thomasG4 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 46 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Αυτόν δεν τον είχαμε μπανάρει από εδώ; Άρε 5.89$ που θέλετε και μετά θα τρέχετε... Τον είχαμε μπανάρει για αυτό βγάζει χολή. Πόσταρα και πριν μέρες κάτι εκεί στα μέρη τους και βρήκε ευκαιρία να πει τη μαλακία του.
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) FOX BUSINESS: SEC VS RIPPLE SETTLEMENT EXPECTED TOMORROW https://video.foxbusiness.com/v/6315551545112?playlist_id=3166411554001#sp=show-clips W. T. F.??? Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από thetiesthatbind
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 19 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Που κολλάει το SEC με το ότι κάποιος έχασε 5Κ που δε του περίσσευαν; Δε μπορεις λες απάτει ή σκαμ μια ολοκληρη τεχνολογια / βιομηχανια επειδη έπεσες έξω. Λοιπόν *opens a can of ass whipping* a) To ΣΕΚ κολάει στο οτι άν δέν είχε μαλακιστεί το ΣΕΚ θα είχαμε πάει στα 10-13 δολλάρια και θα είχαμε όλοι βγάλει ένα ωραίο ζεστό λαχταριστό και τραγανό μποναμά όπως πολλοί άλλοι. β) θα είχε προλάβει να βγάλει οχι μονο την επένδυσή του αλλα και κέρδος όπως θα είχαμε κάνει όλοι μας. γ) οταν την πατήσεις σε πονάει και πρέπει κάπου να βγάλει τον πόνο σου οπότε βρίζουμε αυτό που μας πόνεσε (χτυπάς το κεφάλι σου σε κάποιο ντουλάπι, βαράς το ντουλάπι και το βρίζεις, είναι αντίδραση ψυχολογική ανάγκη. Έτσι είπε το είπε Scam. όλοι ξέρουμε πως το ΧΡΠ ΔΕΝ ειναι σκάμ, όμως βλέπουμε το μανιπουλέησον με τα μεμες με τα σκυλιά με το FTX Celsius Luna , βλέπεις τα τρίς που χάνονται και το ΣΕΚ δεν κυνηγά κανένα, και κυνηγά την Ριπλ. Τρελένεσαι για δεν τρελένεσαι ; Λίγο τάκτ , συμπαράσταση και εμπάθεια μάθε ρε , τί πράγμα εισαι... Στις συμβουλές που είπες συμφωνούμε. Απλά μήν βαράς τον δαρμένο που λέει ο λόγος. 2
popai32 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Στις 13/11/2022 στις 12:16 ΜΜ, christospvl είπε Αδέρφια διαβάζω πολύ καιρό τα posts σας, ήρθε ο καιρός πια να αποχωρήσω.. Έχοντας χάσει 5κ και κάθε ελπίδα να τα ξαναπάρω εχω να πώ οτι τα crypto είναι ενας κακός εθισμός, και ίσως απο τις μεγαλύτερες απάτες των αιώνων.. Δεν υπάρχει decentralized crypto.. Ελέγχονται ολα μα ολα απο whales, είτε λέγονται τράπεζες είτε λεφτάδες.. Ένα πράγμα που το φυσάω και δε κρυώνει ήταν πως με ψάρωσε και έβαλα τόσα λεφτά, και χάθηκαν απο ενα post του Musk , μια SEC και χαζομάρες.. Anyway δε θα το κάνω hotline.. Να προσέχετε και μη παίζετε οσα χρειάζεστε σαν εμένα.. Οταν λες οτι τα εχασες τι εννοεις?Οτι επεσε η τιμη του νομισματος?Και αν επιτρεπεις ποτε εγινε η κινηση να αγορασεις?Το 2015 το 2017 το 2021? 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Ο καθηγητής δέν έχει τελείως άδικο. Όχι όλα. Αυτά που δέν έχουν χρήση ναί. Ναί αποκλειστικά για το ακατανόμαστο ισχύει εξολοκλήρου. Πάλι για το ακατανόμαστο ναί εξαιρετικώς ενεργοβόρο και η ώρα πλησιάζει για το μπάν λόγο ενεργειακής κατανάλωσης. Εκεί που διαφωνώ είναι οτι δέν χρειάζεσαι dark web και μαλακίες....Δές FTX.... οι δημοκράτες έστειλαν στην Ουκρανία δίς....η Ουκρανία τα έστειλε στο FTX και το FTX έκανε δίς δωρεές στους Δημοκράτες....και έτσι τα ξέπλυναν.... Ποιός θα τα ερευνήσει ; (Βλέπε Κουαντάναμο, βλέπε Κίλαρι εμαιλς, βλέπε εκλογές "διαφάνιας", βλέπε Μπάϊντεν λαπτοπ, βλέπε Μπράντον που σνιφάρει κοριτσάκια γυναίκες και όλοι είναι οκ, βλέπε κόβιτ, βλέπε Epstein βλέπε BLM εκατομύρια σπίτι, βλέπε την κόρη της Κίλαρι που χρηματοδότησε τον γάμο της με λεφτά απο τα ταμεία).... τί λέμε τώρα....dark web και μαλακίες....έχεις democrats πίσω σου ; είσαι αρχηγός.... Πηγή πλουτισμού όπως όλα ναί, δίχως παραγωγή ; ΟΧΙ όλα.... Δέν είπε κάτι που δέν το ξέρουμε. Απλά δέν χτύπησε μεσάνυχτα το ρολόι για να λυθούν τα μάγια και μετά που θα βγάλουν τα ξάντερά τους θα βγεί η αλήθεια..(βλέπε τον μώβ μονόκερο Βιτάλικ που τώρα που αλλάξαν σε PoS τώρα λέει την αλήθεια για το PoW....) έτσι είναι, η αλήθεια θα βγεί όταν βγεί και ο τελευταίος αρουραίος απο το φλεγόμενο καράβι και θα μας αφήσουν τους υπόλοιπους να καούμε όπως κάηκαν οι miners του Διαπλεκόμενου. 40 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε FOX BUSINESS: SEC VS RIPPLE SETTLEMENT EXPECTED TOMORROW https://video.foxbusiness.com/v/6315551545112?playlist_id=3166411554001#sp=show-clips W. T. F.??? Εμένα δεν μου βγάζει κάτι, τί μήπως το αποσύρανε ; Οντως wtf τί να πώ.... ισως έχει ντάμπ αύριο 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε FOX BUSINESS: SEC VS RIPPLE SETTLEMENT EXPECTED TOMORROW https://video.foxbusiness.com/v/6315551545112?playlist_id=3166411554001#sp=show-clips W. T. F.??? 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Οντως wtf τί να πώ.... ισως έχει ντάμπ αύριο Έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τι λέει η πιο πάνω τύπισσα μετά το 6:58 μέχρι το τέλος του video. "Be careful trusting your life savings to a CEO..." Έτσι εξηγείται η δήλωσή της... https://en.wikipedia.org/wiki/Natalie_Brunell "She hosts the Coin Stories podcast, featuring the leading voices in Bitcoin and economics." Μπα δεν ισχύει... Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από Sakis_Spooky
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Έχει ενδιαφέρον να ακούσετε τι λέει η πιο πάνω τύπισσα μετά το 6:58 μέχρι το τέλος του video. "Be careful trusting your life savings to a CEO..." Έτσι εξηγείται η δήλωσή της... https://en.wikipedia.org/wiki/Natalie_Brunell "She hosts the Coin Stories podcast, featuring the leading voices in Bitcoin and economics." Μπα δεν ισχύει... Δέν είναι περίεργο....οι γυναίκες πάντα είχαν έλξη σε κάτι που δέν μπορείς να εξηγήσεις την αξία του αλλα είναι πάντα πολύτιμο...γιαυτό τις βλέπεις να μαζεύουν πέτρες και κοχύλια... αλλα ποτέ σε κάτι που πραγματικά έχει σκοπό και είναι χρήσιμο. Evolve or die.... είμαι δαρβινιστής και δρακικός...τα έχω πεί αυτά. Χθές είχα 2 σενάρια για την επόμενη πορεία μας. Αυτό Και αυτό Μέχρι στιγμής παίζουν καί τα δυό άν και η απότομη πορεία προς τα πάνω δέν μου αρέσει. Θα ήθελα μιά πιό ομαλή . ίσως είναι το βίντεο που είπε οτι αύριο περιμένουν settlement και έπεσε φόμο. 1
geoptik Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Ναι γιατι αν γινοταν settlement θα μας το ελεγαν νωριτερα για να αγορασουμε και να κερδισουμε την αυξηση της τιμης. Δεν θα εκαναν δηλαδη κανενα τεραστιο κερι και εμεις μετα θα προσπαθουσαμε να καβαλησουμε το κερι που θα ειχε ηδη φυγει. 3
christospvl Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, popai32 είπε Οταν λες οτι τα εχασες τι εννοεις?Οτι επεσε η τιμη του νομισματος?Και αν επιτρεπεις ποτε εγινε η κινηση να αγορασεις?Το 2015 το 2017 το 2021? Εννοω οτι εκανα panic selling και εχανα σιγα σιγα χρηματα στα fees.. ή αγοραζα σε μεγαλυτερη τιμη..
spyrage Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, christospvl είπε Εννοω οτι εκανα panic selling και εχανα σιγα σιγα χρηματα στα fees.. ή αγοραζα σε μεγαλυτερη τιμη.. εχασα κι εγω χρηματα, αρκετα ετσι, καποια στιγμη κερδιζα μια χηνα, αλλα τελικα αφησα και τα κοκαλακια μου, οποτε οτι μαζεψα μετα και ετσι παω και ΔΕΝ κουνιουνται, κι ας σκεφτομαι, στανταρ πεσιμο πουλας τωρα αγοραζεις φτηνοτερα περισσοτερα κομματια κτλ, και μετα το βλεπεις να κανει ενα μπαμ προς τα πανω τα χανεις και ξαναμπαινεις πχ..και με τα fees απο πανω δεν μενει οχι μονο φραγκο αλλα χανεις με την μια... αρρωστες καταστασεις..... οτι ειναι ειναι και τα λεμε στο μελλον, αν ποτε παρει μπροστα για ανοδο, γιατι τον τελευταιο καιρο μονο σημαντικοτατα βηματα προς τα κατω κανει ολη η αγορα δυστυχως... 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Είμαστε σε ένα σημείο αναποφασιστο. Κανονικά περιμένω να πάει προς τα κάτω προς το σαπορτ και να συνεχίσει το επόμενο στάδιο της αρκουδοσημαιας ή τριγώνου που είπα στο προηγούμενο ποστ. Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε.
popai32 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Στις 15/11/2022 στις 6:30 ΜΜ, christospvl είπε Εννοω οτι εκανα panic selling και εχανα σιγα σιγα χρηματα στα fees.. ή αγοραζα σε μεγαλυτερη τιμη.. Ναι οκ αν μειωθηκαν τα νομισματα που ειχες μπορεις να πεις οτι εχασες αν και δεν ειναι απαρετητο.Για μενα δεν εχασες τιποτα αν αυτος ο αριθμος δεν μειωθηκε πολλαπλασια.Ας τα μεσα και θα ανεβει.Και τωρα να μην ειναι και του χρονου να μην ειναι και επομενο bull run να μην υπαρξει το 26 καποια στιγμη θα ανεβει και πολυ.Δεν αφηνουν τετοιο καινουριο μελι οι μεγαλοι ετσι απλα.Κερδιζουν πολλαααααα
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Είμαστε σε ένα σημείο αναποφασιστο. Κανονικά περιμένω να πάει προς τα κάτω προς το σαπορτ και να συνεχίσει το επόμενο στάδιο της αρκουδοσημαιας ή τριγώνου που είπα στο προηγούμενο ποστ. Πιστεύω μέχρι το μεσημέρι θα ξέρουμε. like a clock.....επιβεβαίωση Τώρα η επόμενη κίνηση (πιθανόν) να είναι ένα προς τα πάνω (0.38) και μετά προς το σαπόρτ. Σάν να φαίνεται να ακολουθεί το δεύτερο σχεδιάγραμμα....το ισοσκελές τρίγωνο με σαπόρτ το 0.32. Θα δούμε. Είχα μιά εκνευριστική ψυχοπαθή νευροτική bipolar δασκάλα στο λύκειο νομίζω....τριγωνομετρία.... τελικά βοήθησαν οι μαλακίες που μας μάθαινε.... xD @popai32 Εκείνο το 0.17 που είχες πεί να σου πώ δέν μου αρέσει...αν το φτάσουμε όμως δεν θα το αφήσουν να κρατήσει για πολύ, θα έχουμε τρελό μπάουνς...θα μπούν με τα βατραχοπέδιλα μέσα ακόμα και οι ο Μάξ κάϊζερ το βλέπω να μπαίνει και να λέει μετά τα καλύτερα λόγια για το ΧΡΠ. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2022 από FromMyAshesRRR
popai32 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 16/11/2022 στις 10:39 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε like a clock.....επιβεβαίωση Τώρα η επόμενη κίνηση (πιθανόν) να είναι ένα προς τα πάνω (0.38) και μετά προς το σαπόρτ. Σάν να φαίνεται να ακολουθεί το δεύτερο σχεδιάγραμμα....το ισοσκελές τρίγωνο με σαπόρτ το 0.32. Θα δούμε. Είχα μιά εκνευριστική ψυχοπαθή νευροτική bipolar δασκάλα στο λύκειο νομίζω....τριγωνομετρία.... τελικά βοήθησαν οι μαλακίες που μας μάθαινε.... xD @popai32 Εκείνο το 0.17 που είχες πεί να σου πώ δέν μου αρέσει...αν το φτάσουμε όμως δεν θα το αφήσουν να κρατήσει για πολύ, θα έχουμε τρελό μπάουνς...θα μπούν με τα βατραχοπέδιλα μέσα ακόμα και οι ο Μάξ κάϊζερ το βλέπω να μπαίνει και να λέει μετά τα καλύτερα λόγια για το ΧΡΠ. Αν δεν γινει το 0.60 suport και συνεχισει η κατρακυλα του μπιτ καπως ετσι θα γινει.Για την ωρα βλεπω καποια νομισματα να σκανε πανω σαν ποπ κορν Επεξ/σία 17 Νοεμβρίου 2022 από popai32
verylife78 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2022 Παντως μην σας φαινεται απλα μικρες αλλαγες ... και εξηγω πηγε απο ,31€ στα ,37€ μπορει για εσενα να μην λεει τιποτα γιατι εχεις ξερω εγω 10.000€ στο λογαριασμο σου που τα ειχες αγορασει οταν ειχαν πχ 0,5€ η ακομα και οταν εφτασε 1€ και εχεις τωρα σε αξια με το ζορι 4.000€ Σκεψου καποιος που κατεχει καποια χρονικη στιγμη 100.000 και μπαινει στην αγορα με 0.31€ και σε λιγες ωρες ή σε περισσοτερες ωρες πηγε στα 0,37€ αρα αγορασε 31.000€ και μπορει να πουλησει στα 37.000€...κερδος 6.000 !!! Σκεψου τωρα τι παικτες εχουν μπει και τι κινησεις κανουν και περιμενουμε εμεις να φτασει παλι στο 1€ και παραπανω για να χαρουμε λιγο !!!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις