FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Αν τελικά έχουμε κάτι τέτοιο, θα έχουμε πολλους νεκρούς από εβδομάδα. Αυτο παίζει τώρα....ενδεχόμενος
popai32 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP popai32 απάντησε σε θέμα του thomasG4 στο Ripple - XRP's Θέματα Θα δημιουργηθει ενα descending channel με επομενα σημεια 0,50 -0,60 και μετα 0,17-0,22 και στοχο τα 8 δολλαρια το 24.Εκτος και αν τελειωσει θετικα η δικη .Αν δεν δω με τρελο volatility να σπαμε τα 1.60 σαν πυραβλος δεν θα πιστω 19 Ιουνίου Γιατι δεν εχω λεφτα ποιος θα μου απαντησει?😁 θα το συνεχισω και θα πω και κατι ακομα.Αν δεν συνεχισει για 0.17-0-22 βλεπω μια εκτωξευση 400% και βαλε σε ολα τα νομισματα απο εδω.Και οταν γινει αυτο παμε για τρομερο crash εδω χαμου και πιο χαμου.. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2022 από popai32 1 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, popai32 είπε Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP popai32 απάντησε σε θέμα του thomasG4 στο Ripple - XRP's Θέματα Θα δημιουργηθει ενα descending channel με επομενα σημεια 0,50 -0,60 και μετα 0,17-0,22 και στοχο τα 8 δολλαρια το 24.Εκτος και αν τελειωσει θετικα η δικη .Αν δεν δω με τρελο volatility να σπαμε τα 1.60 σαν πυραβλος δεν θα πιστω 19 Ιουνίου Γιατι δεν εχω λεφτα ποιος θα μου απαντησει?😁 θα το συνεχισω και θα πω και κατι ακομα.Αν δεν συνεχισει για 0.17-0-22 βλεπω μια εκτωξευση 400% και βαλε σε ολα τα νομισματα απο εδω.Και οταν γινει αυτο παμε για τρομερο crash εδω χαμου και πιο χαμου.. Έτσι έτσι το θυμάμαι έχω ξανα αναφέρει πως εσύ και ένα άλλο παιδί είχατε αναφέρει κάτι τέτοιο. Αναμένω wet and ready ahahha @thetiesthatbind θα του τα κόψουν του Γκένσλερ 😉 σε είπα Στις 3/11/2022 στις 9:03 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Μπορεί οι ημερομηνίες να είναι off αλλα για εκεί μας πάμε κανονικά. Τώρα μας μένει να δούμε αν μπορέσει και σπάσει το 113.500 και πάει προς τα πάνω μέχρι και μετά τις εκλογές. Αναμένουμε. Ντίξι up = crypto down ακυρώνεται έτσι η κίνηση για τις 120 μονάδες....ίσως να το κόψανε ίσως απλά έφτασε το τόπ. Πράγμα που δυσκολεύομαι να το πιστέψω. Εικονική η κίνηση αυτή νομίζω απλά επειδή ο πλυθορισμός δέν ήταν τόσο χάλια όσο είχαν ανακοινώσει. 8 με 11 δεκεμβριου θα έχουμε χωρό....θα πέσει κλάμα ενδεχομένως.... 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Στις 20/9/2022 στις 6:19 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Περιεργο ε ; πήρε παράταση η δική ΣΕΚ για τον Μάρτιο... 1
Kostas808080 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Περιεργο ε ; πήρε παράταση η δική ΣΕΚ για τον Μάρτιο... Να ψωνίσουμε ή να περιμένουμε λες; Επεξ/σία 12 Νοεμβρίου 2022 από Kostas808080
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 7 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Να ψωνίσουμε ή να περιμένουμε λες; Το 12αρι δεν το γλιτώνει το ακατανομαστο. Εγώ περιμένω εδώ και χρόνια επιτέλους να γκρεμοτσακιστει το τεδερ που τεχνητά έφτασε το ακατανομαστο στο σημείο αυτό. Όταν λέω τεχνητά εννοώ την εκτύπωση τεδερ και αγορά ακατανομαστου. Κάποια στιγμή θα βγει επιτέλους η αλήθεια για τα cyberattacks που γίνονται με την βοήθεια των miners. Τα 4 χρόνια halving cycle έχουν άμεση σχέση με τον κύκλο 2 ετών της ανάπτυξης της τεχνολογίας των υπολογιστών. Παίζουν πολλά και σίγουρα τον ακριβώς πάτο δεν θα τον αγοράσουμε. DCA είναι η λύση. Εγώ περιμένω φανατικά εδψ και μήνες το 0,245. Αν το πιάσουμε καλώς αν δεν το πιάσουμε πάλι καλώς. Γαϊδουρινό πείσμα κάνω και δεν αγοράζω όσο και να ξύνομαι στο Φόμο. Γνωρίζω το ρίσκο όμως. Δυστυχώς πιστεύω πως θα ασχοληθούμε με κάποια άλλη παπαρια όπως το κοβιτ για τον επόμενο ενάμιση χρόνο , μέχρι το επόμενο χαλβινγκ. Χρηματιστήριο κρας, κάποια άλλη plandemic η πυρηνικός δεν ξέρω αλλά είναι καθοδον. Cash is king σε αυτές τις περιπτώσεις. Ξέχασα τον ενεργειακό πόλεμο και το ενδεχόμενο μπαν του ακατανομαστου. Η αλλαγή στις καιρικες συνθήκες ζέσταμα τον χειμώνα και ίσως να μην τον πιούμε όπως παλιά. 1
christospvl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Αδέρφια διαβάζω πολύ καιρό τα posts σας, ήρθε ο καιρός πια να αποχωρήσω.. Έχοντας χάσει 5κ και κάθε ελπίδα να τα ξαναπάρω εχω να πώ οτι τα crypto είναι ενας κακός εθισμός, και ίσως απο τις μεγαλύτερες απάτες των αιώνων.. Δεν υπάρχει decentralized crypto.. Ελέγχονται ολα μα ολα απο whales, είτε λέγονται τράπεζες είτε λεφτάδες.. Ένα πράγμα που το φυσάω και δε κρυώνει ήταν πως με ψάρωσε και έβαλα τόσα λεφτά, και χάθηκαν απο ενα post του Musk , μια SEC και χαζομάρες.. Anyway δε θα το κάνω hotline.. Να προσέχετε και μη παίζετε οσα χρειάζεστε σαν εμένα.. 2
geoptik Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, christospvl είπε Αδέρφια διαβάζω πολύ καιρό τα posts σας, ήρθε ο καιρός πια να αποχωρήσω.. Έχοντας χάσει 5κ και κάθε ελπίδα να τα ξαναπάρω εχω να πώ οτι τα crypto είναι ενας κακός εθισμός, και ίσως απο τις μεγαλύτερες απάτες των αιώνων.. Δεν υπάρχει decentralized crypto.. Ελέγχονται ολα μα ολα απο whales, είτε λέγονται τράπεζες είτε λεφτάδες.. Ένα πράγμα που το φυσάω και δε κρυώνει ήταν πως με ψάρωσε και έβαλα τόσα λεφτά, και χάθηκαν απο ενα post του Musk , μια SEC και χαζομάρες.. Anyway δε θα το κάνω hotline.. Να προσέχετε και μη παίζετε οσα χρειάζεστε σαν εμένα.. Λυπαμαι που τα διαβαζω. Λυπαμαι ακομα περισσοτερο που πειστηκες να τα πουλησεις ολα με τετοια χασουρα. Δεν λεω οτι θα ξαναγυρισουν στα ψηλα αλλλωστε κανεις δεν ξερει, αλλα θα σου προτεινα να μην τα παρατησεις. Εγω εφτασα να χανω οταν ολα ηταν στο θεο το 65% του κεφαλαιου (Φοβερος trader). Καταλαβαινεις αν τα παρατουσα πως θα ενιωθα. Πεισμωσα και με τη βοηθεια πιο εμπειρων απο δω μεσα σιγα σιγα επανηλθα και με κερδος τωρα που ολα ειναι στον πατο. Να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Ναι αποκεντρωση δεν υπαρχει αφου υπαρχουν φαλαινες και ανταλλακτηρια που εχουν τεραστιες ποσοτητες κρυπτο. Σου ευχομαι τα καλυτερα σε οτι κανεις παντως. 3 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 9 λεπτά πριν, geoptik είπε Λυπαμαι που τα διαβαζω. Λυπαμαι ακομα περισσοτερο που πειστηκες να τα πουλησεις ολα με τετοια χασουρα. Δεν λεω οτι θα ξαναγυρισουν στα ψηλα αλλλωστε κανεις δεν ξερει, αλλα θα σου προτεινα να μην τα παρατησεις. Εγω εφτασα να χανω οταν ολα ηταν στο θεο το 65% του κεφαλαιου (Φοβερος trader). Καταλαβαινεις αν τα παρατουσα πως θα ενιωθα. Πεισμωσα και με τη βοηθεια πιο εμπειρων απο δω μεσα σιγα σιγα επανηλθα και με κερδος τωρα που ολα ειναι στον πατο. Να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Ναι αποκεντρωση δεν υπαρχει αφου υπαρχουν φαλαινες και ανταλλακτηρια που εχουν τεραστιες ποσοτητες κρυπτο. Σου ευχομαι τα καλυτερα σε οτι κανεις παντως. Μία απο τα ίδια. Μπορεί να μαθαίνω απο τα λάθη των άλλων, αλλα σε μερικά πράγματα αν δεν πάθεις δεν θα μαθεις. 2
christospvl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, geoptik είπε Λυπαμαι που τα διαβαζω. Λυπαμαι ακομα περισσοτερο που πειστηκες να τα πουλησεις ολα με τετοια χασουρα. Δεν λεω οτι θα ξαναγυρισουν στα ψηλα αλλλωστε κανεις δεν ξερει, αλλα θα σου προτεινα να μην τα παρατησεις. Εγω εφτασα να χανω οταν ολα ηταν στο θεο το 65% του κεφαλαιου (Φοβερος trader). Καταλαβαινεις αν τα παρατουσα πως θα ενιωθα. Πεισμωσα και με τη βοηθεια πιο εμπειρων απο δω μεσα σιγα σιγα επανηλθα και με κερδος τωρα που ολα ειναι στον πατο. Να κανεις αυτο που λεει η καρδια σου. Ναι αποκεντρωση δεν υπαρχει αφου υπαρχουν φαλαινες και ανταλλακτηρια που εχουν τεραστιες ποσοτητες κρυπτο. Σου ευχομαι τα καλυτερα σε οτι κανεις παντως. Αναγκάστηκα.. Οταν έφτασα να μην εχω λεφτα για να συνεχισω το μεταπτυχιακο και συνειδητοποιησα οτι τα ειχα επενδυσει ολα..Πιστεψε με χρονια το προσπαθω αλλα δε νομιζω οτι το εχω.. Θελει πολλες γνωσεις και ψαξιμο , και ουσιαστικα να ζεις με τις ειδοποιησεις και ενα κινητο στο χερι.. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, christospvl είπε Αναγκάστηκα.. Οταν έφτασα να μην εχω λεφτα για να συνεχισω το μεταπτυχιακο και συνειδητοποιησα οτι τα ειχα επενδυσει ολα.. δυστυχώς τα έχουμε πεί αυτά. Βάζουμε λεφτά που δέν τα χρειαζόμαστε για να πληρώσουμε λογαριασμούς. Να σημειώσω πως μας κατάστρεψε το ΣΕΚ αυτό είναι γεγονός. Έπρεπε να είχαμε βγάλει λεφτά και να καθόμασταν τώρα με έστω ένα 50-100% των επενδύσεών μας. 19 λεπτά πριν, christospvl είπε Πιστεψε με χρονια το προσπαθω αλλα δε νομιζω οτι το εχω.. Θελει πολλες γνωσεις και ψαξιμο , και ουσιαστικα να ζεις με τις ειδοποιησεις και ενα κινητο στο χερι.. Έχει διάφορες στρατηγικές τρέηντιγκ. Scalping, Swing trading αλλα το καλύτερο είναι να αγοράσεις και να τα ξεχάσεις για ένα 3-4 χρόνια που είναι ο κύκλος. Τώρα με το ΣΕΚ μας τα γάμησαν....αμα είχαμε βάλει σε scam και securities όπως το ακατανόμαστο το διαπλεκόμενο και τα άλλα μεμε κοινς και αυτά που κατάρευσαν θα είχαμε βγάλει την επένδυσή μας. Επενδύσαμε όμως στο καλύτερο που θα φέρει την επανάσταση στις συναλλαγές και οι scammers βάλθηκαν να μας σαμποτάρουν. 2
christospvl Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε δυστυχώς τα έχουμε πεί αυτά. Βάζουμε λεφτά που δέν τα χρειαζόμαστε για να πληρώσουμε λογαριασμούς. Να σημειώσω πως μας κατάστρεψε το ΣΕΚ αυτό είναι γεγονός. Έπρεπε να είχαμε βγάλει λεφτά και να καθόμασταν τώρα με έστω ένα 50-100% των επενδύσεών μας. Έχει διάφορες στρατηγικές τρέηντιγκ. Scalping, Swing trading αλλα το καλύτερο είναι να αγοράσεις και να τα ξεχάσεις για ένα 3-4 χρόνια που είναι ο κύκλος. Τώρα με το ΣΕΚ μας τα γάμησαν....αμα είχαμε βάλει σε scam και securities όπως το ακατανόμαστο το διαπλεκόμενο και τα άλλα μεμε κοινς και αυτά που κατάρευσαν θα είχαμε βγάλει την επένδυσή μας. Επενδύσαμε όμως στο καλύτερο που θα φέρει την επανάσταση στις συναλλαγές και οι scammers βάλθηκαν να μας σαμποτάρουν. Άστα να πάνε δυστυχώς τη πάτησα..και ακόμα το κλαίω που δεν τα τράβηξα στη πτώση του 21...
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, christospvl είπε Αδέρφια διαβάζω πολύ καιρό τα posts σας, ήρθε ο καιρός πια να αποχωρήσω.. Έχοντας χάσει 5κ και κάθε ελπίδα να τα ξαναπάρω εχω να πώ οτι τα crypto είναι ενας κακός εθισμός, και ίσως απο τις μεγαλύτερες απάτες των αιώνων.. Δεν υπάρχει decentralized crypto.. Ελέγχονται ολα μα ολα απο whales, είτε λέγονται τράπεζες είτε λεφτάδες.. Ένα πράγμα που το φυσάω και δε κρυώνει ήταν πως με ψάρωσε και έβαλα τόσα λεφτά, και χάθηκαν απο ενα post του Musk , μια SEC και χαζομάρες.. Anyway δε θα το κάνω hotline.. Να προσέχετε και μη παίζετε οσα χρειάζεστε σαν εμένα.. Απάτη επειδή εσύ δεν είχες τη σοφία και τη γνώση να τα διαχειριστείς, απάτη επειδή έβαλες χρήματα που δε σου περίσσευαν. Λυπάμαι για τις απώλειες που είχες αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίσεις απάτη κάτι για το οποίο απλά το έπαιξες λάθος. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2022 από thetiesthatbind 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2022 14 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Απάτη επειδή εσύ δεν είχες τη σοφία και τη γνώση να τα διαχειριστείς, απάτη επειδή έβαλες χρήματα που δε σου περίσσευαν. Λυπάμαι για τις απώλειες που είχες αλλά δε μπορείς να χαρακτηρίσεις απάτη κάτι για το οποίο απλά το έπαιξες λάθος. Σταμάτα ρε και άσε το παλικάρι δίχως να ξύνεις πλυγές. Τώρα καταλαβαίνω όταν με λένε πως είμαι άξεστος και απότομος ώρες ώρες. Ούτε εμείς πετάμε στα σύννεφα με τις μαλακίες του ΣΕΚ. Έλεος. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις