thomasG4 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 1 hour ago, miklas said: Βρηκα αυτό μόλις ,ισχύει; Δεν σημαίνει κάτι.
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2023 Σημερα είμαι ακριβώς στον μεσω ορο αγοράς. 1
spyrage Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 εντωμεταξυ το xlm φαινεται να κραταει τα κερδη και τιμη σε αντιθεση με το xrp....
CostasGp21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Παίδες δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε , ότι και να γίνει καλώς ή κακώς το btc οδηγεί την αγορά .. αν δεν κάνει ath δεν θα κάνουμε ούτε εμείς ας νικήσουμε το οποιοδήποτε δικαστήριο , όταν ανεβεί αυτό θα ανέβουμε κι εμείς .. τώρα προφανώς θα υπάρχουν κάποια διαστήματα που θα πηγαίνουμε από 0.5 σε 0.8 αλλά η τιμή θα διορθώνεται τις επόμενες μέρες όπως κι έγινε … καλώς η κακώς btc = “god” Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2023 από CostasGp21
spyrage Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2023 Στις 22/7/2023 στις 4:59 ΜΜ, CostasGp21 είπε Παίδες δεν καταλαβαίνω τι περιμένετε , ότι και να γίνει καλώς ή κακώς το btc οδηγεί την αγορά .. αν δεν κάνει ath δεν θα κάνουμε ούτε εμείς ας νικήσουμε το οποιοδήποτε δικαστήριο , όταν ανεβεί αυτό θα ανέβουμε κι εμείς .. τώρα προφανώς θα υπάρχουν κάποια διαστήματα που θα πηγαίνουμε από 0.5 σε 0.8 αλλά η τιμή θα διορθώνεται τις επόμενες μέρες όπως κι έγινε … καλώς η κακώς btc = “god” το προφανες, εχουμε δει καλα projects σε καλα νεα να 5πλασιαζουν σταθερα την τιμή τους, ανεξαρτητα απο αγορες και btc, εδω τα νεα ειναι μοναδικα -κυριολεκτικα- και αντι για 589 (😂) χτυπιομαστε σαν το χταποδι και πνιγομαστε.... 1 1
thomasG4 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουλίου 2023 On 24/07/2023 at 20:14, spyrage said: το προφανες, εχουμε δει καλα projects σε καλα νεα να 5πλασιαζουν σταθερα την τιμή τους, ανεξαρτητα απο αγορες και btc, εδω τα νεα ειναι μοναδικα -κυριολεκτικα- και αντι για 589 (😂) χτυπιομαστε σαν το χταποδι και πνιγομαστε.... Και ένα παλιό meme για τους OGs πριν από το 2017. 1 1
spyrage Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
thomasG4 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2023 5 hours ago, spyrage said: ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Scam φαίνεται. Οταν βλέπω airdrop και τέτοια και γενικώς το email έτσι όπως είναι γραμμένο κάνει μπαπ ότι είναι scam. 1
spyrage Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2023 18 ώρες πριν, thomasG4 είπε Scam φαίνεται. Οταν βλέπω airdrop και τέτοια και γενικώς το email έτσι όπως είναι γραμμένο κάνει μπαπ ότι είναι scam. Μα ειναι γραμμένο απο το κανονικο μαιλ που εχω λαβει τοσα διαφημοιστικα απο το bitrue, εχω και καποια xrp εκει, δεν το βλεπω για σκαμ, δεν ηρθε τυχαια εννοω... δεν εχουμε ιδεα περι αυτου λοιπον ε? περιεργο οντως... [email protected] https://blockchainreporter.net/bitrue-launches-300000-xbmax-airdrop-for-xrp-holders/
whereismydog Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2023 Καλησπερα σε ολους, Κρατάω xrp απο αρχες του 2020. Δεν εχω τραβηξει ουτε cent απο τοτε, μονο αγοραζω κατα διαστηματα οταν 1) αντεχει η τσεπη μου 2) οταν θεωρω οτι η τιμη ειναι οκ για αγορα. Δεν εχω καμια σχεση με κρυπτο, trading και γενικα ολο αυτο το συμπαν εξελιγμενου τζογου οπως μου αρεσει να το αποκαλω. ειμαι πληροφορικαριος με εμπειρια στο fintech, διαβασα το πλανο της ripple, το κατανοησα και ειπα να παιξω ενα μακροχρονιο στοιχημα. Παρακολουθω το thread εδω και χρονια χωρις να ειμαι μελος, σημερα αποφασισα να κανω join, να ευχηθω σε ολους χρονια πολλα και να συγχαρω συγκεκριμενους ανθρωπους που δινουν πολυ σοβαρη και ρεαλιστικη πληροφορηση για το xrp με απολυτη συνεπεια. Πρωτος απολους ο thomasG4 βεβαιως βεβαιως. Ευχομαι σε ολους την επομενη διετια να δουμε το adoption πανω στο οποιο πονταραμε. Μακαρι και τις τρελες τιμες που νομιζω κανεις μας δεν πολυπιστευει αλλα ολοι ψιλο ονειρευομαστε κιολας Και παλι χρονια πολλα παιδια!! 15
FromMyAshesRRR Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Σορρυ για το Κρας παίδες....εγω φταίω....αγόρασα κρυφτό....😣 δεν άντεξα.... 😂😆🤣 Το 0,245 θα το περιμένω έρθει δεν έρθει....
shadowfax-1- Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Έχετε το νου σας αν έχετε κάποιο πορτοφόλι (μπιτφροστ πχ)να έχετε εκεί τα νεξο σας 1/9. Θα τραβηχτεί ss από εβερνοουτ αν θυμάμαι σωστά για airdrop. Μάζευε και ας είναι και ρογες. Edit: Evernode https://twitter.com/xrpl365/status/1690307083957071872?t=4MM27iONDXQm0RuosOa8HA&s=19 Επεξ/σία 18 Αυγούστου 2023 από shadowfax-1-
AggTs Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Εγω νομιζω δυστυχως οτι δεν ειναι τελεσιδικη η αποφαση. Το SEC δεν μπορει αν θελει να ασκησει εφεση; Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2023 από AggTs
Προτεινόμενες αναρτήσεις