thomasG4 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 5 hours ago, AggTs said: Εγω νομιζω δυστυχως οτι δεν ειναι τελεσιδικη η αποφαση. Το SEC δεν μπορει αν θελει να ασκησει εφεση; Το SEC μπορεί να κάνει έφεση αλλά μόνο για το κομμάτι με τις πωλήσεις XRP της Ripple και μόνο στα ανταλλακτήρια και σε πελάτες της. Δεν μπορεί να κάνει έφεση για το αν το XRP αυτό καθε αυτό δεν είναι security, όπως και δήλωσε η δικαστής Torres στην απόφαση. Το είδαμε και από τη χθεσινή επιστολή του SEC στη δικαστή που αναφέρει ότι δεν πιστεύουν ότι το XRP αυτό κάθε αυτό είναι security. Επρεπε να περάσουν 2,5 χρόνια και πόσες αποφάσεις για να το παραδεχθεί αυτό. Εμάς σαν XRP holders αυτό μας νοιάζει. Να μπορεί να διακινείται το XRP ελεύθερα στα ανταλλακτήρια και να μην υπάρχει περιορισμός. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ότι και αν θέλει να κάνει το SEC. 2
whereismydog Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2023 Καλησπέρες, κυκλοφορεί η άποψη ότι η τιμή του xrp δεν (Θα) σχετίζεται όπως συνήθως με το market cap, πράγμα που δυσκολεύομαι να καταλάβω και να πιστέψω. Όντως η λογική είναι κάθε xrp να σπάει σε 1εκ. drops και το καθε drop είναι πιθανό(?) να εχει ότι τιμη θέλει - που και αυτό δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει - .Και πάλι όμως αυτό δεν θα ανέβαζε τη τιμή του xrp και αυτομάτως και το market cap? έχει κανείς γνώση/άποψη επαυτού?
thomasG4 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2023 19 hours ago, whereismydog said: Καλησπέρες, κυκλοφορεί η άποψη ότι η τιμή του xrp δεν (Θα) σχετίζεται όπως συνήθως με το market cap, πράγμα που δυσκολεύομαι να καταλάβω και να πιστέψω. Όντως η λογική είναι κάθε xrp να σπάει σε 1εκ. drops και το καθε drop είναι πιθανό(?) να εχει ότι τιμη θέλει - που και αυτό δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει - .Και πάλι όμως αυτό δεν θα ανέβαζε τη τιμή του xrp και αυτομάτως και το market cap? έχει κανείς γνώση/άποψη επαυτού? Διάβασε αυτό το άρθρο και θα καταλάβεις τι παίζει: http://galgitron.net/Post/The-Myth-of-Market-Cap---Version-2 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2023 On 28/08/2023 at 12:55, whereismydog said: Καλησπέρες, κυκλοφορεί η άποψη ότι η τιμή του xrp δεν (Θα) σχετίζεται όπως συνήθως με το market cap, πράγμα που δυσκολεύομαι να καταλάβω και να πιστέψω. Όντως η λογική είναι κάθε xrp να σπάει σε 1εκ. drops και το καθε drop είναι πιθανό(?) να εχει ότι τιμη θέλει - που και αυτό δεν καταλαβαίνω πως μπορεί να γίνει - .Και πάλι όμως αυτό δεν θα ανέβαζε τη τιμή του xrp και αυτομάτως και το market cap? έχει κανείς γνώση/άποψη επαυτού? Είναι τραγικά λυπηρό, εν έτη 2023, να υπάρχουν ακόμα άτομα που νομίζουν πως το Μάρκετ Κάπ επηρεάζει την τιμή ενώ είναι η τιμή η οποία επηρεάζει το Μάρκετ Κάπ..... Πές πως στο καφενείο μιά φορά, άκουσες έναν τύπου, που έπαιζε τάβλι με το ένα χέρι, και το πουλάκι του με το άλλο του το χέρι να μιλάει για το Μάρκετ Κάπ. Εσύ πές δέν ξέρεις για Μάρκετ Κάπ....και ακούς το τί λέει κάποιος random πουλαδώρος.... δέν λές στον εαυτό σου "γιά να δώ αν αυτά που λέει ο τύπος έχουν βάσει, ή λέει @@ και μας κοροϊδευει και μας το παίζει έξυπνος"..... δέν θα πάς να ψάξεις να κάνεις έρευνα για το πόσο αληθεύουν αυτά του τα λόγια ; Δές το άρθρο του Τόμας . 1
akispara2 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Αφήστε την τιμή του XRP και τα μάρκετ καπ .. Στο πάρτυ θα πάμε ?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 hour ago, akispara2 said: Αφήστε την τιμή του XRP και τα μάρκετ καπ .. Στο πάρτυ θα πάμε ? Μια με δυο μέρες και περιμένω πτώση για να αρχίσω να αγοράζω. Αγόρασα Φλρ και έφτασα το ποθητό αριθμό Φλρ. Τώρα σειρά έχει το χρπ (και αλλα)... 2
Kostas808080 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Μια με δυο μέρες και περιμένω πτώση για να αρχίσω να αγοράζω. Αγόρασα Φλρ και έφτασα το ποθητό αριθμό Φλρ. Τώρα σειρά έχει το χρπ (και αλλα)... Γιατί FLR? Υπάρχει περιπτώσει να κάνει κάτι καλό (προς τα πάνω);
Kostas808080 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2023 εννοώ ποια προοπτική έχει μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα
Wojak7 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 9 hours ago, FromMyAshesRRR said: Μια με δυο μέρες και περιμένω πτώση για να αρχίσω να αγοράζω. Αγόρασα Φλρ και έφτασα το ποθητό αριθμό Φλρ. Τώρα σειρά έχει το χρπ (και αλλα)... Τι εύρος τιμής περιμένεις/πιστεύεις να/θα πέσει το xrp ώστε να αγοράσεις? Μπορείς να δώσεις έστω κάποιο εύρος και όσον αφορά την τιμή και όσον αφορά το διάστημα (σε μήνες)? Θέλω και εγώ να αγοράσω αλλά δε ξέρω που και πότε.. Θυμάμαι ακόμα μηνύματά σου και του popai32 για 0.245 κλπ αλλά θα ήθελα να ήξερα αν πιστέυετε ακόμα ότι αυτή η τιμή είναι εφικτή. Θα κεράσω μοχίτο στις Μαλδίβες όταν νικήσουμε..
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 33 minutes ago, Wojak7 said: Τι εύρος τιμής περιμένεις/πιστεύεις να/θα πέσει το xrp ώστε να αγοράσεις? Μπορείς να δώσεις έστω κάποιο εύρος και όσον αφορά την τιμή και όσον αφορά το διάστημα (σε μήνες)? Θέλω και εγώ να αγοράσω αλλά δε ξέρω που και πότε.. Θυμάμαι ακόμα μηνύματά σου και του popai32 για 0.245 κλπ αλλά θα ήθελα να ήξερα αν πιστέυετε ακόμα ότι αυτή η τιμή είναι εφικτή. Θα κεράσω μοχίτο στις Μαλδίβες όταν νικήσουμε.. ξεκκινά μιά προσπάθεια για πάνω και μετά βλέπουμε αν το 0.51 - 0.52 αλλα να δουμε αν περάσει. Εγώ περιμένω μιά πτώση (αισχάτη περίπτωση) 0.245 με 0.30 (το πολύ πιθανότερο) και (άν σπάσει το 0,38) 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2023 Πάντως όλοι πιστεύουν πως είμαστε εδώ. Δέν ξέρω το κατα πόσο θα επιρεάσει η ανωδική πορεία του δολαρίου, η σιγά σιγά κατάρευση της κίνας, ο πολεμος, οι εκλογές οι πανδημίες και όλα τα συναφί ανα τον κόσμο. Η αμερική στέλνει εμπλουτισμένες οβίδες αντιαρματικά στην ουκρανία. Ξύνονται για μπούμ. Έτσι και γίνει καμία παπαριά με δολοφονίες πολιτικών προσώπων και αναστολή εκλογών....δεν πάει καλά ο κόσμος λέμε. Εταιρίες πιέζονται απο πολιτικά πρόσωπα για να σταματήσουν κάθε συνεργασία με Ρωσσία. Μιλάμε περπατάμε σε πολύυυυ λεπτό πάγο... 2
charabalos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά τι πιστεύεται ότι θα γίνει στο παρτι τι ανακοινώσεις θα έχουμε;
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2023 7 minutes ago, charabalos said: Παιδιά τι πιστεύεται ότι θα γίνει στο παρτι τι ανακοινώσεις θα έχουμε; Ιδέα δεν έχω, αλλα πολύ συμπτωματικές οι ημερομηνίες....Τώρα τον οκτώμβρη θα έχει στο αμστερντάμ συνέδρειο οι οπαδοί του ακατανόμαστου.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2023 Για όσους δεν το είδαν.... Αυτό είναι ξεκάθαρο μανιπουλεησον.... Είχαν μπει βαριά σορτ , και τους κάψαν....πηγαν την τιμή πιο πάνω έτσι στο τσαφ, και πάλι κάτω. 1
charabalos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2023 Παιδιά τι ανακοινώσεις έκαναν εχθές παρτι δεν έχω καταλαβει
Προτεινόμενες αναρτήσεις