Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο Δικηγόρος του Γκάρλινγκχαουζ ήταν φανερά ενοχλημένος πως ασχολούνται άδικα και η ομιλία του ήταν νυστέρι....χειρούργησε το ΣΕΚ δίχως αναισθησία....

Ξεβρακώθηκε το ΣΕΚ....

3 πιθανότητες.  Ή η δικαστής θα ακυρώσει την μήνυση , ή θα τους ζητήσει να ξανασκεφτούν και να κοιτάξουν να έρθουν σε συμβιβασμό, ή θα πάει σε δίκη.

Το σίγουρο είναι πως το ΣΕΚ θα πρέπει να διαλέξει τί προτιμά..... @@ ή το μακρύτερο....

Δέν θα την βγάλουν την εβδομάδα....η Ριπλ έχει στοιχεία που ενοχοποιούν το ΣΕΚ.... και το ΣΕΚ έχει χεστεί.....

Αν ήμουν δικηγόρος θα έλεγα στο ΣΕΚ.... " I give you 3 days....make up your mind....we can do this the easy way....or the hard way....both ways, im coming for your ass...." 

• Like 4
  • Απαντ. 9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Ο Δικηγόρος του Γκάρλινγκχαουζ ήταν φανερά ενοχλημένος πως ασχολούνται άδικα και η ομιλία του ήταν νυστέρι....χειρούργησε το ΣΕΚ δίχως αναισθησία....

Ξεβρακώθηκε το ΣΕΚ....

3 πιθανότητες.  Ή η δικαστής θα ακυρώσει την μήνυση , ή θα τους ζητήσει να ξανασκεφτούν και να κοιτάξουν να έρθουν σε συμβιβασμό, ή θα πάει σε δίκη.

Το σίγουρο είναι πως το ΣΕΚ θα πρέπει να διαλέξει τί προτιμά..... @@ ή το μακρύτερο....

Δέν θα την βγάλουν την εβδομάδα....η Ριπλ έχει στοιχεία που ενοχοποιούν το ΣΕΚ.... και το ΣΕΚ έχει χεστεί.....

Αν ήμουν δικηγόρος θα έλεγα στο ΣΕΚ.... " I give you 3 days....make up your mind....we can do this the easy way....or the hard way....both ways, im coming for your ass...." 

Τελείωσε για σήμερα?? Τι είπαν θα ξανά μαζευτούν και ποτέ?? 

Δημοσ.

@Ψευδώνυμo Η Ριπλ έχει στοιχεία οτι το ΣΕΚ είχε επαφές με συναλλακτήρια τα οποία ρώτησαν στο ΣΕΚ εάν θεωρεί το ΧΡΠ ώς χρεώγραφο, γιατί θέλουν να το συμπεριλάβουν στο συναλλακτήριό τους. 
Το ΣΕΚ έχει χεστεί επάνω του και θέλει να το κρύψει, γιαυτό ρωτάει την δικαστή εάν τα στοιχεία αυτά πρέπει να τα δώσουν στην δημοσιότητα (στο κοινό) ή μονο στο δικαστήριο...... κάθονται σε λάβα...οχι μόνο καμένα κάρβουνα...

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Γκάρλινγκχαουζ λέει πως το ΣΕΚ "ΔΕΝ" μπορεί και "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ" να αποδείξει τις κατηγορίες τους και αυτό θα "ΦΑΝΕΙ" στην πορεία καθώς έχουμε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ"..... και πως η προσπάθεια του ΣΕΚ είναι "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ"........

Οι δικηγόροι του Μπράτ και Κρίς ζητάνε την ακύρωση της μήνυσης σε περίπτωση που δέν ακυρωθεί η μήνυση τότε συμφωνεί το ΣΕΚ να δώσει τα στοιχεία τους(συνομιλίες με συναλλακτήρια). 

• Like 5
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

@Ψευδώνυμo Η Ριπλ έχει στοιχεία οτι το ΣΕΚ είχε επαφές με συναλλακτήρια τα οποία ρώτησαν στο ΣΕΚ εάν θεωρεί το ΧΡΠ ώς χρεώγραφο, γιατί θέλουν να το συμπεριλάβουν στο συναλλακτήριό τους. 
Το ΣΕΚ έχει χεστεί επάνω του και θέλει να το κρύψει, γιαυτό ρωτάει την δικαστή εάν τα στοιχεία αυτά πρέπει να τα δώσουν στην δημοσιότητα (στο κοινό) ή μονο στο δικαστήριο...... κάθονται σε λάβα...οχι μόνο καμένα κάρβουνα...

Ο δικηγόρος υπεράσπισης Γκάρλινγκχαουζ λέει πως το ΣΕΚ "ΔΕΝ" μπορεί και "ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ" να αποδείξει τις κατηγορίες τους και αυτό θα "ΦΑΝΕΙ" στην πορεία καθώς έχουμε "ΣΤΟΙΧΕΙΑ"..... και πως η προσπάθεια του ΣΕΚ είναι "ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ"........

Οι δικηγόροι του Μπράτ και Κρίς ζητάνε την ακύρωση της μήνυσης σε περίπτωση που δέν ακυρωθεί η μήνυση τότε συμφωνεί το ΣΕΚ να δώσει τα στοιχεία τους(συνομιλίες με συναλλακτήρια). 

Ναι αλλά τελείωσε για σήμερα? Θα πάμε σε επόμενη συνεδρίαση? Ρωτώ για να ξέρω αν θα συνεχίσω να παρακολουθώ την καμπύλη ή θα πάω να φτιάξω καμία μπριζόλα να φάω επιτέλους και ξανά ασχολούμαι άλλη μέρα μήπως αγοράσω 

Δημοσ.

Το ΣΕΚ θα κοιτάξει να δεί το πόσο αξίζει αυτό που πάνε να κάνουνε...έχουνε ξεβρακωθεί και θα βγούν στην φόρα τα βρώμικά τους. Το κατα πόσο θέλουν κάτι τέτοιο θα πρέπει να το σκεφτούνε τις επόμενες 3 ημέρες..... εντώς 2 ημερών περιμένω πάλι κάποιος να κάνει δηλώσεις(πιέσεις) προς το ΣΕΚ.  

3 είναι οι πιθανότητες.  

1) Ή η δικαστής θα ακυρώσει την μήνυση(είναι ξεκάθαρο πως έχουνε χάσει...everybody knows it....) 

ωραία η δικαστής, τελείως προφέσιοναλ. Πάντως όλοι έχουνε hot potato στα χέρια τους και το πετάνε ο ένας στον άλλον. 

Δεν ξέρω αν η δικαστινα πετάξει το μπαλάκι σε ανώτερο δικαστήριο. Το σίγουρο είναι πως όλοι ξέρουν πως το ΣΕΚ έχει χάσει. 

2) (Το πιό πιθανό) η δικαστίνα  θα τους ζητήσει να το ξανασκεφτούν και να κοιτάξουν να έρθουν σε συμβιβασμό...

3) θα πάει σε δίκη....που δέν νομίζω....

Δέν θυμάμαι ποιό συναλλακτήριο έβαλε το ΧΡΠ στην λίστα του το 2019...πάντως το συναλλακτήριο έχει δώσει ΣΙΓΟΥΡΑ τα εμαιλ τους με το ΣΕΚ, στην Ριπλ...οπότε  η Ριπλ έχει στοιχεία εναντίων του ΣΕΚ γιαυτό και το ΣΕΚ καίγεται....δεν θέλει να τα δώσει σε δημοσιότητα :) 

Το θέμα για μένα έχει τελειώσει....SEC is dead but it hasn't realized it yet.... 

Πάω να βάλω στολή μου...."xrp to the moon" ahhahaaa

• Like 3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, Ψευδώνυμo είπε

Τελείωσε για σήμερα?? Τι είπαν θα ξανά μαζευτούν και ποτέ?? 

για εμάς σήμερα τελείωσε....για το ΣΕΚ όμως σήμερα έχει αγρυπνία....θα μαζευτούνε να συζητήσουνε για το τί θα κάνουνε. 

Οι δικηγόροι της Ριπλ είπαν τί θα κάνουν. Θα ζητήσουν ακύρωση της μήνυσης.

Οι δικηγόροι του ΣΕΚ έχουνε χεσμένα τα σώβρακα. 

Η δικαστηκός τους έκανε μία σειρά ερωτήσεων στο τέλος και εκεί ξέρει η κάθε πλευρά το ποιά θα είναι η στάση τους. 

Η Ριπλ σε περίπτωση ακύρωσης της μηνυσης δεν θα ζητήσουνε συνέχεια κατά του ΣΕΚ. 

Η Ριπλ θέλει να τελειώσει το θέμα ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΝ....τ'ακούς ΣΕΚ ? (τσογλάνια)... αλλιώς η Ριπλ θα φάει το ΣΕΚ λάχανο. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

για εμάς σήμερα τελείωσε....για το ΣΕΚ όμως σήμερα έχει αγρυπνία....θα μαζευτούνε να συζητήσουνε για το τί θα κάνουνε. 

Οι δικηγόροι της Ριπλ είπαν τί θα κάνουν. Θα ζητήσουν ακύρωση της μήνυσης.

Οι δικηγόροι του ΣΕΚ έχουνε χεσμένα τα σώβρακα. 

Η δικαστηκός τους έκανε μία σειρά ερωτήσεων στο τέλος και εκεί ξέρει η κάθε πλευρά το ποιά θα είναι η στάση τους. 

Η Ριπλ σε περίπτωση ακύρωσης της μηνυσης δεν θα ζητήσουνε συνέχεια κατά του ΣΕΚ. 

Η Ριπλ θέλει να τελειώσει το θέμα ΤΟ ΣΥΝΤΟΜΟΤΕΡΟΝ....τ'ακούς ΣΕΚ ? (τσογλάνια)... αλλιώς η Ριπλ θα φάει το ΣΕΚ λάχανο. 

Φίλε, εντάξει προσωπικά ερασιτεχνικά ασχολούμαι, δεν έχω τη δυνατότητα για περαιτέρω παρεμβάσεις στα οικονομικά, όμως θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την ενημέρωση. Είναι χαρά μας που σε έχουμε στην παρέα μας και απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις σου. Να είσαι καλά και καλή τύχη σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα που αγωνιούν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.. 

Επεξ/σία από spyroseva
  • Like 4
Δημοσ.

Καλησπέρα δεν έχω πειράξει καθόλου τα ξρπ εδώ και αρκετό καιρό. Το μόνο που με τρόμαξε είναι η ρεβολουτ με τα mail που στέλνει όποτε έκανα το 70% των ξρπ σε μετρητά τα μετέφερα στο crypto.com τα οποία τα έκανα ξρπ πάλι και μετά τα έστειλα στο nano x. 
Ένα άσχετο που θέλω να ρωτήσω είναι ότι έχω ξρπ από πέρυσι στα 0.20 με κάτι ανόδους έκανα trade και ανέβασα τα νομίσματα αλλά έβγαλα και χρήμα και μέσω της ρεβολουντ μετέφερα χρήματα στο crypto.com και έκανα και κάποιες αγορές. 
αυτο που δεν γνωρίζω και δεν ξέρω αν είναι και άλλοι εδώ στο φόρουμ είναι το πως θα δηλώσω στην εφορία τα κέρδη μου και πως μπορώ να τα υπολογίσω; Δηλαδή πρέπει να τα αφαιρέσω από το κεφάλαιο μου; 
τι πρέπει να κάνω πρέπει να ζητήσω αναλυτικά τις κινήσεις που έχω κάνει στην ρεβολουντ μιας και μόνος μου δεν θυμάμαι τίποτα και μετά να τα δώσω στον λογιστή μου; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, opcast είπε

Άρα, αγοράζουμε;

Τι προτείνεις;

Points of view

image.png.fb7e30803b00dc375191fc34f234d364.png

Aυτή είναι η γραμή του μήνα Φεβρουαρίου.  Ανωδική. 

Και να πώ και το άλλο. Κοιτάω πάντα τις μαλακίες μου και συνεχώς μιλάω για αυτές. Μιλάω για αυτά που έχασα δέν μιλάω για αυτά που κέρδισα. 

Στις 1η φεβρουαρίου δέν πούλησα όπως έπρεπε να πουλήσουμε όλοι και να ξαναγοράσουμε πιό χαμηλά. 

Απο τότε μέχρι τώρα έκανα μαλακίες και έχασα 20.000. Ενώ ξέρω πως αυτό που κάνω θα είναι ριψωκίνδυνο. 

Όταν δέν είσαι στον υπολογιστή δέν πρέπει να ριψωκινδυνεύεις.....  όπως είπε και ο Θωμάς το πρωϊ καλά είναι να χαλαρώσουμε λιγάκι. 

Το FOMO είναι κακό πράγμα και επιρεάζει πολύ. Επίσης δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει, δέν μιλάω ούτε πρόκειτε να μιλήσω για τις επιτυχείες μου, πάντα θα μιλάω για τις μαλακίες μου. Άμα κοιτάμε το τί χάνουμε, τότε δέν πρόκειτε να καβαλήσουμε καλάμια. Εγώ είμαι μία απο τις "φωνές" εκει έξω. Κοιτάξτε και άλλες φωνές και βγάλτε συμπεράσματα. 

Το στάνταρ πάντως είναι να buying the dips not the highs.... αλλά να προσέχουμε not to try and catch a falling knife. 

Την διάκριση θα την κάνουμε εμείς. Πχ το σαββάτο όταν κατέβηκε στα 0.40 δέν αγόρασα που έπρεπε γιατί είχα υπολογίσει πως θα κατέβει στα 0.38-0.35. Όμως δεν κατέβηκε και ανέβηκε την επόμενη μέρα στα 0.48....αυτή ηταν ευκαιρια....αγόρασα στα 0.45 όμως κάτι λίγα. Μαλακία δηλαδή. Άμα ήμουν ο γαμάω θα ήμουν ήδη με τις χαβανέζες..... xD 

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ψευδώνυμo είπε

Ξέρει κανείς που μπορώ να σπρώξω ένα νεφρό?? Από υπέρηχο 100% καθαρό. Θέλω να πινω κι εγώ κοκτέϊλς στην Καραϊβική σαν τον Fromyasses αραράρ

O @FromMyAshesRRR έχει μιλήσει για τιμές... 5,90$, 14$, 100$, 10.000$... κράτα τα εσύ και ας πίνεις κοκτέιλ και στη Μύκονο!

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spyroseva είπε

Φίλε, εντάξει προσωπικά ερασιτεχνικά ασχολούμαι, δεν έχω τη δυνατότητα για περαιτέρω παρεμβάσεις στα οικονομικά, όμως θα ήθελα να σε ευχαριστήσω για όλη αυτή την ενημέρωση. Είναι χαρά μας που σε έχουμε στην παρέα μας και απολαμβάνουμε τις αναρτήσεις σου. Να είσαι καλά και καλή τύχη σε όλα τα παιδιά εδώ μέσα που αγωνιούν και ελπίζουν σε ένα καλύτερο μέλλον.. 

ναι βρε, δέν ξέρω αν ο τρόπος μου φαίνετε απότομος αλλά δέν το εννοώ έτσι. Όπως το είπες όλοι αγωνιούμε και ελπίζουμε για ένα καλύτερο μέλλον. Ειδικά εκείνοι που έχουν γκρινιάρα γυναίκα στο κεφάλι που τους ξεγυμνώνει το πορτοφόλι....(  ε άμα δέν το πώ θα σκάσω...αχααχαχα) 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Sakis_Spooky είπε

O @FromMyAshesRRR έχει μιλήσει για τιμές... 5,90$, 14$, 100$, 10.000$... κράτα τα εσύ και ας πίνεις κοκτέιλ και στη Μύκονο!

Τρέλα δύσκολο να φτάσει πχ στα 500 και να μην βγάλεις ή άντε στα 1000. Πάντα θα φοβάσαι μην πέσει. Ποιος άραγε θα κάτσει με μεγάλο ποσοστό περιμένοντας ίσως χρόνια να πάει σε 5 ψηφιο;

• Like 1

• Δημιουργία νέου...