Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε

Άντε, πίσω στα δικά σου κρυπτο τώρα και άσε μας εμάς εδώ να λέμε τα τρελα μας 

6 ώρες πριν, narta είπε

Μαλλον αγόρασε στα ΑΤΗ και δημιουργήθηκε θέμα

Κλάμα και οι 2.. Στα 0,20 -0, 30 αγορασμένα όλα , αλλους βλέπω να μπήκαν στην ομάδα εδώ και κάποιους μήνες και  να ζορίζονται  απορώντας πως δεν πάει το xrp στο φεγγάρι , ότι φταίει το κακο sec, το btc , το  eth και ο ανάδρομος ερμής.  Το γεγονός ότι γράφετε ώρες ώρες παπατζες απλά δεν σας περνάει απ'το μυαλο. Μερικοί είστε ενα βήμα πριν δημιουργήσετε  αίρεση -μην την έχετε δημιουργήσει και όλας. 

Για τα iso σου απαντησα. Καλό θα ήταν να δείς πως χορηγείται και τι ειναι το iso γιατί εκτίθεσαι .

Τα είπαμε παίχτες μου . 

• Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

26 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

Κλάμα και οι 2.. Στα 0,20 -0, 30 αγορασμένα όλα , αλλους βλέπω να μπήκαν στην ομάδα εδώ και κάποιους μήνες και  να ζορίζονται  απορώντας πως δεν πάει το xrp στο φεγγάρι , ότι φταίει το κακο sec, το btc , το  eth και ο ανάδρομος ερμής.  Το γεγονός ότι γράφετε ώρες ώρες παπατζες απλά δεν σας περνάει απ'το μυαλο. Μερικοί είστε ενα βήμα πριν δημιουργήσετε  αίρεση -μην την έχετε δημιουργήσει και όλας. 

Για τα iso σου απαντησα. Καλό θα ήταν να δείς πως χορηγείται και τι ειναι το iso γιατί εκτίθεσαι .

Τα είπαμε παίχτες μου . 

Έλα ρε παιχτουρα! Μπράβο! 

Ας πούμε ότι συμφωνώ με όσα λες.

Αφού δεν το πιστεύεις το project κι έχεις αγοράσει στα 0,25 μ.ο.,  γιατί δεν τα πουλάς τα μπορντελα να τελειώνεις; Και κέρδος θα βγάλεις και δε θα ασχολείσαι με αιρέσεις στο ίντερνετ

• Like 5

1 ώρα πριν, stefanos_13 είπε

Τα είπαμε παίχτες μου . 

Πρόσεχε μη σε "βάλει" στο στόμα του ο αρχι-ιερέας της αίρεσης @FromMyAshesRRR

Πάντως για να μην έχεις πουλήσει ακόμα, μάλλον και εσύ το φεγγάρι... περιμένεις!

• Like 1

Το XRP ειναι ενα πολυ "αδικημενο" νομισμα. Δεν εχει λογικη η τιμη του.. Θα μπορουσε να ειναι ανετα 100 φορες πανω.

1 ώρα πριν, vins είπε

Αφού δεν το πιστεύεις το project κι έχεις αγοράσει στα 0,25 μ.ο.,  γιατί δεν τα πουλάς τα μπορντελα να τελειώνεις; Και κέρδος θα βγάλεις και δε θα ασχολείσαι με αιρέσεις στο ίντερνετ

για να μην το εχω πουλήσει σημαίνει ότι δεν πιστευω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω καθώς και το ότι δεν έχω ανάγκη να το κάνω. Τι λές , να αρχίσω να πουλάω τα όποια κρύπτο όποτε μου πεί ο καθε άγνωστος ? Πέρα απο αυτό ΔΕΝ ανέφερα πουθενα και ποτέ οτι δεν πιστευω το project. Ειπα ότι απο την στιγμή που -τώρα που μιλάμε - το νομισμα δεν έχει χρησιμότητα καθώς δεν εχει υιοθετηθεί σε τετοιο βαθμό , είναι ανουσιο να μιλάμε για τιμές 5-10-20 δολλαρίων. Παράλογο? Νομίζω όχι. Αλλα να αυτό εννοώ με τα πέρι αιρεσης. Σας 'θίξαμε' την εκάστοτε ιερή αγελάδα. 

58 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

Πρόσεχε μη σε "βάλει" στο στόμα του ο αρχι-ιερέας της αίρεσης @FromMyAshesRRR

Τα έχουμε πεί με τον Ashes αρκέτες φορές . Ωραίος ο μαν.

• Like 1

28 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε

για να μην το εχω πουλήσει σημαίνει ότι δεν πιστευω ότι ήρθε η ώρα να το κάνω καθώς και το ότι δεν έχω ανάγκη να το κάνω. Τι λές , να αρχίσω να πουλάω τα όποια κρύπτο όποτε μου πεί ο καθε άγνωστος ? Πέρα απο αυτό ΔΕΝ ανέφερα πουθενα και ποτέ οτι δεν πιστευω το project. Ειπα ότι απο την στιγμή που -τώρα που μιλάμε - το νομισμα δεν έχει χρησιμότητα καθώς δεν εχει υιοθετηθεί σε τετοιο βαθμό , είναι ανουσιο να μιλάμε για τιμές 5-10-20 δολλαρίων. Παράλογο? Νομίζω όχι. Αλλα να αυτό εννοώ με τα πέρι αιρεσης. Σας 'θίξαμε' την εκάστοτε ιερή αγελάδα. 

Κοίτα αδερφέ, προσωπικά δε μου έθιξες τίποτα. Αν διαβάσεις τα ποστ μου στο θέμα θα καταλάβεις τι λέω.

Αυτό που σχολίασα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκες στο θέμα και είπες τα όσα είπες. Πώς να το κάνουμε δλδ; Ήταν και είναι πολύ μαγκιά κλανιά κι εξάτμιση φάση 😅 Οπότε φυσικά και το σχολίασα και καυτηριάζω τον τρόπο σου, όχι απαραίτητα τα όσα είπες.

Τώρα, ας μιλήσουμε και λίγο σοβαρά για τα υπόλοιπα: χρησιμότητα και adoption, ενώ υπάρχει δίκη σε εξέλιξη δεν έχουν καμία -μα καμία όμως- σχέση μεταξύ τους. Φυσικά και δε θα υιοθετηθεί όσο εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις. Δε χρειάζεται εξήγηση νομίζω. Αυτό σημαίνει ότι δεν είναι χρήσιμο; Όχι φυσικά.

Άρα, άλλο το ένα και άλλο το άλλο.

Υπάρχουν άλλα χρήσιμα projects? Φυσικά και υπάρχουν.

Υπάρχουν projects τελείως άχρηστα που είναι ευρέως διαδεδομένα και "adopted"; Φυσικά και υπάρχουν.

Επομένως τι μας λέει αυτό γενικά?

Αυτό που όσοι "ασχολούνται" με τα crypto και δεν το κατανοούν, θα το κατανοήσουν μια και καλή:

Μιλάμε για αχαρτογράφητα νερά, χειραγώγηση, παπάτζα ανάμεικτη με χρήσιμα projects και κυρίως πανεύκολη πρόσβαση στον τελικό καταναλωτή/χρήστη. Ε, η ιστορία έχει δείξει ότι όλα αυτά μαζί δεν οδηγούν σε καλό.

Σε ό,τι αφορά το xrp, το θέμα δεν είναι το πόσο αξίζει. Το θέμα -που είναι πολύ πιο σοβαρό- είναι το αν θα πιάσει αυτό που αξίζει.

Καλή συνέχεια!

• Like 1
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, vins είπε

Σε ό,τι αφορά το xrp, το θέμα δεν είναι το πόσο αξίζει. Το θέμα -που είναι πολύ πιο σοβαρό- είναι το αν θα πιάσει αυτό που αξίζει.

Αυτό ακριβώς καί όλα τα προηγούμενα που εγραψες, δεν διαφωνούμε κάπου. Δεν μπορούμε να γράφουμε εν μέσω δίκης οτι το project εχει υιοθετηθεί .Εδώ δεν ξερουμε αν θα υπάρχει με το πέρας της (για ολα και για τα παντα κραταμε μια πισινή ), οπότε δεν μπορώ να διαβάζω για τιμές μεγαλύτερες της υπάρχουσας. Φυσικά και θα ηθελα να αξίζει 10 και 20$ όπως και θα ήθελα να ειμαι τούφα καθε μέρα δίπλα σε μια πισινα :)

11 λεπτά πριν, vins είπε

Αυτό που σχολίασα είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκες στο θέμα και είπες τα όσα είπες.

Ισα ίσα. Καμια μαγκια κλανιά και απορώ που την είδες. Εχουν δίκιο οταν λενε οτι κάποιες φορές ,  ο γραπτος λογος δεν αποτυπώνει το υφος . Τις καλησπέρες μου.

• Like 1

3 ώρες πριν, stefanos_13 είπε

Το τι είναι το iso και πως χορηγείται εν γένει, το ξερω, μιας και εχω βγάλει στην εταιρια που δουλευα. Το συγκεκριμενο Iso αναφέρεται σε συναλαγγες χρηματοπιστωτικων οργανισμών και πρόκειται για τον αντικαταστάτη του SWIFT.

Θα αντικαταστατήσει ΑΥΡΙΟ το τελευταιο; Οχι.

Κανουν πιλοτικη χρήση του τραπεζικα ιδρύματα; Ναι. 300 ιδρύματα σε 45 χώρες χρησιμοποιουν πιλοτικα ή real time το RippleNet για τις συναλλαγες τους. Δυο απο τις πιο γνωστές ειναι οι Santander @USA και η CIBC @Canada

Αν εσυ θεωρείς οτι το RippleNet δεν εχει κανενα πραγματικο utility τοτε κακως αγορασες και στα 0,whatever γιατι απλα εκλεισες χρηματα που θα μπορουσες να διαθεσεις σε πιο χρήσιμα projects. 

22 λεπτά πριν, narta είπε

Το τι είναι το iso και πως χορηγείται εν γένει, το ξερω, μιας και εχω βγάλει στην εταιρια που δουλευα. Το συγκεκριμενο Iso αναφέρεται σε συναλαγγες χρηματοπιστωτικων οργανισμών και πρόκειται για τον αντικαταστάτη του SWIFT.

Θα αντικαταστατήσει ΑΥΡΙΟ το τελευταιο; Οχι.

Κανουν πιλοτικη χρήση του τραπεζικα ιδρύματα; Ναι. 300 ιδρύματα σε 45 χώρες χρησιμοποιουν πιλοτικα ή real time το RippleNet για τις συναλλαγες τους. Δυο απο τις πιο γνωστές ειναι οι Santander @USA και η CIBC @Canada

Αν εσυ θεωρείς οτι το RippleNet δεν εχει κανενα πραγματικο utility τοτε κακως αγορασες και στα 0,whatever γιατι απλα εκλεισες χρηματα που θα μπορουσες να διαθεσεις σε πιο χρήσιμα projects. 

To ISO είναι διεθνής μή κυβερνητικός οργανιστμός Στανταρτοποίησης.  Θέτουνε τα στάνταρτς παγκοσμίως και σχεδόν όλους τους τομεις. 

Το ΙΣΟ 20022 είναι το στάνταρτ για πληρωμές και η Σουίφτ μαζί με ΧΡΠ ΧΛΜ ΧΔΣ ΑΛΓΚΟ ΜΙΟΤΑ (και υποψιάζονται και άλλες εταιρίες αλλα τίποτα δεν ειναι επίσημο) είναι έτοιμες για τις διασυνοριακές πληρωμές. 

Η Swift έχει 2 επιλογές. Ή θα συνεργαστεί με την Ριππλ, ή θα κλείσει το μαγαζί τους. Το πρόβλημα της Σουίφτ είναι οτι είναι ένα παρακλάδι της εξωτερικής πολιτικής της ΗΠΑ. Γιαυτό η Ρωσσία βγαίνει απο το συστημα Σουίφτ. Και μαζί με την ρωσσία θα ακολουθησουν και οι συμμάχοι της Ρωσσίας. 

Μήν ξεχνάμε....η Ουκρανία έχει επιλέξει το ΧΛΜ για να στήσει το ουκρανικό νόμισμα της. Δέν το βρίσκω τυχαίο το τί γίνετε εκεί. 

Είναι γενικά κουλουβάχατα η κατάσταση. 

Η ιστορια με την στανταρτοποίηση είναι εν μέρη καλή αλλα στο τέλος κατευθυνόμαστε προς την παγκόσμια κυβέρνηση. 

Πχ παλιά η κάθε εταιρία  που έφτιαχνε αυτοκίνητα ή εργαλία , χρησιμοποιούσανε τα δικά τους μπουλώνια και βίδες οι οποίες είχαν δικές τους διαστάσεις. Οπότε έπρεπε ΜΟΝΟ απο την εταιρία τους να αγοράσεις ανταλακτικά. Μετά όσες σταματούσαν την παραγωγή, δεν υπήρχαν ανταλακτικά. Οπότε μπήκε έτσι το στάνταρτ.

https://www.sizes.com/tools/thread_history.htm

Ε έτσι σιγά σιγά άρχισε να συμφωνεί περισσότερο κόσμος και κάποια στιγμή υπογράφτηκε η συνθήκη. 

image.png.d4c854521d6f3343c4616aac75da7355.png

• Thanks 1

1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε

To ISO είναι διεθνής μή κυβερνητικός οργανιστμός Στανταρτοποίησης.  Θέτουνε τα στάνταρτς παγκοσμίως και σχεδόν όλους τους τομεις. 

Το ΙΣΟ 20022 είναι το στάνταρτ για πληρωμές και η Σουίφτ μαζί με ΧΡΠ ΧΛΜ ΧΔΣ ΑΛΓΚΟ ΜΙΟΤΑ (και υποψιάζονται και άλλες εταιρίες αλλα τίποτα δεν ειναι επίσημο) είναι έτοιμες για τις διασυνοριακές πληρωμές. 

Η Swift έχει 2 επιλογές. Ή θα συνεργαστεί με την Ριππλ, ή θα κλείσει το μαγαζί τους. Το πρόβλημα της Σουίφτ είναι οτι είναι ένα παρακλάδι της εξωτερικής πολιτικής της ΗΠΑ. Γιαυτό η Ρωσσία βγαίνει απο το συστημα Σουίφτ. Και μαζί με την ρωσσία θα ακολουθησουν και οι συμμάχοι της Ρωσσίας. 

Μήν ξεχνάμε....η Ουκρανία έχει επιλέξει το ΧΛΜ για να στήσει το ουκρανικό νόμισμα της. Δέν το βρίσκω τυχαίο το τί γίνετε εκεί. 

Είναι γενικά κουλουβάχατα η κατάσταση. 

Η ιστορια με την στανταρτοποίηση είναι εν μέρη καλή αλλα στο τέλος κατευθυνόμαστε προς την παγκόσμια κυβέρνηση. 

Πχ παλιά η κάθε εταιρία  που έφτιαχνε αυτοκίνητα ή εργαλία , χρησιμοποιούσανε τα δικά τους μπουλώνια και βίδες οι οποίες είχαν δικές τους διαστάσεις. Οπότε έπρεπε ΜΟΝΟ απο την εταιρία τους να αγοράσεις ανταλακτικά. Μετά όσες σταματούσαν την παραγωγή, δεν υπήρχαν ανταλακτικά. Οπότε μπήκε έτσι το στάνταρτ.

https://www.sizes.com/tools/thread_history.htm

Ε έτσι σιγά σιγά άρχισε να συμφωνεί περισσότερο κόσμος και κάποια στιγμή υπογράφτηκε η συνθήκη. 

image.png.d4c854521d6f3343c4616aac75da7355.png

Καλως τον αρχιερεα. Να ζωγραφισεις βαριεσαι.

Να γραψεις δεν βαριεσαι βλεπω... 

2 λεπτά πριν, geoptik είπε

Καλως τον αρχιερεα. Να ζωγραφισεις βαριεσαι.

Να γραψεις δεν βαριεσαι βλεπω... 

xD ε ήταν νομίσω 2 ξημερώματα και ήμουν με μισό μάτι ανοιχτό όταν μου ήρθε η οικόνα στο μυαλό .... πουτάνα έμπνευση :P

19 λεπτά πριν, miklas είπε

Μάλλον τελειώνουμε .έχει διαβάσει κανένας άλλος αυτό το άρθρο;

F47BF74E-A26E-4A1D-AF58-2E57EB5A4342.png

2D6126C0-E616-48A6-9A8B-F17FE08C1BB5.png

Στα γενέθλια μου Δηλ θα ξέρω αν θα φάω πιτογυρο ή κάνα δυο αστέρια Μισελεν;;;

Άι να ξεμπερδευουμε...

• Like 1

Στις 7/2/2022 στις 10:48 ΜΜ, stefanos_13 είπε

Βαση τι θα έπρεπε να είναι 25? Βασικά , για ποιόν λόγο θα έπρεπε να έιναι έστω 5$ απο την στιγμή που δεν έχει καμία μα καμία χρησιμότητα.Δεν μιλάω με θα και ίσως και τι μπορεί να κάνει μελλοντικά. Μιλάω για το τώρα. Τι έχει κάνει παραπάνω απο το εθ  σαν τεχνολογία και για ποιό λόγο να αξίζει εστω και 1$ πανω απο αυτό που αξίζει τώρα

Φαντάζομαι τι χρησιμότητα έχει το Bitcoin που η τιμή του είναι 45.000$ το 1 !!

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1

11 ώρες πριν, miklas είπε

Μάλλον τελειώνουμε .έχει διαβάσει κανένας άλλος αυτό το άρθρο;

F47BF74E-A26E-4A1D-AF58-2E57EB5A4342.png

2D6126C0-E616-48A6-9A8B-F17FE08C1BB5.png

Το συγκεκριμένο memo πιο πιθανό είναι να ενισχύει το fair notice defense, γιατί το 2012 είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι δικηγόροι που θα το συνέταξαν δεν θα έδωσαν ξεκάθαρη απάντηση.

Και αυτό φαίνεται και από τις διαφορετικές ερμηνείες από της μεριάς της Ripple και του SEC.

Anyway, το ότι η Ripple δεν ήθελε να βγει ως public record, είναι όντως λιγάκι ύποπτο. Θα δούμε στις 17/2, αλλά η πρόβλεψη μου είναι ότι απλά θα υπάρχει κάτι μέσα που θα είναι ουδέτερο για τη υπόθεση, απλά το SEC θέλει να βγει για να βλάψει την εικόνα της Ripple. Καθαρά για το image της υπόθεσης προς τα έξω το κάνει δηλαδή.

• Δημιουργία νέου...