thomasG4 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, shadowfax-1- είπε Ανάλογη πορεία με το sgb βασικά μέχρι σήμερα το Σολο. Sgb απίστευτα παρατημένο. Καθόλου προσοχή στο πρότζεκτ θα έπρεπε να το είχαν προσέξει το συγκεκριμένο και να προωθήσει περισσότερο ολόκληρο το Canary network. Παρατημένο για ποιο λόγο το SGB; Εγώ βλέπω συνεχώς καινούρια project να βγαίνουν που θέλουν να χτίσουν πάνω του. Το Athena που είναι το token που θα χρησιμοποιηθεί για rewards στο ELS θα χτίσει πάνω στο SGB. Το Sparkles NFT marketplace έχει συνεχώς καινούρια project που χτίζονται. Επίσης το Singularity Finance είναι ένα καινούριο project που ασχολείται με financial products. Το Flare Finance που είναι DeFi project και αυτό χτισμένο στο SGB. Βλέπουμε μια χαρά ανάπτυξη του οικοσυστήματος, ειδικά για ένα canary network, που οι περισσότεροι περιμένουν το launch του FLR.
shadowfax-1- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παρατημένο από θέμα ανταποδώσης. Στο metrics είναι πλέον λιγότερο από 1sgb(το καλύτερο provider πάντα). Το φλεαρ φαινανς επίσης δεν βλέπω κάποια ικανοποιητική αύξηση τιμής (?). Δεν ξέρω αν έχω χάσει κάτι (?). Η τιμή του sgb είναι 0.09c. Μιλάμε για πτώση 80%+ Δεν έχω ασχοληθεί με els μην πω ψέματα οπότε δεν γνωρίζω το Αθήνα. Γενικά εγώ στο έχω ξαναπεί όταν λέω ανάπτυξη περιμένω άμεσα adoptions. Στο canary περίμενα περισσότερα (έστω νομίσματα από στακινγκ). Και οκ χρηματοοικονομικα κτλ κάτι διαφορετικό στο network. Κάτι προς μεταβερς κάτι περισσότερο. Λίγο προώθηση. Βέβαια κανείς δεν εγγυάται κέρδη οπότε κακώς ίσως τα περίμενα αποκλειστικά από το sgb οπότε το δέχομαι ότι ίσως ήταν δική μου κακή εκτίμηση. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από shadowfax-1-
geoptik Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Και εγω απογοητευτηκα απο το SGB. Εχει χασει μεγαλο ποσοστο αξιας και δεν δειχνει σημαδια οτι μπορει να ανεβει η τιμη του. Το shortαρισμα που εγινε (και με τον τροπο που εγινε) βοηθησε να αποκτησουν λιγοι εμπειροι και θα τολμησω να πω εκ των εσω, αρκετα κομματια με αποτελεσμα να εχουν ηδη βγαλει αρκετα κερδη χωρις να ανεβει η τιμη. Δυστυχως νομιζω οτι θα αργησουμε πολυ να δουμε τα 0.30 ξανα και το 1$ που φανταζε στοχος επιτευξιμος τον Νοεμβρη νομιζω οτι δεν φαινεται καν στον οριζοντα. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ και για Εμενα και για Ολους εσας που πιστεψαμε στο Project και στην αποδοση του φυσικα. Εδω να τονισω ΕΥΤΥΧΩΣ που καποιοι απο εδω δεν μετετρεψαν ολα τα XRP τους σε SGB οπως ελεγαν οτι επρεπε να κανουν (ψευδωνυμα μη λεμε) Δινω περισσοτερες πιθανοτητες στο EXFI να φτασει τα 10$ παρα το SGB τα 0.30$. Το SOLO πριν την ανακοινωση του airdrop ηταν στα 0.08$ ενω ολη την περασμενη χρονια επαιζε γυρω στη τιμη που ειναι σημερα και λιγο παραπανω.Αρα ξεφουσκωσε η φουσκα του airdrop και απο δω και περα θα δωσει οτι μπορει. Οσο για το XRP αν δεν τελειωσει η δικη οπως εχουμε ξαναπει δεν προβλεπεται ουσιαστικη ανοδος. Αν θελετε πειτε την αποψη σας.
shadowfax-1- Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Ότι είπες 101% μαζί σου αλλά δεν ρίχνω άδικο και στο Θωμά. Εγώ τα πρότζεκτ τα μετράω από το πόσο (και αν) δώσουν κέρδος αλλά για κάποιους (ίσως και σωστά)δεν είναι έτσι. Ίσως να θέλει το χρόνο του να ωριμάσει και εγώ απλά να βιάζομαι. Το sgb δεν είναι μόνο ότι έχασε στη τιμή του αλλά ΠΡΟΣΩΠΙΚΆ δεν είμαι ικανοποιημένος ΚΥΡΙΩΣ από τα ποσοστά που δίνει αποδοτικά. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν υπάρχει κάποιος αριθμός μαξ circulation. Ισχύει το 9.6 δις coins?? Επίσης για το ΧRP και τη ριπλ το πιο ουσιαστικό ήταν η εταιρεία να κάνει μια μεταφορά έδρας στην Ευρώπη. Ακόμα περιορίζουμε το ποσο ΚΑΙ ΑΝ μπορεί (που πρέπει)να αναπτυχθεί το νόμισμα έπειτα από 18μηνες(τόσο έχει πάει τώρα?) και καθόμαστε και ικετεύουμε έναν δικαστή. Από το Νοέμβριο νομίζω ήταν να δώσει απάντηση... Υγ:για το Σολο αρκετοί εκνευρίστηκαν με το κορεουμ και δώσανε τα solocoins κοινς άμεσα. Ο χρόνος θα δείξει αν θα μπορέσουν οι ίδιοι να αναπτύξουν το πρότζεκτ και πόσο. Ενδιαφέρον υπήρχε (φάνηκε και από το τελικό ratio που ήταν αποτέλεσμα ακριβώς αυτής της ζήτησης). 1
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Εγώ άμα μιλήσω θα στεναχωρήσω πολύ κόσμο πάλι οπότε θα πω απλά το εξής. Δε ξέρω που νομίζετε ότι βρίσκετε κάποιοι και τι στόχους έχετε από την αγορά των κρύπτο, αλλά μάλλον πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη και να θέσετε πιο ρεαλιστικούς στόχους. 1 1
Sakis_Spooky Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 8 λεπτά πριν, thetiesthatbind είπε Εγώ άμα μιλήσω θα στεναχωρήσω πολύ κόσμο πάλι οπότε θα πω απλά το εξής. Δε ξέρω που νομίζετε ότι βρίσκετε κάποιοι και τι στόχους έχετε από την αγορά των κρύπτο, αλλά μάλλον πρέπει να χαμηλώσετε τον πήχη και να θέσετε πιο ρεαλιστικούς στόχους. Ναι συνήθως μας στεναχωρείς και μας επαναφέρεις στη... Γη από το moon! Αλλά δε θέλουμε και πολλά... ένα 100x μέσα στην επόμενη 8-10ετία!
thetiesthatbind Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Sakis_Spooky είπε Ναι συνήθως μας στεναχωρείς και μας επαναφέρεις στη... Γη από το moon! Αλλά δε θέλουμε και πολλά... ένα 100x μέσα στην επόμενη 8-10ετία! Έχει ο Θεος μέχρι τότε, υγεία και υπομονή να υπάρχει και όλα τα άλλα βλεπουμε 1
shadowfax-1- Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ακα σήμερα τους ήρθε ότι μπορεί κάποια exchanges να μη το πάρουν (γιατί αυτό λέει ουσιαστικά). Ναι ξέρω not your keys not ur coins. Αλλά είναι αστείο 1.5χρονο μετά να το λες ενώ πολύ απλά θα μπορούσες να το είχες ξεκαθαρίσει στα exchanges ΠΡΟΤΟΎ επιλέξουν να πουν απλά"το στηρίζω". Τι τραβάμε.
popai32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ανοδος1,20-1,30 διορθωση 0,77-0,85 και μετα μπουμ 2
FromMyAshesRRR Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 9 λεπτά πριν, popai32 είπε Ανοδος1,20-1,30 διορθωση 0,77-0,85 και μετα μπουμ ναί, είδα μία κίνηση πρίν 2-3 μέρες αλλα ίσως ήταν bulltrap γιατί έγινε πολύ σύντομα η κίνηση αλλα ενδεχομένος να είναι η διόρθωση που λές, Περίμενα σήμερα η τέλος της κυριακής να ξεκκινήσει η άνοδος. Πιστεύω πως το FED ήταν λιγάκι ο καταλύτης.
akis9117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ενημερώσω ότι σήμερα εμφανίστηκαν solo στο πορτοφόλι στη binance (εχω κάποια xrp εκεί). Δεν περίμενα κάτι σε airdrop απο binance (δε θυμάμαι να είχε πει τπτ) ούτε είχα κανει κάποια ενέργεια αν ειναι airdrop, παντως το μονο σιγουρο δεν αγορασα. Συντελεστής 0,0047 Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από akis9117
popai32 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, FromMyAshesRRR είπε ναί, είδα μία κίνηση πρίν 2-3 μέρες αλλα ίσως ήταν bulltrap γιατί έγινε πολύ σύντομα η κίνηση αλλα ενδεχομένος να είναι η διόρθωση που λές, Περίμενα σήμερα η τέλος της κυριακής να ξεκκινήσει η άνοδος. Πιστεύω πως το FED ήταν λιγάκι ο καταλύτης. Η διορθωση θα γινει αφου παμε ξανα σε επιπεδα 1.20 1
Kostas808080 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 51 λεπτά πριν, akis9117 είπε Να ενημερώσω ότι σήμερα εμφανίστηκαν solo στο πορτοφόλι στη binance (εχω κάποια xrp εκεί). Δεν περίμενα κάτι σε airdrop απο binance (δε θυμάμαι να είχε πει τπτ) ούτε είχα κανει κάποια ενέργεια αν ειναι airdrop, παντως το μονο σιγουρο δεν αγορασα. Συντελεστής 0,0047 Καλημερα!είδα και εγώ εναν αριθμό solo στην binance...έχουν κάποια αξία?
Sakis_Spooky Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ο Alessio... ξανά χτύπησε! Κρατάμε σημειώσεις! Ειδικά για... τις τιμές!
akis9117 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Kostas808080 είπε Καλημερα!είδα και εγώ εναν αριθμό solo στην binance...έχουν κάποια αξία? Οσα νομίσματα έχεις x 0,43€ που ειναι η τωρινή τιμή (αν τα πουλησεις τωρα) αλλιως staking και αναμένεις για κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις