Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκυρο παιδιά αυτό που είπα πριν για οτι το XRP δεν αναφέρεται στα Hinman emails. Βιάστηκα να το πω, γιατί όπως βλέπουμε θα βγαίνουν συνέχεια πληροφορίες μέχρι να διαβαστούν όλα (νομίζω μιλάμε για χιλιάδες σελίδες).

Φαίνεται σαν κάποιο εσωτερικό memo που κυκλοφορούσε μεταξύ ιθυνόντων στο SEC. Το memo έλεγε ότι το 2019 το XRP δεν πληρούσε όλα τα εδάφια του Howey test. Το Howey test που υπάρχει από το 1930 είναι το test που περνάνε όλα τα assets για να φανεί αν είναι securities. Πρέπει να πληρούνται όλα τα εδάφια (συνολικά είναι 4) για να είναι ένα asset security.

Εδώ το λέει ξεκάθαρα στο memo ότι ύστερα από την ανάλυση που έκαναν φαίνεται να μην πληροί τις προυποθέσεις για ένα security. Και αυτά το 2019 που ήταν λίγοτερο decentralized το οικοσύστημα. Σκεφτείτε σήμερα με NFTs, Hooks και πόσα ανεξάρτητα projects χτίζουν στο XRP.

image.png.a567c6ffeed90a34fee4a36a26cbe97b.png

https://www.crypto-law.us/wp-content/uploads/2023/06/Exhibit-220.pdf

5 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε

Θεωρείς πως θα παίξουνε ρόλο τα e-mails που βγήκανε στην απόφαση της δίκης?

Σίγουρα θα παίξουν ρόλο γιατί όπως έχω πει και παλιά η δικαστής θα δώσει σίγουρα κάποιους πόντους στη Ripple για το Fair notice defense που έχει ανταπτύξει και βασίζεται στο ότι το ίδιο το SEC δεν είχε πλήρη γνώση αν το XRP ήταν security σύμφωνα με τους τωρινούς νόμους, πως θα μπορούσε η Ripple να ξέρει με σιγουριά ότι αυτό που έκανε ήταν παράνομο.

Και το πάνω email που παρέθεσα το δείχνει ακόμα περισσότερο αυτό. Τώρα βέβαια θα δείξει πόσο βάση θα δώσει η δικαστής στην απόφαση της σε αυτό το επιχείρημα.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, thomasG4 είπε

Εντάξει είναι προφανές ότι ο τρολάρει ο David. Το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν με όλους του riddlers κτλ

Δεν κράτησε και πολύ το pump.

Είπαμε, buy the fear sell the rumour

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/5/2023 στις 5:45 ΜΜ, thomasG4 είπε

Η λογική λέει ότι θα πέσει η τιμή μόλις βγουν τα Hinman emails, γιατί πολύ απλά δεν θα δούμε τίποτα το τρελό. Από την άποψη ότι θα είναι πιθανότατα κάτι που περιμένουμε. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Να παρουμε αλλα λιγα τοτε τωρα ή θα πεσει και αλλο η τιμη?
Οταν λεω να πεσει εννοω να πεσει κατω απο τα 0,4€
Πως το βλεπετε?
Καθε βδομαδα λεω να αγορασω ...καθε βδομαδα κατι γινεται και μενω πισω

Δημοσ.

αυτό που βλέπω μέχρις ώρας και στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ τον χώρο είναι πως δεν επηρεάζεται η αγορά από τα γεγονότα και θα έλεγα πως μάλλον συμβαίνει το αντίστροφο…

τα νέα βγαίνουν για να δικαιολογήσουν ή να μπερδέψουν τις περισσότερες φορές τους μικρούς παίχτες όπως ήμαστε εμείς και να μας αφαιμάξουν μιας και φαίνεται οτι εμείς δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την αγορά η οποία είναι πλήρως ελεγχόμενη από τις  λεγόμενες φάλαινες…γι αυτό ίσως βλέπουμε μια περιοδικότητα στις αυξομειώσεις με τους λεγόμενους κύκλους που είναι προκαθορισμένοι από τον (κεντρικό υπολογιστή) με σκοπό το κέρδος των εχόντων και την χασούρα των πολλών…τώρα αν καταφέρουμε και πέσουμε στην (κέντα)δηλαδή με το συμφέρων κάποιων φαλαινών τότε ίσως μείνει και σε εμάς κάτι…ταπεινή μου άποψη 

• Like 1
Δημοσ.

εγω παντως δεν αγοραζω για να πουλαω... γιατι για να κερδισεις κατι πρεπει να αγορασεις πολλα !!!!
θα βαλεις πχ ποσα 1000 για να παρεις τι 1080 αν κανει 8% pump ???δεν αξιζει.

Για εμενα απλα βαζω οτι μπορω και περνω οποτε το θυμιθω

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kostas808080 είπε

αυτό που βλέπω μέχρις ώρας και στα λίγα χρόνια που παρακολουθώ τον χώρο είναι πως δεν επηρεάζεται η αγορά από τα γεγονότα και θα έλεγα πως μάλλον συμβαίνει το αντίστροφο…

Εάν τα καλά νέα της εταιρίας ανεβάσουν την τιμή τότε είναι ένας απο τους όρους για να θεωρηθεί το ΧΡΠ και το κάθε τί , χρεώγραφο. Το ΣΕΚ πολεμά 2 χρόνια για να αποδείξει οτι το ΧΡΠ είναι χρεώγραφο ενώ εμείς παλεύουμε για το αντίθετο, και εσύ ζητάς ακριβώς αυτό που θέλει το ΣΕΚ να αποδείξει ? Νομίζω πως δέν παρακολουθείς το τί γίνετε....

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εάν τα καλά νέα της εταιρίας ανεβάσουν την τιμή τότε είναι ένας απο τους όρους για να θεωρηθεί το ΧΡΠ και το κάθε τί , χρεώγραφο. Το ΣΕΚ πολεμά 2 χρόνια για να αποδείξει οτι το ΧΡΠ είναι χρεώγραφο ενώ εμείς παλεύουμε για το αντίθετο, και εσύ ζητάς ακριβώς αυτό που θέλει το ΣΕΚ να αποδείξει ? Νομίζω πως δέν παρακολουθείς το τί γίνετε....

Μάλλον δεν έγινε κατανοητός ο συλλογισμός μου…αυτό που έγραψα παραπάνω κολλάει στο οτι δεν θεωρώ πως υπάρχει στην πραγματικότητα κανένα αποκεντρωμένο δυκτιο και ο έλεγχος των τιμών γίνεται μέσο υπολογιστικών προγραμμάτων και επωφελούνται οι λεγόμενες φάλενες…επίσης είπα  πως δεν πιστεύω οτι τα νεα επηρεάζουν την αγορά και οτι η τιμή κινείται ανεξάρτητα…τα νεα συνήθως έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό του κόσμου…ειναι αυτό που λένε show me the charts and I will tell u the news 

• Like 1
Δημοσ.

Μα το μάρκετ είναι το άκρως αντίθετο απο αποκεντρωμένο. Άμα το μπούλραν ξεκκινά επειδή το ακατανόμαστο αρχίζει να ξυπνάει μετά το χάλβινγκ.... μετά την ιοθέτηση των κρύπτο τότε θα αποκολληθούν απο το ακατανόμαστο τότε θα μπορέσουμε να μιλάμε για αποκεντρωμένα κοινς. Αλλα πρώτα θα αποτεφροθούν τα άχρηστα και μετά τα χρήσιμα θα μπορέσουν να συνεχίσουν την επανάσταση των κρύπτο.

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δείτε τι λέει εδώ ο Vitalik, που έλεγε το XRP shitcoin όταν ξεκίνησε η δίκη με τη SEC

Επεξ/σία από akispara2

• Δημιουργία νέου...