thetiesthatbind Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Που κολλάει το SEC με το ότι κάποιος έχασε 5Κ που δε του περίσσευαν; Δε μπορεις λες απάτει ή σκαμ μια ολοκληρη τεχνολογια / βιομηχανια επειδη έπεσες έξω.
christospvl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Απάτη επειδή εσύ δεν είχες τη σοφία και τη γνώση να τα διαχειριστείς, απάτη επειδή έβαλες χρήματα που δε σου περίσσευαν. Λυπάμαι για τις απώλειες που είχες αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίσεις απάτη κάτι για το οποίο απλά το έπαιξες λάθος. Στο ακριβως επομενο μηνυμα γραφω οτι δε ξερω.. Προφανως δεν ειμαι ειδικος και αν θεωρεις οτι εχω λαθος αποψη ειναι δεκτον.. Απλως μιλαω με βαση αυτα που ειδα τοσο καιρο τωρα.. Αν εσυ τα καταφερες και πετυχες συγχαρητηρια παντως, και χαιρομαι για σενα.. 2
geoptik Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, christospvl είπε Αναγκάστηκα.. Οταν έφτασα να μην εχω λεφτα για να συνεχισω το μεταπτυχιακο και συνειδητοποιησα οτι τα ειχα επενδυσει ολα..Πιστεψε με χρονια το προσπαθω αλλα δε νομιζω οτι το εχω.. Θελει πολλες γνωσεις και ψαξιμο , και ουσιαστικα να ζεις με τις ειδοποιησεις και ενα κινητο στο χερι.. Λυπαμαι διπλα γιατι ηταν χρηματα που χρειαζοσουν. Δεν θα σου κρυψω οτι καπως ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις τουλαχιστον για μενα. Περιμενεις ειδοποιησεις και σηματα ανα πασα στιγμη εφοσον ακολουθεις τη στρατηγικη του trading. Θελει υπομονη και γερο στομαχι να βλεπεις το κεφαλαιο σου να μειωνεται μεχρι να ξανανεβουν οι τιμες και να χαμογελασεις παλι. Δυστυχως αυτα τα 2 χρονια ειδαμε και μεγαλες αποτομες αυξησεις και μεγαλα drops. Ολα μας δινουν μαθηματα για το μελλον. Τα κρυπτο ειναι τεχνολογια αλλα ο τροπος που κινουν την αγορα αυτοι που μπορουν αγγιζει την απατη. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από geoptik 3
christospvl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, geoptik είπε Λυπαμαι διπλα γιατι ηταν χρηματα που χρειαζοσουν. Δεν θα σου κρυψω οτι καπως ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις τουλαχιστον για μενα. Περιμενεις ειδοποιησεις και σηματα ανα πασα στιγμη εφοσον ακολουθεις τη στρατηγικη του trading. Θελει υπομονη και γερο στομαχι να βλεπεις το κεφαλαιο σου να μειωνεται μεχρι να ξανανεβουν οι τιμες και να χαμογελασεις παλι. Δυστυχως αυτα τα 2 χρονια ειδαμε και μεγαλες αποτομες αυξησεις και μεγαλα drops. Ολα μας δινουν μαθηματα για το μελλον. Τα κρυπτο ειναι τεχνολογια αλλα ο τροπος που κινουν την αγορα αυτοι που μπορουν αγγιζει την απατη. Eχεις μεγαλο δικιο.. Ειναι για γερα στομαχια ειναι η αληθεια και θελει υπομονη.. Πηρα το μαθημα μου μπορω να πω
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 20 λεπτά πριν, christospvl είπε Στο ακριβως επομενο μηνυμα γραφω οτι δε ξερω.. Προφανως δεν ειμαι ειδικος και αν θεωρεις οτι εχω λαθος αποψη ειναι δεκτον.. Απλως μιλαω με βαση αυτα που ειδα τοσο καιρο τωρα.. Αν εσυ τα καταφερες και πετυχες συγχαρητηρια παντως, και χαιρομαι για σενα.. Κανεις δεν πέτυχε σε μια νύχτα, εκτός και αν κάνει λαμογιές. Εγώ δεν είπα ότι πέτυχα, εγώ είπα ότι δεν έπρεπε να ποντάρεις χρήματα που τα είχες ανάγκη. Ειναι βασική αρχή, λένε παντού. Τα κρύπτο ειναι μια μορφη τζόγου στην τελική. Με θλίβει να βλέπω κόσμο να χάνει τις οικονομίες μιας ζωής ή λεφτά που τα έχουν ανάγκη βασισμένοι στα μεγάλα λόγια τρίτων ή στηριζόμενοι στους άλλους και όχι στη δική τους έρευνα και εκτίμηση. 3
christospvl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε Κανεις δεν πέτυχε σε μια νύχτα, εκτός και αν κάνει λαμογιές. Εγώ δεν είπα ότι πέτυχα, εγώ είπα ότι δεν έπρεπε να ποντάρεις χρήματα που τα είχες ανάγκη. Ειναι βασική αρχή, λένε παντού. Τα κρύπτο ειναι μια μορφη τζόγου στην τελική. Αναλόγως.. το Doge τις προαλλες διπλαστιαστηκε σε κατι ωρες.. Και το LUNA την αλλη φορα παλι απο 1.90 πηγε 4.80.. Και σε μια νυχτα γινεται αν εχεις αστρο.. Αλλα οντως, ειναι τζογος.. 1
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, christospvl είπε Αναλόγως.. το Doge τις προαλλες διπλαστιαστηκε σε κατι ωρες.. Και το LUNA την αλλη φορα παλι απο 1.90 πηγε 4.80.. Και σε μια νυχτα γινεται αν εχεις αστρο.. Αλλα οντως, ειναι τζογος.. Τώρα μου λες για νομίσματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή μεταβάλονται με το tweet ενός memer. Εγώ σου μιλάω για fundamentals, βάσεις και αξιολογήσεις, αν πήγες και έβαλες 5 χιλιαρικα στο Doge ή στο stable coin του LUNA τι να πω... (Λέω παράδειγμα), αλλά ναι είναι τζόγος γιατί βασίζεσαι στο speculation. Η αγορά των crypto ειναι μια αγορά speculative με μεγάλη μεταβλητότητα και ρίσκο όπως θα κατάλαβες ήδη . 1
christospvl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Τώρα μου λες για νομίσματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή μεταβάλονται με το tweet ενός memer. Εγώ σου μιλάω για fundamentals, βάσεις και αξιολογήσεις, αν πήγες και έβαλες 5 χιλιαρικα στο Doge ή στο stable coin του LUNA τι να πω... (Λέω παράδειγμα), αλλά ναι είναι τζόγος γιατί βασίζεσαι στο speculation. Η αγορά των crypto ειναι μια αγορά speculative με μεγάλη μεταβλητότητα και ρίσκο όπως θα κατάλαβες ήδη . ουτε καν απλα στα δινω σαν παραδειγματα οτι μπορεις να βγαλεις λεφτα σε ενα βραδυ.. Κοιτα οντως οτι ειναι volatile ειναι θεμα.. Μαγκες πραγματικα οσοι μπορουν και το προβλεπουν και υπολογιζουν ταβανια και πατωματα.. και ξερουν ποτε να τραβηξουν.. Ενα πραγμα εντωμεταξυ που δε καταλαβα ποτε ειναι πως γλιτωνουν καποια ατομα τα exchange rate απο fiat σε crypto και αναποδα .. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από christospvl
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δε χρειάζεται να ξερεις να υπολογιζεις ταβανια και πατους, αρκεί να εισαι λογικος και να παιρνεις κερδη οσο ανεβαινει. Θετεις στοχους και κοβεις εκει, ενα 20-30% για παραδειγμα, δε χρειαζεται να θες το Χ1000, δε γινεται το Χ1000. 1
christospvl Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 23 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Δε χρειάζεται να ξερεις να υπολογιζεις ταβανια και πατους, αρκεί να εισαι λογικος και να παιρνεις κερδη οσο ανεβαινει. Θετεις στοχους και κοβεις εκει, ενα 20-30% για παραδειγμα, δε χρειαζεται να θες το Χ1000, δε γινεται το Χ1000. Ναι αλλα αμα το Crypto.Com σου χρεωνει 10% σε καθε συναλλαγη παλι βγαίνεις μειον..
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 10 ώρες πριν, christospvl είπε Ναι αλλα αμα το Crypto.Com σου χρεωνει 10% σε καθε συναλλαγη παλι βγαίνεις μειον.. Ψάξε με καλύτερα fees.
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, CostasGp21 είπε Ανάρτηση καθηγητή οικονομικών Μάλλον δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά του ο καθηγητής. Δεν είπα κάτι διαφορετικό ως προς το πρώτο σκέλος. Στο 2ο σκέλος είναι off κατά πολύ
NTC Labs Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, CostasGp21 είπε Ανάρτηση καθηγητή οικονομικών χμμμμ ας πει καποιος του καθηγητη ομως οτι τα ιδια χαραχτηριστικα εχει και το χρημα και το χρηματιστηριο και οι τραπεζες οι ιδιες.. - α ξεχασα οι τραπεζες εχουν θεμελιωδη μεγεθη....τα bailout... απο τους φορολογουμενους - .......η αξια τους βασιζεται στις προσδοκιες. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2022 από NTC Labs
Sakis_Spooky Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2022 Αυτόν δεν τον είχαμε μπανάρει από εδώ; Άρε 5.89$ που θέλετε και μετά θα τρέχετε... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις