Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Διαβάστε και τα σχόλια πιο κάτω. Δεν θυμάμαι πάντως, άλλο ένα παιδί έλεγε για το 0.50-0.60 @panosbel Τον παρακολουθώ, γιατί ασχολείται με το $XRP... φίλος με τον @FromMyAshesRRR Χθες... Σήμερα...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες, λάβ γιου ολ μπάτ..... εύχομαι απλά να προετοιμαζόμαστε γιατί τα σύννεφα αρχίζουν και σκοτεινιάζουν πάνω απο τα κεφάλια μας.... Remember μετά απο πολύ πολύ πολύυυυυ καιρό...ουισκάκι(45%) μπυρίτσα (11%) πίτσα και καυτερή σαλάτα... Είθε το κράς να μας βρεί λιάρδα.... 10 ώρες πριν, geoptik είπε Που να ξεκινησουν και τα υπολοιπα να ανεβαινουν? θα παει 2$ πριν το καταλαβουμε.Παντως αν γυρισει απο το 0,55$ τι να πω γι αυτον τον Σταχτοαπαυτο (πολυ μου αρεσει αυτος ο χαραχτηρισμος που του ειχε κανει καποιος απο δω). Διαβητης... Ο @Gouthas με βάπτισε έτσι xD και μας έχεις λείψει 2
Gouthas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 15 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Παίδες, λάβ γιου ολ μπάτ..... εύχομαι απλά να προετοιμαζόμαστε γιατί τα σύννεφα αρχίζουν και σκοτεινιάζουν πάνω απο τα κεφάλια μας.... Remember μετά απο πολύ πολύ πολύυυυυ καιρό...ουισκάκι(45%) μπυρίτσα (11%) πίτσα και καυτερή σαλάτα... Είθε το κράς να μας βρεί λιάρδα.... Ο @Gouthas με βάπτισε έτσι xD και μας έχεις λείψει Εδώ είμαι και εγώ σας παρακολουθώ όποτε μπορώ γιατί λόγω δουλειάς ο χρόνος δυστυχώς περιορισμένος και πραγματικά απολαμβάνω τις συζητήσεις σας όποτε μπαίνω στα πεταχτά, εδώ δεν μπορώ να μην πω την καλημέρα μου σε όλους σας αλλά κυρίως στον Σταχτένιο που με ανέφερε και μεταδίδει πληροφορίες ανεκτίμητης αξίας μαζί με τους υπόλοιπους γκουρού εδώ μέσα. Μαζί σας και εγώ και πιστός στην αξία του XRP να δούμε μια μέρα να εκτινάσσεται στη στρατόσφαιρα. 2 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, Gouthas είπε Εδώ είμαι και εγώ σας παρακολουθώ όποτε μπορώ γιατί λόγω δουλειάς ο χρόνος δυστυχώς περιορισμένος και πραγματικά απολαμβάνω τις συζητήσεις σας όποτε μπαίνω στα πεταχτά, εδώ δεν μπορώ να μην πω την καλημέρα μου σε όλους σας αλλά κυρίως στον Σταχτένιο που με ανέφερε και μεταδίδει πληροφορίες ανεκτίμητης αξίας μαζί με τους υπόλοιπους γκουρού εδώ μέσα. Μαζί σας και εγώ και πιστός στην αξία του XRP να δούμε μια μέρα να εκτινάσσεται στη στρατόσφαιρα. Είπαμε, ραντεβού στις Μαλδίβες για χαβιάρι και κοκονατ κοκταιλ XD
Gouthas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Είπαμε, ραντεβού στις Μαλδίβες για χαβιάρι και κοκονατ κοκταιλ XD Εκεί φίλε μου! Αυτή τη στιγμή βλέπω μόνο ευκαιρίες! Και ας με μαλώσουν μερικοί, μακάρι να καθυστερήσει λίγο ακόμα και ας πέσει κι άλλο, εκεί που θα αξίζει να μπεις με τα τσαρούχια και μετά απλά θα περιμένεις. 2
thetiesthatbind Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Αντε να αρχίσουν οι εκπτώσεις τι μαλακιες ειναι αυτές με 0.5 κλπ 0.1 λεμε 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 28 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Αντε να αρχίσουν οι εκπτώσεις τι μαλακιες ειναι αυτές με 0.5 κλπ 0.1 λεμε γαμησε τα....καλομελέτα και έρχετε Σάν να κάνει αλλαγή τρέντ προς τα πάνω....σιγά δειλά με τα παπούτσια στο χέρι μήν ξυπνήσει τις αρκούδες και βγούν με τον πλάστη στο χέρι. Αύριο βράδυ με δευτέρα με το που ανοίξουν οι αγορές ανα τον κόσμο θα δούμε τί χωρό θα παίζει στο ράδιο... 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Told you so..... Black swan event incoming.... γαμάτο ; Exit liquidity....αυτό ψάχνουν....γιαυτό πήγαινε δειλά δειλά... 2 1
NoDsl Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Οποτε; Υπαρχει ταση; Δεν υπαρχει ταση; Θα γινουμε υποτασικοι;
aka69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2022 Παίδες καλησπέρα! Νέος αρκετά στον χώρο αλλά με μεγάλη δίψα για τα δρώμενα! Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει μεγάλη διακύμανση σε καθημερινή βάση πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις αγορές όμως. Θεωρείται πως θα υποχωρήσουν αρκετά ακόμα οι τιμές ή ότι αυτές θα είναι οι τιμές με τα + - τους; Για μακροπρόθεσμη επένδυση και στακινγκ θα προτείνατε stable coins ή πολλά και διάφορα alt coins που δίνουν καλό επιτόκιο σε κλείσιμο 90 και 120 ημερών, και με την προοπτική να κάνουν κάποια στιγμή και την έκπληξη;
NTC Labs Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2022 23 ώρες πριν, aka69 είπε Παίδες καλησπέρα! Νέος αρκετά στον χώρο αλλά με μεγάλη δίψα για τα δρώμενα! Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι υπάρχει μεγάλη διακύμανση σε καθημερινή βάση πράγμα που συμβαίνει σε όλες τις αγορές όμως. Θεωρείται πως θα υποχωρήσουν αρκετά ακόμα οι τιμές ή ότι αυτές θα είναι οι τιμές με τα + - τους; Για μακροπρόθεσμη επένδυση και στακινγκ θα προτείνατε stable coins ή πολλά και διάφορα alt coins που δίνουν καλό επιτόκιο σε κλείσιμο 90 και 120 ημερών, και με την προοπτική να κάνουν κάποια στιγμή και την έκπληξη; λαθος topic 1
thomasG4 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Για να δούμε. Το SEC βέβαια μπορεί να το τραβήξει και άλλο με εφέσεις στο second circuit κτλ Μπορεί να έχουμε 2-3 μήνες στο νερό ακόμα μέχρι να δούμε επιτέλους τα emails του Hinman. 5
FromMyAshesRRR Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2022 Λοιπόν, here is my take on the whole shitshow. H Βρετανία είπε πως θα αρχίσει να τυπώσει λίρες(και θα αγοράσει assets) για να σταματήσει την κατρακύλα της λίρας. Ιταλία έχουμε μελόνι, έχουμε την ουκρανία που υπέγραψε συνθήκη ΝΑΤΟ, τους αμερικάνους που ανατινάξανε το Nord Stream, έχουμε πολλές ανατολικές χώρες να συμμαχούν με Ρωσσία και να αφήνουν το δολάριο, έχουμε δολάριο να κοντεύει να ξετινάξει Λίρα Ευρώ και Γιέν, τράπεζες που μειώνουν το όριο αναληψης, χρηματιστήρια πέφτουν ανα τον κόσμο, η ανεργεία ανεβαίνει...μιλάμε ολα κώλος. Το ερχομενο κράς θα είναι για να αναγκάσουν τις χώρες να αρχίσουν να τυπώσουν χρήματα. Black swan event είναι καθοδόν....απλά το θέμα είναι το ποιος θα κάνει την κίνηση.....η Βρετανία έκανε την πρώτη κίνηση, να δούμε ποιός θα ακολουθήσει. 8-9-10-11 oktomber πλησιάζει όπως και ο χειμώνας. Something has got to give.....σε περίπτωση που κάνει τίποτα ξεκάρφωτο το ΧΡΠ για τα 13$, έχω βγάλει 50% αβλεπί.... ξύνονται για παγκόσμιο πάντως.... 3
ardi21 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2022 Aξιζει λετε να αγορασουμε στην τιμη που ειναι τωρα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις