shadowfax-1- Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλά διαφωνούμε σε αρκετά. Μάλλον να το θέσω καλύτερα ίσως όχι δεν "διαφωνούμε" απλά υπερέβαλα αρκετά στο παραπάνω ποστ μου για να τονίσω κάποια πράγματα. Πχ ότι το sgb δεν έχει προμοτιον που έχει το KSM(εμείς λέμε ότι στο μέλλον επίσης θα γίνει αντίστοιχα πολύτιμο... ελπίδα έχουμε). Μια χαρά έχω κάνει έρευνα για vgb... συνεργασίες μπροστά σε xrp&xlm (&vet) "αστείες" αλλά μακάρι να πάει πολύ καλά. Νομίζω ότι το είχαμε πει και εδώ για εμάς: πολύ καλές οι συμφωνίες αλλά το θέμα είναι η καθιέρωση, η χρησιμοποίηση και η χρησιμότητα. Η μόνη σοβαρή διαφορά μας είναι στο τελευταίο...Για σολο 2001% διαφωνώ σε αυτά που λες πριν του γεγονότος του ελαφριού μάρκετινγκ (μανιπιουλετιον για άλλους)του κορεουμ (πουλάει το εθ κιλλερ). Ούτε ξέρω αν τελικά θα τα καταφέρει (λολ ξέρει κανείς σίγουρα για κάποιο νόμισμα???), αλλά το βλέπω το πιο σοβαρό και το Solo θα παραμείνει σε xrpl (με το κορεουμ να συνεργάζεται και να προσπαθεί αν έχω καταλάβει να μηδενίσει τα eth gas fees). Είναι αλληλένδετα έχει πει η ομάδα τους ότι θα μείνει "για πάντα" συνδεδεμένο με xrpl, οι κάτοχοι σολο θα "ελέγχουν" το κορεουμ... γενικά κάνουν ότι μπορούν για να προμοταρουν ολόσωστα το/τα πρότζεκτ τους. Το μόνο που θεωρώ manipulation ήταν η προσπάθεια για το ratio που αναφέρθηκε. Τελείως λάθος estimation καινθα έπρεπε να το περιμένουν. Ενιγουεις...ας μην το σπρώξουμε άλλο σε "εκτός xrp". Έρχεται δική αυτή τη βδομάδα νομίζω (?). https://twitter.com/attorneyjeremy1/status/1480565126424113154?t=vFMZ6xcxgpSiU6GPv8nQXA&s=19 Για να δούμε. Επεξ/σία 10 Ιανουαρίου 2022 από shadowfax-1- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Και καπου εδω τραβαμε και κατι τελευταια sgb που μεινανε στη bitrue μαζι μετα ψιχουλα(exfi) που μας δωσανε και τα παμε bifrost…θα τους αφησω μονο τα btr μπας και βαλουν μυαλο και δωσουν αξια στην εταιρια τους και κατι sha και xdc μεχρι να βρω που θα τα παω… 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, WEE8282 είπε Και καπου εδω τραβαμε και κατι τελευταια sgb που μεινανε στη bitrue μαζι μετα ψιχουλα(exfi) που μας δωσανε και τα παμε bifrost…θα τους αφησω μονο τα btr μπας και βαλουν μυαλο και δωσουν αξια στην εταιρια τους και κατι sha και xdc μεχρι να βρω που θα τα παω… https://www.xdcwallet.com/#/ το κατεβάζεις στο κινητό σου Sha έχει και εκεινο wallet αλλα προτεινω το https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vechain.wallet&hl=en_US&gl=US VeChainThor Wallet 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, WEE8282 είπε Και καπου εδω τραβαμε και κατι τελευταια sgb που μεινανε στη bitrue μαζι μετα ψιχουλα(exfi) που μας δωσανε και τα παμε bifrost…θα τους αφησω μονο τα btr μπας και βαλουν μυαλο και δωσουν αξια στην εταιρια τους και κατι sha και xdc μεχρι να βρω που θα τα παω… DCENT στο κινητό, εγγυήση. Εχει και biometric hardware wallet αν σε ενδιαφέρει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, thetiesthatbind είπε DCENT στο κινητό, εγγυήση. Εχει και biometric hardware wallet αν σε ενδιαφέρει. Πόσα κρύπτο μπορείς να έχεις ταυτόχρονα στο Dcent ? δέν μπορώ να βρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
popai32 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Μετα απο την αποφαση να παροπλησω ολα τα οπλα που εχουν εναντιων μου αρχιζω και γινομαι ενα αορατο stealth.Πιο ηρεμος με πιο καθαρο μυαλο και δεν με αγγιζει τιποτα απο οτι κανουν γιατι πολυ απλα δεν ξερω τι κανουν.Οταν θα ερθει η ωρα θα τσιμπισω σαν την κομπρα και οταν ο τραγος θα κανει το λαθος και θα πατησει κορυφη θα ζουμπιξω τα νυχια μου και θα τον ριξω στον γκεμο.Καλη χρονια σε ολους 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2022 15 ώρες πριν, FromMyAshesRRR είπε Πόσα κρύπτο μπορείς να έχεις ταυτόχρονα στο Dcent ? δέν μπορώ να βρώ. Θα κανω μια ερευνα και θα σου πω γιατι δε το γνωριζω ουτε εγω, σε χάρντγουερ και εγω Λετζερ εχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas808080 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα σε όλους…άκουσα ότι πήρε παράταση ένα μήνα περίπου και πάμε για μέσα Φλεβάρη…ισχύει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
miklas Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Kostas808080 είπε Καλησπέρα σε όλους…άκουσα ότι πήρε παράταση ένα μήνα περίπου και πάμε για μέσα Φλεβάρη…ισχύει; Κάτι τέτοιο διάβασα λόγω όμικρον λέει ,αλλά που θα πάει το μπουρδελο θα τελειώσει θέλουν δε θέλουν .. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tablet Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά με τα spark τι έγινε τελικά; Εχω wallet στο kraken πρέπει να κάνω κατι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Κάποια έγιναν δεκτά, κάποια όχι, δυστυχώς η νομική ανάλυση του XRP από το SEC δεν έγινε δεκτή. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2022 από thetiesthatbind Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
shadowfax-1- Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Παει και το 3(η μήπως 6?)μηνο του 22 αν δε το έχουμε καταλάβει ΕΑΝ πάνε όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μέχρι στιγμής παντως δεν βλέπω να συμφέρει το στακινγκ για ΣΦΙΝ. ίσως οπως ειπε ο @akis9117 ίσως οταν αλλαξουν οι παραμετροι. Λοιπόν, έχουμε και λέμε. 1 ΣΦΙΝ = 171423.4452 δολάρια κανάρι. 1 SGB = 0.1246 CAND Οπότε 1 CAND = 8* ΣΓΒ = 1,2$ Οπότε....171423,4452 * 8 = 1.371.387 ΣΓΒ * (0.15 τωρινή τιμή ΣΓΒ) = 205.708 $ κάνει 1 SFIN........ Δηλαδή εάν κάποιος έχει 100 ΣΓΒ και τα βάλει στακιγκ στο ΦΛΡ τοτε βγάζει την εβδομάδα 0,00000006811893 ΣΦΙΝ = 0,014 $ Εαν ομως τα αφήσεις στο Μπίφροστ τα 100 ΣΓΒ τοτε βγάζεις την εβδομάδα 0,1125 $. Θα πρέπει δηλαδή να είσαι συνεχώς επάνω του καθημερινά και να πατάς claim και να τα ξαναβάλεις μέσα. υπάρχει φυσικά και άλλες όψεις με λιγότερα totak staked αλλα θέλει να μετατρέψεις ΣΓΒ σε ΚΑΝΔ, να βάλεις και ΣΦΙΝ ..... Φυσικά αν αλλαξει η ισσοτιμία τότε θα αλλάξει και το αμα αξιζει η οχι. Οπότε όσοι βάζουν τώρα, κοιτάνε για το μελον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WEE8282 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Μπορεις να στακαρεις τα wsgb… Με ενα σπαρο δυο τρυγωνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FromMyAshesRRR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2022 Δεν το καταλαβα αυτό Wee Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις