FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 32 λεπτά πριν, panosbel είπε Ουτε εγώ θα αγοράσω φλρ έχω χάσει την πίστη μου σε αυτούς και δεν θα την πάθω όπως το sgb και exfi.Περιμένω και άλλη κάθοδο και μιας κι έχει ίδιο mc με χρπ περιμένω να πεσει ας πούμε στο 0.005 όπως κόστιζε το χρπ. κατι ακόμα έχω τα sgb στους provider evolveftso και a-ftso.εκεί που έπαιρνα τακτικά περίπου x sgb τώρα πήρα x/2 rewards. Εσάς έγινε κάτι τέτοιο; Άμα είναι να αλλάξω provider που να τα βάλω; https://flaremetrics.io/ στην σελιδα αυτή μπορείς να δείς λεπτομερώς τις πληροφορίες που ζητάς. Επίσης μπορείς να τσεκάρεις και την αμοιβή του πορτοφολιού σου . Εγώ τα έχω εδώ και κανένα μηνα νομίζω σε αυτά τα δύο. Κοίτα την τετάρτη τους πρώτους 10 και διάλεγε 1(100%) ή 2 (50-50%) . αλλάζουν οι αμοιβές και μετά απο κάποιο διάστημα τα μή claimed ΣΓΒ σου τα "κατασχέτουν" .
Kostas808080 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2023 Λοιπόν τι λέτε? πως τις είδατε τις δηλώσεις του Brad στο Davos…
thomasG4 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 23 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Λοιπόν τι λέτε? πως τις είδατε τις δηλώσεις του Brad στο Davos… Για εμένα η πιο σημαντική ανακοίνωση που έκανε είναι ότι αυτή τη στιγμή το 50% των συναλλαγών στο RippleNet γίνεται με XRP. Μιλάμε για αρκετά μεγάλα ποσά. Το RippleNet κάνει περίπου 15 δις δολάρια το χρόνο σε συναλλαγές σύμφωνα με αυτή την ανακοίνωση της Ripple. Οπότε μιλάμε για 7,5 δις δολάρια συναλλαγών σε XRP. Υπόψιν ότι στο Q2 του 2020 (πριν τη μήνυση από το SEC), το ODL (το προιόν που χρησιμοποιεί το XRP) ήταν στο 25% του όγκου συναλλαγών του RippleNet. Δηλαδή βλέπουμε να αυξάνεται η χρήση του XRP παρόλο το θολό τοπίο στη "νομιμότητα" του XRP. Φαντάσου να ξεκαθαρίσει και η εικόνα τι έχει να γίνει... 3 1
CostasGp21 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μάλλον η εικόνα δεν θα ξεκαθαρίσει ποτε , γιατί ίσως δν συμφέρει κανέναν .. και στο επόμενο μπουλ ραν όποτε κι αν είναι αυτό πάλι εκτός θα είμαστε είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2023 από CostasGp21
verylife78 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2023 τοτε γιατι δεν προχωραει αυτο το γαμημενο ???? Γιατι κατι κουλα νομισματα με αβεβαιο παρελθον και χωρις σαφης χρησιμοτητα πανε σφαιρα και εμεις δεν μπορουμε να περασουμε το 1€??? Γιατι?
thomasG4 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, verylife78 είπε τοτε γιατι δεν προχωραει αυτο το γαμημενο ???? Γιατι κατι κουλα νομισματα με αβεβαιο παρελθον και χωρις σαφης χρησιμοτητα πανε σφαιρα και εμεις δεν μπορουμε να περασουμε το 1€??? Γιατι? Γιατί αν είχες ψάξει λίγο παραπάνω τι γινόταν όταν είχε ξεκινήσει το XRP στo bitcointalk forum και γενικά βλέπεις πόση εχθρότητα υπάρχει προς το XRP community και τη Ripple, θα καταλάβεις ότι παίζει manipulation από BTC και ETH whales που έχουν να χάσουν αρκετά λεφτά, αν το XRP είναι πετυχημένο. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους νομίζω που η Ripple ξεκίνησε να αγοράζει και XRP από την αγορά. Για να αντισταθμίσει το manipulation. Εδώ ένα από τα μεγαλύτερα ETH whales, ο Novogratz ενώ έχει επενδύσει στη Ripple λέει δημόσια ότι η Ripple είναι από τις καλύτερες επενδύσεις που έχει κάνει και βλέπει επιτυχία στο στόχο της εταιρείας και μετά λέει ότι δεν βλέπει αξία στο XRP. Ενώ όλο το μακροχρόνιο vision της Ripple είναι χτισμένο στο πως θα αποκτήσει value το XRP. Από εκεί καταλαβαίνεις πόσο τους ταρακούνησε όταν το 2017 μετά το τρελό rally που έκανε και έφτασε 2ο σε market cap και παρέμεινε για αρκετό διάστημα. Γενικά δεν μου αρέσουν τα conspiracy theories, αλλά στη περίπτωση του XRP έχει αποδειχθεί επανελλημένως ότι δυστυχώς είμαστε ακόμα στο έλεος των BTC και ETH whales, γιατί έχουν το μεγάλυτερο liquidity σε αυτή την αγορά. Άλλο ένα παράδειγμα που δείχνει ότι υπάρχει κλίκα είναι ο Pompliano και o Silbert. Ψάξει να δεις τι έλεγαν παλιά για το XRP και τι λέγανε μετά το run του 2017. Και οι δυο είναι από τους πιο επιδραστικούς παίκτες της αγοράς. Πιστεύω ότι αυτό θα αλλάξει όταν (αμήν και πότε) αποκτήσουμε clarity, γιατί μετά από εκεί που δεν μπορούσαν να μιλήσουν δημόσια διάφοροι διάσημοι για το XRP, θα ξεκίνησουν να αλλάζουν τη δημόσια στάση τους (αφού έχουν μαζέψει αρκετά XRP φυσικά). Έτσι θα αρχίσει να ανεβάζει και το retail τη τιμή και στο τέλος θα έχουμε capitulation από τα whales που δεν θα συμφέρει πλέον να χειραγωγούν τη τιμή προς τα κάτω. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2023 από thomasG4 4
thomasG4 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2023 Αυτά να τα βλέπουν αυτοί που νομίζουν ότι τη μήνυση την έκαναν στη Ripple, γιατί ήταν από τους αποδεδειγμένους bad actors της αγοράς. Άσχετα που η Ripple ήταν από τις λίγες crypto εταιρείες crypto που ήταν transparent από την αρχή. Έβγαζαν reports με πόσα XRP πουλούσαν, κλείδωσαν το supply με escrow που δεν μπορούν να αγγίξουν πριν ξεκλειδωθεί με smart contract και όλα αυτά χρησιμοποιήθηκαν εναντίον της από όλο το crypto community (μην ξεχνάμε το κλασσικό άρθρο που έπαιζε κάθε μήνα στα media, ότι γινόταν dump (sic) ) και από το SEC. Το ότι αρλούμπες λέγανε στο twitter οι maxis και κάποιοι ντόπιοι εδώ, ενώ δεν έχουν καταλάβει ότι τη Ripple τη μήνυσαν γιατί πολύ απλά ήταν ξεκάθαροι στο πως χρησιμοποιούσαν το XRP στο business model τους. Τα ίδια έκαναν και στο LBRY. 5
panosbel Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Elon musk το 2018: joelkatz πριν λίγες ώρες : Ελονμασκ λίγες ώρες μετά το ποστ του joelkatz: Δεν ξέρω τι θέλουν να μας πουν οι κύριοι, προφανώς πλάκα κάνουν αλλά θα κρύβεται και κάτι από πίσω… θυμίζουμε ότι και η τεσλα είχε θέματα με το SEC… και μήπως ο Joel προμηνύει κάποια λύση με το δικαστήριο όπως τότε με το ποστ του μασκ; Και μιλάω ότι ίσως αφορά την δίκη για αυτό: Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2023 από panosbel 3
Diinekis21 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2023 Mε τα stocksplits, μία μετοχή της Tesla το 2018 αντιστοιχεί σε 15 τωρινές. Δηλαδή ουσιαστικά o Musk έλεγε 28$ και ~7 φορές κάτω από τη τωρινή τιμή. 🤣
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δέν ξέρω τί θα προκαλέσει μιά τέτοια κίνηση της Binance αλλα ας είμαστε ενημερωμένοι. Μπλοκάρονται οι συναλλαγές σε Δολλάριο αύριο. https://markets.businessinsider.com/news/currencies/binance-to-suspend-us-dollar-transfers-from-wednesday-reports-2023-2?op=1 1
verylife78 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 3 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Δέν ξέρω τί θα προκαλέσει μιά τέτοια κίνηση της Binance αλλα ας είμαστε ενημερωμένοι. Μπλοκάρονται οι συναλλαγές σε Δολλάριο αύριο. Τωρα τι σκατα ειναι αυτο παλι??? Δεν θα δεχεται συναλλαγες σε ντολλαρ δηλαδη?μονο για αυριο?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2023 Ίσως "εκδίκηση" του SBF και των λαμογιών του επειδή βλέπουν την Binance πως τους ξεσκέπασε το κόλπο. Λίγη τρολια, για να γελάσουμε λιγάκι.... Με μπλόκαρε ο Σατόσι Ναγκαμισω brought to you by Lidl.....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Ίσως έτσι να εξηγείτε η απότομη "αύξηση" στο ΧΡΠ .....
FromMyAshesRRR Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ξεκίνησε η ψηφοφορία του ΣΓΒ. Είμαι στην μέση σε αυτή την ψηφοφορία.(EDIT : Εννοώ πως είμαι στην μέση υπέρ και κατά) Έκανα μια ερώτηση στο FlareCommunity Για να δούμε αν απαντήσουν. Ας εξηγήσω στο πάνω κάτι περι τίνος πρόκειτε. Βλέπουμε στο ΣΓΒ (όσοι κάνουν στάκιγκ) βλέπουν το πόσα ΣΓΒ παίρνουμε κάθε εβδομάδα και τί διαφορά έχει το ένα απο τα άλλα ΦΤΣΟ. Για να το κάτω κάπως λιανά θα πώ μιά ιστοριούλα/παρομοίωση. Στον στρατό είχαμε κάθε πρωϊ πρίν ανοίξει η αγορά, έστελνε ο στρατός και μαζεύαμε τιμές (κάναμε ας πούμε τυχαία έρευνα σε διάφορα οπωροπωλεία της πόλης σε τί τιμές πουλούσαν διάφορα προϊόντα) τις καταγράφαμε στην λίστα και πηγαίναμε στην ένωση και τους λέγαμε πως ο μέσος όρος της αγοράς στις πατάτες είναι πχ 1 ευρώ το κιλό. Οπότε ο στρατός θα αγοράσει 100 κιλά πατάτες με 1 ευρώ το κιλο. Κάπως έτσι γίνετε και με τα ΦΤΣΟ. Δηλαδή για να λειτουργήσει ένα ΦΤΣΟ βάζει κάτω ταο κοστολόγιό τους και λέει (θέλω σύνολο ένα Χ ποσό για να λειτουργήσω + Χ ποσό για να βγάλω και το κέρδος μου) οπότε δείνει μιά τιμή (ας πούμε πώλησης των υπηρεσιών τους όπως κάνει και ο μανάβης τις πατάτας στην παρομοίωση που είπα). Το ίδιο κάνουν όλα τα ΦΤΣΟ. Έρχετε λοιπον το Δύκτιο και λέει απο τα 100 ΦΤΣΟ που μας δώσαν μιά τιμή, διαγράφουμε το 25% απο τους ακριβούς και το 25% απο τους φτηνούς και απο το 50% που μας έχει απομείνει διαλέγουμε την μέση τιμή. Και έτσι βάση εκείνης της τιμής πληρώνουν τα ΦΤΣΟ. Αυτό σημαίνει πως κάποιοι παίρνουν λιγότερα απο όσα χρειάζονται για να λειτουργήσουν με συνέπεια να κοντεύουν να κλείσουν το μαγαζί τους. Αυτό είναι κακό γιατί θα μειωθεί ο ανταγωνισμός/decentrelization και τα κεντρικοκοιηθεί το συστημα. Πράγμα που κανείς δεν θέλει. Τώρα...με την πρόταση αυτή την καινούρια, τι γινετε. Η ίδια διαδικασία (25% ακριβοί και 25% φτηνοί θα αποκλειστούν απο την πληρωμη) αλλά απο το 50% ΦΤΣΟ που θα απομείνει, το κέντρο(όσοι έχουν πεί μιά μέση τιμή ) θα πάρουν το 70% της αμοιβής αντί για το 100% (που ισχύει τώρα) και ένα δεύτερο "φάσμα" το υπόλοιπο 30% θα δωθεί στους υπόλοιπους . Αυτό που ρωτάω στην κοινώτητα είναι πως, άν αυτοί που είναι στην κοντά στην μέση τιμή(που θα πάρουν 70% απο την αμοιβή, θα πάρουν μήπως και ένα δεύτερο πακέτο απο το υπόλοιπο 30% ? Γιατί αν είναι έτσι θα πάρουν διπλή πληρωμή. Έχει και καλά και καλά η προτοβουλία αυτή . Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα φυσικά αλλα πάντα προσπαθώ να έχω λιγάκι ισσοροποία σε όλα. Επεξ/σία 11 Φεβρουαρίου 2023 από FromMyAshesRRR 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις