geoptik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε Κανένας που έχει πάρει τα ΣΓΒ απο το Bitrue ? Χμ...βλέπω και άλλοι δεν τα πήραν. Το συστημα ίσως είναι φορτωμένο. Ουτε και εγω πηρα και το trading θα αρχισει σημερα. Μου ηρθε μην. Οτι το airdrop εγινε. Θα τους βαλω φωτια... Στα 18$ Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από geoptik 1
WEE8282 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Στο bifrost τα εχω παρει…ειχα αφησει στη bitrue πανω απο 3000 sgb και μου εδωσαν μονο 4 exfi πρι απο καμια ωρα Θελουν μπατσες εκει στη bitrue
geoptik Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, WEE8282 είπε Στο bifrost τα εχω παρει…ειχα αφησει στη bitrue πανω απο 3000 sgb και μου εδωσαν μονο 4 exfi πρι απο καμια ωρα Θελουν μπατσες εκει στη bitrue Παλι καλα εσυ πηρες κατι. Στο twitter λενε οτι η αναλογια στο bitrue ειναι 480:1 για οσους τα πηραν Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από geoptik
Sakis_Spooky Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, FromMyAshesRRR είπε Κανένας που έχει πάρει τα ΣΓΒ απο το Bitrue ? Χμ...βλέπω και άλλοι δεν τα πήραν. Το συστημα ίσως είναι φορτωμένο. Bitrue... τα πήρα από το μεσημέρι! Πολύ λιγότερα από αυτά που έπρεπε να πάρω... λείπει ένα 45% Η αναλογία σε μένα είναι 704:1 Μπέρδεμα... Επεξ/σία 5 Ιανουαρίου 2022 από Sakis_Spooky
panosbel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Και εγώ μπιφροστ τα πήρα αλλά δεν μου βγάζει την αξία τους ακόμα. Πως μπορώ να τα στειλω για στεικ;;;
panosbel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, panosbel είπε Και εγώ μπιφροστ τα πήρα αλλά δεν μου βγάζει την αξία τους ακόμα. Πως μπορώ να τα στειλω για στεικ;;; Ααα καλά το έψαξα λίγο και κάπως σύνδεσα το bifrost wallet με flarefarm. Είχε διάφορες επιλογές για στεικ. Εβαλα τα λιγοστά μου exfi για στεικ και θα πάρω sfin 🤷♂️ Για να δω πως θα πάει To sgb πάτωσε κι άλλο εν τω μεταξύ
NTC Labs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, panosbel είπε Ααα καλά το έψαξα λίγο και κάπως σύνδεσα το bifrost wallet με flarefarm. Είχε διάφορες επιλογές για στεικ. Εβαλα τα λιγοστά μου exfi για στεικ και θα πάρω sfin 🤷♂️ Για να δω πως θα πάει Επειδη δεν βρισκω τιποτα πως συνδεσες το bitfrost?
panosbel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, NTC Labs είπε Επειδη δεν βρισκω τιποτα πως συνδεσες το bitfrost? εύκολα γίνεται δες το μικρό βιντεάκι εδώ 1 1
Maybedelete Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 10 λεπτά πριν, panosbel είπε εύκολα γίνεται δες το μικρό βιντεάκι εδώ Αυτα τα SFIN τι τα κανουμε;
panosbel Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 13 λεπτά πριν, Maybedelete είπε Αυτα τα SFIN τι τα κανουμε; Δεν έχω ιδέα 😂😂 όλα αυτά κανουργια είναι…θα δούμε
shadowfax-1- Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, panosbel είπε εύκολα γίνεται δες το μικρό βιντεάκι εδώ Mεεεγάααλε...Πως μας έφτιαξες. Μπορούμε να στακάρουμε και τα wsgb για sfin λέει οπότε έβαλα και εκεί κάποια. Ωραίος μάγκα. 1
geoptik Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλημερα και χρονια πολλα σε ολους. Εχει κανεις νεα οσο αφορα τα EXFI που επρεπε να εχουμε παρει απο το Bitrue? Εχω στειλει 2 email και η μονη απαντηση που εχω ειναι οτι το ψαχνουν... Επεξ/σία 6 Ιανουαρίου 2022 από geoptik
qwerty1982 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει λόγος που το xumm δεν συμμετείχε στο airdrop? Επίσης αυτή η φάπα διαρκείας από εχθές σε όλα τα κρυπτο έχει να κάνει και με Καζακστάν μεριά?
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2022 Μάλλον με το ότι οι κεντρικές τράπεζες θα αυξήσουν τα επιτόκια παρά με τους Καζάκους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις