panosbel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 0,03 το flr 🤣. Αγοράζει κανείς η περιμένουμε για 0.001 😛 1
eliascm21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 χαχα που το είδες αυτό; Bitstamp δε φαίνεται ακόμα να έχει ξεκινήσει το trade. Γενικά σε τι τιμή περιμένουμε να κινηθεί; Στη binance έγινε το airdrop; Δε βλέπω κάτι αλλά δε θυμάμαι και αν είχα xrp εκεί. Δε το βλέπω στα trading pairs πάντως.
panosbel Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Στο Bitrue. Στην Binance ξέρω κάποιους που το πήραν όπως και kraken. Εγώ τότε ήμουν άσχετος και έμπαινα στον χώρο νομίζω τα είχα Revolut. Καλά αν μου έρθουν εκεί θα είναι απίστευτο…
spyrage Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 μα δεν κρυβεται η υποθεση, θα το βαλω μαζι με το sgb και το xrp στην μακρα λιστα με τις απωλειες... οτι εχουμε παρει χιλιαρικα τα παιρνεις διπλα με ενα τωρα..... https://coinmarketcap.com/currencies/spark-flare/
WEE8282 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Ηταν σιγουρο οτι μετα το airdrop η τιμη θα επεφτε…το θεμα ειναι τωρα ποσα flr θα θεωρουσατε οτι ειναι μια καλη αγορα;και αν πιστευετε οτι θα πεσει κι αλλο. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2023 Έχετε βάλει τα ΦΛΡ στο Μπίφροστ να πλυνθήνουν ; https://support.bifrostwallet.com/en/articles/6545558-wrap-and-delegate-flare Εγώ υπολογίζω το εξής.... Κοιτάζω σε άλλα πρότζεκτ που έκαναν ντρόπ και έπεσαν και μετά κάποιον καιρό πήραν πάλι τα πάνω τους. Το ΦΛΡ είχε φτάσει στο Bitrue στα 2.25$ και το ΣΓΒ είχε πάει στα 0.90 αν θυμάμαι καλά. Στο επόμενο μπούλραν, τουλάχιστον τα διπλά να μήν φτάσουν ; Οπότε εγώ περιμένω και πλυθαίνουν μέχρι τότε. ΣΓΒ θέλω σίγουρα να αγοράσω. Δέν θα ήταν κακό να αγοράσω περισσότερα ΦΛΡ αλλα και αυτά που έχω είναι μιά χαρά. Βάλτε τα μπίφροστ τουλάχιστον να πάρετε κάτι. 1
akispara2 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2023 14 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Έχετε βάλει τα ΦΛΡ στο Μπίφροστ να πλυνθήνουν ; https://support.bifrostwallet.com/en/articles/6545558-wrap-and-delegate-flare Εγώ υπολογίζω το εξής.... Κοιτάζω σε άλλα πρότζεκτ που έκαναν ντρόπ και έπεσαν και μετά κάποιον καιρό πήραν πάλι τα πάνω τους. Το ΦΛΡ είχε φτάσει στο Bitrue στα 2.25$ και το ΣΓΒ είχε πάει στα 0.90 αν θυμάμαι καλά. Στο επόμενο μπούλραν, τουλάχιστον τα διπλά να μήν φτάσουν ; Οπότε εγώ περιμένω και πλυθαίνουν μέχρι τότε. ΣΓΒ θέλω σίγουρα να αγοράσω. Δέν θα ήταν κακό να αγοράσω περισσότερα ΦΛΡ αλλα και αυτά που έχω είναι μιά χαρά. Βάλτε τα μπίφροστ τουλάχιστον να πάρετε κάτι. Αργότερα θα ξεκινήσει και το FXRP για staking 1
Wojak7 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Νέο proposal για το Flare: https://twitter.com/CommunityFlare/status/1613517840098955267 Συνοπτικά: Αν περάσει το proposal, ακόμα και άτομα που δεν είχαν λάβει μέρος στο snapshot του 2020, εφόσον έχουν WFLR σε πορτοφόλι θα λάβουν μέρος στο υπόλοιπο 85% του airdrop. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό είναι ο εξής: 3 φορές τον μήνα θα γίνεται τυχαίο snapshot σε όλα τα addresses που έχουν WFLR. Απ' αυτά τα 3 snapshot θα βγαίνει ο μέσος όρος του καθενός, βάση του οποίου θα λαμβάνει το ανάλογο airdrop κάθε μήνα. (Για 3 χρόνια/36 μήνες. Ο χρόνος είναι ίδιος είτε περάσει είτε δε περάσει το proposal) Note: Αν δεν ισχύει κάτι απ' τα παραπάνω ας με διορθώσει κάποιος. Πηγές: https://flare.network/fip01/ https://www.ftso.au/flare-network/2023/01/06/what-happens-after-first-15.html Thread για Pros/Cons του proposal: https://twitter.com/CommunityFlare/status/1613892417714884609 Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2023 από Wojak7 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 16 ώρες πριν, Wojak7 είπε Νέο proposal για το Flare: https://twitter.com/CommunityFlare/status/1613517840098955267 Συνοπτικά: Αν περάσει το proposal, ακόμα και άτομα που δεν είχαν λάβει μέρος στο snapshot του 2020, εφόσον έχουν WFLR σε πορτοφόλι θα λάβουν μέρος στο υπόλοιπο 85% του airdrop. Ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει αυτό είναι ο εξής: 3 φορές τον μήνα θα γίνεται τυχαίο snapshot σε όλα τα addresses που έχουν WFLR. Απ' αυτά τα 3 snapshot θα βγαίνει ο μέσος όρος του καθενός, βάση του οποίου θα λαμβάνει το ανάλογο airdrop κάθε μήνα. (Για 3 χρόνια/36 μήνες. Ο χρόνος είναι ίδιος είτε περάσει είτε δε περάσει το proposal) Note: Αν δεν ισχύει κάτι απ' τα παραπάνω ας με διορθώσει κάποιος. Πηγές: https://flare.network/fip01/ https://www.ftso.au/flare-network/2023/01/06/what-happens-after-first-15.html Thread για Pros/Cons του proposal: https://twitter.com/CommunityFlare/status/1613892417714884609 Στην ουσία εποφελήθηκαν(τα τσέπωσαν) απο την κοινότητα ΧΡΠ το 2020, και τώρα θέλουν να εποφεληθούν ξανά με το να κάνουν τον κόσμο να αγοράσει το ΦΛΡ (και να τσεπώσουν πάλι λεφτά) σπάζοντας έτσι τον λόγο τους(*), μειώνοντας τα ΦΛΡ που θα πήγαιναν στους αρχικούς κατώχους ΧΡΠ. (*) (τον ήδη σπασμένο μετά απο τόσα χρόνια καθυστέρηση σύν του οτι επιτέθηκαν στους κατώχους ΣΓΒ που κάνουμε delegate "επειδή κάνουμε delegate"...Μιλάμε για φασιστοειδή συμπεριφορά)
thomasG4 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 44 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Στην ουσία εποφελήθηκαν(τα τσέπωσαν) απο την κοινότητα ΧΡΠ το 2020, και τώρα θέλουν να εποφεληθούν ξανά με το να κάνουν τον κόσμο να αγοράσει το ΦΛΡ (και να τσεπώσουν πάλι λεφτά) σπάζοντας έτσι τον λόγο τους(*), μειώνοντας τα ΦΛΡ που θα πήγαιναν στους αρχικούς κατώχους ΧΡΠ. (*) (τον ήδη σπασμένο μετά απο τόσα χρόνια καθυστέρηση σύν του οτι επιτέθηκαν στους κατώχους ΣΓΒ που κάνουμε delegate "επειδή κάνουμε delegate"...Μιλάμε για φασιστοειδή συμπεριφορά) Εγώ είμαι υπέρ του νέου proposal πάντως γιατί κάνει promote τη συμμετοχή στο δίκτυο. Μόνο έτσι θα έχει μεγάλο decentralization και utility σε βάθος χρόνου, όχι απλά με airdrops. Οι υποσχέσεις που αθετήθηκαν είναι foul, αλλά μετά από δυο χρόνια αλλάζουν πολλά και στο κομμάτι το νομικό, αλλά και γενικότερα στο πόσο δύσκολο είναι να δώσεις κίνητρο σε κόσμο που δεν ασχολείται με decentralized apps να ασχοληθεί.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Κοίτα η ουσία της αερολήψης ειναι οτι έχεις στην κατοχή σου ένα νομισμα και παίρνεις την αερολήψη. Το κακό με κάτι τέτοιο είναι οτι κάποιοι αγόρασαν ΧΡΠ και μετά το σναπσοτ τα πουλησαν. Όσο και να με εκνευρίζει αφάνταστα αυτό, είναι μέσα στους όρους της αερολήψης. Απο κεί και πέρα, τα πολαπλά σνάπσοτ βοηθάνε στο να μειωθεί ο αριθμός απο τους μπαινοβγαίνηδες και αφήνει χώρο σε αυτούς που παραμένουν στο πρότζεκτ. (βλέπε Σολο+Κόρεουμ) Μέχρι στιγμής μόνο επιθεση και κοροϊδία βλέπουμε απο τους τύπους και δέν μπορώ να καταλάβω τον λόγο. Αυτό που λές περι 22 λεπτά πριν, thomasG4 είπε στο πόσο δύσκολο είναι να δώσεις κίνητρο σε κόσμο που δεν ασχολείται με decentralized apps να ασχοληθεί. τότε δέν επιτήθεσαι στον κόσμο που έχει ΣΓΒ ούτε το βάζεις σε συναλλακτήρια και βάζεις φραγμούς. Όχι πήραμε τα λεφτά , πατώσαμε την τιμή και τώρα άντε γειά . 24 λεπτά πριν, thomasG4 είπε αλλά μετά από δυο χρόνια αλλάζουν πολλά ναί πολλά αλλάζουν, take the money and run πήραν τα λεφτά , εκμεταλεύθηκαν την κοινώτητα μας κράξαν και τώρα ξαφνικά δέν μας χρειάζονται και θέλουν να μοιράσουν αυτά που θα παίρναμε, με όσους θα αγοράσουν τώρα. (δηλαδή να δώσουν ένα σπρώξιμο στην τιμή του ΦΛΡ). Μιλάμε για κομπιναδόρικα συστήματα. 28 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Οι υποσχέσεις που αθετήθηκαν είναι foul, αλλά Μου θυμίζει αυτό (ναί με βίασε ο πατέρας μου αλλα το παιδί που θα γενήσω θα είναι δικό μου) κατάσταση. 29 λεπτά πριν, thomasG4 είπε γιατί κάνει promote τη συμμετοχή στο δίκτυο. Μόνο έτσι θα έχει μεγάλο decentralization και utility σε βάθος χρόνου, όχι απλά με airdrops. ναί στην προώθηση, ναί στην αποκέντρωση και χρήση αλλα 31 λεπτά πριν, thomasG4 είπε όχι απλά με airdrops. ........ε αυτός δεν ειναι ο σκοπός της πρότασης που είσαι υπέρ ; να δώσουν αερολήψεις και σε όσους αγοράσουν ΦΛΡ ? Η αποκέντρωση γίνεται με αύξηση των FTSO σε μεγαλύτερο ποσοστό, παρά απο τον αριθμό κατώχων ΦΛΡ που θα κάνουν delegate. Αν θέλουν ας βάλουν περισσότερες επιλογές delegate οχι μονο 2 οπου διαλεγουμε 50-50 η 100% delegate. Είσαι ποδοσφαιρόφιλος οπότε θα σου δώσω το παράδειγμα με την Φιφα(αν θυμάμαι καλά) οπου ΌΛΟΙ είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν.....τον ένα και μοναδικό υποψήφιο Σέπ Μπλάτερ.....δεν υπήρχε άλλη επιλογή.... ή με το dual party voting system της αμερικής με δημοκράτες-ρεπουμπλοκάνους. Με περισσότερους υποψηφίους(ΦΤΣΟ) γίνετε η αποκέντρωση όχι τόσο με περισσότερους ψηφοφόρους άσχετα άν οσο περισσότεροι ψηφοφόροι τόσο το καλύτερο {πράγμα που σάν Liberterian αναρχικός rebel (leave me the fuck alone) κατάστασης που είμαι, εγώ είμαι υπέρ της αποκέντρωσης} Αυτό που κάνουν οι τύποι του ΦΛΡ είναι να αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού κατα την διάρκεια του παιχνιδιού.... Δηλαδή ξεκκινάς να παίζεις ποδόσφαιρο και στην μέση του αγώνα σου λέει ο διαιτητής "αν η αντίπαλη ομάδα βάλει γκόλ, θα ισχύ για 2 πόντους, ένα το γκόλ που βάλανε και ένα γκόλ θα αφαιρέσουμε απο εσάς και θα το δώσουμε στους αντίπαλους".....έλεος...
geoptik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Τα πες ολα.Μενω αφωνος. Το εχω ξαναπει και σε προσωπικα μην αλλα και εδω οτι τον Hugo Philion δεν τον παω καθολου. Μου φαινεται λαμογιο ασχετα αν το project Flare ειναι πολυ καλο. Οι ατασταλιες ξεκινησαν αν θυμαστε με εκεινη την αναβολη του snapshot για το airdrop Exfi που γκρεμισε την τιμη με ανουσιες δικαιολογιες, συνεχιστηκε με το φιασκο με τα Exfi που ολοι ελαβαν λιγοτερα και με το κολπο με τον δανεισμο SGB απο την πλατφορμα τους που ξαναγκρεμισε τη τιμη. Πολλα λοιπον τα θεματα που προεκυψαν σε μικρο διαστημα. Και ολα αυτα στηριχτηκαν στον κοσμο του XRP. Ας ελπισουμε πως θα αλλαξουν τα πραγματα. Εγω παντως προτιμω αν και δεν εχω καθολου FLR να μην περασει η προταση. Πρεπει τα FLR να δωθουν σε αυτους που ειχαν XRP τοτε. Αυτη ηταν η εξαγγελια και ενα σοβαρο project τηρει αυτα που υποσχεται και δεν πηγαινει οπου φυσαει ο ανεμος. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 θένκς @geoptik Το τί είπε ο @thomasG4 οχι μονο το καταλαβαίνω και συμφωνώ στο σημαντικό (το να φέρουμε και άλλο κόσμο στο προτζεκτ αλλα και να βοηθήσουμε στην αποκέντρωση) αλλα αυτές οι ατασταλίες που είπες είναι που οχι μονο με πειράζουν αλλα είναι αυτό που λές, χάνουμε την σοβαρότητα στο πρότζεκτ....και το χειρότερο, με κάνουν να νιώθω οτι με χρησιμοποίησαν για δική τους ευχαρίστηση αλλα δίχως την σεξουαλική επαφή κατάλαβες ; xD
geoptik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2023 12 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε θένκς @geoptik Το τί είπε ο @thomasG4 οχι μονο το καταλαβαίνω και συμφωνώ στο σημαντικό (το να φέρουμε και άλλο κόσμο στο προτζεκτ αλλα και να βοηθήσουμε στην αποκέντρωση) αλλα αυτές οι ατασταλίες που είπες είναι που οχι μονο με πειράζουν αλλα είναι αυτό που λές, χάνουμε την σοβαρότητα στο πρότζεκτ....και το χειρότερο, με κάνουν να νιώθω οτι με χρησιμοποίησαν για δική τους ευχαρίστηση αλλα δίχως την σεξουαλική επαφή κατάλαβες ; xD Απολυτα. Θες και την επαφη εσυ... για να εισαι ευτυχισμενος.
panosbel Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ουτε εγώ θα αγοράσω φλρ έχω χάσει την πίστη μου σε αυτούς και δεν θα την πάθω όπως το sgb και exfi.Περιμένω και άλλη κάθοδο και μιας κι έχει ίδιο mc με χρπ περιμένω να πεσει ας πούμε στο 0.005 όπως κόστιζε το χρπ. κατι ακόμα έχω τα sgb στους provider evolveftso και a-ftso.εκεί που έπαιρνα τακτικά περίπου x sgb τώρα πήρα x/2 rewards. Εσάς έγινε κάτι τέτοιο; Άμα είναι να αλλάξω provider που να τα βάλω; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2023 από panosbel 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις