Kostas808080 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 56 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε ελπίζω στις 16 απριλίου να μας κάνει ένα ωραίο κρασάκι προς τα 0,65-0.70 να γεμίσω ένα ωραίο τελευταίο πουγκάκι και μετά να ξεκκινήσει το τελευταίο ράν μας για τα πολυπόθητα 25 δολλάρια. (λόγο πληρωθισμού και καταπίεσης 4 χρόνων απο την μαφία του ακατανόμαστου και του διαπλεκόμενου). Αυτο προηποθέτει την επίλυση της δίκης με ευνοηκό αποτέλεμα για την ριπλ...ή μηπως οχι? 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 7 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Αυτο προηποθέτει την επίλυση της δίκης με ευνοηκό αποτέλεμα για την ριπλ...ή μηπως οχι? Ναι αμα δέν λυθεί η υπόθεση ίσα να πάμε στα 13$ 4 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Δημοσ. 5 Απριλίου 2022 Εκεί που έσπασε το τρίγωνο, τελικά μας το άλλαξε σε αρκουδοσημαία. Η οποία έτσι και επαληθευτεί, θα μας κατεβάσει στα 0.75 (κοντά στην γραμμή τρέντ) 1 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 8:10 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε Εκεί που έσπασε το τρίγωνο, τελικά μας το άλλαξε σε αρκουδοσημαία. Η οποία έτσι και επαληθευτεί, θα μας κατεβάσει στα 0.75 (κοντά στην γραμμή τρέντ) Έτοιμοι να το σπάσουμε το $0.75? Λέτε να μας κατεβάσει πιο χαμηλά?
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Έτοιμοι να το σπάσουμε το $0.75? Λέτε να μας κατεβάσει πιο χαμηλά? Απο την μία ελπίζω....απο την άλλη θέλω να πάει επιτέλους προς το 10$ xD αναμένω...στα 0.65-0.68 θα αγοράσω άλλα 3κ ΧΡΠ...και λιγα ΧΛΜ και λιγα ΧΔΣ στο 0.65 έχει πολλή αντίσταση πρίν το 0.65 έχει το 0.68 οπότε εκεί θα αγοράσω. (είναι δύο φωτο με 0.65 και 0.68) Είχα πεί 1 μήνα πρίν πως το κόβω να πέφτει προς το 0.65 και στις 16 απρίλι να αρχίζει η άνοδος πάλι. Να δουμε αν επαλληθευτεί. Μερικός ως τώρα έχει βγεί. Εάν πάρουμε την μεγάλη γραμμή τρέντ τότε πάει στα 0.65. Στις 6/3/2022 στις 4:02 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Εγώ μαζεύω λεφτά για την επόμενη αγορά που πιστεύω να είναι στα 0.58 και όχι στα 0.30 που ελπίζει ο χασάπης @popai32 (μακάρι να μήν γίνει, αλλα σε περίπτωση που γίνει αναγκαστικα θα αγοράσω) αλλα όπως φαίνετε για ιούλιο μας το πάει όπως είχε πεί ο @popai32 και δέν το κόβω περίεργο γιατί οι δικηγόροι Τζόν και Τζέρεμυ είπαν καί οι δύο (αν θυμάμαι καλά) για το καλοκαίρι ελπίζω να μήν μας το τραβήξουν για τον σεπτέμβρη..... Σε κύκλο βλέπετε τα δύο τελευταία τριγωνάκια που έσπασαν προς τα κάτω, το τελευταίο (το πράσσινο) ακόμα δέν επαληθεύτηκε...αλλα βλέπουμε) Άν όμως υπολογίσουμε απο τις δύο τελευταίες μεγάλες αντιστάσεις τότε ίσως κατεβεί προς τα 0.58. Στα 0.68- 0.65 είμαι ευτυχισμένος πάντως... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2022 από FromMyAshesRRR 1
Kostas808080 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 No more volatility.... To the moon...to the stars Άντε να σκάσει λίγο το χειλάκι μας... 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Μακάρι ρε Κώστα, μήν νομίζεις πως το γουστάρω, απλά αναγκάζομαι να επωφεληθώ της κατάστασης. Είμαστε τώρα μεταξύ των ΕΜΑ/ΜΑ 200άρες και μας παίζουν πινγκ πόνγκ. Κάποια στιγμή θα σπάσει και θα πάμε προς μία κατεύθυνση. Αυτό που δέν μου αρέσει είναι οι εντολές αγοράς που είναι πολύ χαμηλές για τα γούστα μου.... 1
Kostas808080 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 25 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Μακάρι ρε Κώστα, μήν νομίζεις πως το γουστάρω, απλά αναγκάζομαι να επωφεληθώ της κατάστασης. Είμαστε τώρα μεταξύ των ΕΜΑ/ΜΑ 200άρες και μας παίζουν πινγκ πόνγκ. Κάποια στιγμή θα σπάσει και θα πάμε προς μία κατεύθυνση. Αυτό που δέν μου αρέσει είναι οι εντολές αγοράς που είναι πολύ χαμηλές για τα γούστα μου.... αδερφέ πόσο ακόμα να τραβήξει αυτή η κοροϊδία...1 μήνα,2 μήνες,6 μήνες...? Κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...αν δεν γυρίσει ο κόσμος τούμπα(ακομα και αυτό πιθανό είναι τόσα έχουμε δεί άλλωστε τα τελευταία χρόνια) θεωρώ πως θα ανταμειφθούμε για την υπομονή και το ρίσκο μας...αλλιώς... Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 Δημοσ. 6 Απριλίου 2022 5 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε αδερφέ πόσο ακόμα να τραβήξει αυτή η κοροϊδία...1 μήνα,2 μήνες,6 μήνες...? Κάποια στιγμή θα ξεκαθαρίσει το τοπίο...αν δεν γυρίσει ο κόσμος τούμπα(ακομα και αυτό πιθανό είναι τόσα έχουμε δεί άλλωστε τα τελευταία χρόνια) θεωρώ πως θα ανταμειφθούμε για την υπομονή και το ρίσκο μας...αλλιώς... Μπορείς να τους ξεγελάς όλους για λίγο καιρό, λίγους όλο τον καιρό, αλλά όχι όλους όλο τον καιρό... Το υπογραμισμένο πολλά λάικ.... Θα ανταμειφθούμε κάποια στιγμή. γεμίζουμε τις βαλίτσες ώς τότε (εγώ τουλάχιστον) Το πόσο θα τραβήξει αυτή η κοροϊδία ; Δέν ξέρουμε δυστυχώς. Όμως το τρίγωνο μας δείχνει για Ιούλιο όπως είχε πεί παρα πολύ καιρό πίσω ο @popai32 και εκεί θα κάνει το σπάσιμο που είπε ο ποπαι. (απλά ελπίζω μην μας ρίξει στους "ευσεβείς πόθους" του ποπάι στα 0.30 γιατί καηκαμε....)
FromMyAshesRRR Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Δημοσ. 7 Απριλίου 2022 Στις 5/4/2022 στις 7:10 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε Εκεί που έσπασε το τρίγωνο, τελικά μας το άλλαξε σε αρκουδοσημαία. Η οποία έτσι και επαληθευτεί, θα μας κατεβάσει στα 0.75 (κοντά στην γραμμή τρέντ) Είμαστε στο 4ωρο κάτω απο τις 200άρες και ετοιμάζονται για διασταύρωση προς τα κάτω. Πιθανολογώ να κάνει ένα ΑΒΓ προς το 0.83 (προς το ΣΚ) και εκεί οι 200άρες να το σταματήσουν και να πέσουμε προς τα κάτω προς το 0.70. Χλωμό όμως το βλέπω γιατί θα πρέπει να σπάσει το κανάλι (0.81) και δεν ξερω αν θα το κανει. 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Boooooom!!! Click bait? https://twitter.com/RippleXrpie/status/1512355956046319616?t=MTU-njUq90vbBYWaVFrZsA&s=19 Επεξ/σία 8 Απριλίου 2022 από Sakis_Spooky 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 1) Κάποιος θέλει να τριγκάρει ένα φομο για να πουλήσει τα κομμάτια τους πρίν την πτώση στα 0.68 2) Άν ήταν αλήθεια, πρώτα θα έβλεπες την τιμή να τρέχει κάθετα προς τον θεό και εμάς όλους να αναρωτιόμαστε τί έγινε 3) Μήν πατάς εκεί που πονάμε.... εκεί θα γίνουν οι αγορες κάποιος πιέζει την τιμή για κάτω. 2
Sakis_Spooky Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 Δημοσ. 8 Απριλίου 2022 54 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε 1) Κάποιος θέλει να τριγκάρει ένα φομο για να πουλήσει τα κομμάτια τους πρίν την πτώση στα 0.68 2) Άν ήταν αλήθεια, πρώτα θα έβλεπες την τιμή να τρέχει κάθετα προς τον θεό και εμάς όλους να αναρωτιόμαστε τί έγινε 3) Μήν πατάς εκεί που πονάμε.... εκεί θα γίνουν οι αγορες κάποιος πιέζει την τιμή για κάτω. Αν και έχω wallpaper (για υπενθύμιση) τα τελευταία key levels of support του Alessio... Θ' αρχίσω να βάζω τα δικά σου! 😆😅🤪 Τελευταίο video του Alessio για το XRP... 14 Φεβρουάριος 2022 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Δημοσ. 9 Απριλίου 2022 Στις 7/4/2022 στις 5:55 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε Είμαστε στο 4ωρο κάτω απο τις 200άρες και ετοιμάζονται για διασταύρωση προς τα κάτω. Πιθανολογώ να κάνει ένα ΑΒΓ προς το 0.83 (προς το ΣΚ) και εκεί οι 200άρες να το σταματήσουν και να πέσουμε προς τα κάτω προς το 0.70. Χλωμό όμως το βλέπω γιατί θα πρέπει να σπάσει το κανάλι (0.81) και δεν ξερω αν θα το κανει. Όχι μόνο το 0.81 δεν έφτασε αλλα δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε το 0,80.... Και τώρα σάν να αρχίζει πάλι να θέλει να σχηματίσει πάλι μιά μινι αρκουδοσημαία που θα μας κατεβάσει στο 0.70-0.71 1
verylife78 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 Δημοσ. 10 Απριλίου 2022 βλεπεις κατι κρυπτο του κωλου και ανεβαινουν σαν τα παλαβα και εμεις εχουμε μενει εκει... τι θα γινει αραγε??? κανεις δεν μπορει να ειναι σιγουρος, εγω πιστευω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις