Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ψευδώνυμo είπε

Τι εννοείς στην διάρκεια της μέρας; Με δόσεις σου μπήκαν;; 

Revo με bi δεν μου δουλεύουν. Δεν συνεργάζεται ο ένας απ' τους δύο. Όπως με τις ελληνικές τράπεζες κάπως. 

Εννοώ ότι ψάχνοντας κι εγώ μέσα στην ημέρα για να δω εάν έγινε το airdrop , τα είδα μέσα και όχι με δόσεις...να κάνω μια σημείωση εδώ ότι είχα και Solo ..δεν ξέρω εάν έπαιξε ρόλο στην κατανομή.

• Sad 1
  • Απαντ. 9,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kapas2 είπε

Εννοώ ότι ψάχνοντας κι εγώ μέσα στην ημέρα για να δω εάν έγινε το airdrop , τα είδα μέσα και όχι με δόσεις...να κάνω μια σημείωση εδώ ότι είχα και Solo ..δεν ξέρω εάν έπαιξε ρόλο στην κατανομή.

Ποσο % σου έδωσαν;

Όπως και να χει με το 0.5% αποδεικνύεται μια απάτη. Για να είχα κέρδος μετά από όλη την διαδικασία μεταφοράς των χρπ και τις κρατήσεις στο χυυμ θα έπρεπε να είχα στείλει κάμποσες χιλιάδες. Γι'αυτό μπήκα μέσα εγώ όχι μόνο δεν κέρδισα αλλά έχασα. Ποτέ ξανά συμμετοχή σε airdrop. 

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Ποσο % σου έδωσαν;

Όπως και να χει με το 0.5% αποδεικνύεται μια απάτη. Για να είχα κέρδος μετά από όλη την διαδικασία μεταφοράς των χρπ και τις κρατήσεις στο χυυμ θα έπρεπε να είχα στείλει κάμποσες χιλιάδες. Γι'αυτό μπήκα μέσα εγώ όχι μόνο δεν κέρδισα αλλά έχασα. Ποτέ ξανά συμμετοχή σε airdrop. 

Δεν μπορώ να το προσδιορίσω επί τις εκατό. Από όσο γνωρίζω πάντως και ειπώθηκε και εδώ πάνω από 1000 xrp  και να είχες ..τα ίδια θα σου έδιναν στο airdrop . Τώρα όσον αφορά το χάσιμο νομίζω όλοι στο ίδιο πηγάδι βρισκόμαστε.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eliascm21 είπε

Από bitrue σε εμένα ακόμα τίποτα. Και είχα και από xrp και solo. Έχει πάρει άλλος από εκεί;

Μπίτρου απέδειξαν οτι είναι κλέφτες. Τέλος. Πλέον κανένα ρίσκο για το τίποτα. Αγορά και είτε σε πορτοφόλια είτε μονάχα στάκιγκ. 

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Μπίτρου απέδειξαν οτι είναι κλέφτες. Τέλος. Πλέον κανένα ρίσκο για το τίποτα. Αγορά και είτε σε πορτοφόλια είτε μονάχα στάκιγκ. 

Τι εννοείς; Δε θα τα δώσουν τελικά;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, eliascm21 είπε

Τι εννοείς; Δε θα τα δώσουν τελικά;

Πολλοί όπως και εγώ δεν πήραμε τα ΕΞΦΙ. Ενώ το deposit γράφει πως τα ΣΓΒ μου κατατέθηκαν στις 13:08:28 UTC το μπιτρου λέει πως η κατάθεση έγινε στις 21:0828 UTC 8ωρες αργότερα. Πλαστογραφησαν τα νούμερα.  

Αριστερά βλέπεις το τι λέει το δυκτιο deposit report από τον μπιτρου λογαριασμό μου. Και δεξιά το τι γράφει το μπιτρου. 

ExplainBitrue.jpg

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηραμε 3,33 ολακερα solo! βαλε 3,5 κιλα φετα κυρ θανασηηη!!!!!

p.s. ανταλλαγη με xrp , κλεισιμο trustline να αποδεσμευτουν τα 2 xrπιακια και να παν να πνιγουνε (ευτυχως που δεν τα εχωσα για να αγορασω xrp μονο και μονο για το solo).

απο ολα τα airdrop που εχουν γινει μεχρι τωρα θα το ξαναπω και ας καταντησω γραφικος. μονο το els ειχε σοβαρο κερδος για ολους και ειναι και σχετικα σταθερο. ολα τα αλλα για τον επι-πλεοντα

Επεξ/σία από NTC Labs
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 λεπτά πριν, NTC Labs είπε

πηραμε 3,33 ολακερα solo! βαλε 3,5 κιλα φετα κυρ θανασηηη!!!!!

p.s. ανταλλαγη με xrp , κλεισιμο trustline να αποδεσμευτουν τα 2 xrπιακια και να παν να πνιγουνε (ευτυχως που δεν τα εχωσα για να αγορασω xrp μονο και μονο για το solo).

απο ολα τα airdrop που εχουν γινει μεχρι τωρα θα το ξαναπω και ας καταντησω γραφικος. μονο το els ειχε σοβαρο κερδος για ολους και ειναι και σχετικα σταθερο. ολα τα αλλα για τον επι-πλεοντα

Μπορούμε να πούμε και το VGB... Σχετικά καλά πάει και αυτό!

Και μου ήρθε αυτό το "μήνυμα" απάτη... το είδα στο bithomp. Ήρθε σε κανέναν άλλον?

image.png.cb67ec5fc77ac911727256dc572d4681.png

Επεξ/σία από Sakis_Spooky
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Sakis_Spooky είπε

Μπορούμε να πούμε και το VGB... Σχετικά καλά πάει και αυτό!

Και μου ήρθε αυτό το "μήνυμα" απάτη... το είδα στο bithomp. Ήρθε σε κανέναν άλλον?

image.png.cb67ec5fc77ac911727256dc572d4681.png

και εμενα ηρθε χτες και το αγνοησα :) το xumm σου βγαζει και ειδοποιηση κιολας οτι εχει γινει report.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NTC Labs είπε

και εμενα ηρθε χτες και το αγνοησα :) το xumm σου βγαζει και ειδοποιηση κιολας οτι εχει γινει report.

Μπορώ να πώ πως το χυυμ έχει αποδείξει την αξία του. Ο Wietse πραγματικά δείχνει ώς τώρα ακεραιότητα. 

• Like 1
Δημοσ.

Update SOLO airdrop

XUMM + Ledger πήρα τα Σόλο. 

Το Χυμμ τα πήρα στις 21 ιανουαρίου και Λέτζερ τα πήρα σήμερα. Πιστεύω πως πρώτα ξεκκινήσανε με τα μικρά ποσά και αφήσανε τέλος τα μεγάλα. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε

Update SOLO airdrop

XUMM + Ledger πήρα τα Σόλο. 

Το Χυμμ τα πήρα στις 21 ιανουαρίου και Λέτζερ τα πήρα σήμερα. Πιστεύω πως πρώτα ξεκκινήσανε με τα μικρά ποσά και αφήσανε τέλος τα μεγάλα. 

Τι είχες; Εγώ μόνο χρπ και μου έδωσαν 0.5% . Φιάσκο. Μάλλον ήθελε να χω σόλο. Εγώ μπήκα μέσα πάντως αντί να βγάλω.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Τι είχες; Εγώ μόνο χρπ και μου έδωσαν 0.5% . Φιάσκο. Μάλλον ήθελε να χω σόλο. Εγώ μπήκα μέσα πάντως αντί να βγάλω.

Φιάσκο ήταν σίγουρα. Σολο επρεπε να ειχαμε ναι.  ( αριθμό ΧΡΠ που είχες ) * 0.0044 = τα σόλο που θα πάρεις. Τα πήρα όλα. Ευτυχώς  μέσο λέτζερ όχι μεσο μπιτρου. 

βασικά όταν βλέπεις ρήψεις οπου το ποσοστό το αλλάζουν (όπως και το ΣΓΒ όπως και το ΕΧΦΙ όπως και το Σολο....) ε τότε ξέρεις τί πάιζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μπιτρου χθες μου έδωσε τα σόλο.

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξανασυμβεί μακάρι στο πάτο...

Ανάλογη πορεία με το sgb βασικά μέχρι σήμερα το Σολο. Sgb απίστευτα παρατημένο. Καθόλου προσοχή στο πρότζεκτ θα έπρεπε να το είχαν προσέξει το συγκεκριμένο και να προωθήσει περισσότερο ολόκληρο το Canary network.

• Δημιουργία νέου...