Gouthas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Φρέσκο φρέσκο κατευθείαν από την αντλία.... Γύρνα Ελλάδα, είναι ακόμα στο 1,80
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, Gouthas είπε Γύρνα Ελλάδα, είναι ακόμα στο 1,80 Τι Ελλάδα.....Σε λίγο καιρό Σεϋχέλλες.....αποδημων της οικίας μή επιστρέφου ερινύες γάρ μετέρχονται, Αν φύγεις μια φορά απ το σπίτι/χωρα μην επιστρέψεις ποτέ. Θα το μετανιώσεις. 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε Δε ξεκινας με το ποδηλατο σιγα σιγα και εσυ; στα 25$ πάμε ιστιοπλοία άσε τα ποδήλατα 1
Kostas808080 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Λες να φτάσει 25$ φέτος;; Μου αρέσει αυτη η αισιοδοξία σου πάντως
Gouthas Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Τι Ελλάδα.....Σε λίγο καιρό Σεϋχέλλες.....αποδημων της οικίας μή επιστρέφου ερινύες γάρ μετέρχονται, Αν φύγεις μια φορά απ το σπίτι/χωρα μην επιστρέψεις ποτέ. Θα το μετανιώσεις. αχαχαχαχχαχα δεν με νοιάζει φίλε, όπου γης και πατρίς, ησυχία και φύση θέλω, να ακούω πουλάκια και να βλέπω ηλιοβασιλέματα, το πλάνο μου λέει μόλις βγω σύνταξη ή πέσουν τίποτα χοντρά φεύγω αμέσως Παπούα Ν. Γουινέα ή Νεα Ζηλανδία εκεί με τους Μαόρι να γίνω τίγκα στα ταττού και να αράζω σε μια αιώρα να αγναντεύω τη θάλασσα και ας με πάρει στον ύπνο μου... 3
FromMyAshesRRR Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Kostas808080 είπε Λες να φτάσει 25$ φέτος;; Μου αρέσει αυτη η αισιοδοξία σου πάντως με τόσο πληθωρισμό που θα δούμε στάνταρ θα το φτάσουμε. 2 λεπτά πριν, Gouthas είπε αχαχαχαχχαχα δεν με νοιάζει φίλε, όπου γης και πατρίς, ησυχία και φύση θέλω, να ακούω πουλάκια και να βλέπω ηλιοβασιλέματα, το πλάνο μου λέει μόλις βγω σύνταξη ή πέσουν τίποτα χοντρά φεύγω αμέσως Παπούα Ν. Γουινέα ή Νεα Ζηλανδία εκεί με τους Μαόρι να γίνω τίγκα στα ταττού και να αράζω σε μια αιώρα να αγναντεύω τη θάλασσα και ας με πάρει στον ύπνο μου... πλέουμε στα ίδια μηκη κύματος να ξέρεις 4
geoptik Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε με τόσο πληθωρισμό που θα δούμε στάνταρ θα το φτάσουμε. πλέουμε στα ίδια μηκη κύματος να ξέρεις Παιδια λιγο χωρο αν γινεται αναμεσα στα ιστιοπλοικα να βαλω το κανο μου .... Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2022 από geoptik
popai32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Βρουμμ Βρουμμμ Βρουυυυμμμ ΒΡΟΥΜΜΜΜΜΜΜ ΦΦΦΦΦΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!! Καντε περα να παρκαρω το υδροπλανο μου😄 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2022 από popai32
VasilisMaril Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Καλημέρα παιδιά Τι παίζει με το flip the switch που διαβάζω ανά περιόδους? Χαβαλες ή στηρίζονται κάπου?
thomasG4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2022 49 λεπτά πριν, VasilisMaril είπε Καλημέρα παιδιά Τι παίζει με το flip the switch που διαβάζω ανά περιόδους? Χαβαλες ή στηρίζονται κάπου? Είναι ενα meme από το 2018, όταν ένας τύπος στο Twitter και στο xrpchat (νομίζω και καλα δούλευε σε Αγγλική τραπεζα) έλεγε ότι η τιμή του XRP θα εκτοξευθεί μέσα σε ένα 24ωρο στα χιλιάδες δολάρια, αν κάνουν flip το switch όλες οι τράπεζες ταυτοχρόνως και ενεργοποιηθεί όλη η ρευστότητα στο ODL. Φυσικα κατι τέτοιο δεν έχει γίνει και δεν πρόκειται να γίνει μέσα σε μικρό διάστημα, γιατί στην ουσία θα ακυρώσει το λόγο που υπάρχει το ODL, που είναι να υπάρχει τόση ρευστότητα έτσι ώστε η τιμή του XRP να είναι σταθερή (δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλες διακυμάνσεις μέσα σε λίγα λεπτά, γιατί το ODL δεν θα έχει οικονομικά οφέλη), αλλά σε υψηλά επίπεδα για να μπορεί να αντέξει και μεγάλα payments. Αυτό θα γίνει μόνο με σταθερή πρόοδο και συνεχόμενη αύξηση της ζήτησης. 1
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Το καθημερινό μου πρόγραμμα με το που ξυπνήσω είναι να κοιτάξω αν είναι σήμερα η μέρα που θα πάρω τηλέφωνο την εταιρεία μου και θα παραιτηθώ.....εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόγραμμα ; Σχεδόν πάντα η απάντηση είναι η ίδια....not today..... 2
geoptik Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Το καθημερινό μου πρόγραμμα με το που ξυπνήσω είναι να κοιτάξω αν είναι σήμερα η μέρα που θα πάρω τηλέφωνο την εταιρεία μου και θα παραιτηθώ.....εχει κανεις άλλος το ίδιο πρόγραμμα ; Σχεδόν πάντα η απάντηση είναι η ίδια....not today..... Μην παραιτηθεις οταν θα'ναι η ωρα. Αγορασε τους...
FromMyAshesRRR Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, geoptik είπε Μην παραιτηθεις οταν θα'ναι η ωρα. Αγορασε τους... 80% την επόμενη μέρα θα τους απωλουσα...ειναι κάκιστοι σε βαθμό κακουργήματος στην δουλειά τους. ....αλλα είμαστε η 2η στον κόσμο εταιρία όποτε θέλω πολύ χρήμα για να μας αγοράσω..... Αν πάει στα 10κ το ΧΡΠ μόνο τότε κάτι γίνετε 😜
Προτεινόμενες αναρτήσεις