FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δ Δέν μπόρεσε τελικά να σπάσει την πρώτη αντίσταση όπως ήλπιζα και μας έριξε στον καιάδα.... οπότε συνεχίζετε και κάθοδος για το 0.285 .... το καλό είναι πως πάλι έχουμε ευκαιρία για αγορές . Στις 2/6/2022 στις 9:40 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Σε περίπτωση που κάνει προσπάθεια για άνοδο θα προσπαθήσει για το 0.50-0.55. Εγώ όμως αυτό το βλέπω σαν fake out. δεν βλέπω να έχει διάθεση για άνοδο. Περισσότερο για το 0.285 το κόβω.
shadowfax-1- Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Στις 10/6/2022 στις 11:38 ΜΜ, shadowfax-1- είπε Πωπω τη μαυρίλα είναι αυτή στις αγορές ρε φστη. Χάνουμε στα κρυπτος χάνουμε και στους δείκτες 😛😅. Embrace yourself guys. Και όχι μόνο για κρυπτο και αύξηση των "λεφτων " μας(τι γαμάτη λέξη), αλλά και για οτιδήποτε άλλο. Ελπίζω να μη κάνουμε κεφάλι με τίποτα περίεργο. Θα φύγω...θα πάω αλλού 😅🤗.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Οταν φύγει ο Μπάιντεν ειδοποιήστε με. Ότι γινετε τόσα χρόνια στην Ελλάδα τώρα γίνετε και στις ΗΠΑ....άσε να γελάσουμε λιγάκι ρε συ.... #2000mules 1
NikosKallithea Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 18 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ότι γινετε τόσα χρόνια στην Ελλάδα τώρα γίνετε και στις ΗΠΑ....άσε να γελάσουμε λιγάκι ρε συ.... #2000mules Μονο που εδω μας στοιχίζει γελιο και τάλιρο 😁 1
popai32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Φοβουντε ωρε τα παληκαρια? Παλι με χρονια με καιρους παλι επισο θανε!!!
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Η επόμενη πτώση θα είναι αιφνιδιαστική απότομη (νύχτα θα μας βρεί) και όλοι θα βγούνε στα μήντια να ουρλιάξουν. Στα 20κ πιστεύω θα ορμήξουν να το αγοράσουν. Αν δεν κρατήσει Το επόμενο στάδιο τα 12κ που έχει πεί ο Gareth....ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε εκει.... 2-4 more days..... 14-16 ιούνι.... και το σ/κ οι απογραφή μετά την μπόρα .
popai32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε Η επόμενη πτώση θα είναι αιφνιδιαστική απότομη (νύχτα θα μας βρεί) και όλοι θα βγούνε στα μήντια να ουρλιάξουν. Στα 20κ πιστεύω θα ορμήξουν να το αγοράσουν. Αν δεν κρατήσει Το επόμενο στάδιο τα 12κ που έχει πεί ο Gareth....ας ελπίσουμε να μην φτάσουμε εκει.... 2-4 more days..... 14-16 ιούνι.... Γιατι να μην φτασουμε εκει ρε.Περα του οτι θα εχει πλακα θα μπορουμε να αγορασουμε και τον πατο του πατου.Ψοφαω για την στιγμη που θα πουνε ''επισημα'' και μαζικα στο youtube οτι τα crypto εχουν τελειωσει και κανεις δεν θα αγοραζει το bit με 6 χιλιαρικα
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 6 λεπτά πριν, popai32 είπε Γιατι να μην φτασουμε εκει ρε.Περα του οτι θα εχει πλακα θα μπορουμε να αγορασουμε και τον πατο του πατου.Ψοφαω για την στιγμη που θα πουνε ''επισημα'' και μαζικα στο youtube οτι τα crypto εχουν τελειωσει και κανεις δεν θα αγοραζει το bit με 6 χιλιαρικα Εγώ πάντως δέν ψοφάω να γίνει πάγωμα και κατάσχεση των κρύπτο και φίατ. Αρμαγεδόνας θα είναι οχι κρύπτο χειμώνας.
popai32 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Εγώ πάντως δέν ψοφάω να γίνει πάγωμα και κατάσχεση των κρύπτο και φίατ. Αρμαγεδόνας θα είναι οχι κρύπτο χειμώνας. Οσο πιο μεγαλη η καταστροφη τοσο πιο μεγαλα gains μετα.Για οποιον δεν φοβατε τουλαχιστον.Το 0,1% δηλαδη Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από popai32
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Όποιοι δέν φοβούνται δέν φοράνε κράνοι ή ζώνες ασφαλείας και έχω χάσει πολλούς φίλους και γνωστούς που ήταν άφοβοι. Δέν έχω όρεξη να δώ Mt. Gox, USDT terra luna, Celsius. FLR(που είδαμε πρίν λιγες μερες) ΧΡΠ στα 0,13 με το ΣΕΚ που μας γάμησε το μπουλραν. Καλά τα "cool talk" αλλα be carefull for what you wish for. Το λέω γιατί ότι ευχήθηκα μου τα έδωσε ο μεγαλοδύναμος και ήταν καταστροφικά. Γιαυτό βλέπεις σιγά σιγά το τέδερ να το αντικαταστούν σε πολλά συναλλακτήρια. Για να αποφύγουν τον αρμαγεδόνα. Η καταστροφή που έρχετε θα μας φέρει πολλά χρόνια πίσω. Εσύ το 0.1% που αναφέρεσε είναι οι insiders....εμείς δέν είμαστε insiders....αλλιώς θα είχαμε πουλήσει πρίν την μήνυση του ΣΕΚ. θα είχαμε πουλήσει όπως ο Novogratz και τα φιλαράκια του με το LUNA που τα πούλησε πρίν την κατάρευση https://www.coindesk.com/policy/2022/06/13/crypto-lending-service-celsius-pauses-withdrawals-citing-extreme-market-conditions/ Το παρακάτω σναπσοτ απο τον λογαριασμό μου , ευτυχώς δέν είχα βάλει τίποτα εκεί. Δέν αποκλείω καθόλου, όλοι αυτοί που πέφτουνε, να έχουνε διασυνδέσεις με το τί έγινε με το Λουνα ή να προσπαθήσαν μέσω αυτών να βγάλουν τα σπασμένα τους. Εικασίες κάνω...δεν ξερεις ποσο βαθεια φτάνουν τα πλοκάμια τους.
FromMyAshesRRR Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 @Sakis_Spooky XRP κάτω απο 1$ ειναι ευκαιρία....έπρεπε να ήμασταν στα 25-30 $ όπως και πολλά άλλα κόινς έπρεπε να είχαν κάνει το ράν τους. Όμως οι μαξιμαλιστές των δύο μαφιόζικων κρύπτο, βαλθήκαν να μας σαμποτάρουν και να μήν αφήσουν άλλο κρύπτο να σηκώσει κεφάλι. Όπως και να έχει , θα δικαιωθούμε. 1 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις