Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ισοτιμία του XRP

thomasG4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπότε για να το καταλάβουμε. 

Το Flare Finance είναι αυτό που θα μοιράσει τα ΕΞΦΙ. 

Το Flare Finance και το Flare Foundation δέν είναι ένα, είναι διαφορετικά σώματα. 

Την ανακοίνωση αυτή την έβγαλε το Flare Foundation και μας λέει οτι, 

Δέν ήξεραν πως το  Flare Finance ΔΕΝ συμπερίλαβε και το  Flare Foundation στην εξίσωσω οπου είχε βγάλει οτι θα πάρουμε 235.275 ΣΓΒ για κάθε ΕΞΦΙ. 

(τώρα όμως που το Flare Foundation είδε πως το Flare Finance έβγαλε καινούριο ποσό αναλογίας και αντιστοιχεί λιγότερο ΕΞΦΙ στον καθένα, είχανε πεί πως θα κάψουνε 75% των ΕΞΦΙ που θα λάβουνε. Όμως τώρα το ξαναυπολογίσανε και αποφασίσανε να κάψουνε 100% των ΕΞΦΙ που θα πάρουνε οπότε μπορεί να πάρουμε λιγότερα ΕΞΦΙ απο όσο είχαν υπολογίσει, όμως με το που θα κάψει το  Flare Foundation τα ΕΞΦΙ που θα πάρουν, ελπιζουν πως έτσι θα έχει θετική επίδραση στην τιμή του ΕΞΦΙ) 

Αυτό είναι καλό για εμάς και την τιμή των ΕΞΦΙ μας, τεχνιτά μεν, πράγμα που δεν μου αρέσει. 

Οπότε υπάρχει βιασύνη μου φαίνετε. Βλέπουμε. 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, FromMyAshesRRR είπε

Το Flare Finance και το Flare Foundation δέν είναι ένα, είναι διαφορετικά σώματα. 

Δέν ήξεραν πως το  Flare Finance ΔΕΝ συμπερίλαβε και το  Flare Foundation στην εξίσωσω οπου είχε βγάλει οτι θα πάρουμε 235.275 ΣΓΒ για κάθε ΕΞΦΙ. 

(τώρα όμως που το Flare Foundation είδε πως το Flare Finance έβγαλε καινούριο ποσό αναλογίας και αντιστοιχεί λιγότερο ΕΞΦΙ στον καθένα, είχανε πεί πως θα κάψουνε 75% των ΕΞΦΙ που θα λάβουνε. Όμως τώρα το ξαναυπολογίσανε και αποφασίσανε να κάψουνε 100% των ΕΞΦΙ που θα πάρουνε οπότε μπορεί να πάρουμε λιγότερα ΕΞΦΙ απο όσο είχαν υπολογίσει, όμως με το που θα κάψει το  Flare Foundation τα ΕΞΦΙ που θα πάρουν, ελπιζουν πως έτσι θα έχει θετική επίδραση στην τιμή του ΕΞΦΙ) 

Αυτό είναι καλό για εμάς και την τιμή των ΕΞΦΙ μας, τεχνιτά μεν, πράγμα που δεν μου αρέσει. 

Ναι γιατι με το που θα ξεκινησει η διαπραγματευση στα ανταλλακτηρια καποια τεμαχια θα πουληθουν και η τιμη θα πεσει. Τι τους νοιαζει για την αρχικη τιμη? Αυτο που τους νοιαζει  ειναι να εχουμε εμεις λιγοτερα τεμαχια. 

Επισης δεν αναφερεται το ΠΟΤΕ θα τα καψουν. Αν τα πουλησουν αρχικα πατωνοντας τη τιμη, τα ξαναγορασουν επειτα στη μιση τιμη (ισως και λιγοτερο) και ΜΕΤΑ τα καψουν δεν εγινε και κατι. Νομιζω οτι θα ηταν προς τιμην τους αν τα μοιραζαν ωστε να μειωθει η αναλογια. Τοτε κανεις δεν θα τους ελεγε τιποτα. Και παλι δεν αναφερεται πουθενα προς το παρον τι θα γινει με τα τεμαχια που προοριζονταν για τα ανταλλακτηρια που τελικα δεν πηραν μερος στο airdrop.

Το Bitrue θα ειναι μαλλον απο τα πρωτα που θα ξεκινησει η διαπραγματευση.

Επεξ/σία από geoptik

Στις 31/12/2021 στις 2:43 ΠΜ, FromMyAshesRRR είπε

Πριν χρόνια ήμουν με την Wei μια φίλη μου Κινέζα  και γιορτάζαμε μαζί αλλαγή χρονιάς. Δίνουν τέτοια ο ένας στον άλλον. Αυτό μου έτυχε εμένα. Πρέπει να έχουν περάσει καμιά 8 χρόνια από τότε. Είναι η ιστορία της ζωής μου. Κάποια πράγματα δεν εξηγούνται. Απλά είναι δεδομένα. 

IMAG0265~2.jpg

Κι ολλανδία διατελέσας ο σταχταποτέτοιος! Εύγε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο twitter αναφερουν οτι η αναλογια SGB:EXFI εχει παει 392:1. Το επιβεβαιωνει κανεις?

Εγω που περιμενω να δω στο Bitrue τα EXFI δεν εχω ακομα κατι

Edit: 

Επεξ/σία από geoptik
  • Like 2

Καλημέρα, καλή χρονιά.

Δεν το παρακολούθησα τον τελευταίο καιρό και δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι, αλλά με βάση αυτό που αναφέρεις, μήπως η αναλογία τελικά εξαρτάται από το πόσα SGB έχει κάποιος στην κατοχή του, και δεν είναι σταθερή?

Στο bifrost εμφανίστηκαν, τουλάχιστον σε μένα, με αναλογία 401:1.

Χάλια με λίγα λόγια.

• Sad 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με 397 βγαίνει περίπου...ναι.

Τι να πείς. Και δεν ισχύει το τσάμπα λεφτά σου μοιράζουν, γιατί είτε xrp είτε sgb είτε είτε είτε,τα έχεις πληρώσει τα exfi,τα σολο τα vgb κανονικότατα. Έχεις αγοράσει πιο πριν πρότζεκτ, ακριβώς για να έχεις δικαίωμα σε passive income & project & airdrops.

Πραγματικά σκασμενος γιατί είχα και άγχος να εμφανιστούν. Τα κρατάς εκεί και τα κοιτάς τώρα.

Επεξ/σία από shadowfax-1-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το "τσαμπα coins  ειναι" οντως δεν ισχυει. Γιατι και κατι πρεπει να εχεις αγορασει για να  στα δωσουν, και χανεις απο την πτωση της τιμης μετα το snapshot και το airdrop. το ποσα θα παρει κανεις εξαρταται σιγουρα απο το ποσα εχεις εκεινη τη στιγμη αλλα η αναλογια κανονικα δεν πρεπει να αλλαζει εφοσον η ποσοτητα των  τεμαχιων που ειναι διαθεσιμα ειναι σταθερη. Επισης αν για καποιο λογο καποιοι δεν παιρνουν το airdrop η αναλογια θα πρεπει να βελτιωνεται και οχι να χειροτερευει.

Αν κανω σε κατι λαθος με διορθωνετε

Επεξ/σία από geoptik

1 ώρα πριν, geoptik είπε

Το "τσαμπα coins  ειναι" οντως δεν ισχυει. Γιατι και κατι πρεπει να εχεις αγορασει για να  στα δωσουν, και χανεις απο την πτωση της τιμης μετα το snapshot και το airdrop. το ποσα θα παρει κανεις εξαρταται σιγουρα απο το ποσα εχεις εκεινη τη στιγμη αλλα η αναλογια κανονικα δεν πρεπει να αλλαζει εφοσον η ποσοτητα των  τεμαχιων που ειναι διαθεσιμα ειναι σταθερη. Επισης αν για καποιο λογο καποιοι δεν παιρνουν το airdrop η αναλογια θα πρεπει να βελτιωνεται και οχι να χειροτερευει.

Αν κανω σε κατι λαθος με διορθωνετε

Αναλογα τις προϋποθέσεις του airdrop, τα πρωτα airdrop ηταν φρι, οπως και το vgb, els

3 ώρες πριν, geoptik είπε

Καινουριο νεο

Στις 2/1/2022 στις 5:43 ΜΜ, FromMyAshesRRR είπε

@geoptik

Δέν ξέρω αν το διάβασες αυτό, αλλά καλά είναι να περιμένουμε να δούμε τί παίζει. Το γεγονός του οτι θα κάνουν 100% κάψιμο των ΕΞΦΙ που θα πάρουν το ΦΛΡΙ (ίδρυμα-foundation) σκοπός τους είναι το κέρδος το δικό μας. Έτσι μπορεί να πάρουμε λιγότερα, όμως η αξία τους θα είναι μεγαλύτερη λογο λιγότερων κομματιών. 

Φυσικά όπως άλλοι έτσι και εγώ ρώτησα σε όλους του ΦΛΡ αντι να τα κάψουν, ας τα δώσουν σε εμάς. 

Η εμπιστοσύνη είναι κλονισμένη τώρα που είναι ακομη οφλαιν, πώς θα είναι αύριο μεθαύριο δέν ξερω....

Αλλα καλά είναι να περιμένουμε λιγάκι μέχρι να δούμε πώς θα πάει το θέμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσοι περιμένετε στο Bitrue... κάντε ένα search να δούμε τι σας εμφανίζει! Χρησιμοποιείστε το SGB Deposit Address που έχετε στο Bitrue... 

Επεξ/σία από Sakis_Spooky

• Δημιουργία νέου...