FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Είδατε τα μέτρα που ετοιμάζει η ΕΕ; οικονομία στο ηλεκτρικό....για να δούμε οι miners πως θα το αντιμετωπισουν. Και πως θα αντιδράσει η αγορά. Για την ώρα ο Μάικλ σεηλορ λιγάκι ανακουφίζετε ο πισινος του.
NTC Labs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Είδατε τα μέτρα που ετοιμάζει η ΕΕ; οικονομία στο ηλεκτρικό....για να δούμε οι miners πως θα το αντιμετωπισουν. Και πως θα αντιδράσει η αγορά. Για την ώρα ο Μάικλ σεηλορ λιγάκι ανακουφίζετε ο πισινος του. κυριως αφορα δημοσιες υπηρεσιες, δηλαδη τι θα βαλουν οριο στην καταναλωση στα σπιτια? θα κοβεται το ρευμα αν ξεπεραστει? δεν νομιζω. θα γινει της πουτανας . Σιγα μην σταματησουν-ω επειδη στας ευρωπας θελανε να το παιξουν μαγκια κλανια στον πουτιν. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από NTC Labs
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NTC Labs είπε κυριως αφορα δημοσιες υπηρεσιες, δηλαδη τι θα βαλουν οριο στην καταναλωση στα σπιτια? θα κοβεται το ρευμα αν ξεπεραστει? δεν νομιζω. θα γινει της πουτανας . Σιγα μην σταματησουν-ω επειδη στας ευρωπας θελανε να το παιξουν μαγκια κλανια στον πουτιν.
NTC Labs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ναι , το τεχνικο κομματι δεν μας λεει . Οπως παντα δηλαδη εκει στα βρυξελας οταν κανουν προτασεις ασχετοι και ασχετες. Πως θα μου περιορισει την παροχη ακριβως? και ποιο peak κομματι ακριβως που τα περισσοτερα μαγαζια δουλευουν μεχρι τις 9-10 το βραδυ? δηλαδη θα σβηνει η γυναικα τα μισα φωτα στο φαρμακειο η θα κλεινει τους καθαριστες αερα? μας δουλευουν οι ασχετοι Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από NTC Labs
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 https://www.dailywire.com/news/switzerland-may-jail-people-who-turn-heat-above-66-degrees-this-winter?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dwnewstwitter @NTC Labsntc δες επάνω. Το κοβιτ ήταν απλά ένα τεστ συμορφωσης...να δουν το ποσοστό αντίδρασης του κόσμου. 1984 εινσι το μέλλον μας. Εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα πέσουν πολεμώντας τους νεοταξιτες. Εύχομαι να έχουμε πάει to the moon να βγάλω τα κέρδη μου και να εξαφανιστώ σε κανένα ορεινό μέρος με χώρο να χτίσω τον τοίχο μου με πολεμιστρες και θα ζήσω ως ελεύθερος πολιορκημένος μέχρι τελικής πτώσεως. Φακ δε ρουλς... 3
spyrage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Η Ε.Ε. δυστυχως ειναι καβαλα στις ατζεντες της ελιτ, και δεν ειναι συνομοσιολογιες, ολοι ειναι μεσα στην ατζεντα της επανεκινησης μιας και αυτοι θα εχουν τα παντα και ο κοσμος ΤΙΠΟΤΑ οπως περηφανα λενε κι ολας... α ξεχασα, θα ειμαστε ευτυχισμενοι με το τποτα... για αυτο και η σταση για τα μπολια και τις ανελευθεριες στην 'πανδημια' για αυτο και η 'υποστηριξη' της ουκρανιας στην ατζεντα του πολεμου, οπου πυροβολησανε τα ποδια μας (οχι τους μιας και ολοι ειναι χεσμενοι στα φραγκα) με τα ΄μετρα΄ αφου στοχος ειναι η φτωχοποιηση του κοσμου και το μαζεμα κινητων και ακινητων για να μας τα νοικιαζουν μεθαυριο... Δεν ξερω ειλικρινα αν ειμαστε στην μερια των 'κακων' με το xrp αφου το wef με το οποιο συνδεεται η ripple ειναι η κινητηρια δυναμη πισω απ ολα αυτα... ακουω τυχον αποψεις σχετικα, αλλα εχω και μαι απορια, πως βγαινει το mining με τετοιες τιμνες ρευματος που εχουν ανακοινωσει? και φυσικα, ποιος θα συνεχισει να το κανει οταν δεν θα ναι και πια κερδοφορο, που ειναι σε καμμια βδομαδα κυριολεκτικα... 2
NTC Labs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, spyrage είπε Η Ε.Ε. δυστυχως ειναι καβαλα στις ατζεντες της ελιτ, και δεν ειναι συνομοσιολογιες, ολοι ειναι μεσα στην ατζεντα της επανεκινησης μιας και αυτοι θα εχουν τα παντα και ο κοσμος ΤΙΠΟΤΑ οπως περηφανα λενε κι ολας... α ξεχασα, θα ειμαστε ευτυχισμενοι με το τποτα... για αυτο και η σταση για τα μπολια και τις ανελευθεριες στην 'πανδημια' για αυτο και η 'υποστηριξη' της ουκρανιας στην ατζεντα του πολεμου, οπου πυροβολησανε τα ποδια μας (οχι τους μιας και ολοι ειναι χεσμενοι στα φραγκα) με τα ΄μετρα΄ αφου στοχος ειναι η φτωχοποιηση του κοσμου και το μαζεμα κινητων και ακινητων για να μας τα νοικιαζουν μεθαυριο... Δεν ξερω ειλικρινα αν ειμαστε στην μερια των 'κακων' με το xrp αφου το wef με το οποιο συνδεεται η ripple ειναι η κινητηρια δυναμη πισω απ ολα αυτα... ακουω τυχον αποψεις σχετικα, αλλα εχω και μαι απορια, πως βγαινει το mining με τετοιες τιμνες ρευματος που εχουν ανακοινωσει? και φυσικα, ποιος θα συνεχισει να το κανει οταν δεν θα ναι και πια κερδοφορο, που ειναι σε καμμια βδομαδα κυριολεκτικα... οσοι προλαβαμε home online με τις αρχικες τιμες μια χαρα βγαινει ακομα. θελω να πω τουλαχιστον εγω οσο βλεπω οτι ισοσκελιζω το ρευμα των καρτων βαζω το ρευμα απο την τσεπη μου και τα xrp πανε staking-hold ( σαν να αγοραζα ενα μικρο ποσο καθε μηνα ας πουμε) . Μολις ερθει η στιγμη που το ρευμα θα εχει μεγαλη διαφορα απο τα xrp που βγαινουν θα σταματησω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2022 από NTC Labs 2
NTC Labs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε https://www.dailywire.com/news/switzerland-may-jail-people-who-turn-heat-above-66-degrees-this-winter?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dwnewstwitter @NTC Labsntc δες επάνω. Το κοβιτ ήταν απλά ένα τεστ συμορφωσης...να δουν το ποσοστό αντίδρασης του κόσμου. 1984 εινσι το μέλλον μας. Εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα πέσουν πολεμώντας τους νεοταξιτες. Εύχομαι να έχουμε πάει to the moon να βγάλω τα κέρδη μου και να εξαφανιστώ σε κανένα ορεινό μέρος με χώρο να χτίσω τον τοίχο μου με πολεμιστρες και θα ζήσω ως ελεύθερος πολιορκημένος μέχρι τελικής πτώσεως. Φακ δε ρουλς... Πηγαινε οπου θες, το 2030 θα περασω να σε κανω βολτα με την giulia
spyrage Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε https://www.dailywire.com/news/switzerland-may-jail-people-who-turn-heat-above-66-degrees-this-winter?%3Futm_source=twitter&utm_medium=social&utm_campaign=dwnewstwitter @NTC Labsntc δες επάνω. Το κοβιτ ήταν απλά ένα τεστ συμορφωσης...να δουν το ποσοστό αντίδρασης του κόσμου. 1984 εινσι το μέλλον μας. Εγώ θα είμαι από τους πρώτους που θα πέσουν πολεμώντας τους νεοταξιτες. Εύχομαι να έχουμε πάει to the moon να βγάλω τα κέρδη μου και να εξαφανιστώ σε κανένα ορεινό μέρος με χώρο να χτίσω τον τοίχο μου με πολεμιστρες και θα ζήσω ως ελεύθερος πολιορκημένος μέχρι τελικής πτώσεως. Φακ δε ρουλς... Φίλε μου, δεν ξερω αν θα νιώσεις καλυτέρα αλλά δεν θα τους περάσει, εννοώ ότι η κατάρρευση έρχεται και είναι αναπόφευκτη, αλλα η τεχνολογια και η επιστημη στα οποια στηριζουν το οποιο εγχειρημα τους θα μας αφησουν χρονους μεσα στα επομενα 50 χρονια, οποτε ναι μεν το αγγουρι θα το φαμε αλλα αυτο που θελουν να φερουν ουσιαστικα δεν θα ερθει ποτε.... δεν μπαινω στην φαση του να βγω τελειως off topic εξηγωντας το γιατι, οποτε κρατα το απλα σαν μια γνωμη... Τα χρονια που ερχονται θα ειναι ο σωσον εαυτόν σωθητο παντως κυριολεκτικα...και η ανθρωποτητα δεν ειναι φυσικα ετοιμη για κατι τετοιο... 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2022 12 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Πηγαινε οπου θες, το 2030 θα περασω να σε κανω βολτα με την giulia Να έχεις σηκωμένο κοντάρι με λευκή σημαία και μια σημαία ΧΡΠ γιατί αλλιώς θα μιλήσουν τα κανόνια 😅🤣 @spyrage εκπέμπουμε στην ίδια συχνότητα 2 1
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Που είναι οι γνωστοί άγνωστοι μας τα κάνουν ζέπελιν για το ΧΡΠ; 1
opcast Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Είναι καλή ώρα για αγορά;ή περιμένουμε κάποια πτώση τις επόμενες ωρες-ημερες;
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ας μη ξεχνάμε και το Evernode, Layer-2 blockchain που θα κανει launch οταν θα έρθουν τα sidechains στο XRPL (σε μερικούς μήνες δηλαδή) ήδη τρέχει BETA του στο Testnet και θα έχει και airdrop για τους XRP Holders. Και το πως θα γινει το airdrop. 75M περιπου supply, ανετα χτυπάει το 1$. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2022 από thetiesthatbind 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2022 8 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Εκεί που συναντα την 200αρα ΜΑ ναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις