Nickkk35 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Παίδες τί προβλέπετε για τις επόμενες μέρες;; Θα συνεχίσουμε ανοδικά ή θα σταθεροποιηθούμε στο 0,80$ ;; 🤔
Bianconero90 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Έφτασε η μέρα επιτέλους. Μια απόφαση που δεν επηρεάζει μόνο το XRP. Πολλοί πλέον θα το δουν με τελείως διαφορετικό μάτι.. 1
verylife78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 λετε να περασουμε το 1€ και παλι??? Παντως εγω χθες ημουν ετοιμος να πουλησω λιγα μολις ειχε ξεπερασει το 0,5€ γιατι σκεφτηκα θα ανεβει τωρα και πουλαω σε λιγο παλι που θα πεσει
NTC Labs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, verylife78 είπε λετε να περασουμε το 1€ και παλι??? Παντως εγω χθες ημουν ετοιμος να πουλησω λιγα μολις ειχε ξεπερασει το 0,5€ γιατι σκεφτηκα θα ανεβει τωρα και πουλαω σε λιγο παλι που θα πεσει 2030 πουλάμε έχουμε πει Επεξ/σία 14 Ιουλίου 2023 από NTC Labs 1
Nickkk35 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2023 Τί φάση ρε γ@μώτο;;; Εδώ με φήμες μόνο πως θα βγει θετική απόφαση για τη Ripple, χτυπούσαμε 50% πάνω στο παρελθόν. Τώρα που βγήκε επίσημα η απόφαση και μας πήρε πάλι η κατρακύλα προς τα κάτω;;;
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Έχουμε ακόμα μπροστά μας ανώμαλο δρόμο. Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ, Τραμπ εκδικαση, Πολεμο Ουκρανία πυρινικά, Ευρωπαική ένωση που ξυπνά και αρχίζει να κοιτάει δεξιά, WEF, CBDS και παγκόσμια εκδούλωση, BRICS που θα βάλουν τον χρυσό ώς βάση σε νόμισμα ένωσης(άσε που λένε πως δεν θα κάνουν νομισμα καινούριο) Δολάριο κατρακυλά και πλαφόν ΗΠΑ που πρέπει να ανεβεί και αλλα πολλά...γενικά μπουρδέλο κατάσταση 1
NikosKallithea Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Έχουμε ακόμα μπροστά μας ανώμαλο δρόμο. Προεδρικές εκλογές ΗΠΑ, Τραμπ εκδικαση, Πολεμο Ουκρανία πυρινικά, Ευρωπαική ένωση που ξυπνά και αρχίζει να κοιτάει δεξιά, WEF, CBDS και παγκόσμια εκδούλωση, BRICS που θα βάλουν τον χρυσό ώς βάση σε νόμισμα ένωσης(άσε που λένε πως δεν θα κάνουν νομισμα καινούριο) Δολάριο κατρακυλά και πλαφόν ΗΠΑ που πρέπει να ανεβεί και αλλα πολλά...γενικά μπουρδέλο κατάσταση Το κυριότερο απο ολα ειναι να φύγει αυτός ο άχρηστος ο τωρινός, αυτός έφερε την καταστροφή στο χρηματιστήριο 1
thomasG4 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, Nickkk35 said: Τί φάση ρε γ@μώτο;;; Εδώ με φήμες μόνο πως θα βγει θετική απόφαση για τη Ripple, χτυπούσαμε 50% πάνω στο παρελθόν. Τώρα που βγήκε επίσημα η απόφαση και μας πήρε πάλι η κατρακύλα προς τα κάτω;;; On 02/01/2023 at 16:10, thomasG4 said: Αυτό που λες μπορεί όντως να επηρεάσει τη μάζα στην αρχή όταν ακόμα θα είναι φρέσκια είδηση. Αλλά ο περισσότερος κόσμος ξεχνάει ότι αν έχουμε θετική εξέλιξη με regulatory clarity, θα μιλάμε για τεράστιο πλεονέκτημα του XRP σε σχέση με όλη την υπόλοιπη αγορά. Αυτή τη στιγμή μόνο το Bitcoin μπορεί να είναι safe από το SEC. Μην ξεχνάμε ότι το ETH είχε από το 2018 αυτό το clarity γιατί είπε τότε ο Hinman του SEC ότι δεν είναι security. Αυτό βοήθησε άπειρα να φτιαχτεί ένα οικοσύστημα που ήταν αρκετά μεγάλο, γιατί οι developers αισθάνονταν safe να χτίσουν πάνω στο Ethereum. Φαντάσου να γυρίσει ανάποδα αυτό τώρα. Δεν θα δεις τα αποτελέσματα τώρα, αλλά σε λίγα χρόνια. Όταν θα αρχίσουν να έρχονται developers να χτίσουν πάνω στο XRPL και όταν θα κάνουν συνεργασίες μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με τη Ripple. Τότε όμως θα είναι αργά για τη μάζα γιατί θα έχει δημιουργηθεί ήδη FOMO και κλασσικά θα μπουν αργά στο πανηγύρι. Για αυτό δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από αυτά και να κάνουμε DCA όπως πάντα. Keep calm and zoom out. Θα κάνω quote πάλι τον εαυτό μου. Διόλου παράξενο αυτό που βλέπουμε. Η αγορά (στο σύνολο της) φαίνεται ότι δεν είναι έτοιμη να παμπάρει. Όταν φτάσει στο σημείο που φαίνεται οτι δεν υπάρχει γυρισμός, τότε θα δούμε εκτόξευση της τιμής κατά την γνώμη μου. Τώρα το πότε θα είναι αυτό, όλοι educated guesses κάνουμε. Οι περισσότεροι λένε για 2024, μπορεί και το 2025. Πάντως δεν πιστεύω ότι θα δούμε μεγάλη alt season όπως παλιά. Κάποια συγκεκριμένα coins και φυσικά μετά το regulatory clarity που πήραμε το XRP θα είναι μέσα σε αυτά. Επεξ/σία 15 Ιουλίου 2023 από thomasG4 4 2 1
hant Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 14/7/2023 στις 11:31 ΠΜ, Nickkk35 είπε Παίδες τί προβλέπετε για τις επόμενες μέρες;; Θα συνεχίσουμε ανοδικά ή θα σταθεροποιηθούμε στο 0,80$ ;; 🤔 Νομίζω θα τα παει πολυ καλα Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2023 από hant
spyrage Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, hant είπε Νομίζω θα τα παει πολυ καλα
ardi21 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Να αγορασουμε ακομα μερικα xrp τωρα, ειναι καλη περιοδος? Η να περιμενουμε μηπως ξαναπεσει?
verylife78 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2023 Συμφωνα με το https://coincodex.com/crypto/ripple/ λιγο πριν αρχισει το pump η αγορα ειχε 1,5b σε volume... Μολις ξεκινησε ανεβηκε σε υψηλο ρεκορ 28B !!!!! μιλαγε για απιστευτο ογκο χρηματων για αγορα xrp... Αφου καταλαγασε ολο αυτο, σημερα πχ εχουμε και παλι 6Β δηλαδη 6 φορες τον ογκο απο αλλες μερες. Εγω προσωπικα δεν αγοραζω αλλα τωρα μιας και δεν εχω λεφτα τωρα. Βεβαια οσο παραμενει κατω απο ενα και εχω κανα φραγκο να βαλω στην ακρη θα παρω και αλλα. Αυτα απο εμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις