Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, charabalos said:

Παιδιά τι ανακοινώσεις έκαναν εχθές παρτι δεν έχω καταλαβει

Δυστυχώς έφαγες το παραμύθι των "influencers" του XRP community που έλεγαν ότι θα βγει ανακοίνωση στο πάρτι. Η Ripple δεν ειχε πει ότι θα κάνει ανακοίνωση στο πάρτι πάντως.

Είχε πει από την αρχή ότι είναι απλά ένα thank you προς τη στήριξη όλα αυτά χρόνια εν μέσω της δίκης.

Α επίσης ο Lenny Kravitz τραγούδησε στο πάρτι 🤣

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 hours ago, Nickkk35 said:

Τί λέει παίδες; Νέκρα έπεσε... Πως τα βλέπετε τα πράγματα; Καμιά πρόβλεψη για τις επόμενες ημέρες; 🤔

Όλος ο κόσμος περιμένει να δει τι θα γίνει με τη σύρραξη που υπάρχει. Γενικά υπάρχει αναταραχή σε όλο το κόσμο. Πρώτα θα πρέπει να ξεδιαλύνει το τοπίο για να αρχίσουν να παίρνουν και οι αγορές τα πάνω τους.

Αν μπει το 2024 και αρχίσει η μείωση των επιτοκίων από τη FED και ξεκινήσει το τύπωμα χρήματος μπορεί να δούμε κάποια καλή άνοδο στην αγορά. Μέχρι τότε πολύ δύσκολα.

• Like 4
Δημοσ.

Ερώτηση , εγώ κατέχω κάποια Xrp αλλά ποτέ πήρα τα airdrop κτλ τα έχω σεBinance και κρυπτο , δικαιούμαι τώρα  κάτι; Μπορώ να τα αποκτήσω να μου τα δώσουν; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Την ελεφαντόντρυπα που τον πέταξε το παρτάλι..... πίσσα και πούπουλα τον χρειάζετε

ε επρεπε να μας γαμησουνε τοσα χρονια απλα για να κανουν το κεφι τους οι white collar ισοβιτες

Δημοσ.
2 hours ago, Nickkk35 said:

Πάντως πολύ χλιαρή η αντίδραση στην τιμή του xrp, μετά από τέτοια είδηση... 🤔

Δύο είναι οι λόγοι.

Το πρώτο είναι κλασσικά bear market. Εντάξει αυτό δεν θέλει και πολύ συζήτηση.

Ο δεύτερος λόγος νομίζω είναι ότι επειδή αυτό έχει να κάνει με τους executives, λογικό είναι να μην επηρεάζει και πολύ τη τιμή. Το σημαντικότερο κομμάτι που έχει μείνει είναι να δούμε ποιο θα είναι το πρόστιμο της Ripple για τα institutional sales. Υπενθυμίζω ότι το δικαστήριο βρήκε ότι περίπου 700 εκ δολάρια ήταν securities λόγω του τρόπου που πουλήθηκαν σε partners της Ripple. Επίσης όπως ξέρουμε το δικαστήριο επίσης βρήκε ότι τα XRP που πουλιούνται σε ανταλλακτήριο και στους retail holders (όπως εμείς) δεν είναι securities.

Η αγορά περιμένει να δει πόσο μεγάλο θα είναι το πρόστιμο κατά τη γνώμη μου. Εκεί μπορεί να δούμε κάποιο pump αν δεν είναι τόσο μεγάλο ποσό. Βέβαια για να κρατηθεί η τιμή ψηλά και να συνεχιστεί το pump και να γίνει bull run, θα πρέπει να έχουμε και καλές συνθήκες γενικότερα σε όλη την αγορά φυσικά.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, εγώ έχω την εξής γενική απορία και με συγχωρείτε αν είναι off-topic:

Έχω κάποια λίγα κρυπτονομίσματα στο crypto.com, τα οποία τα έχω αγοράσει μέσω τραπεζικής κάρτας, τώρα αν θέλω να κάνω ανάληψη, πώς γίνεται; Γιατί ό,τι έχω προσπαθήσει, δεν έχω βγάλει άκρη.

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει, παρακαλώ;

Επεξ/σία από triantaepta

• Δημιουργία νέου...