Gouthas Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Και κάπως έτσι χώνεις ότι έχεις και δεν έχεις και μένεις πάλι άφραγκος μέχρι την επόμενη σεζόν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Maybedelete Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Gouthas είπε Και κάπως έτσι χώνεις ότι έχεις και δεν έχεις και μένεις πάλι άφραγκος μέχρι την επόμενη σεζόν! Συμφωνω, ξερουμε που μπορει να είναι ο πάτος; Γιατι κλ@νει το bitcoin και το SGB χ@ζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Gouthas είπε Και κάπως έτσι χώνεις ότι έχεις και δεν έχεις και μένεις πάλι άφραγκος μέχρι την επόμενη σεζόν! Άστο αυτήν την ώρα κάνω αγορές 😂😂😂 τον επόμενο μήνα ψωμί ελιά ντομάτα. Τα χριστουγεννα δεν πήρα τίποτα για εμένα τα κράταγα για κρυπτο. @FromMyAshesRRR Βγες από μέσα μου…! λοιπον πως το βλέπω εγώ… προηγούμενο χαμηλό 0,34€ στις 28/2/21. Επόμενο υψηλό χαμηλό στις 20/7/21 στα 0,44€. Τώρα ήμαστε στα 0,51€…νομίζω σχεδόν φτάσαμε πάτο και πάμε για άνοδο από εβδομάδα. Ελπίζω να είναι το πραγματικό αλτσιζον… Όταν λέω άνοδο εννοώ όλο το μάρκετ γενικά. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από panosbel 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Τι ωραιο που ειναι οταν πεφτει χαρμα οφθαλμων και μια ωραια ευκαιρια για οποιον τα εχει κανει σαλατα μεχρι τωρα 😄😄 buy οπου και να πας βρε μεχρι το 2026.Σιγα μην κλαψω σιγα μην φοβηθω 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, panosbel είπε @FromMyAshesRRR Βγες από μέσα μου…! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VonLoutsos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 11 hours ago, panosbel said: Πω πάλι αγορές αύριο… δεν ξέρω τι να πρωτοπαρω. Δεν ρίχνεις καμιά ιδέα που πιστεύεις;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Diinekis21 είπε COME TO ME.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 27 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε COME TO ME.... Μερακλής! -Buy the dip! -Which one? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
actorius Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια εχω απο το πρωι προβλημα με binance, εχω δοκιμασει να φορτωσω ευρω με 4 διαφορετικες καρτες και τρωω συνεχως πορτα. Θα χασω το dip στο τελος! Πριν 4 μερες τελευταια φορα που ειχα βαλει φιατ με πιστωτικη για να κανω μια αγορα τα ειχε δεχτει κανονικα. Επεξ/σία 22 Ιανουαρίου 2022 από actorius Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panosbel Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, VonLoutsos είπε Δεν ρίχνεις καμιά ιδέα που πιστεύεις;;; Εγώ Προσωπικά αγόρασα εξφι και λίγα σγβ για να συνεχίσω το στεικ μου με μακροπρόθεσμο στόχο. Θα σκεφτώ σήμερα αύριο για quant η hbar… Θα σου πρότεινα όμως αν δεν έχεις XDC! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, Diinekis21 είπε Μερακλής! -Buy the dip! -Which one? Πούλησα το μισό γαμωΔιαπλεκόμενο και αγόρασα ΕΞΦΙ. Επίσης αγόρασα ΧΡΠ, και ήθελα να αγοράσω και ΣΓΒ και ΧΔΣ αλλα με βλέπω να αγοράζω φουλ ΧΡΠ. Τον επόμενο μήνα αν αγοράσω...αυτόν τον μήνα δεν εχει αλλα... Τα Σολο ίσως τα αφήσω...ήθελα να πάρω και Σολο. Δέν ξέρω άν κοιταξες καθόλου το ΣΦΙΝ θέμα που ανέβασα. Πάντως έτσι και ξαναγυρίσει και πάρει τα πάνω του η ισοτιμία ΣΦΙΝ / Καντ τοτε θα γίνει χαμός. 11.000 κομμάτια είναι όλα και όλα... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diinekis21 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 47 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Πούλησα το μισό γαμωΔιαπλεκόμενο και αγόρασα ΕΞΦΙ. Επίσης αγόρασα ΧΡΠ, και ήθελα να αγοράσω και ΣΓΒ και ΧΔΣ αλλα με βλέπω να αγοράζω φουλ ΧΡΠ. Τον επόμενο μήνα αν αγοράσω...αυτόν τον μήνα δεν εχει αλλα... Τα Σολο ίσως τα αφήσω...ήθελα να πάρω και Σολο. Δέν ξέρω άν κοιταξες καθόλου το ΣΦΙΝ θέμα που ανέβασα. Πάντως έτσι και ξαναγυρίσει και πάρει τα πάνω του η ισοτιμία ΣΦΙΝ / Καντ τοτε θα γίνει χαμός. 11.000 κομμάτια είναι όλα και όλα... Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με SFIN. Αξίζει λες; Για ψώνια λέω να περιμένω λίγο, μπας και γλιτώσω κάνα level. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mimakoni Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Xdc-Quant εγώ γνώμη μου...ειδικά το Quant στα 75 ευρώ το πρωί δωράκι.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Ξύνετε ο πισινός του μαρκετ για άλλο ένα ντιπάκι ή μου φαίνετε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sakis_Spooky Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Ξύνετε ο πισινός του μαρκετ για άλλο ένα ντιπάκι ή μου φαίνετε ? Έλα πες την αλήθεια... ένα $0.50 το θέλουμε, έστω για λίγο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις