FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, akis9117 είπε Οσα νομίσματα έχεις x 0,43€ που ειναι η τωρινή τιμή (αν τα πουλησεις τωρα) αλλιως staking και αναμένεις για κάτι καλύτερο. στακιγκ απο όσο ξέρω δεν έχει ακομα, είχα δεί πως θα έρθει κάποια στιγμή φέτος νομίζω. Έχεις εσύ αλλού ιδέα για στακιγκ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Ο Alessio... ξανά χτύπησε! Κρατάμε σημειώσεις! Ειδικά για... τις τιμές! Σωστα. Βαζουμε εντολη καπου αναμεσα 0,43 και 0,48. Περιμενουμε ανοδο εως 0.80. Διορθωση και μετα τα γνωστα. 0,95$, 1,0$, 1,06$, 1,15$ (ισως ξανα διορθωση) 1.24$ και μετα εχει ο Θεος. Βεβαια με το κολλημα που εχουμε με την πορεια του BTC σημαινει οτι για να παμε εμεις στο 0,48$ , το BTC θα κατεβει στα 29K μαλλον. Αρα ριχνουμε και ενα βλεφαρο προς τα εκει. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από geoptik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akis9117 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε στακιγκ απο όσο ξέρω δεν έχει ακομα, είχα δεί πως θα έρθει κάποια στιγμή φέτος νομίζω. Έχεις εσύ αλλού ιδέα για στακιγκ ? Οχι δεν έχει προς στιγμή, θα έρθει, ήταν να το ανακοινώσουν τον Ιανουάριο, αλλα δεν. Μονο ως node αλλα θελει μεγάλο αριθμό και ρίσκο ή σε pool πάλι ρίσκο, που φυσικά αυτο δεν είναι στακινγκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά ,επιστροφή στο πισι μετά απο πολύ πολύ καιρο. Τι λεει γίναμε εκατομμυριούχοι ή ακόμα στην αναμονή μας έχουν ? Με τα solo στην binance τι φαση? 3 σόλο για 800+ xrp? Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από stefanos_13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Ναι δυστυχώς το τελικό ratio για τους κατόχους xrp αποδείχτηκε αστείο. 0.00445 σολο για κάθε χρπ(και με την διαχείριση που κάνανε δυστυχώς έχασε και τη δυναμική του). Τι εκατομμυριούχοι εδώ κοντεύουμε να πάψουμε να είμαστε χιλιαδουχοι αν συνεχίσει έτσι😅. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, shadowfax-1- είπε Ναι δυστυχώς το τελικό ratio για τους κατόχους xrp αποδείχτηκε αστείο. 0.00445 σολο για κάθε χρπ(και με την διαχείριση που κάνανε δυστυχώς έχασε και τη δυναμική του). Τι εκατομμυριούχοι εδώ κοντεύουμε να πάψουμε να είμαστε χιλιαδουχοι αν συνεχίσει έτσι😅. απιστευτα χαμηλό , αυτό ήθελα να διευκρινίσω . Καλα το εκατομμυριούχοι για πλάκα το έγραψα μιας και θυμήθηκα παλιά ποστ εδω μέσα κατα την διαρκεια της χρονιας. Υπομονή λοιπον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, stefanos_13 είπε απιστευτα χαμηλό , αυτό ήθελα να διευκρινίσω . Καλα το εκατομμυριούχοι για πλάκα το έγραψα μιας και θυμήθηκα παλιά ποστ εδω μέσα κατα την διαρκεια της χρονιας. Υπομονή λοιπον. Τραγικό Στέφανε τραγικό δυστυχώς.... όσο για το εκατομυριούχοι.....δυστυχώς και εκείνο τραγικό. είναι πολλά απο τα πρώτα 100 κοινς που δέν έχουν δεί ΑΤΗ οπότε δέν είμαστε οι μόνοι που έχουμε με το πυραβλάκι στο χέρι. ειδικά το Zcash που ήταν στα 94$ και τώρα είναι στα 5.9$ (δέν ξέρω τί θα κάνει πάντως είναι και αυτό στα POW μινιγκ.) σαν προτζεκτ δεν εχω ασχοληθεί να δώ τί κάνουν (δεν με ενδιαφέρει το POW έτσι και αλλιώς) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_13 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε είναι πολλά απο τα πρώτα 100 κοινς που δέν έχουν δεί ΑΤΗ οπότε δέν είμαστε οι μόνοι που έχουμε με το πυραβλάκι στο χέρι. μα και ουτε θα το δουνε. Εδώ δεν το είδανε με λίγα νομίσματα στην αγορά , θα το δούνε τώρα με 10άδες νεα listing , με νέες αγορές , Metaverse , NFT, DAO κτλ ,με shitcoins και Elon. To χρήμα έχει σπάσει παιδιά , κοπανάω το κεφάλι μου δεν πουλησα τα πάντα ανοιξιάτικα. Αλλα κάνε με προφήτη να σε κάνω βασιλια λενε... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, stefanos_13 είπε μα και ουτε θα το δουνε. Εδώ δεν το είδανε με λίγα νομίσματα στην αγορά , θα το δούνε τώρα με 10άδες νεα listing , με νέες αγορές , Metaverse , NFT, DAO κτλ ,με shitcoins και Elon. To χρήμα έχει σπάσει παιδιά , κοπανάω το κεφάλι μου δεν πουλησα τα πάντα ανοιξιάτικα. Αλλα κάνε με προφήτη να σε κάνω βασιλια λενε... Περίμενε... το ακατανόμαστο (θέλουν) (πρέπει) να πάει στα 100k Έχουμε δρόμο ακόμα! Επεξ/σία 31 Ιανουαρίου 2022 από Sakis_Spooky 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 ακριβώς Σάκη. Με το ζόρι η αγορά κρέμετε απο αυτό. Είμαστε αιχμάλωτοι απο το πιό παναρχιομένο πρότζεκτ όλων των εποχών... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyrage Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 54 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Τραγικό Στέφανε τραγικό δυστυχώς.... όσο για το εκατομυριούχοι.....δυστυχώς και εκείνο τραγικό. είναι πολλά απο τα πρώτα 100 κοινς που δέν έχουν δεί ΑΤΗ οπότε δέν είμαστε οι μόνοι που έχουμε με το πυραβλάκι στο χέρι. ειδικά το Zcash που ήταν στα 94$ και τώρα είναι στα 5.9$ (δέν ξέρω τί θα κάνει πάντως είναι και αυτό στα POW μινιγκ.) σαν προτζεκτ δεν εχω ασχοληθεί να δώ τί κάνουν (δεν με ενδιαφέρει το POW έτσι και αλλιώς) μηπως κανετε καποιο λαθος? 5.9 δολαρια? 94 το δινει τωρα με μαξ τα 380κατι..... Zcash Τιμή (ZEC) $94.00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, spyrage είπε μηπως κανετε καποιο λαθος? 5.9 δολαρια? 94 το δινει τωρα με μαξ τα 380κατι..... Zcash Τιμή (ZEC) $94.00 κάνουμε ; ένας είμαι εγώ έκανα λάθος ναί, 5942$ ήταν το ΑΤΗ τώρα είναι στα 94$ ναι σωστά. Μπέρδεψα τις τιμές . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Ησυχία στις... τιμές! Ησυχία και στο forum! 🤑🚀🌕 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geoptik Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 19 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε Ησυχία στις... τιμές! Ησυχία και στο forum! 🤑🚀🌕 Παει η ησυχια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 3 τα σενάρια... Benjamin & Alessio Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις