Sakis_Spooky Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 53 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε @Sakis_Spooky έπρεπε να ήμασταν στα 25-30 $ Μην αναφέρεις τέτοιες τιμές... θα "ξυπνήσεις" δαίμονες! Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Sakis_Spooky
popai32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 6 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Όποιοι δέν φοβούνται δέν φοράνε κράνοι ή ζώνες ασφαλείας και έχω χάσει πολλούς φίλους και γνωστούς που ήταν άφοβοι. Δέν έχω όρεξη να δώ Mt. Gox, USDT terra luna, Celsius. FLR(που είδαμε πρίν λιγες μερες) ΧΡΠ στα 0,13 με το ΣΕΚ που μας γάμησε το μπουλραν. Καλά τα "cool talk" αλλα be carefull for what you wish for. Το λέω γιατί ότι ευχήθηκα μου τα έδωσε ο μεγαλοδύναμος και ήταν καταστροφικά. Γιαυτό βλέπεις σιγά σιγά το τέδερ να το αντικαταστούν σε πολλά συναλλακτήρια. Για να αποφύγουν τον αρμαγεδόνα. Η καταστροφή που έρχετε θα μας φέρει πολλά χρόνια πίσω. Εσύ το 0.1% που αναφέρεσε είναι οι insiders....εμείς δέν είμαστε insiders....αλλιώς θα είχαμε πουλήσει πρίν την μήνυση του ΣΕΚ. θα είχαμε πουλήσει όπως ο Novogratz και τα φιλαράκια του με το LUNA που τα πούλησε πρίν την κατάρευση https://www.coindesk.com/policy/2022/06/13/crypto-lending-service-celsius-pauses-withdrawals-citing-extreme-market-conditions/ Το παρακάτω σναπσοτ απο τον λογαριασμό μου , ευτυχώς δέν είχα βάλει τίποτα εκεί. Δέν αποκλείω καθόλου, όλοι αυτοί που πέφτουνε, να έχουνε διασυνδέσεις με το τί έγινε με το Λουνα ή να προσπαθήσαν μέσω αυτών να βγάλουν τα σπασμένα τους. Εικασίες κάνω...δεν ξερεις ποσο βαθεια φτάνουν τα πλοκάμια τους. Με το να μην φορας κρανος η ζωνη ρισκαρεις την ζωη σου χωρις να εχεις καποιο κερδος σε περιπτωση που δεν θελεις να βαλεις.Εισαι αφοβος χωρις λογο αρα απλα ηλιθιος.Στην περιπτωση μας και οσον αφορα τις αγορες το να εισαι αφοβος και να μην τρως παπα απο την ψυχολογια τις περιρρεουσας ατμοσφαιρας που εντεχνος δημιουργειτε απο αυτους που θελουν απλα να κερδισουν και εσυ να χασεις ειναι κατε με το μεγαλητερο προσον που πρεπει να εχει καποιος αν θελει να βγαλει χρηματα απο αυτες.Στην περιπτωση μας ναι ρισκαρεις αν οχι το κεφαλι σου τα λεφτα σου(τα οποια ειπαμε οτι πρεπει να ειναι οσα αντεχεις να χασεις) γιατι οντως δεν μπορεις να εισαι σιγουρος ποτε για το αν θα σβησουν τα crypto αλλα σε περιπτωση που δεν μασισεις και δεν βαλεις την ''ζωνουλα'' που θελουν να σου φορεσουν το πιθανοτερο ειναι να φυγεις με τρελα κερδοι.Και ναι ασχετος με αυτους που εχουν πληροφοριες οι υπολοιποι που δεν μασανε ειναι το 0,1% και πολυ λεω.Ουτος η αλλιως ειτε εχω 40 Κ στην τραπεζα ειτε δεν τα εχω παλι φτωχος θα με στην ζωη μου.Το πολυ πολυ να κυκλοφoρω με fiat και οχι με toyota να εχω 32 tv αντι 55 και να εχω περισσοτερα χαρτομαντηλα να κλαψω οπως ο φιλος μας ο @costas1973
thomasG4 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Μην αναφέρεις τέτοιες τιμές... θα "ξυπνήσεις" δαίμονες! Ο ένας δαίμονας μας χαιρέτησε πάντως. Ο συγκεκριμένος δεν είχε καμία συνεισφορά και μόνο τρόλαρε, οπότε... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από thomasG4 4
popai32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Εκτος τοπικ αλλα θυμαστε οταν το shiba πετουσε και ολοι λεγαν ε ρε και να εμπαινα εκει κατω που αρχιζε τι παρτυ θα εκανα αχ και να ξαναπηγαινε εκει θεε μου.ε ρε τι ατυχος ειμαι να μην αγορασω εκει .Ε παιδια πληροφοριακα. το shiba ειναι εκει ακριβως.... Μμμμ Δεν βλεπω κανεναν στον γκισε που πηγαν ολοι😄
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, popai32 είπε Εκτος τοπικ αλλα θυμαστε οταν το shiba πετουσε και ολοι λεγαν ε ρε και να εμπαινα εκει κατω που αρχιζε τι παρτυ θα εκανα αχ και να ξαναπηγαινε εκει θεε μου.ε ρε τι ατυχος ειμαι να μην αγορασω εκει .Ε παιδια πληροφοριακα. το shiba ειναι εκει ακριβως.... Μμμμ Δεν βλεπω κανεναν στον γκισε που πηγαν ολοι😄 Δυστυχώς έτσι όπως έχει καταντήσει η κατάσταση, και τα σοβαρά κοινς οπως το ΧΡΠ το κυνηγάνε και τα σκυλονομίσματα δίχως χρήση (τουλάχιστον για την ώρα) τα έχουν ελεύθερα. Τι να πώ...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Στις 2/6/2022 στις 9:40 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Εγώ όμως αυτό το βλέπω σαν fake out. δεν βλέπω να έχει διάθεση για άνοδο. Περισσότερο για το 0.285 το κόβω. Μπορώ να πώ πως confirmed για 0.008 σεντ αποκλιση. Δέν τελειώσαμε όμως. Θα δούμε πώς θα εξεληχθεί αύριο με το press conference Federal Reserve. η τιμή θα κινηθεί μεταξύ των support + resistance μέχρι να δουμε κινηση. Κίνηση ίσως δούμε την 2η εβδομάδα του ιουλίου 12-15 με τελικό στόχο τα 0.235$ και έτσι ολοκληρώνονται τα 5 κύματα διόρθωσης και η τεράστια αρκουδοσημαία . Οπότε κάντε το κουμάντο σας. Έχουμε μεγάλο πρόβλημα δυστυχώς απο πολλές μεριές. Το μεγαλυτερο scam όλων των εποχών που ονομάζετε "ακατανόμαστο" και το εικονικό πυραμιδοσχέδιο του τέδερ το έχουν φέρει στα υψη τεχνιτά, με ψεύτικα τυπωμένα τέδερ του αέρα(ακάλυπτα διχως $ backed) . Γιαυτό βλέπουμε να προσπαθούν να καλύψουν/αντικαταστήσουν την έκθεση τους στο τέδερ, γιατί θα τα καταρεύσει όλα(ώς typical pyramid scam). Βλέπουμε να προωθούν το USDC της coinbase/circle και να αντικαταστά το τέδερ. Είδαμε την κατάρευση του Τερρα Λουνα USDT και το USDD(tron stable coin) να τρίζει και η δική του καρέκλα μιάς και χάνει την αξία του εναντι του $ (κανονικά είναι 1 προς 1 εξου και ΣΚ stable coin) οπότε έρχετε ρεγουλέησον στα ΣΚ. Το καλοκαίρι που μας έρχετε θα είναι καυτό.... 3 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 *φαίνετε σάν κάποιος insider να αγοράζει λογο του FED. Δέν ξέρω αλλα οι συναλλαγές έχουν πάρει φωτιά. 1
ardi21 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Eγω παντως εχω αρχισει να βαζω μικροποσα 40-50 ευρω με την ελπιδα καποια στιγμη να παει 1.000 δολλαρια και να λυσω το προβλημα της ζωης μου😄 Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από ardi21 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2022 όποιος θέλει να ζημώσει, 10 μερες κοσκινίζει .....εμείς buy and hodl....για τον επόμενο κυκλο.. 3
panosbel Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 εγώ φορτώνω cash.. δεν τα βάζω stable γιατί και αυτά τα φοβαμαι πλέον… δεν αγοράζω ακομα γιατί θέλω να δω πρώτα τι θα γίνει με το φλρ να πάρω μια ντουζίνα από αυτά. Ανασύνταξη και στο επόμενο μπουλραν θα τους πάρουμε τα σώβρακα 🤟 4
Sakis_Spooky Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Στις 14/6/2022 στις 1:55 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Περισσότερο για το 0.285$ το κόβω. Κίνηση ίσως δούμε την 2η εβδομάδα του ιουλίου 12-15 με τελικό στόχο τα 0.235$ και έτσι ολοκληρώνονται τα 5 κύματα διόρθωσης και η τεράστια αρκουδοσημαία . In @FromMyAshesRRR We Trust
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2022 Thanks @Sakis_Spooky για τα εύσημα αλλα ο @popai32 (o αρκουδιάρης ) και κανα δυό άλλα παιδιά είχαν ήδη πολύ πιό νωρίς πεί πως θα κατευθυνθούμε για τα 0.30 σεντ όταν εγώ δέν ήθελα να τπ βάλω στο μυαλό μου. Απλά εγώ υπολόγιστα με ευστοχία ακροβολιστή, την τιμή...και ακούγομαι περισσότερο Υπομονή και μελετημένες οι κινήσεις μας παιδιά. Ίσως είναι για μερικούς μήνες. Το FED θα χρειαστεί να κάνει κάτι. Το γεγονός όλο είναι για να πιέσουνε τον ξεμωραμένο παιδόφιλο Λέτς γκόου Μπράντον των ΗΠΑ να σκύψει περισσότερο στο FED και να τυπώσουν και αλλα δολλάρια. Έρχονται και εκλογές στις ΗΠΑ οπότε....και να θυμιθούμε πως οι προερδικές εκλογές του 2024 θα έχουμε και τον απρίλι το χάλβιγκ....οπότε θα έχουμε καί καινούριο πρόερδο ΗΠΑ καί το ξεκκίνημα του επομένου μπούλραν. 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2022 γαμησε τα.... έβλεπα ένα όμορφο τρεξιματάκι στα 0.36 αλλα 3 φορές που προσπάθησε να σπάσει το 0.32 δέν τα κατάφερε. Συνεχίζουμε την κατάρευση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις