Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, popai32 είπε

image.png.e4b5da6a19e0abf57bb2ea0da3a0dc87.png

Στο $1.10 εχει "στησου μυγδαλα", το οποίο $1.10 μονο με BTC πανω απο $45k και βενζίνη στον (_ο_)

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

image.png.cf203832a1811143ff35d4340a152808.png Εγώ αυτό που φοβάμαι είναι το μπουλτραπ και γιαυτό είπα 

Screenshot_2022-03-21_211724.jpg

image.png.0e9e2346131bbe120af841dee67e84cc.png

Ουτε delivery να το ειχα το γ... χαχα.Πρωτη σταση 0.99 και πανω κατω στο καναλι μεχρι 1.10.Αν κολωση εκει παμε για 0.70-0.80 και μετα...Η παμε για break και θεο η πισω στα 0.55.Ειδωμεν

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

μα τον Τουτατή...όχι 0.55 ... :(

Αφου εσπασε και κρατηθηκε το 0.80 αν δεν γινει κατι τραγικα αρνητικο για την αγορα δεν ξαναβλεπει κατω απο 0.70 για το κοντινο μελλον. Τωρα εχει 0.91, 1.00 και το 1.10 που εκει παιζει τοιχος.

Βλεπωντας οτι το BTC προσπαθει να κατακτησει το 42.5k και να μεινει 2-3 μερες εκει πανω, η αγορα θα γυρισει σε bull για το εγγυς μελλον. Επιτοκια, πολεμος, ενεργεια εχουν ηδη ενσωματωθει στις τιμες.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Kostas808080 είπε

Λέτε τώρα που η Ρωσία θελει να πληρώνεται με ρουβλια να χρειαστεί ένα μέσο συναλαγματος για όλους?Λέτε......????????????

Η Ρωσσία θα βγάλει κάτι τρελό καινούριο που θα το χρειάζονται όλος ο πλανήτης και να δείς πώς θα χαμηλώσουν τα αυτιά τους οι νατοϊκοί. Η κίνηση μάτ σάχ είναι καθοδων. 

Δημοσ.
Στις 24/3/2022 στις 4:06 ΜΜ, Kostas808080 είπε

Λέτε τώρα που η Ρωσία θελει να πληρώνεται με ρουβλια να χρειαστεί ένα μέσο συναλαγματος για όλους?Λέτε......????????????

crossboarder payment ;) Η σημασία και ωρολογία του ΧΡΠ. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Εγω αυτο που θα ηθελα να μαθω ειναι πως μεσα απο το iso μπορουμε να βρουμε πιο απο τα 5-6 νομισματα που σχετιζοντε θα παμπαρει πρωτο .Πιστευω οτι θα ανεβουν ολα αλλα μεσα απο την ολη διαδικασια καποια θα προηγηθουν.Επισης ο κλασικος φοβος μηπως γινει καμια π...στια και κανει την δουλεια μας κανα xdc ασχετος που το xrp ειναι στην βαση του iso.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, popai32 είπε

Κάποιο λάθος έγινε με την "παράθεση" . Δέν είναι δικό μου quote αυτό. :P 

Αλλα συμφωνώ σε αυτό που λές.  Το ΧΔΣ αν παμπάρει, θα έχει ωραία ROI. Σημερα αύριο θα πρέπει να σπάσει. Έτοιμο είναι. 

Εγώ θα έλεγα να τα βάλεις στο πορτοφόλι σου αν εχεις οικονομική ευχαιρια για καθε ενδεχόμενο. Προσωπικά, θα ήθελα να έχω ΑΔΑ ΑΓΚΟ ΣΕΛΟ ΣΟΛΑΝΑ αλλα και πολλά άλλα. Όμως εκανα χαζομάρες ενώ έπρεπε να φορτώνω τις βαλίτσες μου όσο είχα ευκαιρία. Τώρα, θα περιμένουμε να βγάλουμε κατι απο το "μπουλραν" και μετά να περιμένω το μπέαρ μάρκετ ( αν τα δουμε κατι τετοιο και αν δεν μαλακιστούν οι μεγάλοι και μες κάνουν παρανάλωμα του πυρος με τα πυρινικά και αυτοί είναι καμπερωμένοι στα μπάνκερς της Ν.Ζηλάνδίας. ) Τότε θα βάλω σε πολλά νομίσματα και θα τα κλείσω αν υπάρχει δυνατότητα για το 2030 που λέει ο @Sakis_Spooky

• Like 1

• Δημιουργία νέου...