Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Που κολλάει το SEC με το ότι κάποιος έχασε 5Κ που δε του περίσσευαν; Δε μπορεις λες απάτει ή σκαμ μια ολοκληρη τεχνολογια / βιομηχανια επειδη έπεσες έξω.

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Απάτη επειδή εσύ δεν είχες τη σοφία και τη γνώση να τα διαχειριστείς, απάτη επειδή έβαλες χρήματα που δε σου περίσσευαν. Λυπάμαι για τις απώλειες που είχες αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίσεις απάτη κάτι για το οποίο απλά το έπαιξες λάθος. 

Στο ακριβως επομενο μηνυμα γραφω οτι δε ξερω.. Προφανως δεν ειμαι ειδικος και αν θεωρεις οτι εχω λαθος αποψη ειναι δεκτον.. Απλως μιλαω με βαση αυτα που ειδα τοσο καιρο τωρα.. Αν εσυ τα καταφερες και πετυχες συγχαρητηρια παντως, και χαιρομαι για σενα.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, christospvl είπε

Αναγκάστηκα.. Οταν έφτασα να μην εχω λεφτα για να συνεχισω το μεταπτυχιακο και συνειδητοποιησα οτι τα ειχα επενδυσει ολα..Πιστεψε με χρονια το προσπαθω αλλα δε νομιζω οτι το εχω.. Θελει πολλες γνωσεις και ψαξιμο , και ουσιαστικα να ζεις με τις ειδοποιησεις και ενα κινητο στο χερι..

Λυπαμαι διπλα γιατι ηταν χρηματα που χρειαζοσουν. Δεν θα σου κρυψω οτι καπως ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις τουλαχιστον για μενα. Περιμενεις ειδοποιησεις και σηματα ανα πασα στιγμη εφοσον ακολουθεις τη στρατηγικη του trading. Θελει υπομονη και γερο στομαχι να βλεπεις το κεφαλαιο σου να μειωνεται μεχρι να ξανανεβουν οι τιμες και να χαμογελασεις παλι. Δυστυχως αυτα τα 2 χρονια ειδαμε και μεγαλες αποτομες αυξησεις και μεγαλα drops. Ολα μας δινουν μαθηματα για το μελλον. Τα κρυπτο ειναι τεχνολογια αλλα ο τροπος που κινουν την αγορα αυτοι που μπορουν αγγιζει την απατη.

Επεξ/σία από geoptik
  • Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, geoptik είπε

Λυπαμαι διπλα γιατι ηταν χρηματα που χρειαζοσουν. Δεν θα σου κρυψω οτι καπως ετσι ειναι οπως τα περιγραφεις τουλαχιστον για μενα. Περιμενεις ειδοποιησεις και σηματα ανα πασα στιγμη εφοσον ακολουθεις τη στρατηγικη του trading. Θελει υπομονη και γερο στομαχι να βλεπεις το κεφαλαιο σου να μειωνεται μεχρι να ξανανεβουν οι τιμες και να χαμογελασεις παλι. Δυστυχως αυτα τα 2 χρονια ειδαμε και μεγαλες αποτομες αυξησεις και μεγαλα drops. Ολα μας δινουν μαθηματα για το μελλον. Τα κρυπτο ειναι τεχνολογια αλλα ο τροπος που κινουν την αγορα αυτοι που μπορουν αγγιζει την απατη.

Eχεις μεγαλο δικιο.. Ειναι για γερα στομαχια ειναι η αληθεια και θελει υπομονη.. Πηρα το μαθημα μου μπορω να πω

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, christospvl είπε

Στο ακριβως επομενο μηνυμα γραφω οτι δε ξερω.. Προφανως δεν ειμαι ειδικος και αν θεωρεις οτι εχω λαθος αποψη ειναι δεκτον.. Απλως μιλαω με βαση αυτα που ειδα τοσο καιρο τωρα.. Αν εσυ τα καταφερες και πετυχες συγχαρητηρια παντως, και χαιρομαι για σενα.. 

Κανεις δεν πέτυχε σε μια νύχτα, εκτός και αν κάνει λαμογιές. Εγώ δεν είπα ότι πέτυχα, εγώ είπα ότι δεν έπρεπε να ποντάρεις χρήματα που τα είχες ανάγκη. Ειναι βασική αρχή, λένε παντού. Τα κρύπτο ειναι μια μορφη τζόγου στην τελική. 

Με θλίβει να βλέπω κόσμο να χάνει τις οικονομίες μιας ζωής ή λεφτά που τα έχουν ανάγκη βασισμένοι στα μεγάλα λόγια τρίτων ή στηριζόμενοι στους άλλους και όχι στη δική τους έρευνα και εκτίμηση. 

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thetiesthatbind είπε

Κανεις δεν πέτυχε σε μια νύχτα, εκτός και αν κάνει λαμογιές. Εγώ δεν είπα ότι πέτυχα, εγώ είπα ότι δεν έπρεπε να ποντάρεις χρήματα που τα είχες ανάγκη. Ειναι βασική αρχή, λένε παντού. Τα κρύπτο ειναι μια μορφη τζόγου στην τελική. 

Αναλόγως.. το Doge τις προαλλες διπλαστιαστηκε σε κατι ωρες.. Και το LUNA την αλλη φορα παλι απο 1.90 πηγε 4.80.. Και σε μια νυχτα γινεται αν εχεις αστρο.. Αλλα οντως, ειναι τζογος.. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, christospvl είπε

Αναλόγως.. το Doge τις προαλλες διπλαστιαστηκε σε κατι ωρες.. Και το LUNA την αλλη φορα παλι απο 1.90 πηγε 4.80.. Και σε μια νυχτα γινεται αν εχεις αστρο.. Αλλα οντως, ειναι τζογος.. 

Τώρα μου λες για νομίσματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή μεταβάλονται με το tweet ενός memer. Εγώ σου μιλάω για fundamentals, βάσεις και αξιολογήσεις, αν πήγες και έβαλες 5 χιλιαρικα στο Doge ή στο stable coin του LUNA τι να πω... (Λέω παράδειγμα), αλλά ναι είναι τζόγος γιατί βασίζεσαι στο speculation. Η αγορά των crypto ειναι μια αγορά speculative με μεγάλη μεταβλητότητα και ρίσκο όπως θα κατάλαβες ήδη . 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Τώρα μου λες για νομίσματα που δεν έχουν λόγο ύπαρξης ή μεταβάλονται με το tweet ενός memer. Εγώ σου μιλάω για fundamentals, βάσεις και αξιολογήσεις, αν πήγες και έβαλες 5 χιλιαρικα στο Doge ή στο stable coin του LUNA τι να πω... (Λέω παράδειγμα), αλλά ναι είναι τζόγος γιατί βασίζεσαι στο speculation. Η αγορά των crypto ειναι μια αγορά speculative με μεγάλη μεταβλητότητα και ρίσκο όπως θα κατάλαβες ήδη . 

ουτε καν απλα στα δινω σαν παραδειγματα οτι μπορεις να βγαλεις λεφτα σε ενα βραδυ.. Κοιτα οντως οτι ειναι volatile ειναι θεμα.. Μαγκες πραγματικα οσοι μπορουν και το προβλεπουν και υπολογιζουν ταβανια και πατωματα.. και ξερουν ποτε να τραβηξουν.. Ενα πραγμα εντωμεταξυ που δε καταλαβα ποτε ειναι πως γλιτωνουν καποια ατομα τα exchange rate απο fiat σε crypto και αναποδα ..

Επεξ/σία από christospvl
Δημοσ.

Δε χρειάζεται να ξερεις να υπολογιζεις ταβανια και πατους, αρκεί να εισαι λογικος και να παιρνεις κερδη οσο ανεβαινει. Θετεις στοχους και κοβεις εκει, ενα 20-30% για παραδειγμα, δε χρειαζεται να θες το Χ1000, δε γινεται το Χ1000. 

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε

Δε χρειάζεται να ξερεις να υπολογιζεις ταβανια και πατους, αρκεί να εισαι λογικος και να παιρνεις κερδη οσο ανεβαινει. Θετεις στοχους και κοβεις εκει, ενα 20-30% για παραδειγμα, δε χρειαζεται να θες το Χ1000, δε γινεται το Χ1000. 

Ναι αλλα αμα το Crypto.Com σου χρεωνει 10% σε καθε συναλλαγη παλι βγαίνεις μειον.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CostasGp21 είπε

Ανάρτηση καθηγητή οικονομικών 

03927BEB-9FDF-4560-A801-BAE7E7FCF057.jpeg

Μάλλον δεν κάνει πολύ καλά τη δουλειά του ο καθηγητής. Δεν είπα κάτι διαφορετικό ως προς το πρώτο σκέλος. Στο 2ο σκέλος είναι off κατά πολύ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, CostasGp21 είπε

Ανάρτηση καθηγητή οικονομικών 

03927BEB-9FDF-4560-A801-BAE7E7FCF057.jpeg

χμμμμ ας πει καποιος του καθηγητη ομως οτι τα ιδια χαραχτηριστικα εχει και το χρημα και το χρηματιστηριο και οι τραπεζες οι ιδιες.. - α ξεχασα οι τραπεζες εχουν θεμελιωδη μεγεθη....τα bailout... απο τους φορολογουμενους - .......η αξια τους βασιζεται στις προσδοκιες.

Επεξ/σία από NTC Labs

• Δημιουργία νέου...