FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 O @panosbel είπε για 0.45 νομίζω...δέν το βρίσκω καθόλου απίθανο μου φαίνετε... Πάντως βλέπω το ΧΔΣ πχ έκανε ακριβώς ότι πίστευα πως θα κάνει. (δέν μπορώ να βρώ το μύνημα....ίσως ήταν πριβέ) Οπότε εάν απο εβδομάδα αρχίσει η άνοδος , τότε πάμε για 5 κυματα Έλιοτ προς τα πάνω. Εγώ γενικά το βρίσκω απαράδεκτο που φτάσαμε μέχρι εδώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, actorius είπε Ρε παιδια εχω απο το πρωι προβλημα με binance, εχω δοκιμασει να φορτωσω ευρω με 4 διαφορετικες καρτες και τρωω συνεχως πορτα. Θα χασω το dip στο τελος! Πριν 4 μερες τελευταια φορα που ειχα βαλει φιατ με πιστωτικη για να κανω μια αγορα τα ειχε δεχτει κανονικα. kraken Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, popai32 είπε kraken Αισχρα fees Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ποια fees βρε αδερφε.αν βαλεις 1000 ευρω θα πληρωσεις 1 ευρω στην τραπεζα.Αυτο ειναι το προβλημα σου?Μετα απο εκει τα κανεις χρπ και τα μεταφερεις οπου θελεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Στη μεταφορα των xrp αναφερομαι οτι το κρακεν θεριζει στα fees σε σχεση με binance. Anyway ισως εχει αλλαξει απο τοτε που το ειχα δοκιμασει, θα το δω thanks. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2021 Ετσι οπως ηρθε το πραγμα μακαρι να παει στο 0,43 γιατι πιο κατω για μενα δεν παιζει.Αν δεν γινει πυραβλος δεκεμβρη ιανουαριο παμε για αυξομειωσεις 1,20- 0,43 και break τον ιουνιο του 22.ΜΑΚΑΡΙ να γινει ετσι να γεμισουμε καμια σακουλα.Αν και δεν το γλυτωνουμε θα φυγουμε πανω 😄 Για να δουμε.Αντε ακομα λιγο θελω puush puuuush puuuuush Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Τι γίνεται με τα σολο παιδιά; Έγω στο χυυμ πήρα από το 50% που περίμενα, μόλις ένα 0.5%. 🤗 απ' ότι έχω καταλάβει αυτά τα ερντροπ συνήθως είναι φιάσκο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Εγώ ακόμα τίποτα στο Λέτζερ. Ή έκανα κάτι λάθος ή δεν ξερω και εγώ τί. Γενικά με τις ρήψεις έχει γίνει μεγάλο κορόϊδεμα όντως.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akispara2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, actorius είπε Ρε παιδια εχω απο το πρωι προβλημα με binance, εχω δοκιμασει να φορτωσω ευρω με 4 διαφορετικες καρτες και τρωω συνεχως πορτα. Θα χασω το dip στο τελος! Πριν 4 μερες τελευταια φορα που ειχα βαλει φιατ με πιστωτικη για να κανω μια αγορα τα ειχε δεχτει κανονικα. Μέσω Revolut δοκίμασες ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 17 λεπτά πριν, akispara2 είπε Μέσω Revolut δοκίμασες ; Δεν νομίζω να "συνεργάζονται". Είχα πρόβλημα πρόσφατα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 38 λεπτά πριν, akispara2 είπε Μέσω Revolut δοκίμασες ; 19 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Δεν νομίζω να "συνεργάζονται". Είχα πρόβλημα πρόσφατα. Με Revolut δεν είχα ποτέ πρόβλημα για "άμεση" μεταφορά χρημάτων με κάρτα! Αλλά υπάρχει το κόστος του 1,8% από πλευρά binance. Αν θέλετε να αποφύγετε το 1,8% τότε δείτε το παρακάτω video. Μεταφορά χρημάτων σε λιγότερο από 24 ώρες! Thanks to @vins 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapas2 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Ψευδώνυμo είπε Τι γίνεται με τα σολο παιδιά; Έγω στο χυυμ πήρα από το 50% που περίμενα, μόλις ένα 0.5%. 🤗 απ' ότι έχω καταλάβει αυτά τα ερντροπ συνήθως είναι φιάσκο. Σε εμένα στο xumm μπήκαν κανονικά όχι βέβαια από την πρώτη ώρα , αλλά στη διάρκεια της ημέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ψευδώνυμo Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 18 λεπτά πριν, Kapas2 είπε Σε εμένα στο xumm μπήκαν κανονικά όχι βέβαια από την πρώτη ώρα , αλλά στη διάρκεια της ημέρας. Τι εννοείς στην διάρκεια της μέρας; Με δόσεις σου μπήκαν;; 36 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε Με Revolut δεν είχα ποτέ πρόβλημα για "άμεση" μεταφορά χρημάτων με κάρτα! Αλλά υπάρχει το κόστος του 1,8% από πλευρά binance. Αν θέλετε να αποφύγετε το 1,8% τότε δείτε το παρακάτω video. Μεταφορά χρημάτων σε λιγότερο από 24 ώρες! Thanks to @vins Revo με bi δεν μου δουλεύουν. Δεν συνεργάζεται ο ένας απ' τους δύο. Όπως με τις ελληνικές τράπεζες κάπως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε Revo με bi δεν μου δουλεύουν. Δεν συνεργάζεται ο ένας απ' τους δύο. Όπως με τις ελληνικές τράπεζες κάπως. Με ελληνικές κάρτες έχω καιρό να δοκιμάσω, συνήθως σε "περιόδους" bull, bear έτρωγαν κόλλημα. Με Revolut χρησιμοποιώ μία Virtual, δεν ξέρω αν οφείλεται σε αυτό. Πάντως αξίζει να δοκιμάσετε όπως γίνεται στο videάκι! Γίνεται μεταφορά από USD σε BUSD. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις