Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Έχετε το νού σας για τις 20-24 φεβρουαρίου.  Συμπληρώνουμε 1 χρόνο σύγκρουσης Ουκρανίας - Ρωσίας και προετοιμασίας των ΗΠΑ για να μπούν επίσημα στην μάχη με αποτέλεσμα να δυναμώσει το δολάριο που θα σημάνει κράς για τα κρύπτο. Black swan event  , εξωγήινοι, χημικά, Χ-rated βιντεο διασημων, σεισμοί , ΧΑΑΡΠ, και ότι λάχει. 

Χρόνια πολλά στους ανυπότακτους ελεύθερους πολιορκημένους <3 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 8,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

επίσημα στην μάχη με αποτέλεσμα να δυναμώσει το δολάριο που θα σημάνει κράς για τα κρύπτο

Πόσο λες να πάμε προς τα κάτω; λές θα τα φτάσει τα 13κ το BTC;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

Πόσο λες να πάμε προς τα κάτω; λές θα τα φτάσει τα 13κ το BTC;

Έπρεπε να φτάσει εκεί γυρο για ένα σωστό 80% διόρθωση. Το μαρκετ εχει χασει τα μυαλά του γενικά. 

Την μιά μας λέγαν μην αγοράζετε γιατί θα πέσει και άλλο, δεν αγόρασε ο κόσμος και μετά το ανεβάσαν για να πέσει φόμο να αγοράσει ο κοσμος στα 20κ και βάλε. Τώρα λένε ο πάτος έχει ήδη γινει και πάλι πρέπει να φομάρουμε σαν τους τρελούς για να πουλήσουν εκείνοι και ποιός ξέρει...ισως το 13κ να γινει γεγονός. Θυμάσαι το ΧΡΠ είχε κατεβεί στα 0.17 όταν έγινε το κοβιτ. Τώρα βλέπε τι γινετε στο Οχάιο Τουρκία Συρία , καταστροφές περιβαλοντογικές, το FED να πλαστογραφεί τους αριθμούς για να μην τρομάξουν οι επενδυτές..ασε τι να πώ. Τρελά πράγματα. Τώρα όλα πάλι είναι στα πράσινο και το ακατανόμαστο να πάει πάλι για τα 25κ . 

Εδώ ολλανδία έχουμε δεξιά και αριστερά στάσεις εργασίας. Τα ίδια που έβλεπα το 2006 τα βλέπω και τώρα. Πάμε για 2008 κρίση και όσο και να το φυσάμε δεν θα κρυώνει. 

Δημοσ.

Διάβασα λέει για Ordinal update BTC που πλέον δέχεται και NFTs... και ότι  η οικονομία πάει καλύτερα... 
Πάντως δεν ξέρω αλλά εγώ τα νεα του CPI τα ακουσα για άσχημα... 
Αναμένουμε και τα νέα του PPI...

Βέβαια όπως λες και εσύ, έτσι τα βλέπω και εγώ... Περιμένω TANK... 

Που είναι ο @thomasG4 να μας πει και αυτός τι περιμένει και πότε... 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Alkazar21 είπε

Διάβασα λέει για Ordinal update BTC που πλέον δέχεται και NFTs... και ότι  η οικονομία πάει καλύτερα... 
Πάντως δεν ξέρω αλλά εγώ τα νεα του CPI τα ακουσα για άσχημα... 
Αναμένουμε και τα νέα του PPI...

Βέβαια όπως λες και εσύ, έτσι τα βλέπω και εγώ... Περιμένω TANK... 

Που είναι ο @thomasG4 να μας πει και αυτός τι περιμένει και πότε... 

Γενικότερα δεν κάνω προβλέψεις γιατί πολύ απλά δεν ξέρω κάτι παραπάνω. Για αυτό και κάνω DCA. 

Ειδικά στη σημερινή οικονομία που υπάρχουν χίλια δυο θέματα που μπορεί να αλλάξουν το κλίμα θετικά ή αρνητικά είναι ανούσιο νομίζω να γίνει πρόβλεψη.

Απλά περιμένουμε να τελειώσει η δίκη και βλέπουμε τι άλλο θα προκύψει στο χώρο. 

• Like 4
Δημοσ.

Ανούσιο είναι γιατί έτσι ξεδιάντροπα που πέφτει μανιπουλέησον απο το FED και γενικά στις "στατιστικές υπηρεσίες" με το μαγείρεμα των αριθμών έχουν κάνει την οικονομία τιραμόλα....έπρεπε να είχαμε πέσει εδώ και καιρό αλλά....όπως είπε ο Τόμας, DCA.... και περιμένουμε την δίκη να τελειώσει. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω η δίκη να μην φτάσει στο Supreme Court  χάνοντας έτσι ακόμα δύο χρόνια κι άλλο ένα Bull run… θα ήταν καταστροφικό

Επεξ/σία από Kostas808080
  • Like 1
  • Sad 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σου πω ό,τι για κάποιο λόγο δεν  βρίσκω το email....

Τί φάση...

Βρέθηκαν οι τάνες... Το είχαν στείλει στο άλλο το mail...

Μέσα στο χαμό της καθημερινότητας, ούτε που πήρα χαμπάρι ότι δεν είχε αντί-phishing code  και ότι στάλθηκε στο "για τα όλα mail".

Επεξ/σία από Alkazar21
Δημοσ.

Μόλις εβλεπα για την ρητορικη της ripple τελευταια, θα παει στοSupreme court, συμβουλες για τις εταιριες κρυπτο να εγκαταλειψουν την αμερικη, και οτι θα κανουν εφεση αν χαθει η υποθεση ?  ηθικο στην καλτσα σε αντιθεση με τους τελευταιους μηνες δηλαδη.... τα πραγματα δεν φαινονται και πολυ καλα....

Δημοσ.
8 ώρες πριν, spyrage είπε

Μόλις εβλεπα για την ρητορικη της ripple τελευταια, θα παει στοSupreme court, συμβουλες για τις εταιριες κρυπτο να εγκαταλειψουν την αμερικη, και οτι θα κανουν εφεση αν χαθει η υποθεση ?  ηθικο στην καλτσα σε αντιθεση με τους τελευταιους μηνες δηλαδη.... τα πραγματα δεν φαινονται και πολυ καλα....

Απειλές προς το SEC μπας και αλλάξουν τελευταία στιγμή γνώμη και δεχθούν κάποιο συμβιβασμό. Η Ripple ξέρει ότι αν η υπόθεση πάει στο Supreme Court δεν συμφέρει το SEC γιατί υπάρχει πιθανότητα να χάσει όλη την εξουσία που θέλει να έχει στα cryptos. Και από εκεί δεν υπάρχει γυρισμός. Άπαξ και παρθεί απόφαση ότι τα secondary sales στο κοινό κόσμο δεν καθιστούν securities transactions, ο SEC δεν μπορεί να χρηματοδοτείτε με δεκάδες εκατομμύρια από μηνύσεις που θα έκανε σε crypto projects. Δεν ξέρω τι γίνεται και σε περίπτωση που τα projects που έχουν μηνυθεί στο παρελθόν διεκδικήσουν αποζημίωση από το SEC.

Ούτε φυσικά η Ripple θέλει να πάει στο Supreme Court γιατί το XRP θα συνεχίσει να βρίσκεται σε μια μη ξεκάθαρη κατάσταση στην Αμερική (για τουλάχιστον 2-3 χρόνια) που είναι μια μεγάλη αγορά. Βέβαια μπορούν να κάνουν μπίζνα σε αρκετές χώρες που είναι ξεκάθαρη η κατάσταση. Οπότε αυτές οι δηλώσεις, συν η σημερινή απόφαση που βγήκε της Judge Torres που δικαίωνει τη Ripple στο θέμα του μάρτυρα του SEC, συνηγορούν ότι γινεται μια προσπάθεια της τελευταίας στιγμής για συμβιβασμό. Το λέω αυτό γιατί οι περισσότεροι περίμεναν να βγεί απόφαση για το μάρτυρα και την ίδια μέρα να έχουμε επιτέλους και την απόφαση της Judge Torres. Αυτό δεν έγινε και μάλλον δείχνει ότι και αυτή θέλει να δώσει ένα χρονικό περιθώριο για συμβιβασμό πριν τη τελική απόφαση της.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Γενικά εγώ διαβάζω μόνο twitter πλέον και όντως τελευταία βλέπω μια απαισιοδοξία για την έκβαση της δίκης γύρω από το community. Τι να πω ίσως είναι διαφορά παιχνιδάκια πριν γίνει τίποτα επιτέλους καλό…

Δημοσ.

Σίγουρα παίζει απαισιοδοξία στο community γιατί πάνε 2,5 χρόνια που στην ουσία έχουν χαθεί από θέμα κινητικότητας της τιμής. 

Νομίζω όμως ότι παίζει αρκετά και manipulation με bots για να ρίξουν το sentiment στα τάρταρα, λίγο πριν τη τελική ευθεία. Όχι ότι θα κερδίσουμε 100%, αλλά νομίζω ότι η Torres θα κόψει το καρπούζι στη μέση.

Ευελπιστώ σε θετική δήλωση για τα secondary sales, που είναι αυτά που νοιάζουν τους XRP holders. Τα XRP που πουλιούνται στα ανταλλακτήρια δηλαδή. Προσωπικά δεν με καίει αν η Ripple πληρώσει πρόστιμο μαμούθ για τα early sales. Έχει ενα δις στα αποθεματικά και έτσι κι'αλλιώς αυτή τη στιγμή υπάρχουν αρκετοί παίκτες που ευελπιστώ να ξεκινήσουν να χτίζουν στο XRP (πέρα από αυτούς που υπάρχουν ήδη) άπαξ και έχουμε clarity + hooks + EVM sidechains. Τα NFTs έχουν βοηθήσει το οικοσύστημα, αλλά θέλουμε περισσότερο utility κατά τη γνώμη μου. Κρατάω μια ελπίδα για τα games που χρησιμοποιούν NFTs.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατί pumpάρει έτσι το σάπιο πυραυλακι μας ενώ όλα είναι κόκκινα; 🤣

Επεξ/σία από panosbel

• Δημιουργία νέου...