FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, spyrage είπε ?????????????? αν δεν δώ 20$ δεν χαίρομαι πλέον. την τελευταία φορά που ο Δαβίδ είπε είχε έρθει το κράς... ΤΟΠ του μπουλμαρκετ... Χθές είπε => 6
panosbel Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 +30%. Πάντως νιώθω πολύ τυχερός με μέσο όρο αγοράς εδω και δυο χρόνια στα 0,35$. Για να δούμε επιτέλους..
verylife78 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 παμε...και ισως πηρε μπρος? ειχα δει καπου που βλεπουμε τις αγορες απο τις φαλαινες, εχει κανεις καποια ενημερωση τι κανουν αυτοι οι χοντροι... θα ανεβουμε τελικα? να ριξουμε και εμεις λεφτα στην αγορα ή περιμενουμε αλλο λιγο.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Στις 25/3/2023 στις 7:27 ΜΜ, verylife78 είπε παμε...και ισως πηρε μπρος? ειχα δει καπου που βλεπουμε τις αγορες απο τις φαλαινες, εχει κανεις καποια ενημερωση τι κανουν αυτοι οι χοντροι... θα ανεβουμε τελικα? να ριξουμε και εμεις λεφτα στην αγορα ή περιμενουμε αλλο λιγο. Δέν το είχα δώσει πολύ σημασία αλλα τελικά αποδείχτηκε πως κάπως έτσι να είναι. Έχω πεί και στο παρελθόν πως είτε πέσει είτε όχι εγώ δέν αγοράζω. Είναι πείσμα, ξεροκεφαλιά εγωισμός κτλ κτλ κτλ....έχοντας υπ όψην τα αποτελέσματα μιάς τέτοιας απόφασης. Δηλαδή πως είναι πιθανόν (και είμαι προετοιμασμένος) πως θα χάσω ευκαιρία. DCA όσο κατεβαίνει είναι η καλύτερη στρατηγική. Θυμάμαι τον ιούνη ιούλη που είχαν φτάσει οι ταλαντωτές στο πάτωμα και είχα αφηνιάσει. Τότε έπρεπε να αγοράσουμε. Δέν είχα αρκετά για να αγοράσω γιατί είχα μόνο 2 χιλιάρικα ευρώ για κάθε ενδεχόμενο. Πάντα πρέπει να έχουμε κάτι σε κάθε περίπτωση που γίνει καμιά παπαριά (real life εννοώ) δεν ξέρεις, κάτι γίνετε και χρειάζεσαι λεφτά. Την σειρά μας την χάσαμε δυστυχώς και αν δεν δώ τα 20$ δέν υπάρχει λόγος να χαρώ. Επίσης το γεγονός του οτι ο μπάσταρδος ο Γκένσλερ και όλοι οι μεγάλοι μας οδηγούν σάν τα προβατάκια προς το ακατανόμαστο....κρούουν οι σειρήνες του κινδύνου για μένα. Σιγά σιγά βλέπουμε να λένε οι γιουτουμπερς αυτό που λέω εδώ και χρόνια. Μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέω.....να δούμε ποιόν θα βάλουν στην φυλακή όταν η τιμή του πέσει στα κάτεργα. https://www.tradingview.com/news/zycrypto:5ad49e162094b:0-xrp-whales-amass-nearly-half-a-billion-coins-as-traders-shower-confidence-on-a-ripple-win-in-sec-case/ 2
panosbel Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Σπάσαμε τα 0,50$ να δούμε ποσο θα πάει. επομενο resistance 0,51150 με 0,5340 και πριν πάει εκεί μάλλον retest 0,47-0,48. Άμα περάσει και αυτά πάει στο 0,60 επόμενο resistance σχεδόν… Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από panosbel 3
spyrage Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Μια ερωτηση στους γνωστες.... γιατι το xlm stellar ακολουθει κατα ποδας την οποια ανοδο του xrp? ξερω οτι ηταν στην εταιρια κι εφυγε και μπλα μπλα μπλα και πουλησε τα xrp του και οτι ειναι ξεχωριστη φαση τελειως, οποτε.....?????????????? το προφανες που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ιδια κατηγορια, αν νικησει το xrp θα σημαινει καλα νεα και για το xlm στην συνεχεια αφου ειναι ιδια φαση? για αυτο????? Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2023 από spyrage
FromMyAshesRRR Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2023 10 λεπτά πριν, spyrage είπε Μια ερωτηση στους γνωστες.... γιατι το xlm stellar ακολουθει κατα ποδας την οποια ανοδο του xrp? ξερω οτι ηταν στην εταιρια κι εφυγε και μπλα μπλα μπλα και πουλησε τα xrp του και οτι ειναι ξεχωριστη φαση τελειως, οποτε.....?????????????? το προφανες που μπορω να σκεφτω ειναι οτι ιδια κατηγορια, αν νικησει το xrp θα σημαινει καλα νεα και για το xlm στην συνεχεια αφου ειναι ιδια φαση? για αυτο????? Ο ιδρυτής του XLM Jeb MacCeleb ήταν και ιδρυτής του Mt. Gox συναλλακτήριο για το ακατανόμαστο. Όταν χάθηκαν πολλές χιλιάδες ακατανόμαστα, ο Τζέμπ την γλίτωσε την φυλακή. Επίσης το 2019 νομίζω έκαψε 50% (50 δις) των ΧΛΜ. Πιστεύω πως ο λόγος που το έκανε ήταν για να μήν τον κάνει μυνηση το ΣΕΚ όπως έγινε με την Ριππλ. Ο τύπος είναι μεγάλη αλεπού. ΧΛΜ ΧΡΠ είναι μαζί. καί τα δυό δέν έκαναν ΑΤΗ στο μπούλραν που μας πέρασε. Πράσσινο φώς για το ΧΡΠ σημαίνει πράσινο φώς για ΧΛΜ. Μην ξεχνάμε, η ουκρανία είχε ξεκκινήσει stable coin πάνω στο μπλόκτσεην της Στελλαρ. 2 1
caloudika Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Αν το δεις μακροσκοπικά, δεν κάνει και τίποτα φοβερό, είναι 5+ φορές κάτω απο το ATH ενώ κάποια άλλα έχουν ταβανιάσει τόσες φορές. Απλά μας κάνει εντύπωση γιατί τόσο καιρό (χρόνια ολόκληρα) έδειχνε να λιμνάζει. Σε κάθε περίπτωση, μακάρι να ειναι καλό σημάδι και να συνεχίσει!! 3
akispara2 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Επίσης ανέβηκε FLR και SGB .. ειδικά το SGB έχει πάνω από χρόνο να ανέβει Στις 20/3/2023 στις 11:20 ΜΜ, popai32 είπε 25 μαρτιου .25 μαιου 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγε από 0,30$ σε 0,55$ και χαιρόμαστε! Ούτε καν στα 0,589$ 😄 Πάμε για 5,89$ και 58,9$ για αρχή! 🤑 🚀 🌕 Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2023 από Sakis_Spooky 5
Nickkk35 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2023 Δεν μας βλέπω για συμβιβασμό... Πάμε ντουγρού για δίκη και νέα αναμονή... 🤐
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Ρε παιδιά επειδή θα μου φύγει το καφάσι. Λίγο άσχετο το ξέρω αλλά θα τρελαθώ Είχα κάποια exfi και sfin σε bitfrost & farm. Δεν ήταν πολλά... Αλλά ήταν. Και τώρα ενώ βλέπω το send κανονικά στο ιστορικο στο wallet & δεν βλέπω να στακαρονται πουθενά στο flatefarm από αρχές Μαρτίου μήτε μπορώ να βρω το πουλ. Και δε τα βλέπω ούτε στο bitfrost. Τι σκατα;;; Τι κάνω τώρα; Δεν έχω καταλάβει τι παίχτηκε.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 Δημοσ. 2 Απριλίου 2023 3 ώρες πριν, shadowfax-1- είπε Ρε παιδιά επειδή θα μου φύγει το καφάσι. Λίγο άσχετο το ξέρω αλλά θα τρελαθώ Είχα κάποια exfi και sfin σε bitfrost & farm. Δεν ήταν πολλά... Αλλά ήταν. Και τώρα ενώ βλέπω το send κανονικά στο ιστορικο στο wallet & δεν βλέπω να στακαρονται πουθενά στο flatefarm από αρχές Μαρτίου μήτε μπορώ να βρω το πουλ. Και δε τα βλέπω ούτε στο bitfrost. Τι σκατα;;; Τι κάνω τώρα; Δεν έχω καταλάβει τι παίχτηκε. Έχουν κάνει αλλαγές. Πάνω κάπου λέει "connect to wallet" . Κάντο και θα τα δείς. Και θα τα δεις Ακολούθα τα βήματα και θα τα δείς. Σόρρυ για το σπάμ αλλα ίσως βοηθήσει και άλλους. Στις 31/3/2023 στις 5:28 ΜΜ, Nickkk35 είπε Δεν μας βλέπω για συμβιβασμό... Πάμε ντουγρού για δίκη και νέα αναμονή... 🤐 Δέν περίμενα κάτι διαφορετικό. Πιστεύω πως θα τελειώσουμε λίγο πρίν αρχίσει ο επόμενος κύκλος, σε 1 χρόνο και κάτι απο τώρα. 2024 μαίου είναι το επομενο χάλβιγκ. Οπότε έχουμε ακομα. Δέν πίστευα πως εν μέσω του bear market θα έχουμε μπουλραν....πρώτα ο γκένσλερ και η γουόρεν θα κάνουν την δουλειά τους και μετά θα ξεκκαθαρίσει η υπόθεση. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις