMyAshesRRR said: Πιστεύω να μήν αργησουμε να φτάσουμε το 0.65. Μετά (αν δέν μπλοκαριστεί η τιμή μεταξύ 0.65-0.61) τότε πίσω διόρθωση για 0.55-0.53. Και μετά ξανά για τα 0.82-0.75 προς το τέλος του Νοέμβρη. ή το πόστ της 11ης On 11/11/2023 at 11:33, FromMyAshesRRR said: Δευτέρα με Τρίτη έχει σπάσιμο. Πιθανός για τα 0.75. πιστεύω δέν διάβασες το επόμενο On 13/11/2023 at 22:24, Nickkk35 said: Όλα γίναν μόνο και μόνο για να πέσει μέσα ο FromMyAshes... Βουλωμένο γράμμα διαβάζει... Η Τεχνική Ανάλυση (Τ.Α) έχει να κάνει με το τί μας λένε η πορεία της τιμής. Δέν είναι απλά έτσι προβλέψεις. Τα μανιπουλέησον είναι γνωστά οπότε ακόμα και αν η πορεία μας λέει κάτι, οι φάλαινες βλέπουν πού έχουν μπεί οι εντολές (αγοράς ή πώλησης) και αμα έχει πολλές σε σόρτ, τότε υψώνουν την τιμή για να κάψουν τους σορτάκιδες, και αναστρόφος. Γιαυτό γράφουμε "αν περάσουμε το τάδε ποσό" "αν δέν σπάσει το τάδε ποσό" κτλ κτλ.. Όπως λέει ο Αλέσσιο, στην Τ.Α μιλάμε για propabilities not certainties. Εσύ αμα όπως είπε ο Γκάντι : “Your beliefs become your thoughts, Your thoughts become your words, Your words become your actions, Your actions become your habits, Your habits become your values, Your values become your destiny.” ― Gandhi το καλό θα είναι μπροστά σου και δέν θα το βλέπεις. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2024 από FromMyAshesRRR
SabotazNic Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε πιστεύω δέν διάβασες το επόμενο Εχεις δικιο. Ενα τεχνητο pump and dump με fake news εχει βοηθησει πολλα νομισματα στο να ανεβουν (σε τιμη και εμπιστοσυνη). Εγω κραταω το παρακατω.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 On 09/11/2023 at 15:06, FromMyAshesRRR said: Bullflag για 44κ το ακαταλόγιστο. Μήπως αυτό το παραείδες ; στις 9 νοέμβρη ήταν στα 36κ. Είπα για 44κ. Πήγε στα 49κ και έτσι τελείωσε το 5ο κύμα Ελιοτ. Τώρα μιά διόρθωση στα 28κ-30κ καλά θα ήταν. On 13/01/2024 at 15:40, spyrage said: Βασικα οπως λεει και ο jungle inc, μπορει ενα μεγαλο μερος της ακινησιας της τιμης να οφειλεται στο οτι η ripple ριχνει με τα τσουβαλια τα xrp στην αγορα, και εχει αποθεμα για να το κανει αυτο για καιρο, και δεν φαινεται να καιγεται και για την τιμη ιδιαιτερα... οτι βλεπεις στα βιντεο των νεων περι xrp ειναι το 90% για τα πανηγυρια, λες και θα κανουν τωρα xrp etf, λες και αυτο θα ταν καλο, που ειναι απο μονη της μια αλλη συζητηση, λες και ο gary θα το ενεκρινε.... ολο π@π@ριες... για να δουμε τελικα αν θα γινουν εστω τα αυτονοητα σε αυτο το επικειμενο bullrun, αν τρεξει και αυτο, γιατι οτι φαινεται σιγουρο τελικα δεν ειναι - στα κρυπτο-. Παντως κατι ψιλα που περασαν τελευταια τα πηρα sol, να υπαρχει και μαι εναλλακτικη εστω και μικρη..θα θελα να τα παρω xrp να αυξησω λιγο τον στολο (λεμε τωρα 😂) αλλα δεν εμπνεομαι καθολου η αληθεια ειναι τελυταια, παροτι φυσικα δεν αγγιζω τα υπαρχοντα... Σταμάτησα να τους ακούω όλους τους. Μονο για κλικ και κοντεντ είναι. Παίρνουν τα λαικς βγάζουν τα λεφτάκια τους και εμείς ίσα ίσα για να υγραθούμε με αυτά που μας λένε. Ο μόνος που ξεκκινά με μηδέν κουραφέξαλα είναι ο Digital Perspectives. Μιλάμε κατευθείαν με τα νέα ξεκκινά καταρυπάς. ούτε δευπτερόλεπτο χάνει ούτε ανάσα παίρνει. 1
spyrage Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Σταμάτησα να τους ακούω όλους τους. Μονο για κλικ και κοντεντ είναι. Παίρνουν τα λαικς βγάζουν τα λεφτάκια τους και εμείς ίσα ίσα για να υγραθούμε με αυτά που μας λένε. Ο μόνος που ξεκκινά με μηδέν κουραφέξαλα είναι ο Digital Perspectives. Μιλάμε κατευθείαν με τα νέα ξεκκινά καταρυπάς. ούτε δευπτερόλεπτο χάνει ούτε ανάσα παίρνει. Ετσι ακριβως ειναι φιλτατε, ξερναω απο το hype και το hopium και αυτοι δεν χρειαζονται καν το χρπ να ανεβει, γιατι κονομανε τρελλα πουλωντας αερα...και τον jungle θεωρω τιμιο γιατι δεν πουλαει φουμαρα οπως οι αλλοι , αλλα .....τα νουμερα μιλανε για τις πωλησεις, δεν ειναι κατι ανεπιβεβαιωτο... εννοω, ετσι ειναι.. δεν εχω τα νουμερα αλλα το ακουσα απο πολλους και σιγουρα βρισκονται... 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Αν τελικά βγει το head and shoulders τοτε πάμε για τα 0.50 για διπλό πάτημα. Εντως 2 ημερών.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2024 On 17/01/2024 at 15:35, FromMyAshesRRR said: Αν τελικά βγει το head and shoulders τοτε πάμε για τα 0.50 για διπλό πάτημα. Εντως 2 ημερών. Τελικά δέν το άφησαν να πάει 0.50, πήγε όμως 0.52 και σχηματίζει ένα αναρριχώμενο τρίγωνο. Βρισκόμαστε στην τρίτη ημέρα κάτω απο την 200άρα ΕΜΑ. Μέχρι την Πέμπτη θα κάνει προσπάθεια για να ανεβεί απο πάνω. Άν κάνει απόρριψη τότε ξανά προσπάθεια την επόμενη εβδομάδα. Αν πάει για δεύτερη προσπάθεια και περάσει τότε πάει στα 0.62. Σε περίπτωση που σπάσει τότε πάει για τα 0.50 και ίσως ακόμη πιό κάτω. Σήμερα ξύπνησα μούσκεμα λεμε....είδα πως ξαφνικά η τιμή άρχισε να πέφτει και έπεσε στα 0.29 και δέν μπορούσα να μπώ στον λογαριασμό μου για να αγοράσω ΧΡΠ.....μιλάμε για εφιάλτη....
Προτεινόμενες αναρτήσεις