FromMyAshesRRR Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Στάδιο #3 εκτελέσθη....με διπλό πάτο και "πιθανή" αλλαγή τρέντ για το Στις 29/12/2022 στις 8:40 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Δέν αποκλείω ένα τελευταίο ράν προς τα πάνω(έτσι για παγίδα ρευστού) για να αγοράσουμε και να πουλήσουν μετά εκείνοι αλλα έχει πέσει ξηρασία.... σήμερα ξημερώματα με αύριο μεσημέρι πιστεύω να το πατάμε το 0.33, είδωμεν. https://zycrypto.com/ripple-to-develop-national-stablecoin-for-island-country-palau-xrp-up-6/ Το Παλάο ήταν γνωστό, το οτι θα ξεκκινούσε Stable Coin δέν ήταν(το περιμέναμε όμως ) 1 2
shadowfax-1- Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Καταστροφική χρονιά για τα κρυπτο αλλά εμένα το ριπλακι μου με νοιάζει που όλο με στεναχωρεί και με πειράζει. Άλλη μια χρονιά που δεν έχουμε λύση και δεν είδαμε και έστω ένα ΕΤΑ στο θέμα της δικής. Και πραγματικά δε ξέρω πότε θα ακούσουμε κάτι παραπάνω στο θέμα... Θέατρο σκιών και παραλόγου. Πέρυσι δυστυχώς είχαμε ξεκινήσει κάπου στα 0.81 με βλέψεις για επίλυση της δικής. Η νέα χρονιά μας βρίσκει περίπου στο 0.33 και καμιά ουσιαστική ημερομηνία όπως προείπα για το τι μέλλει γενέσθαι με το Sec. Άλλη μια χρονιά που το μόνο που μπορούμε να πούμε για το πολύπαθο νομισματακι μας είναι:"κουράγιο και υπομονή"...οι ίδιες τραγικές λέξεις από το 18...5 χρόνια πέρασαν.Πφ 1
caloudika Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 καλή χρονιά σε όλους... όπως τα λες είναι. Το χειρότερο είναι ότι δεν φαίνεται φως στο τούνελ, δηλαδή τελική ημερομηνία απόφασης, είτε αρνητικής είτε θετικής για εμάς. Ποιος ξέρει και τι μπορεί να ακολουθήσει μετά, εφέσεις, κόντρα-εφέσεις κλπ.. Φοβάμαι ότι ο κόσμος σχηματίζει την άποψη "ποιος να ασχοληθεί τώρα με το xrp" οπότε και να βγει η απόφαση, στα μάτια αυτών που ασχολούνται μπορεί το xrp να είναι ήδη "καμμένο". 1
thomasG4 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, caloudika είπε Φοβάμαι ότι ο κόσμος σχηματίζει την άποψη "ποιος να ασχοληθεί τώρα με το xrp" οπότε και να βγει η απόφαση, στα μάτια αυτών που ασχολούνται μπορεί το xrp να είναι ήδη "καμμένο". Αυτό που λες μπορεί όντως να επηρεάσει τη μάζα στην αρχή όταν ακόμα θα είναι φρέσκια είδηση. Αλλά ο περισσότερος κόσμος ξεχνάει ότι αν έχουμε θετική εξέλιξη με regulatory clarity, θα μιλάμε για τεράστιο πλεονέκτημα του XRP σε σχέση με όλη την υπόλοιπη αγορά. Αυτή τη στιγμή μόνο το Bitcoin μπορεί να είναι safe από το SEC. Μην ξεχνάμε ότι το ETH είχε από το 2018 αυτό το clarity γιατί είπε τότε ο Hinman του SEC ότι δεν είναι security. Αυτό βοήθησε άπειρα να φτιαχτεί ένα οικοσύστημα που ήταν αρκετά μεγάλο, γιατί οι developers αισθάνονταν safe να χτίσουν πάνω στο Ethereum. Φαντάσου να γυρίσει ανάποδα αυτό τώρα. Δεν θα δεις τα αποτελέσματα τώρα, αλλά σε λίγα χρόνια. Όταν θα αρχίσουν να έρχονται developers να χτίσουν πάνω στο XRPL και όταν θα κάνουν συνεργασίες μεγάλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με τη Ripple. Τότε όμως θα είναι αργά για τη μάζα γιατί θα έχει δημιουργηθεί ήδη FOMO και κλασσικά θα μπουν αργά στο πανηγύρι. Για αυτό δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από αυτά και να κάνουμε DCA όπως πάντα. Keep calm and zoom out. 5
FromMyAshesRRR Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2023 Στις 16/12/2022 στις 11:53 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Τώρα ήρθε η σειρά της Binance ....παιδες, αυτό σημαίνει πως τα μεγάλα ψάρια θα κρασάρουν την αγορά για να μας ισοπεδώσουν και μετά θα μπούνε με τα βατραχοπέδιλα και θα τα αγοράσουν όλα τσάμπα... και φυσικά μετά θα μας πούν πως όλα είναι ασφαλή και οτι μπορούμε να αγοράσουμε. Δυστυχώς απο τις προβλέψεις που δέν με κάνουν να χαίρομαι που βγαίνω αληθινός..... απόκλειση 5 μέρες αλλα για εκεί πάμε όπως φαίνετε. Καλησπέρες και καλή χρονιά. Είπα να σας τα ψάλω λιγάκι. Αν και περίμενα την πτώση στις 12 δεκέμβρη(με 5 μέρες απόκλιση), μας την έκανε με καθυστέρηση 21 μέρες μετά. Αυτό το φλάς κράς είναι περίεργο. Εμένα μου φαίνετε πως ήταν σωστές οι φήμες για διακανονισμό με το ΣΕΚ. Ίσως κάτι πήγε στραβά , ή κάποιος ήθελε να μπεί και να μην χάσει το τρένο, ή είναι απλά μία προειδοποίηση για το τί έρχετε. Εγώ παραμένω όπως έχω πεί στο να μήν αγοράσω παρα μόνο οταν(και άμα) πέσει στα 0.245. Μπορεί να μήν πέσει αλλα εγώ παραμένω σταθερός στην στρατηγική μου είτε μου βγεί σε καλό είτε οχι. Απο εκει και πέρα, αν αγνοήσουμε τα πάντα και κοιτάξουμε απλα στο γράφημα, (σάν) να έχει σχηματιστεί ένα καθοδικό τρίγωνο που είναι ελαφρός θετικό. 6 με 22 ιανουάρι θα δουμε τι θα γίνει. Κράς για 0,245 και μετά τραβάμε για τα 0,89 ? βλέπουμε. Εκτός και αν τελειώσει το Γκενζελοζιλίκι. 3 1
Kostas808080 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη! Πάντως εκεί που οι φήμες τόσο καιρό μίλαγαν για συμβιβασμό τώρα λένε ότι δεν φαίνεται να πηγαίνει σε συμβιβασμό η υπόθεση,τουλάχιστον στα φανερά…κάτω από το τραπέζι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζεται… η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις υπομονή και επιμονή θα κουραστείς και θα στραφείς αλλού…έχουμε περάσει πολλά ως επενδυτές…χάσαμε το προηγούμενο bull run, βλέποντας shit coins και άλλα (ονόματα δεν λέω) να κάνουν ράλι, δυο χρόνια τώρα και από αναβολή σε αναβολή για μια επίλυση στην υπόθεση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα…μιλάμε για ψυχολογικό πόλεμο Στο τέλος ή θα δικαιωθούμε ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας (όσοι έχουν) 1
thomasG4 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 34 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και τύχη! Πάντως εκεί που οι φήμες τόσο καιρό μίλαγαν για συμβιβασμό τώρα λένε ότι δεν φαίνεται να πηγαίνει σε συμβιβασμό η υπόθεση,τουλάχιστον στα φανερά…κάτω από το τραπέζι δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίζεται… η αλήθεια είναι ότι αν δεν έχεις υπομονή και επιμονή θα κουραστείς και θα στραφείς αλλού…έχουμε περάσει πολλά ως επενδυτές…χάσαμε το προηγούμενο bull run, βλέποντας shit coins και άλλα (ονόματα δεν λέω) να κάνουν ράλι, δυο χρόνια τώρα και από αναβολή σε αναβολή για μια επίλυση στην υπόθεση όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα…μιλάμε για ψυχολογικό πόλεμο Στο τέλος ή θα δικαιωθούμε ή θα τραβάμε τα μαλλιά μας (όσοι έχουν) Η αλήθεια είναι ότι θέλει πολλά cojones για να κρατάει κάποιος XRP. Και πριν από τη δίκη έτσι ήταν. Από το 2018 το είχα πάρει χαμπάρι όταν άρχισα να διαβάζω μόνος μου για τη τεχνολογία χωρίς να δίνω βάση στο FUD που έκαναν οι Bitcoin Maxis. Η προπαγάνδα υπήρχε όπου και να πήγαινες. Από το Twitter έως και εδώ στο forum. Πήγαινε να δεις τι αθλιότητες έγραφαν κάποιοι maxis στο thread που είναι κλειδωμένο. Είχαν "αφρίσει" επειδή το "centralized" Ripple είχε φτάσει τα 3,5 δολάρια και έπαιρνε μέρος από το spotlight. Αν θυμάται κανείς τότε, έδειχναν guide πως να αγοράσει κάποιος XRP στο CNBC. Ο Brad Garlinghouse ήταν παντού στα mainstream αμερικανικά μέσα. Δεν είναι να απορεί κανείς γιατί ξεκίνησε η σταυροφορία εναντίον του. 2 1
panosbel Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα και καλή χρόνια να έχουμε. Εξαφανισμένος εγώ γενικά τι να κάνουμε δεν μπορούμε να ασχολούμαστε συνέχεια-εξάλλου είναι μπεαρμαρκετ. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι κρατάμε και αν πεσει Μπλουμ οποίοι θέλουν αγοράζουν. Ελπίζω τα επόμενα χρόνια να δούμε σοβαρή αύξηση τιμής και να γίνουμε. καλη υπομονή 5
eliascm21 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) https://twitter.com/FlareNetworks/status/1611342105372413956?cxt=HBwWiMDSpfHG0dwsAAAA&cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D Επεξ/σία 8 Ιανουαρίου 2023 από eliascm21 1 1
Kostas808080 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Στις 8/1/2023 στις 2:07 ΠΜ, eliascm21 είπε https://twitter.com/FlareNetworks/status/1611342105372413956?cxt=HBwWiMDSpfHG0dwsAAAA&cn=ZmxleGlibGVfcmVjcw%3D%3D Το airdrop του FLR το παίρνουν και όσοι xrp holders τα έχουν σε ledger?
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Το airdrop του FLR το παίρνουν και όσοι xrp holders τα έχουν σε ledger? Αν είχες XRP όταν έγινε το snapshot (12/12/2020), τότε ναι κανονικά. Απλά έπρεπε να δηλώσεις και τη διεύθυνση που θα τα πάρεις. Αυτή η διαδικασία είχε διορία μέχρι τις 11/06/2021. 1
Kostas808080 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Αν είχες XRP όταν έγινε το snapshot (12/12/2020), τότε ναι κανονικά. Απλά έπρεπε να δηλώσεις και τη διεύθυνση που θα τα πάρεις. Αυτή η διαδικασία είχε διορία μέχρι τις 11/06/2021. Τότε τα είχα ακόμα στην Revolut…Άρα τζίφος;
thomasG4 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, Kostas808080 είπε Τότε τα είχα ακόμα στην Revolut…Άρα τζίφος; Me τη Revolut παιζεται. Δες εδώ: Flare Networks update: Songbird token (revolut.com) Αναφορά σε κείμενο Unless all our partners support the airdrop (and the FLR token), we won’t be able to do so either.
Προτεινόμενες αναρτήσεις