Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Points of view

image.png.fb7e30803b00dc375191fc34f234d364.png

Aυτή είναι η γραμή του μήνα Φεβρουαρίου.  Ανωδική. 

Και να πώ και το άλλο. Κοιτάω πάντα τις μαλακίες μου και συνεχώς μιλάω για αυτές. Μιλάω για αυτά που έχασα δέν μιλάω για αυτά που κέρδισα. 

Στις 1η φεβρουαρίου δέν πούλησα όπως έπρεπε να πουλήσουμε όλοι και να ξαναγοράσουμε πιό χαμηλά. 

Απο τότε μέχρι τώρα έκανα μαλακίες και έχασα 20.000. Ενώ ξέρω πως αυτό που κάνω θα είναι ριψωκίνδυνο. 

Όταν δέν είσαι στον υπολογιστή δέν πρέπει να ριψωκινδυνεύεις.....  όπως είπε και ο Θωμάς το πρωϊ καλά είναι να χαλαρώσουμε λιγάκι. 

Το FOMO είναι κακό πράγμα και επιρεάζει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, δέν μιλάω ούτε πρόκειτε να μιλήσω για τις επιτυχείες μου, πάντα θα μιλάω για τις μαλακίες μου. Άμα κοιτάμε το τί χάνουμε, τότε δέν πρόκειτε να καβαλήσουμε καλάμια. Εγώ είμαι μία απο τις "φωνές" εκει έξω. Κοιτάξτε και άλλες φωνές και βγάλτε συμπεράσματα. 

Το στάνταρ πάντως είναι να buying the dips not the highs.... αλλά να προσέχουμε not to try and catch a falling knife. 

Την διάκριση θα την κάνουμε εμείς. Πχ το σαββάτο όταν κατέβηκε στα 0.40 δέν αγόρασα που έπρεπε γιατί είχα υπολογίσει πως θα κατέβει στα 0.38-0.35. Όμως δεν κατέβηκε και ανέβηκε την επόμενη μέρα στα 0.48....αυτή ηταν ευκαιρια....αγόρασα στα 0.45 όμως κάτι λίγα. Μαλακία δηλαδή. Άμα ήμουν ο γαμάω θα ήμουν ήδη με τις χαβανέζες..... xD 

Κατανοητό,απλά η ερώτηση μάλλον δεν ήταν σωστά διατυπωμένη:περιμένεις μόνο άνοδο από εδώ και πέρα ή θα υπάρξει ευκαιρία για χαμηλότερη τιμή αγοράς;

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Ψευδώνυμo είπε

Τρέλα δύσκολο να φτάσει πχ στα 500 και να μην βγάλεις ή άντε στα 1000. Πάντα θα φοβάσαι μην πέσει. Ποιος άραγε θα κάτσει με μεγάλο ποσοστό περιμένοντας ίσως χρόνια να πάει σε 5 ψηφιο;

Εγω αν δεν πάει 10.000 δεν κουνάω. Το είπα στον εαυτό μου από τη πρώτη μέρα που ξεκίνησα να μαζεύω xrp. Βέβαια για να συγκρατηθω από οταν φτάσει 500 και πάνω με βλέπω με ψυχοφαρμακα...🤪

• Like 1

4 λεπτά πριν, opcast είπε

Κατανοητό,απλά η ερώτηση μάλλον δεν ήταν σωστά διατυπωμένη:περιμένεις μόνο άνοδο από εδώ και πέρα ή θα υπάρξει ευκαιρία για χαμηλότερη τιμή αγοράς;

Είναι σε μία περίεργη πλάγια κατάσταση ώς ελαφριά κάθοδο. Πιστεύω πως ψάχνονται και εκείνοι όπως εμείς να δούμε τί θα γίνει. Περισσότερο προς τα κάτω να δείχνει η γραμμή πάντως.  Εγώ δέν έχω άλλα να ρίξω μέσα. Καλό είναι να έχεις πάντα στο χέρι σου σε περίπτωση που κάνει πτώση. Εγώ τώρα έτσι και πέσει κάτω, δέν έχω να αγοράσω και να μειώσω την μέση τιμή μου. 

Άν πέσει κάτω και δέν έχουμε λύση μέσα στην εβδομάδα και πέσει η τιμή κάτω απο 0.40 και πουλήσω τότε μπαίνω μέσα....

Χάνουμε όταν πουλάμε, άμα είναι κάτω η τιμή και δέν πουλήσεις, τότε η χασούρα είναι πλασματική. 

7 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Τρέλα δύσκολο να φτάσει πχ στα 500 και να μην βγάλεις ή άντε στα 1000. Πάντα θα φοβάσαι μην πέσει. Ποιος άραγε θα κάτσει με μεγάλο ποσοστό περιμένοντας ίσως χρόνια να πάει σε 5 ψηφιο;

Αγοράζεις κάποια... Τα βάζεις σε ένα hardware wallet... Και τα ξεχνάς! 
Ένα πρωινό (εκεί στο μακρινό 2026... 2030) διαβάζεις για το "Ρεκόρ του XRP, έφτασε τα 1000$" και ψάχνεις να βρεις το wallet και το PIN... 
Αλλιώς αυτό το καθημερινό που γίνεται εδώ μέσα είναι όντως για... 😵

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, zananiro είπε

γι' αυτό ορίεται τόσο καιρό ο @FromMyAshesRRR  

Στην πραγματικότητα είμαι πολύ ήρεμο άτομο ξέρεις......ΝΟΤ χαχαχαχα 

Οποίοι βγάλαν από το παμπ ήταν μεγάλες κουφάλες....ωρες ώρες εύχομαι να ήμουν σε τελείως λοκνταουν..  

Σε δύο ωρίτσες το πολυ θα αρχίσει το πανηγύρι στην Ευρώπη και στις 13:00 που θα ξυπνήσουν τα αμερικανάκια θα δούμε πως θα πάει. Αναλόγως για το πόσο πανικό θα δημιουργήσει το 41.000 που πήγε το μπιτκοιν. Έχουμε πολλά μιλενιαλς που αγοράσανε ψηλά το μπιτκοιν. 

https://www.theblockcrypto.com/linked/95717/gary-gensler-confirmation-hearing

2 Μαρτίου η ακρόαση του Γκάρι μπροστά στην γερουσία ......οποτε βλέπω να αναλαμβάνει μέσα Μαρτίου το πολυ. Εύχομαι να μην το καθυστερήσουν περισοτερο και απλά να είναι η ακρόαση για τα τυπικά .

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR

Πωπω τι επική κατηφόρα είναι αυτή σε όλα τα κρυπτο που βλέπω στη ρεβολουτ!

Λιγο ακόμη να πέσουν να πάρουμε και κάνα ακριβότερο νόμισμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εντωμεταξύ είχα ζητήσει άδεια αυτή την εβδομάδα και δεν μου την έδωσε ο team leader.....η οποία στάση του είναι έξω ήταν θετικοτατη στην αρχή, γιαυτό με διάλεξε και με τράβηξε στην ομάδα του, μετά που έμαθε πως είμαι επαναστατικό αντιδραστικό και μη υποδουλωμένο στοιχείο ΚΑΙ xrpάκιας....ενω εκείνος είναι φασιστο"δημοκρατης" μπιτκοινμαξι με πάει κόντρα.....χαχαχαχα αλλιώς θα μπορούσα να κάνω κάτι....τι ηπεροχες ημέρες ζούμε....

Θα έρθει η στιγμή που θα του πω 

"I quit !.....by the way.....xrp to the moon motherfucker" ...* thug life theme * puts glasses and smokes cigar..... 

Επεξ/σία από FromMyAshesRRR

καλημέρα παιδιά να κάνω μια ερώτηση μιας και δεν είμαι και το σχετικός. είναι καλύτερα να τα χεις τα riple σε ηλεκτρονικό πορτοφόλι? εγώ ας πούμε που παίζω με revolt ποια είναι η διαφορά? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια βουτιά την κάνει πάντως σήμερα! Ίσως είναι μια καλή ευκαιρία για αγορά. Το βλέπω βουτάει καλά!!!

Επεξ/σία από Gouthas

• Δημιουργία νέου...